Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι αλλα εμενα η μπαταρια μου κραταει μια μερα αλλα πες ασχολουμαι...αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πεφτει πολυ και ενω ειναι στην αναμονη!!

Το δευτερο ειναι, υπαρχει τροπος να εχω αλλο ηχο ειδοποιησης για τα μειλ κι αλλο για μηνυματα ή δεν γινεται με τον στοκ??

Μήπως τρέχεις εφαρμογές που τραβάνε μπαταρία ακόμα και στην αναμονή; Μήπως εκεί που είσαι δεν έχει καλό σήμα και το τηλέφωνο αναγκάζεται να "ψάχνει" συνέχεια για δίκτυο, παιδεύεται να συγχρονίσει κλπ;

Iphone 7 plus 32GB

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως τρέχεις εφαρμογές που τραβάνε μπαταρία ακόμα και στην αναμονή; Μήπως εκεί που είσαι δεν έχει καλό σήμα και το τηλέφωνο αναγκάζεται να "ψάχνει" συνέχεια για δίκτυο, παιδεύεται να συγχρονίσει κλπ;

Σημα δεν εχει τελειο αλλα ειναι καλο....ισως να ειναι αυτο που λες με τις εφαρμογες...

Θα το κανω root για να κατεβαζω το greenify να ησυχασει το κεφαλι μου!!

Για τις ειδοποιησεις μηπως ξερεις??

Γινεται ή πρεπει να αλλαξω λαντσερ?

Σημα δεν εχει τελειο αλλα ειναι καλο....ισως να ειναι αυτο που λες με τις εφαρμογες...

Θα το κανω root για να κατεβαζω το greenify να ησυχασει το κεφαλι μου!!

Για τις ειδοποιησεις μηπως ξερεις??

Γινεται ή πρεπει να αλλαξω λαντσερ?

Εγώ προσωπικά προτιμάω να χαίρομαι τη συσκευή που έχω και όλες τις δυνατότητές της, και ας κρατάει η μπαταρία μισή μέρα λιγότερο, παρά να τα έχω όλα κλειστά. Εκτός αν λείπεις όλη μέρα και δυσκολεύεσαι να φορτίσεις αν χρειαστεί.

Για τις ειδοποιήσεις δεν ξέρω, ας πει κάποιος άλλος.

Iphone 7 plus 32GB

Γεια σας παιδια, ειμαι και εγω κατοχος της συσκευης τρεις μερες τωρα, παρατηρησε κανενας μειωση της σταθμης του σηματος? παρατηρησα οτι αν πιανω το κινητο σφιχτα στη κατω δεξια μερια χανω το σημα, ειδικα αν δεν εχει καλη καλυψη το δικτυο. Edited by TsiKotsi

Εγώ προσωπικά προτιμάω να χαίρομαι τη συσκευή που έχω και όλες τις δυνατότητές της, και ας κρατάει η μπαταρία μισή μέρα λιγότερο, παρά να τα έχω όλα κλειστά. Εκτός αν λείπεις όλη μέρα και δυσκολεύεσαι να φορτίσεις αν χρειαστεί.

Για τις ειδοποιήσεις δεν ξέρω, ας πει κάποιος άλλος.

Στην τελικη εκει καταληγω κι εγω συνηθως:p

Αν ξερει καποιος αλλος για τις ειδοποιησεις ας πει...

Ε Ναι ρε παιδιά γι'αυτό και χρησιμοποιούμε τέτοιες συσκευές τι να τις κανεις αν τα έχεις όλα κλειστά ; το θέμα είναι ότι με λιώσιμο κρατάει άνετα μέχρι να πας σπίτι να φορτίσει
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Έμαθα από το play247 ότι σύντομα έρχεται η Quickwindow σε τιμή €29,90 λόγω promotion από LG Hellas. Έχω ήδη παραγγείλει τη θήκη από αυτούς σε τιμή €49,90 και με πήραν να με ενημερώσουν ότι βγαίνει σε προσφορά από LG Hellas, ότι μέσα στην εβδομάδα θα την έχουν και ότι θα ισχύει και για μένα η νέα τιμή. Προς τιμήν τους αυτό, καθότι δεν είχα ιδέα για την προσφορά και ήμουν πρόθυμος να σκάσω τα €50.

Οπότε όποιος ενδιαφέρεται, ας περιμένει ή ας τους ρωτήσει απευθείας, αν η εναλλακτική είναι να την πληρώσει €50 στο ebay.

Iphone 7 plus 32GB

Η μπαταρια του ειναι φοβερη! :D

και ακομα δεν ειδες τπτ.

6 μιση ωρες ανοιχτος, 33' οθονη (και με ανυπαρκτο σημα κινητης)

Edited by jpcupra

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Τώρα να μου πεις τι ρωτάω, αλλά λέω μήπως τυχαίνει και ξέρει κανείς....

Υπάρχουν η μαμά QuickWindow, η Nilkin -και καλά σαν όνομα- και κάποιες generic "QuickWindow" κινεζιές, με θεαματική διαφορά στην τιμή τους. Προφανώς από θέμα λειτουργικότητας είναι όλες ίδιες, υποθέτω στα υλικά, την συναρμογή και την ακρίβεια στα κοψίματα θα υπάρχουν διαφορές. Έχει τύχει μήπως κάποιος να τις έχει δει/κρατήσει/δοκιμάσει να μας πει διαφορές, και αν αξίζουν τα σχεδόν 8πλάσια χρήματα που ζητάει η μαμά LG ?

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Τώρα να μου πεις τι ρωτάω, αλλά λέω μήπως τυχαίνει και ξέρει κανείς....

Υπάρχουν η μαμά QuickWindow, η Nilkin -και καλά σαν όνομα- και κάποιες generic "QuickWindow" κινεζιές, με θεαματική διαφορά στην τιμή τους. Προφανώς από θέμα λειτουργικότητας είναι όλες ίδιες, υποθέτω στα υλικά, την συναρμογή και την ακρίβεια στα κοψίματα θα υπάρχουν διαφορές. Έχει τύχει μήπως κάποιος να τις έχει δει/κρατήσει/δοκιμάσει να μας πει διαφορές, και αν αξίζουν τα σχεδόν 8πλάσια χρήματα που ζητάει η μαμά LG ?

Όπως έγραψα πιο πάνω, η μαμά LG πάει στα €30, άρα μικραίνει η ψαλίδα. Δεν έχω δοκιμάσει καμία ακόμα, αλλά έχω διαβάσει στο ίντερνετ ότι μερικές κινεζιές που μιμούνται τη Quickwindow δε δουλεύουν σωστά όταν κλείνει/ανοίγει η θήκη.

Εγώ θα πάρω τη "μαμά" με τα €30, και πέταξα και άλλα 7 ευρώ στο ebay για μία Nilkin σε περίπτωση που η "μαμά" δε με βολέψει και για να έχω και μια ποικιλία καθότι είναι διαφορετικής φιλοσοφίας (+ ότι η Nilkin έχει μέσα screen protector άρα δε χρειάζεται να αγοράσω ξεχωριστά)

Edited by farenight
Iphone 7 plus 32GB

Όπως έγραψα πιο πάνω, η μαμά LG πάει στα €30, άρα μικραίνει η ψαλίδα. Δεν έχω δοκιμάσει καμία ακόμα, αλλά έχω διαβάσει στο ίντερνετ ότι μερικές κινεζιές που μιμούνται τη Quickwindow δε δουλεύουν σωστά όταν κλείνει/ανοίγει η θήκη.

Ναι ρε συ, το είδα το post σου, απλώς εστίασα στο τέλος που λες "50€ στο eBay" :p

Τα 29,90€ δεν τα έχω δει ακόμα, αν όντως ισχύει τότε αντί για 8πλάσια τιμή πέφτουμε στα 5πλάσια. Still, μεγάλη διαφορά για πρακτικά το ίδιο πράγμα. Η Nilkin έχει και μαγνήτη στο κλείσιμο, η μαμά και οι διάφορες κινεζιές όχι από ότι έχω δει. Και κάποιες είναι PU, άλλες λένε για απλό πλαστικό, άλλες λένε γενικά δέρμα, η μαμά τι είναι ? Και το άνοιξε-κλείσε λειτουργεί με τον proximity, όποια και να βάλεις με τον ίδιο τρόπο θα δουλεύει. Γι'αυτό ρωτάω, γιατί δεν ξέρω στην πράξη αν υπάρχουν διαφορές...

Edit: άκυρο, μόλις το τσέκαρα, διαθέσιμη σε 2-3 μέρες λένε, άρα υπάρχει...το ερώτημα παραμένει όμως...αξίζει τα παραπάνω ?

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ναι ρε συ, το είδα το post σου, απλώς εστίασα στο τέλος που λες "50€ στο eBay" :p

Τα 29,90€ δεν τα έχω δει ακόμα, αν όντως ισχύει τότε αντί για 8πλάσια τιμή πέφτουμε στα 5πλάσια. Still, μεγάλη διαφορά για πρακτικά το ίδιο πράγμα. Η Nilkin έχει και μαγνήτη στο κλείσιμο, η μαμά και οι διάφορες κινεζιές όχι από ότι έχω δει. Και κάποιες είναι PU, άλλες λένε για απλό πλαστικό, άλλες λένε γενικά δέρμα, η μαμά τι είναι ? Και το άνοιξε-κλείσε λειτουργεί με τον proximity, όποια και να βάλεις με τον ίδιο τρόπο θα δουλεύει. Γι'αυτό ρωτάω, γιατί δεν ξέρω στην πράξη αν υπάρχουν διαφορές...

Edit: άκυρο, μόλις το τσέκαρα, διαθέσιμη σε 2-3 μέρες λένε, άρα υπάρχει...το ερώτημα παραμένει όμως...αξίζει τα παραπάνω ?

Δεν την έχω στα χέρια μου ακόμα, το €50 στο ebay το έγραψα για original, εγώ όσες έχω δει εκεί παίζουν.

Στα €29,90 στον Γερμανό και στο Πλαίσιο εδώ και καμιά δεκαριά μέρες η original της LG...

Όντως, το είδα κι εγώ. Στο σκρουτζ δεν έβγαινε τίποτα, και κάθομαι τόσες μέρες και περιμένω να τη φέρει το play247. Θα πάω να την τσιμπήσω από πλαίσιο, thanks!

Iphone 7 plus 32GB

Φίλε μου και εγώ τον boat χρησιμοποιούσα πάντα!!!! Αλλά για κάποιο λόγω δεν κάθεται καλά στο g2 Αλλά ο όπερα έχει κάτσει πάρα πολύ καλά και όχι ο classic!!

Αν έχει κάποιος τον παλιό όπερα με φλας ας μου το δώσει να το δοκιμάσω!!!!:happy:

https://db.tt/6Y2GY7Py

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι αλλα εμενα η μπαταρια μου κραταει μια μερα αλλα πες ασχολουμαι...αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πεφτει πολυ και ενω ειναι στην αναμονη!!

Το δευτερο ειναι, υπαρχει τροπος να εχω αλλο ηχο ειδοποιησης για τα μειλ κι αλλο για μηνυματα ή δεν γινεται με τον στοκ??

για τη μπαταρία μήπως το έχει γυρισμένο σε gsm/wcdma/lte? βαζε το σε gsm μονο και όταν χρειαζεσαι 3g να το γυρνάς τοτε. επισης παιζει ρολο και η φωτεινότητα που χρησιμοποιείς και γενικα αν τα εχεις ολα ανοιχτα λογικό.

ναι υπάρχει και ρυθμίζεται αναλογα τον client που χρησιμοποιείς για τα mail σου. αν χρησιμοποιεις την εφαρμογη gmail θα πας μεσα στην εφαρμογη στις ρυθμίσεις θα επιλέξεις τον λογαριασμό gmail σου και μετά ηχος και δονηση εισερχομένων-->ηχος οπου μπορεις να επιλέξεις οτι θελεις.

αν χρησιμοποιεις τον ενσωματωμένο mail client του g2 θα ανοιξεις την εφαρμογη mail θα πας παλι στις ρυθμίσεις θα επιλέξεις τον λογαριασμό που σε ενδιαφέρει και μετα πηγαινε κατω και βάλε ότι θες στην επιλογη ηχος ειδοποιήσεων..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Γεια σας παιδια, ειμαι και εγω κατοχος της συσκευης τρεις μερες τωρα, παρατηρησε κανενας μειωση της σταθμης του σηματος? παρατηρησα οτι αν πιανω το κινητο σφιχτα στη κατω δεξια μερια χανω το σημα, ειδικα αν δεν εχει καλη καλυψη το δικτυο.

Ναι φιλε μου αυτο το παρατηρησα και γω μολις χθες και θα το ρωτουσα..αλλα με προλαβες.

Δεν ξερω αν φταινε οι συσκευες μας ή ειναι γενικο το προβλημα....μου θυμηζει το προβλημα του iphone 4.

Δεν εχω καλο σημα σπιτι ανεκαθεν και μολις πιασω το κινητο απο πισω χανει το σημα και το ξαναβρισκει και μαλιστα αρκετες φορες.

Σημερα ολη μερα στη δουλεια το παρατηρουσα και δεν το εκανε ουτε δευτερολεπτο(επειδη ειχε καλο σημα εκει)

Μολις γυρισα σπιτι αμεσως μολις το κρατησα το εκανε.

Το θεμα ειναι ομως οτι το κανει και το samsung της γυναικας μου καμια φορα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.

Μίλησα με Γερμανό και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ούτε ξέρουν πότε θα υπάρχει στην αποθήκη. Στο πλαίσιο, η μαύρη λέει "αναμένεται σύντομα" και η λευκή "παράδοση σε 72 ώρες". Παράγγειλα τη λευκή και περιμένω να με πάρουν να μου πουν αν και πότε θα τη φέρουν. Το play247 μου είχε πει Δευτέρα-Τρίτη (σήμερα-αύριο δηλαδή), αλλά ακόμα περιμένω επιβεβαίωση και από εκεί.

Ωραίο σύστημα αυτό, βάζουν την καλή τιμή, αλλά αν πας να παραγγείλεις τρως άκυρο!!

Iphone 7 plus 32GB

Καλησπέρα παιδιά!!

Σκευτομαι να αγορασω το κινητό σε λίγο καιρό.. Έχω επιδοτηση κάπου στα στα 400€ (3 αριθμούς) και σκευτομαι να το αγορασω.. Έχω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις:

1) Το κινητό σας εχει βγάλει κάποιο πρόβλημα συγκεκριμένα η να εχει κάποιο bug;

2) Υποστηρίζει OTG αν και μου φτάνουν τα 11gb περίπου όσα του απομενουν δηλαδή αλλα σε περίπτωση που να θέλω για κάποιο λόγο εχει; (δεν χρειάζεται root ετσι; )

3) Αν και ειναι υποκειμενικο αυτο που θα ρωτήσω τα κουμπιά βολευουν στο πίσω μέρος; Γιατι σε οποιο κατάστημα πηγα είχε την μανα του και τον πατέρα του απο αντικλεπτικα με σκοπό να μην μπορώ να το δω στα σίγουρα αν με βολευει!!

Το κινητό δεν πρόκειται να το πειραξω τουλάχιστον για την αρχή!!

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και περιμένω τις απαντήσεις σας με ανυπομονησια!!

Edited by Giannis_95
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

1) Γενικά με βάση τις κριτικές που κυκλοφορούν, είναι από τα πιο απροβλημάτιστα κινητά. Εγώ προσωπικά δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν το έχω τεστάρει πλήρως. Λίγα παιδιά έχουν αναφέρει πρόβλημα στο GPS, όπου χάνει το σήμα για 10 δευτερόλεπτα μετά από μισή ώρα χρήσης. Δεν το έχουν όλοι όμως αυτό το πρόβλημα, ενώ δεν έχει πάρει το μάτι μου κάποιο άλλο θέμα.

2) Ναι, υποστηρίζει.

3) Όπως είπες είναι υποκειμενικό. Εμένα δε με βολεύουν ακόμα, αλλά πιστεύω είναι θέμα συνήθειας, γιατί το χέρι μου πάει αυτόματα στο πλάι. Όταν τα συνηθίσω, θα είναι μια χαρά.

Iphone 7 plus 32GB

Μίλησα με Γερμανό και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ούτε ξέρουν πότε θα υπάρχει στην αποθήκη. Στο πλαίσιο, η μαύρη λέει "αναμένεται σύντομα" και η λευκή "παράδοση σε 72 ώρες". Παράγγειλα τη λευκή και περιμένω να με πάρουν να μου πουν αν και πότε θα τη φέρουν. Το play247 μου είχε πει Δευτέρα-Τρίτη (σήμερα-αύριο δηλαδή), αλλά ακόμα περιμένω επιβεβαίωση και από εκεί.

Ωραίο σύστημα αυτό, βάζουν την καλή τιμή, αλλά αν πας να παραγγείλεις τρως άκυρο!!

Αύριο μέχρι το μεσημέρι θα είναι στο κατάστημα το Μαρούσι (play247.gr)...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Με πήραν μόλις από το Πλαίσιο, ούτε η λευκή υπάρχει, αυτό με τις 72 ώρες δεν ισχύει και δεν ξέρουν λέει πότε θα παραλάβουν.

Άρα περιμένουμε να φέρει αύριο το play247!

Iphone 7 plus 32GB

1) Γενικά με βάση τις κριτικές που κυκλοφορούν, είναι από τα πιο απροβλημάτιστα κινητά. Εγώ προσωπικά δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν το έχω τεστάρει πλήρως. Λίγα παιδιά έχουν αναφέρει πρόβλημα στο GPS, όπου χάνει το σήμα για 10 δευτερόλεπτα μετά από μισή ώρα χρήσης. Δεν το έχουν όλοι όμως αυτό το πρόβλημα, ενώ δεν έχει πάρει το μάτι μου κάποιο άλλο θέμα.

2) Ναι, υποστηρίζει.

3) Όπως είπες είναι υποκειμενικό. Εμένα δε με βολεύουν ακόμα, αλλά πιστεύω είναι θέμα συνήθειας, γιατί το χέρι μου πάει αυτόματα στο πλάι. Όταν τα συνηθίσω, θα είναι μια χαρά.

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου και τον χρονο σου με καλυψες απόλυτα!! Το GPS τουλάχιστον για τώρα (αν υπάρχει πρόβλημα) δεν το χρησιμοποιω!! Το μονο που ίσως που με προβληματιζει ειναι τα κουμπιά που δεν μπορώ να δω αν με βολευουν!!

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Χαιρετω την παρεα.Υστερα απο πολυ διαβασμα εδω αλλα και αμετρητα reviews και vs στο youtube τελικα κατεληξα στο μαυρο 32αρι.Απο skroutz και mobile14 θα γινει η αγορα αφου σε σχετικη επικοινωνια με mail μαζι τους με διαβεβαιωσαν οτι φερνουν Ευρωπαικα μοντελα μονο.Προτιμω να δωσω 90 ευρω παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο τελωνεια και να το παραλαβω και γρηγορα.Ελπιζω καποια στιγμη να εχουμε και εγγυηση απο την LG Hellas για να ειμαστε 100% οκ :cool: Απο κει και περα και στα ενδοοικογενειακα μας το να βλεπω συμφορουμιτες οπως οι @elthis @Te_Salat @afilopou να εκθειαζουν την συγκεκριμενη συσκευη μονο για καλο θα μπορουσα να το εκλαβω και ηταν και αυτος ενας λογος για να προχωρησω στην αγορα του!Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα για aosp roms αλλα ηταν ακομα πολυ ''αγουρα'' τα πραγματα.Ευελπιστω λοιπον οταν μου ερθει με το καλο να γινω εγω επισημος reviewer σε aosp roms καθοτι ερχομαι απο σειρα nexus συσκευων και δυσκολα θα μεινω με την stock της Lg..Εκτος και αν καλυφθω με Nova prime και πολυ modification με xposed και gravity box.Σε ενα review στο youtube ειδα οτι καποιος περασε τον GEL και αλλαξε και το look των ρυθμισεων σε ενα ενωμενο καθετο grid.?Ισχυει το εχει δοκιμασει κανεις?Αυτα απο εμενα και σιγα σιγα θα με βλεπετε πιο συχνα :)