Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οτι παει νερακι το βλεπω ...... χαχα οντως ειναι ταχυτατο.. :)

νομιζω τοτε πως δεν πρεπει να κοιταω καθολου την ραμ απλα βλεπετε συνηθισμενος απο s advance που ειμουν συνεχεια με την εκκαθαριση στο χερι!!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οτι παει νερακι το βλεπω ...... χαχα οντως ειναι ταχυτατο.. :)

νομιζω τοτε πως δεν πρεπει να κοιταω καθολου την ραμ απλα βλεπετε συνηθισμενος απο s advance που ειμουν συνεχεια με την εκκαθαριση στο χερι!!

Κοίτα φίλε... Κ τρέχει σφαίρα!!!

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Κοίτα φίλε... Κ τρέχει σφαίρα!!!

Άσχετο αλλά βγάλε το ρε σύγγαυρε από την μέση και χαλάει τον δαφνοστεφανωμένο!!!!

Δεν μπορώ να το βλέπω έτσι !!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Άσχετο αλλά βγάλε το ρε σύγγαυρε από την μέση και χαλάει τον δαφνοστεφανωμένο!!!!

Δεν μπορώ να το βλέπω έτσι !!!

Αγόρι μου!!!

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

παιδια πηγα να περασω τις επαφες στο καινουργιο g2 μου χωρις να βαλω σιμ αλλα ηταν ηδη μεσα !!!

μαλλον περασαν αυτοματα απο το gmail μου?? και πως εγινε αυτο γενικα δεν ενεργοποιω ποτε τους συνχρονισμους??

τελος παντων αυτες τωρα εχουν περασει στην μνημη του τηλεφωνου σωστα?

Πήγαινε...

Επαφές->Ρυθμίσεις->εμφάνιση επαφών για να δείς τι είναι τικαρισμένο.

Μάλλον θα είναι ''από παντού'' γι' αυτό τσέκαρε μία- μία τις επιλογές για να δεις τι έχεις αποθηκευμένο και που ;)

Πήγαινε...

Επαφές->Ρυθμίσεις->εμφάνιση επαφών για να δείς τι είναι τικαρισμένο.

Μάλλον θα είναι ''από παντού'' γι' αυτό τσέκαρε μία- μία τις επιλογές για να δεις τι έχεις αποθηκευμένο και που ;)

το ειδα απο αυτο και ειναι περασμενες απο το gmail :) μονο σε αυτην την επιλογη τις εμφανιζει!

τι ειναι καλυτερο να το αφησω ετσι?

τωρα ειναι αποθηκευμενες στην μημη του κινητου?

Απάντησες μόνος σου ;)

το ειδα απο αυτο και ειναι περασμενες απο το gmail :) μονο σε αυτην την επιλογη τις εμφανιζει!

τι ειναι καλυτερο να το αφησω ετσι?

Καλύτερο είναι αυτό που βολεύει εσένα περισσότερο. Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πολύ η αποκλειστική χρήση επαφών στο gmail για τους εξής λόγους:

1) Ευκολία. Σε αλλαγή συσκευής απλά βάζοντας το gmail account τις έχω άμεσα και δεν ψάχνω διάφορους χρονοβόρους τρόπους για να περάσω τις επαφές.

2) Ασφάλεια. Οι επαφές δεν χάνονται ακόμη και αν χάσεις την συσκευή σου. Πολύ βασικό.

3) Επεξεργασία. Κάτι το πολύ χρήσιμο καθώς μπορείς να επεξεργαστείς τις επαφές σου μέσα από τον υπολογιστή και το gmail account και αυτές να συγχρονιστούν στο τηλέφωνο. Πολύ πιο εύκολα γίνεται η όποια τροποποίηση θέλεις. Στην πρώτη android συσκευή που πήρα και μετέφερα τις επαφές μου στο gmail πήγα και τις επεξεργάστηκα όλες και τις έφερα στη μορφή που ήθελα. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω τέτοια δουλειά σε οθόνη τηλεφώνου

Καλύτερο είναι αυτό που βολεύει εσένα περισσότερο. Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πολύ η αποκλειστική χρήση επαφών στο gmail για τους εξής λόγους:

1) Ευκολία. Σε αλλαγή συσκευής απλά βάζοντας το gmail account τις έχω άμεσα και δεν ψάχνω διάφορους χρονοβόρους τρόπους για να περάσω τις επαφές.

2) Ασφάλεια. Οι επαφές δεν χάνονται ακόμη και αν χάσεις την συσκευή σου. Πολύ βασικό.

3) Επεξεργασία. Κάτι το πολύ χρήσιμο καθώς μπορείς να επεξεργαστείς τις επαφές σου μέσα από τον υπολογιστή και το gmail account και αυτές να συγχρονιστούν στο τηλέφωνο. Πολύ πιο εύκολα γίνεται η όποια τροποποίηση θέλεις. Στην πρώτη android συσκευή που πήρα και μετέφερα τις επαφές μου στο gmail πήγα και τις επεξεργάστηκα όλες και τις έφερα στη μορφή που ήθελα. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω τέτοια δουλειά σε οθόνη τηλεφώνου

συμφωνω με ολα αυτα που λες.....

απλα αν θελω εγω να προσθεσω μια επαφη τωρα καινουργια.....

θα εμφανιζεται στις επαφες gmail που εχω τωρα ως προεπιλογη και φαινοντε ολες μαζι στο κινητο?

γιατι θα αφησω ως προβολη να φαινοντε στο gmail δεν θα το αλλαξω...

καταλαβες τι θελω να πω....

συμφωνω με ολα αυτα που λες.....

απλα αν θελω εγω να προσθεσω μια επαφη τωρα καινουργια.....

θα εμφανιζεται στις επαφες gmail που εχω τωρα ως προεπιλογη και φαινοντε ολες μαζι στο κινητο?

γιατι θα αφησω ως προβολη να φαινοντε στο gmail δεν θα το αλλαξω...

καταλαβες τι θελω να πω....

Έχει ένα πεδίο που γράφεις που αποθηκεύεται η επαφή. Σε εμένα είναι τέρμα πάνω αυτή η επιλογή αλλά έχω G3 rom περασμένη και δεν θυμάμαι εάν είναι έτσι και σε στοκ κατάσταση.

Edit: http://eguides.sprint.com/support/eguides/lgg2/index.html#lg_g2_ug/add_a_contact.html

Στη φωτογραφία που έχει πατάς εκεί που λέει phone contact και επιλέγεις το gmail account

Edited by akis71

Με το Gmail παιδιά θέλει όμως προσοχή!

Ο αδερφός μου κάποια στιγμή για να κανει εξυπηρέτηση ενα συνάδελφο του, που ηθελε να κατεβασει απ' το Play ενα παιχνίδι και δεν μπορουσε να κάνει λογαριασμό, εβαλε το δικο του Gmail, και αυτόματα πέρασαν ολες οι επαφές του στο ξένο τηλέφωνο χωρίς να το καταλάβει!!

εγώ πάντοτε τις μεταφέρω από το ένα κινητό στο άλλο με bluetooth, δεν μπλέκω με συγχρονισμούς κλπ

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Με το Gmail παιδιά θέλει όμως προσοχή!

Ο αδερφός μου κάποια στιγμή για να κανει εξυπηρέτηση ενα συνάδελφο του, που ηθελε να κατεβασει απ' το Play ενα παιχνίδι και δεν μπορουσε να κάνει λογαριασμό, εβαλε το δικο του Gmail, και αυτόματα πέρασαν ολες οι επαφές του στο ξένο τηλέφωνο χωρίς να το καταλάβει!!

Την υπογραφή και τα password πρέπει να προσέχουμε που τα βάζουμε :D

Την υπογραφή και τα password πρέπει να προσέχουμε που τα βάζουμε :D

Και κατι άλλο επίσης πρέπει να προσέχουμε που το βάζουμε :p:p;)

Εγω χρόνια τωρα κρατώ τις επαφές μου σε αρχειο vcf. Πατάς εξαγωγή επαφών και σε 3 δευτερόλεπτα έτοιμο! Το περνάς σε οποια συσκευη θέλεις, ή ξανα στη δικια σου, σε λιγα δεύτερα (για μας που αλλάζουμε rom καθε λιγο).

εγώ πάντοτε τις μεταφέρω από το ένα κινητό στο άλλο με bluetooth, δεν μπλέκω με συγχρονισμούς κλπ

Φίλε κακώς νομίζω δεν το κάνεις. Και πιο γρήγορα κάνεις την δουλειά σου, και το κυριότερο έχεις τις επαφές σου ότι και αν γίνει (χαλάσει η συσκευή ή την χάσεις-κλέψουν) Εάν βέβαια για ιδεολογικούς λόγους δεν θέλεις είναι άλλο ζήτημα

Οι επαφές συγχρονίζονται μόλις ανοιξουμε το wi-fi ή τα δεδομένα.Αν δεν τα ανοιξουμε δε συγχρονίζεται τίποτα. Επίσης μπορούμε να ξετικάρουμε τι δε θέλουμε να συγχρονίζεται μέσα από τις ρυθμίσεις>λογαριασμοί.
No root->No problem

Εγω χρόνια τωρα κρατώ τις επαφές μου σε αρχειο vcf. Πατάς εξαγωγή επαφών και σε 3 δευτερόλεπτα έτοιμο! Το περνάς σε οποια συσκευη θέλεις, ή ξανα στη δικια σου, σε λιγα δεύτερα (για μας που αλλάζουμε rom καθε λιγο).

Και αυτό γίνεται απλά στο gmail θεωρώ ότι γίνεται πιο απλά και εύκολα η δουλειά και έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Ένας φίλος αποθήκευε και αυτό σε vfc και κρατούσε backup στο laptop του μέχρι που ένα βράδυ μπήκαν κλέφτες σπίτι του και του πήραν και κινητό και laptop και έψαχνε να βρίσκει τα τηλέφωνα των συνεργατών του.

+1000

O καλύτερος τρόπος :clap::up:

Πήρα το κινητό την Παρασκευή. Οι πρώτες εντυπώσεις:

Είναι αρκετά ελαφριά συσκευή για το μέγεθός της.

Έχει στιβαρή αίσθηση (βοηθάει το ότι το πίσω μέρος δεν αφαιρείται), αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει σε επίπεδα iPhone.

Το γυαλιστερό πλαστικό στο πίσω μέρος, αφαιρεί πόντους από την αίσθηση ποιότητας.

Επιπλέον γλιστράει & γεμίζει δαχτυλιές.

Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή, τα χρώματα είναι εξαιρετικά, όσο έντονα πρέπει.

Η λειτουργία της αφής είναι άψογη (πριν είχα το Xperia SP & ζούσα απίστευτες καταστάσεις).

Το ακουστικό είναι στο μέσο όρο.

Το ηχείο όμως είναι τουλάχιστον κακό. Παραμορφώνει τον ήχο σχεδόν από την μέση της έντασης.

Το UI είναι πρακτικό, όχι παραφορτωμένο & αρκετά όμορφο, αλλά τα εικονίδια κάπως πιο χρωματιστά από ότι πρέπει.

Περιμένω εναγωνίως το UI του G3 (μαζί με την 5.0).

Η συσκευή πηγαίνει σφαίρα. Εμφανίζονται ελάχιστες καθυστερήσεις.

Ένα σοβαρό θέμα είναι η απουσία εξωτερικής μνήμης.

Χωρίς να έχω φορτώσει κάτι ιδιαίτερο, έχουν απομείνει μόλις 6.7GB.

Θέλω να δω πού θα χωρέσουν οι όποιες φωτογραφίες & video.

Για την μπαταρία δεν έχω γνώμη, μόλις 2 φορές την έχω φορτίσει.

Την κάμερα επίσης δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.

Με 2 λόγια, η συσκευή είναι για μένα ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα χρήματα (300€),

όσον αφορά την οθόνη & την ταχύτητα απόκρισης.

Redmi Note 8T

Έχει στιβαρή αίσθηση (βοηθάει το ότι το πίσω μέρος δεν αφαιρείται), αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει σε επίπεδα iPhone.

Καμμία συσκευή ανδρόιδ δεν φτάνει αυτά τα επίπεδα :cool:

Ένα σοβαρό θέμα είναι η απουσία εξωτερικής μνήμης.

Χωρίς να έχω φορτώσει κάτι ιδιαίτερο, έχουν απομείνει μόλις 6.7GB.

Θέλω να δω πού θα χωρέσουν οι όποιες φωτογραφίες & video.

Εδώ

Καμμία συσκευή ανδρόιδ δεν φτάνει αυτά τα επίπεδα :cool:

Εδώ

Καλά αυτό το εκλαμβάνω ως ανέκδοτο με συσκευές HTC και αρκετές της Sony που κυκλοφορούν. (οκ το g2 σίγουρα κυμαίνεται στον μέσο όρο)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλά τώρα δεν πρόκειται να ανοίξω συζήτηση με τον οποιονδήποτε περί ποιότητας...

Ένα σχόλιο έκανα προς επιβεβαίωση των παραπάνω που είπε ο φίλος και δεν το διαπραγματεύομαι κιόλας :cool:

Καλά τώρα δεν πρόκειται να ανοίξω συζήτηση με τον οποιονδήποτε περί ποιότητας...

Ένα σχόλιο έκανα προς επιβεβαίωση των παραπάνω που είπε ο φίλος και δεν το διαπραγματεύομαι κιόλας :cool:

Καλα ούτε γω το λέω με διάθεση αντιπαράθεσης δεν είναι και το κατάλληλο θέμα κιόλας. Απλά με λίγο ψάξιμο καταλαβαίνει κανείς ότι η ανωτερότητα της Apple σε ποιότητα κατασκευής ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Τώρα αν εσύ διαφωνείς δικαίωμά σου.:) Και τονίζω ότι δεν αναφέρομαι στο G2.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ας μη το συνεχίσουμε καλύτερα.

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε...