Doukas_F Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ολο και πιο συχνα, σχεδον καθημερινα, εχω προβλημα με τον εκαστοτε συνομηλιτη μου,ο οποιος δε μ'ακουει καλα, απ' το μικροφωνο της συσκευης . . . Οσο παει και χειροτερευει το πραγμα . . . Ειμαι μαλλον για Nokia store . . . Καποιος παθων, τι θα μου προτεινε να προσεξω??? http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ολο και πιο συχνα, σχεδον καθημερινα, εχω προβλημα με τον εκαστοτε συνομηλιτη μου,ο οποιος δε μ'ακουει καλα, απ' το μικροφωνο της συσκευης . . . Οσο παει και χειροτερευει το πραγμα . . . Ειμαι μαλλον για Nokia store . . . Καποιος παθων, τι θα μου προτεινε να προσεξω??? δεν έχω το 1020 αλλα το 920. Δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις. Εγώ το έχω πάνω απο 10 μήνες και τον τελευταίο καιρό είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πήρα καρφίτσα και καθάρισα τις τριπουλες στην κάτω πλευρα και τώρα δεν μου παραπονιέται κανείς. Νομίζω αυτα τα δυο κινητά έχουν σχεδόν το ίδιο σασί. Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 παιδια θελω βοηθεια απο καποιον που εχει Q.πηρα τηλ για τις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο και ειπαν οτι πρεπει να τις περασω χειροκινητα.πηγα σε ενα καταστημα,υποτιθεται οτι μου το εκαναν αλλα τιποτα.ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 παιδια θελω βοηθεια απο καποιον που εχει Q.πηρα τηλ για τις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο και ειπαν οτι πρεπει να τις περασω χειροκινητα.πηγα σε ενα καταστημα,υποτιθεται οτι μου το εκαναν αλλα τιποτα.ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω? Καλησπέρα. θα πας στις ρυθμισεις-σημείο πρόσβασης και θα κάνεις ένα νέο σημείο όπως τα λέει εδω. Μετα ρυθμίσεις-κινητή τηλεφωνία και στο επιλογές περιαγωγής δεδομένων θα επιλέξεις "περιαγωγή". Εγώ έτσι το έχω και δουλεύει σωστά. Αν θέλεις πες μου αν σου δούλεψε :) edit: τώρα είδα ότι είσαι και πατρίδα. Να κανονίσουμε καμία συνάντηση και στην Δράμα για τους Myphonάδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) να κανονισουμε....βεβαια το εκανα αλλα τζιφος...τι πρεπει μετα να ενεργοποιω και να απενεργοποιω? Edited April 2, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πατριωτακια ποιο πολλά 1020 "βλεπω" μεσα στο φόρουμ πάρα μέσα στην πόλη (Δράμα, να συνεννοουμαστε) ... Τι γίνεται.. Μόνο ένα έχω δει ως σήμερα και αυτό σε μαύρο :-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Φιλε μου, σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση . . . Που ειναι ομως το μικροφωνο?? Απο πισω οι δυο τρυπουλες??? http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 To ένα είναι κάτω εκεί που μιλάς και το άλλο στην κορυφή της συσκευής που είναι και το minijack... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδιά κάποιος που έχει Q μπορεί να,μου στείλει screenshot τις ρυθμίσεις του ίντερνετ αναλυτικα γιατι τα έκανα με τις οδηγίες αλλα κάτι κάνω λάθος και δεν το κατάφερα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδιά έχω μια απορία:Όταν έχω κλειστή οθόνη το double tap to wake δεν πιάνει σχεδόν ποτέ ενώ αν δείχνει την ώρα δουλεύει πάντα! Στο 920 δεν το αντιμετώπιζα ποτέ αυτό!Είναι λέτε πρόβλημα ή έτσι δουλεύει η οθόνη του 1020; Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο ή μόνο σε μένα συμβαίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Όχι... Εμένα μια χαρά πιάνει... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδιά έχω μια απορία:Όταν έχω κλειστή οθόνη το double tap to wake δεν πιάνει σχεδόν ποτέ ενώ αν δείχνει την ώρα δουλεύει πάντα! Στο 920 δεν το αντιμετώπιζα ποτέ αυτό!Είναι λέτε πρόβλημα ή έτσι δουλεύει η οθόνη του 1020; Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο ή μόνο σε μένα συμβαίνει; Συμβαίνει και σε μένα συχνά αλλά όχι πάντα, συνήθως πιάνει. Έχει τύχει και φορά που έχω επιχειρήσει double tap πάνω από 5 φορές και με διαφορετική συχνότητα στα χτυπήματα χωρίς αποτέλεσμα. Όπως είπες και εσύ αν μου το κάνει, περνάω το χέρι από τον αισθητήρα να ανοίξει η glance screen και μετά πιάνει με την πρώτη. Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Συμβαίνει και σε μένα συχνά αλλά όχι πάντα, συνήθως πιάνει. Έχει τύχει και φορά που έχω επιχειρήσει double tap πάνω από 5 φορές και με διαφορετική συχνότητα στα χτυπήματα χωρίς αποτέλεσμα. Όπως είπες και εσύ αν μου το κάνει, περνάω το χέρι από τον αισθητήρα να ανοίξει η glance screen και μετά πιάνει με την πρώτη. Άρα πιθανόν να είναι κάποιο bug του λογισμικού!!Πάλι καλά γιατι με αυτό το κινητό έχω τραβήξει πολλά!!Σχεδόν 1 μήνα για φτιάξιμο,το είχα και δεν θέλω πάλι να το ξαναπάω!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Άρα πιθανόν να είναι κάποιο bug του λογισμικού!!Πάλι καλά γιατι με αυτό το κινητό έχω τραβήξει πολλά!!Σχεδόν 1 μήνα για φτιάξιμο,το είχα και δεν θέλω πάλι να το ξαναπάω!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Να μη ξαναπάς. Θα πάρει κάποιο update και θα σου στρώσει. Μη χαλιέσαι. - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannakas Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 υπάρχει κάτι αντίστοιχο του photosphere του android στο νοκια 1020? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 υπάρχει κάτι αντίστοιχο του photosphere του android στο νοκια 1020? Τι είναι το photosphere? :confused: :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 υπάρχει κάτι αντίστοιχο του photosphere του android στο νοκια 1020? Photosynth - http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/photosynth/ef860a79-5f68-4ed6-aa21-c038d1a55517 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά καλημέρα. Έχω πρόβλημα αναγνώρισης του κινητού μέσω του usb καλωδίου με τα wp 7. Μετά από πολύ ψάξιμο και προγράμματα και driver updates δεν έχω καταφέρει να sync. Πριν ξαναπεράσω τα w7 στο pc δεν είχα πρόβλημα. Δοκίμασα και το sam note2 και αυτό δεν το αναγνωρίζει. Επίσης τα τηλέφωνα δεν φαίνονται ως m/storage. Το W phone app pc επίσης δεν το βλέπει. Τη βοήθειά σας παρακαλώ. Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά. Μιλάμε για το Lumia 1020 που έχει WP 8 ; Επίσης στον υπολογιστή για ποια έκδοση λειτουργικού μιλάμε; XP; 7; 8; Μετά θα δούμε αν το καλώδιο είναι οκ, οι drivers και updates στο PC ok, θα συνδέσεις άλλη θύρα κλπ κλπ. Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά. Μιλάμε για το Lumia 1020 που έχει WP 8 ; Επίσης στον υπολογιστή για ποια έκδοση λειτουργικού μιλάμε; XP; 7; 8; Μετά θα δούμε αν το καλώδιο είναι οκ, οι drivers και updates στο PC ok, θα συνδέσεις άλλη θύρα κλπ κλπ. Ναι, 1020 και στο pc wp7. Μέχρι και το zune κατέβασα να δω αν το βλέπει αλλά τίποτα. Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Ναι, 1020 και στο pc wp7. Μέχρι και το zune κατέβασα να δω αν το βλέπει αλλά τίποτα. Υποθέτω εννοείς στο PC Windows 7. Έβαλες όλα τα updates; Όταν συνέδεσες το κινητό, περίμενες να βρει τους drivers σωστά; Σύνδεση του PC σε internet είχες; Άλλες συσκευές πάνω στο PC έχεις; Άλλη θύρα USB δοκίμασες; Επανεκκίνηση δοκίμασες; Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά μετά το στήσιμο του PC; Τί προγράμματα έχεις βάλει έξτρα στο pc; Προηγουμένως που το Lumia το έβλεπε, έβλεπε και το άλλο τηλέφωνο και με τί πρόγραμμα; Αυτά για την ώρα. υγ: το Zune δεν είναι για το 1020, αλλά για WP 7 κινητά δεν βγάζεις καλύτερα το Zune; υγ2: τώρα πρόσεξα ότι δεν αναγνωρίζει και άλλο τηλέφωνο, άρα το πρόβλημα είναι στο PC πιθανότατα Edited April 11, 2014 by mobiuser Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Υποθέτω εννοείς στο PC Windows 7. Έβαλες όλα τα updates; Όταν συνέδεσες το κινητό, περίμενες να βρει τους drivers σωστά; Σύνδεση του PC σε internet είχες; Άλλες συσκευές πάνω στο PC έχεις; Άλλη θύρα USB δοκίμασες; Επανεκκίνηση δοκίμασες; Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά μετά το στήσιμο του PC; Αυτά για την ώρα. υγ: το Zune δεν είναι για το 1020, αλλά για WP 7 κινητά δεν βγάζεις καλύτερα το Zune; όλα τα παραπάνω τα έχω κάνει σωστά. Για να μη σε κουράζω, είναι σίγουρα πρόβλημα των wp7 στο pc. :mad: Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 όλα τα παραπάνω τα έχω κάνει σωστά. Για να μη σε κουράζω, είναι σίγουρα πρόβλημα των wp7 στο pc. :mad: Δες τί προγράμματα έχεις τυχόν στο PC και τί updates,patches HW τυχόν δεν έχεις και θες. Ίσως κάποια διένεξη HW, SW . Απλά μια μικρή διόρθωση γιατί δεν καταλαβαίνουμε σωστά, wp=windows phone και w=windows, χωρίς παρεξήγηση. Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δες τί προγράμματα έχεις τυχόν στο PC και τί updates,patches HW τυχόν δεν έχεις και θες. Ίσως κάποια διένεξη HW, SW . Απλά μια μικρή διόρθωση γιατί δεν καταλαβαίνουμε σωστά, wp=windows phone και w=windows, χωρίς παρεξήγηση. Έχεις δίκιο, έγραψα wp κ εννοούσα το λειτουργικό του pc. Δύο ημέρες παιδεύομαι και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Λοιπόν, έπαθα μια ζημιά στο pc και ξαναπέρασα τα windows 7 profesional original. Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις των προγραμμάτων και των drivers. Τα usb δουλεύουν κανονικά, π.χ. BlueTooth. Τέλος κατέβασα το windows phone για pc για να δει το nokia 1020 αλλά, τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχω απεγκαταστήσει το zune (φυσικά) και το windows phone για pc. Στη διαχείριση συσκευών στο control panel βγάζει κίτρινο σηματάκι δηλαδή πρόβλημα όταν συνδέω το 1020. (Nokia Lumia 909 (RM-875)) Επίσης βγάζει πρόβλημα το Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter_01 για το οποίο έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά αλλά βγάζει το ίδιο λάθος. Αυτά που λες για πιθανή διένεξη μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός στο τι μπορώ να κάνω; Σε ευχαριστώ πολύ.:) Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Θα πρότεινα, αν μπορείς, να δοκιμάσεις να το συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή. Αν αναγνωρίζεται η συσκευή, τότε καλύτερα να απευθυνθείς εδώ Computing. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts