Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σημερα που επαιξα λιγο με το κινητο δεν εχω λογια.

το κινητο είναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με το nexus s.

το μονο θεμα που εχω είναι ότι εχω ξεχασει τον κωδικο συνδεσης του google και δεν ξερω τι να κανω.

και κατι τελευταιο, μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω το don't punic από το παλιο τηλεφωνο στο καινουργιο?

Σου εγραψα στο θεμα του gps......

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

περιμενω και εγω αυριο να μου ερθει το 32αρι,unbranded Germany και κατασκευης νοεμβριος του 2014 με αριθμο παρτιδας 411.

ευχαριστημενος, στην συσκευασια υπηρχαν φορτιστης και ακουστικα?

Από ποιο μαγαζάκι το πήρες και είναι unbranded Νοεμβρίου 2014; Το λέω γιατί μου πρότειναν το open365. Θα πρέπει να τους ενημερώσω ότι το θέλω unbranded;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλησπέρα παιδιά!

Έχοντας λειτουργήσει αρκετά σύγχρονα smartphones, έχω καταλήξει ότι τα προγράμματα Cooler Master και CPU Z με βοήθησαν να καταλάβω τι σημαίνει ζεστό κινητό (άβολο για χρήση) και υπερθέρμανση. Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.

Έτσι όταν π.χ. είχα μετά από 5 απανωτά Antutus μέγιστη θερμοκρασία κινητού στο Cooler Master τους 34 Κελσίου και μέγιστη θερμοκρασία μπαταρίας στο CPU Z τους 38 Κελσίου, κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη συσκευή ήταν πολύ βολική για εμένα σε θέματα θερμοκρασίας και άνεσης χρήσης. Εννοείται ότι παρακολούθησα και τις αντίστοιχες θερμοκρασίες σε web browsing, κλπ (και λίγο παιχνίδια Asphalt 7) και διαπίστωσα ότι η ίδια συσκευή έδινε π.χ. μέγιστη τους 30 Κελσίου.

Επειδή λοιπόν με ενδιαφέρει η αγορά της συσκευής LG G2, θα μπορούσατε μήπως να μου δώσετε μετρήσεις 2 ημερών σε Cooler Master και CPU Z (δηλ. μέγιστη και μέση θερμοκρασία) με 2 απανωτά antutus και φυσιολογική χρήση?

Αυτό θα με βοηθούσε αρκετά κι ίσως να έδειχνε και σε εσάς κάποια πράγματα για τις συσκευές σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

treasure

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από ποιο μαγαζάκι το πήρες και είναι unbranded Νοεμβρίου 2014; Το λέω γιατί μου πρότειναν το open365. Θα πρέπει να τους ενημερώσω ότι το θέλω unbranded;

Απο easybuyworld εγώ unbranded Νοεμβρίου 2014 (411) στα 290 ευρώ.

Καλησπέρα σας ,

Επειτα απο 9 μηνες με το Galaxy S4 κατέληξα να το δωσω και να αγοράσω το Lg G2 16gb.

Οι λογοι που το εκανα ηταν γιατι το s4 απο καποιο σημειο και μετα μου ετρωγε πολυ μπαταρια , αυξηθηκαν και οι απαιτησεις μου και ετσι πηρα τον ανταγωνιστη του.

Μπορω να πω οτι το G2 με καλυπτει πολυ καλα εδω και 2 βδομαδες που το εχω..

Επισης ελεγξα και για ενημερωσεις και μου λεει οτι η υπαρχει νεοτερη η v20h -oct-21-2014 να την κανω ??

Δεν πιστευω να χαλαει την πολυ καλη αναμονη που εχει το G2...

Ευχαριστώ

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

Καλησπέρα σας ,

Επειτα απο 9 μηνες με το Galaxy S4 κατέληξα να το δωσω και να αγοράσω το Lg G2 16gb.

Οι λογοι που το εκανα ηταν γιατι το s4 απο καποιο σημειο και μετα μου ετρωγε πολυ μπαταρια , αυξηθηκαν και οι απαιτησεις μου και ετσι πηρα τον ανταγωνιστη του.

Μπορω να πω οτι το G2 με καλυπτει πολυ καλα εδω και 2 βδομαδες που το εχω..

Επισης ελεγξα και για ενημερωσεις και μου λεει οτι η υπαρχει νεοτερη η v20h -oct-21-2014 να την κανω ??

Δεν πιστευω να χαλαει την πολυ καλη αναμονη που εχει το G2...

Ευχαριστώ

Δε θα παρατηρήσεις καμία διαφορά στην αναμονή από την g.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

καλησπερα σε ολους,,,εχει πραγματοποιησει αγορες κανεις απο mobilehellas?? σαν μαγαζι γνωριζετε τιποτα!!

καλησπερα σε ολους,,,εχει πραγματοποιησει αγορες κανεις απο mobilehellas?? σαν μαγαζι γνωριζετε τιποτα!!

Εχω αγορασει το lg optimus g. Μαζι με ανανέωση συμβολαίου cosmote. όλα μια χαρα. Και όλα τηλεφωνικά:wacko::wacko:

Αν εννοεις στο περιστερι εχω κανει 4 αγορες χωρις κανενα προβλημα.Οτι βλεπεις στην υπογραφη μου ειναι αγορασμενο απο εκει. Προχωρησε αφοβα.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Καλημέρα,

Πριν ανοίξουμε το κουτί με το καινούργιο κινητό τηλέφωνο κατά την παραλαβή από το κατάστημα, υπάρχει τρόπος να βεβαιωθούμε ότι είναι unbranded?

Ευχαριστώ.

Καλημέρα,

Πριν ανοίξουμε το κουτί με το καινούργιο κινητό τηλέφωνο κατά την παραλαβή από το κατάστημα, υπάρχει τρόπος να βεβαιωθούμε ότι είναι unbranded?

Ευχαριστώ.

ναι αμε ... εχει τρια γραμματα στο κουτι που δειχνουν απο ποια χωρα ειναι !

πας εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

και βλεπεις τι γινεται .. πχ λεει 6FR , μια χαρα γαλλικο unbranded , αν λεει κατι αλλο δες στη λιστα αν ταιριαζει σε καποιο ... πχ εγω εχω 6D2 που σημαινει βονταφον γερμανιας και οχι γερμανικο unbranded ...

ευκολα βρισκεις αν ειναι branded ή οχι , αρκει να εχεις εκεινη την ωρα ενα κινητο και προσβαση στο ιτνερνετ

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Εχω αγορασει το lg optimus g. Μαζι με ανανέωση συμβολαίου cosmote. όλα μια χαρα. Και όλα τηλεφωνικά:wacko::wacko:

ωραια γτ δεν εχω κανει αλλη αγορα απο το συγεκριμενο,,σευχαριστω!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν εννοεις στο περιστερι εχω κανει 4 αγορες χωρις κανενα προβλημα.Οτι βλεπεις στην υπογραφη μου ειναι αγορασμενο απο εκει. Προχωρησε αφοβα.

ναι για το καταστημα στο περιστερι,,εγω το lg g2 το πηρα απο αλλου,,για το αδερφακι μου θελω αλλα απο το συγεκριμενο καταστημα,,οποτε αυριο φευγει παραγγελια!! σευχαριστω

Παιδιά καλησπερα .Έχω το κινητό 10 μήνες και παρατήρησα τώρα τελευταία Ότι οι φωτο που βγάζει το κινητό είναι λίγο θολές.τελικά τις συγκρινα με ένα καλό g2 Και διαπίστωσα ότι οι φώτο από το κινητό μου είναι θολές..τελικά φταίει το τσαμακι της κάμερας που έχει γεμίσει γρατζουνιές. .ξερετε πόσο έχει η αντικατασταση?ή άμα μπορώ να το διορθώσω αλλιος?

Παιδιά καλησπερα .Έχω το κινητό 10 μήνες και παρατήρησα τώρα τελευταία Ότι οι φωτο που βγάζει το κινητό είναι λίγο θολές.τελικά τις συγκρινα με ένα καλό g2 Και διαπίστωσα ότι οι φώτο από το κινητό μου είναι θολές..τελικά φταίει το τσαμακι της κάμερας που έχει γεμίσει γρατζουνιές. .ξερετε πόσο έχει η αντικατασταση?ή άμα μπορώ να το διορθώσω αλλιος?

Φιλε εγω δυστυχως δε μπορω να σου απαντησω στα ερωτηματα,απλα γραφω μονο και μονο απο περιεργεια για να μαθω πως καταφερες να γρατζουνισεις αυτο το τζαμι της καμερας που υποτιθεται πως περιεχει ζαφειρι για εξτρα αντοχη..σου επεσε κατω σε ασφαλτο η το εβαζες μεσα στην τσεπη με κερματα και κλειδια?

και για να μην παρεξηγηθω,δεν σου γραφω κοροιδευτικα,απλα θελω να μαθω κι εγω και ισως και αλλα παιδια τι να αποφυγουμε για να προστατευσουμε καλυτερα την καμερα μας.

κάπου θα βρεις στο θέμα της φωτογραφίες τις λυσεις για το τζάμι, κάτι για οινοπνευμα με νερό, κάτι για οδοντόπαστες, ψάξε λίγο θα το βρεις. το ειχε ένα παιδί το συγκεκριμένο πρόβλημα.....

Έχει παρα πολλές μικρές γρατζουνιές .του φοράω μια θήκη πολύ λεπτή. Λογικά θα έγινε από τα κλειδιά στην τσέπη,Γιατί δεν Μου έχει πέσει ποτέ.!!προσπάθησα με οδοντοπαστα αλλά τίποτα..

Η αντικατασταση νομιζω στοιχιζει περιπου 45 ευρω!

Εχουν αναφερθει παρομοια "προβληματα", κατα καιρους απο διαφορα παιδια! Προσωπικα εχω ακουσει 3 τροπους καθαρισμου!

Προσεκτικό και επίμονο τρίψιμο (π.χ. με μπατονέτα) ή με οδοντοκρεμα ή με υγρο καθαρισμου κεραμικων εστιων ή διάλυμα νερου με οινοπνευμα!!

Εχουν αναφερει οτι γινεται τρομερη βελτιωση στο τζαμακι της καμερας και κατ' επεκταση και στην ποιοτητα των φωτο!

Edited by Titarasaudi

Φιλε εγω δυστυχως δε μπορω να σου απαντησω στα ερωτηματα,απλα γραφω μονο και μονο απο περιεργεια για να μαθω πως καταφερες να γρατζουνισεις αυτο το τζαμι της καμερας που υποτιθεται πως περιεχει ζαφειρι για εξτρα αντοχη..σου επεσε κατω σε ασφαλτο η το εβαζες μεσα στην τσεπη με κερματα και κλειδια?

και για να μην παρεξηγηθω,δεν σου γραφω κοροιδευτικα,απλα θελω να μαθω κι εγω και ισως και αλλα παιδια τι να αποφυγουμε για να προστατευσουμε καλυτερα την καμερα μας.

Οντως, κι εγω θελω να μαθω για να ξερουμε και να προστατευομαστε.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως, κι εγω θελω να μαθω για να ξερουμε και να προστατευομαστε.

Το εχει απαντησει πιο πανω,μαλλον το επαθε απο κλειδια που τα ειχε ολα μαζι στην ιδια τσεπη.

ειναι η κλασικη βλακεια που κανουμε πολλοι νομιζωντας οτι τα κινητα ειναι απο τιτανιο..

μακαρι ο φιλος να βρει λυση στο προβλημα και χωρις πολλα εξοδα.

45 ευρω?πολλά τα λεφτά φίλε μου!αν και το έχω βρει και από ebay με 5 ευρώ.παντός είναι κρίμα γιατί χαλάει Πολύ τις φωτο

Το θεμα ειναι πόσο ευκολα αλλαζει, αν το παρεις απ' το ebay;

Κανε πρωτα προσπαθειες με τους τροπους που ειπαμε και μετα "κινηθείς" αναλογα!!

Δεν ξερω παντως τι παίζει ρολο, εγω το εχω 13 μιση μήνες, εχει μπει σε απειρες τσεπες και τσαντακια και δεν εχει το παραμικρο........ προσεχω ομως με τι αντικειμενα το βαζω μαζι....:p

Φιλε Μου έχεις δικιο..Αλλά ξέρεις όταν αγοράζεις το κινητό το προσέχεις σαν τα μάτια σου αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολύ αδιάφορεις. .μακάρι να την γλυτώσω με το τρίψιμο..Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Φιλε Μου έχεις δικιο..Αλλά ξέρεις όταν αγοράζεις το κινητό το προσέχεις σαν τα μάτια σου αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολύ αδιάφορεις. .μακάρι να την γλυτώσω με το τρίψιμο..Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Δοκίμασε και πες μας πάντως Ποια μέθοδο δοκίμασες και εάν βελτιώθηκε

καλημερα

έχω πρόβλημα με τον ασύρματο αποθηκευτικό χώρο ενω παλαιότερα συνδέονταν κανονικα με το λαπτοπ τωρα δεν το βρισκει με τιποτα.Εχω δοκιμασει με τον εχπλορερ και με map network.

Καμια ιδεα?