Jump to content

ch134

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ch134

  1. ch134

    Huawei Mate 20 Pro

    Γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς μπορούμε να κάνουμε κλήση με απόκρυψη; Χρησιμοποιώ το simpler dialer. Αλλά και την ενσωματωμένη εφαρμογή. Ευχαριστώ.
  2. Ναι! Πιστεύω μέσα στον Δεκέμβριο... Το θέμα είναι ότι με την 9άρα αποχαιρετούμε την ηχογράφηση κλήσεων.
  3. ch134

    Huawei Mate 20 Pro

    Κάποιος, τις προηγούμενες μέρες έγραψε ότι η ηχογράφηση με ACR recorder δουλεύει κανονικά. Επειδή σε εμένα δεν δουλεύει και έχω και το πληρωμένο από άλλο τηλ, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα settings? Ευχαριστώ.
  4. ch134

    Huawei Mate 20 Pro

    New update για το ρολόι σήμερα. Το τηλ συνεχίζει να λειτουργεί απροβλημάτιστα, έκτη μέρα τώρα. Κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Έχω περάσει nova και το δουλεύω με gestures. Υ. Γ. Θεωρώ ότι πρόκειται για προβληματική παρτίδα και αργά ή γρήγορα η Huawei θα τα ανταλλάξει. Τέλος, βλέπω πολλούς "καλοθελητές" φίλοι του note 9να θάβουν το κινητό και την εταιρεία. Εμένα είναι το πρώτο huawei που αγοράζω. Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα και η κάμερα ειδικά... τα σπάει. Υπομονή λοιπόν.
  5. ch134

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλημέρα σας. Νέος κάτοχος κι εγώ και δηλώνω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην LG οθόνη μου. Αγορά από Πλαίσιο. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το gesture του hisearch? Θεωρώ ότι ο nova louncher είναι μονόδρομος.
  6. ch134

    OnePlus 3

    Έκλεισα κι εγώ δύο χρόνια και το accubattery γράφει 2729 από 3000. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα από το κινητό. Θα περιμένω να δω και την 9. Ίσως έχει έρθει η ώρα για αναβάθμιση αλλά το 3 θα το κρατήσω ως backup.
  7. Επανέρχομαι διότι μετά από μερικές προσπάθειες και δύο επανακινήσεις, το slow motion στην camera δούλεψε κανονικά.
  8. Το slow motion μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει. Πατάς s m και κλείνει την εφαρμογή. Ελπίζω να το φτιάξουν.
  9. Μετά την αναβάθμιση έχω πρόβλημα με you tube και γενικότερα κάποια σκαλώματα, επανεκιμήσεις κλπ. Ιδιαίτερα στο YouTube μετά την παρακολούθηση δύο τριών βίντεο μετά σκαλώνει, μαυρίζει η οθόνη και ακούγεται μόνο η φωνή. Είναι σα να μην έχει μνήμη. Μετά από επανεκκίνηση δουλεύει σωστά για μερικές ώρες αλλά, το πρόβλημα επανέρχεται. Ξαναπέρασα τις προβληματικές εφαρμογές αλλά και πάλι τίποτα. Παρακαλώ τη βοήθειά σας. Το τάμπλετ είναι εργαλείο δουλειάς μου. Ευχαριστώ.
  10. Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλά μαγειρέματα.
  11. Δεν ξέρω...:worry: ρωτάω. Στο 2520 δε μπορούμε να εγκαταστήσουμε τα φουλ 8.1; Ευχαριστώ.
  12. Τη βοήθειά σας παρακαλώ. Μετά από factory reset του Sam Galaxy note 2 αν και η συσκευή πετάει... έχασε τα ελληνικά από το μενού. Δεν υπάρχουν ως επιλογή στο languages. Το keyboard OK αλλά το μενού πως φτιάχνεται; Έχω την 442 και ποτέ root.
  13. Την Τετάρτη, μου ήρθε ota η αναβάθμιση σε kitkat. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχω αναδίπλωση κειμένου με διπλό tap μετά από zoom σε gmail και γενικότερα και σε άλλες εφαρμογές. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται;
  14. Ok, σ' ευχαριστώ. Θα το κάνω μόλις επισκεφθώ έναν φίλο.
  15. Έχεις δίκιο, έγραψα wp κ εννοούσα το λειτουργικό του pc. Δύο ημέρες παιδεύομαι και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Λοιπόν, έπαθα μια ζημιά στο pc και ξαναπέρασα τα windows 7 profesional original. Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις των προγραμμάτων και των drivers. Τα usb δουλεύουν κανονικά, π.χ. BlueTooth. Τέλος κατέβασα το windows phone για pc για να δει το nokia 1020 αλλά, τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχω απεγκαταστήσει το zune (φυσικά) και το windows phone για pc. Στη διαχείριση συσκευών στο control panel βγάζει κίτρινο σηματάκι δηλαδή πρόβλημα όταν συνδέω το 1020. (Nokia Lumia 909 (RM-875)) Επίσης βγάζει πρόβλημα το Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter_01 για το οποίο έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά αλλά βγάζει το ίδιο λάθος. Αυτά που λες για πιθανή διένεξη μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός στο τι μπορώ να κάνω; Σε ευχαριστώ πολύ.:)
  16. όλα τα παραπάνω τα έχω κάνει σωστά. Για να μη σε κουράζω, είναι σίγουρα πρόβλημα των wp7 στο pc. :mad:
  17. Ναι, 1020 και στο pc wp7. Μέχρι και το zune κατέβασα να δω αν το βλέπει αλλά τίποτα.
  18. Παιδιά καλημέρα. Έχω πρόβλημα αναγνώρισης του κινητού μέσω του usb καλωδίου με τα wp 7. Μετά από πολύ ψάξιμο και προγράμματα και driver updates δεν έχω καταφέρει να sync. Πριν ξαναπεράσω τα w7 στο pc δεν είχα πρόβλημα. Δοκίμασα και το sam note2 και αυτό δεν το αναγνωρίζει. Επίσης τα τηλέφωνα δεν φαίνονται ως m/storage. Το W phone app pc επίσης δεν το βλέπει. Τη βοήθειά σας παρακαλώ.
  19. Φίλε μου παίρνω το θάρρος να σου εξηγήσω κάποια πράγματα για να ξέρεις. Και η φωτογραφία του νικητή, που δεν γνωρίζω προσωπικά, είναι και αυτή από την ίδια περιοχή. Επειδή λοιπόν όπως κατάλαβες ξέρω το μέρος καλά διότι έχω σπίτι στον Φενεό, θέλω να σου πω πως ένας γιατρός έχει μια φάρμα με μια ράτσα ελάφια. Αυτά είναι ήρεμα οπότε δεν είναι δύσκολο να τα φωτογραφήσεις από κοντά. Το θέμα είναι πως ο καθένας αντιλαμβάνεται τα Χριστούγεννα όπως του υπαγορεύει ο εγκέφαλός του. Αυτά π.χ. τα ελάφια μπορεί να προορίζονται για τροφή... Τέλος πάντων, προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα και καμία ένσταση. Σ' ευχαριστώ επίσης για τα καλά σου λόγια.
  20. Συγχαρητήρια στον νικητή. Ευχαριστώ όλους που με ψήφισαν. Να είστε πάντα καλά. Να σας πω τώρα ότι το παγωμένο τοπίο που είδατε, είναι αποτέλεσμα ενός μοναδικού φαινομένου που συμβαίνει μια φορά στα 10-12 χρόνια στη περιοχή του Φενεού.. Χωρίς χιόνι, με χαμηλές θερμοκρασίες (-7°c) και με την ομίχλη στο φόρτε της. Όπως περνάει η ομίχλη από οτιδήποτε και σε συνδιασμό με ελάχιστο αέρα, η δρόσος προλαβαίνει και παγώνει δημιουρχώντας απίστευτα σχήματα που μόνο σε σπήλαια με σταλακτίτες έχω συναντήσει. Και πάλι ευχαριστώ.
  21. Καλή Χρονιά σε όλους και με περισσότερη Αγάπη.
  22. Παιδιά Καλησπέρα. Έχω δύο απορίες με το 1020. Δε μπορώ να βρω κάτι και ζητάω τη βοήθειά σας. 1. Το κινητό φορτίζει μόνο ανοιχτό; Όταν το έχω κλείσει και βάζω το usb να φορτίσει, αυτό ανοίγει κανονικότατα...:wacko: 2. Στο ραδιόφωνο η ακρόαση γίνεται υποχρεωτικά μόνο από τα ακουστικά;:confused: Δε βρίσκω εντολή για να ακούω από το ηχείο του τηλεφώνου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων:).
×
×
  • Create New...