stefan_city Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ποια εκδοση λειτουργικου εχεις? 4.4.2 20h. Ο υπολογιστής είναι με Win7. Από τις ρυθμίσεις >επιλογές για προγραματιστες δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων usb Το είχα δοκιμάσει ήδη, αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 4.4.2 20h. Ο υπολογιστής είναι με Win7. Το είχα δοκιμάσει ήδη, αλλά τίποτα. οταν το συνδεεις ανοικτο το βλεπει το pc? αλλαξε θυρα usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 οταν το συνδεεις ανοικτο το βλεπει το pc? αλλαξε θυρα usb Ανοιχτό το βλέπει κανονικά. Κράτησα και backup κάποιων αρχείων που χρειάζεται. Έχω δοκιμάσει ήδη απευθείας στη motherboard, στις πίσω θύρες του pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 To ισιο εχω και εγω (20h) και δεν μπορω με το flashtool με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 υπαρχει και αυτο αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Κι άλλο παιδί παλαιότερα είχε θέμα με το download mode και βρήκε λύση κάπως έτσι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5801484#post5801484 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Κι άλλο παιδί παλαιότερα είχε θέμα με το download mode και βρήκε λύση κάπως έτσι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5801484#post5801484 Δοκίμασα κι αυτό. Μπήκε σε download mode και κατεβαζε αυτόματα το τελευταιο firmware. Έβγαλε failed και τώρα κολλάει στο LG logo και μετά μαύρη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα στο group με το g2. Υποψήφιος αγοραστής του κινητού με 32gb ram. Όταν λέτε οτι το ευρωπαϊκό έχει εγγύηση εννοείται το μοντέλο d802? Επίσης ενα θέμα με την οθόνη και το κιτρίνισμα υπάρχει ακόμα, να κοιτάξω κάτι στην παρτίδα πριν το πάρω? Ευχαριστώ και ελπίζω να τα λέμε για αναβαθ!ισης όταν με το καλο το πάρω και όχι για προβλήματα. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Αγνωστο πότε...Αλλα προχθες ενας μαγκας την ανεβασε(χρειαζεται ομως να εισαι root) στο xda-developers.com και χθες την κατεβασε...Τον πηραν χαμπαρι απο την LG. Εγω κ καποια αλλα παιδια την προλαβαμε και την πηραμε. Πολυ γρηγορη και μεχρι στιγμης χωρις bug. Μεγαλε τι λεει απο αυτονομια και γενικα τι εντυπωσεις εχεις σε σχεση με την kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα στο group με το g2. Υποψήφιος αγοραστής του κινητού με 32gb ram. Όταν λέτε οτι το ευρωπαϊκό έχει εγγύηση εννοείται το μοντέλο d802? Επίσης ενα θέμα με την οθόνη και το κιτρίνισμα υπάρχει ακόμα, να κοιτάξω κάτι στην παρτίδα πριν το πάρω? Ευχαριστώ και ελπίζω να τα λέμε για αναβαθ!ισης όταν με το καλο το πάρω και όχι για προβλήματα. Καλησπέρα φίλε μου! Όταν λέμε "Ευρωπαϊκό" εννοούμε ότι προορίζεται για Ευρωπαϊκή χώρα, δεν αρκεί να είναι μόνο d802, αλλά πρέπει να είναι και για χώρα της Ευρώπης! Π.χ. το δικό μου ειναι d802 αλλά είναι για Χονγκ Κονγκ, ίδια ακριβώς συσκευή, αλλά δεν έχω εγγυηση!! Όσο αφορά την κιτρινίλα στην οθόνη, είναι μεμονωμένα τα περιστατικά και είναι λίγο θέμα ατυχίας (ή υψηλών θερμοκρασιών). Εγώ σε 18 μηνών συσκευή δεν έχω τέτοιο θέματα....... ακόμη τουλάχιστον...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Δώδεκα μήνες εδώ χωρίς κιτρινιλα. Μην αγχώνεσαι, ακόμα και να σου τύχει μετά από κάποιο καιρό, στην αλλάζουν μέσω εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αντε να δούμε.... http://techmaniacs.gr/lg-g2-lollipop-2q-2015/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αχ... Σημερα ειδα το σημαδι. Κιτρινιλα στη μεση της οθονης, στο δεξι οριο της. Χωρις παιχνιδια κλπ "ζορικα". Κριμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 πφφφφ ποσο καιρο το χεις; εισαι στην εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αχ... Σημερα ειδα το σημαδι. Κιτρινιλα στη μεση της οθονης, στο δεξι οριο της. Χωρις παιχνιδια κλπ "ζορικα". Κριμα :( Κρίμα ρε γαμ....ο , αρκετά κρούσματα τελικά!! :( Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις εγγύηση και να το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Γεια χαρά! Σήμερα το πρωί ανακάλυψα ότι η συσκευή κάνει tap από μόνη της. Δεν ακολουθεί καμιά λογική διαδικασία για να πεις ότι μου το ελέγχει κάποιος. Απλά κάνει συχνά Tap στη μέση της οθόνης και γυρίζει σελίδες μια στο τόσο. Καμιά φορά κάνει double tap και σβήνει η οθόνη. Έβαλα πρώτη φορά μεμβράνη προστασίας προχτές αλλά αν έφταιγε αυτό λογικά θα άναβε η οθόνη στο άκυρο, ή όχι; Η τελευταία εφαρμογή που κατέβασα από "άγνωστες πηγές" ήταν 21/3 και ήταν από το hiapphere. Γνωρίζετε αν είναι επικίνδυνες οι εφαρμογές από 'κει; Εγώ δεν είχα κανέναν πρόβλημα ως τώρα. Κατέβασα το Avast και έκανα ένα σκανάρισμα σήμερα αλλά δεν μου βρήκε καμιά επικίνδυνη εφαρμογή, μόνο 2 ρυθμίσεις που τις έχουμε όλοι. Μπορώ να διαγράψω εφαρμογές, να κάνω επαναφορά, να επαναγκαταστήσω τη Rom και να βγάλω τη μεμβράνη αλλά είπα να ποστάρω πρώτα μήπως υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω. Edited March 22, 2015 by Citizen88gr Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Νοεμβρη το πηρα, τι στο καλο... [ATTACH]58479[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Τελικά... μεγάλο πρόβλημα οι κιτρινιλες! Το έχω εναμισι χρόνο μπορεί και παραπάνω και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα ακόμα άλλα και πάλι το σκέφτομαι. Είμαι από τα άτομα που κρατάνε τα κινητά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν δεν χαλάσουν δεν τα αλλάζω. Κ αν ήξερα από πριν ότι έχει τόσο μεγάλα κρούσματα με κιτρινιλα ίσως και να επέλεγα κάποιο άλλο. Όπως κ να έχει όμως είναι τρομερό κινητό. Είναι το μόνο που με έχει βολέψει τόσο κ είναι το μόνο που έχω μπορέσει να φτιάξω τόσο πολύ στα μέτρα μου. Μόνο καφέ δεν κάνει!!! Edited March 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το παρηγορο ειναι οτι τιμουν την εγγυηση και τις αλλαζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το παρηγορο ειναι οτι τιμουν την εγγυηση και τις αλλαζουν. Etsi! ...πολύ παρήγορο και ουσιαστικο ταυτόχρονα ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Γι'αυτο έχω άγχος σχετικά με την εγγύηση για το 32gb.. Να ρωτησω στο μαγαζί αν προορίζεται για ευρωπαϊκή αγορά, και πώς μπορώ να το καταλάβω πριν το αγοράσω..? :shifty: Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αναγκαστικά θα κάνεις κάποια ή όλα αυτά που ανέφερες,αν και εμένα για πρόβλημα hardware μου ακούγεται.Ιός το θεωρώ σχεδόν απίθανο να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αναγκαστικά θα κάνεις κάποια ή όλα αυτά που ανέφερες,αν και εμένα για πρόβλημα hardware μου ακούγεται.Ιός το θεωρώ σχεδόν απίθανο να είναι. Ξέχασα να πω ότι δεν συμβαίνει πάντα. Κάτι το πιάνει και ξεκινάει για καμιά ώρα και μετά σταματάει. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει και γιατί ξεκινάει. Τώρα πχ δουλεύει κανονικά και κάνω Back up. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον το κινητό είναι ευρωπαϊκής προέλευσης. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αμάν αυτό με τις κιτρινιλες... Πριν μερικές εβδομάδες, είχα ανοίξει ένα νέο θέμα αποκλειστικά για τις κίτρινιλες, ώστε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, αλλά διαγραφηκε από τους διαχειριστές. Κρίμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts