Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πώ κάτι σχετικά με νέες rom και αλλαγές στη συσκευή.Όλοι ψαχνόμαστε με νεες ρομ ασχέτως αν αυτή που έχουμε μας καλύπτει ή όχι και στο τέλος έχουμε μια συσκευή με ρομ που είναι βαριά για τη συσκευή μας φορτώνει φούλ μνήμη και σέρνεται.Οποια ρομ καινούργια δεν είναι και καλύτερη απο την προηγούμενη.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά δουλεύει!!

Είμαι ψόφιος (έχασα και πολλά απο το ΜΟΥΝΤΙΑΛ) και θα πάω για ξάπλες, αλλά πρώτα πρέπει να γράψω κάτι.

Χιλιάδες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φίλους και ιδιαίτερα στους: mimos810, papg, tsarlam, athanaso77, alex82, nek4d για τη βοήθεια και το χρόνο που αφιερώσανε.

Πραγματικά δεν ένιωσα μόνος, όπως στην αρχή. (mimos... αλήθεια του έβαλα ποτήρι επάνω... σουπλαααα). Στο θέμα τώρα, το πρόβλημα μου μάλλον ήταν ο preloader. Πειραματίστικα αρκετά με ότι διάβασα και επικεντρώνοντας στους drivers έκανα αναζήτηση google "usb drivers lenovo p780" και βρήκα αυτό:

http://forum.xda-developers.com/lenovo-p780/help/p780-bricked-recognized-pc-t2755207

ακολούθησα τις οδηγιές αλλά φόρτωσα την ΡΟΜ "P780_1423_Pure_GAPPS_ROOT" αλλα με το preloader που αναφερει και με το flash tool "SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150". Πρώτα είχα κάνει αφαίρεση αλλων οδηγών, απενεργοποιηση antivirus και firewalls και επανεκκίνηση.

Δούλεψε τέλεια και είδα φως σε πολύχρωμες μπάρες, πράσινους κύκλους και στην 5αρα οθόνη.

Εκτός από τα ευχαριστώ ότι έγραψα το έγραψα και για βοήθεια σε ομοιοπαθούντες.

Θα χαρώ όπως μπορώ να βοηθήσω, αν χρειαστεί.

ΓΓ

Υ.Σ. Στους παραπάνω κερνάω μπυρίτσα, ή τσικουδιά. (Ρ.Μ. παιδιά :) )

ναι δουλεψε και σε εμενα αυτος ο τροπος σε ενα π780 φιλου μου!!!!

το π780 αυτο ομως εχει ενα αλλο θεμα, εχει κοκκινα πιξελ στιν οθονη σκορπισμενα αλλες φορες περισσοτερα και αλλες λιγοτερα.Δεν ειναι θεμα ρομ εχω δοκιμασει κ αλλη και τωρα εχω την 4.4.2 ν7, καποιο θεμα εχει το πανελ ή η πλακετα ή καποια συνδεση... το εχει συναντησει καποιος αλλος?

• Administrators
ναι δουλεψε και σε εμενα αυτος ο τροπος σε ενα π780 φιλου μου!!!!

το π780 αυτο ομως εχει ενα αλλο θεμα, εχει κοκκινα πιξελ στιν οθονη σκορπισμενα αλλες φορες περισσοτερα και αλλες λιγοτερα.Δεν ειναι θεμα ρομ εχω δοκιμασει κ αλλη και τωρα εχω την 4.4.2 ν7, καποιο θεμα εχει το πανελ ή η πλακετα ή καποια συνδεση... το εχει συναντησει καποιος αλλος?

Μάλλον έχει πρόβλημα η οθόνη σου. Εμφανίζονται σε διάφορες θέσεις ή σε συγκεκριμένες;

Modpic.gif

Εχει καποια μονιμα στην ιδια θεση αλλα καμμια φορα εμφανιζονται και αλλα σε αλλο μερος της οθονης, αν ειναι θεμα πανελ θα μπορουσα να το αλλαξω,αν ομως το προβλημα ειν στην πλακετα τσαμπα θα πληρωσουμε το πανελ. Το κινητο ειναι καινουργιο μολις το ανοιξε ειχε αυτο το προβλημα αλλα δεν θελει ν μπει σε διαδικασια αλλαγης ο φιλος μου...

• Administrators
Η πιο ενδεδειγμένη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι επιστροφή, ότι άλλο δοκιμάσεις, ενέχει ρίσκο.

Modpic.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ρ 780 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ GOOGLE MAPS.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

Ρε παιδιά εχει 3 μερες ανοίγω το wifi κ μετα απο 10 λεπτά δεν βρησκει καθόλου σημα. Το κλείνω το ανοίγω κ πάλι το ίδιο. Μπορώ να κανω κάτι περί αυτού

Παιδια που βρισκω την απενεργοποιηση του ζουμ οταν παταμε 3 φορες γρηγορα? Το ειχα βρει πιο παλια αλλα τωρα δεν μπορω... Εκδοση 4.4.2 ν7

:lol::lol::lol:

Δείτε το βίντεο από το P780 του aliexpress και βγάλτε συμπέρασμα...

http://m.youtube.com/watch?v=ATNiFj6yDes

ΠΡΟΣΟΧΗ μην πιστεύετε ότι βλέπετε ;)

Να το ψάχνετε καλά.

Αυτό για τα παιδιά που είχαν ρωτήσει εάν υπάρχει τέτοιο μοντέλο.

EDIT:Κι ένα βίντεο που μόλις βρήκα που δείχνει με λεπτομέρεια την αντικατασταση σπασμένης οθόνης. Είναι διάρκειας 30 λεπτών. Είτε το προσπαθείτε μόνοι σας, είτε δείχνετε το βίντεο σε κάποιον ηλεκτρονικό που αναλαμβάνει επισκευές.

Αχρείαστο να είναι :)

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

• Administrators

Πλέον είναι "μόδα" στους κινέζους να βγάζουν "και καλά" enhanced εκδόσεις των γνωστών συσκευών με εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Μακριά...

Με το κατάλληλο πείραγμα στον kernel, μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν τα χαρακτηριστικά και να γράφει ο άλλος ότι θέλει. Εμπιστευτείτε μόνο συσκευές που έχουν επίσημα κυκλοφορήσει.

Modpic.gif

Πλέον είναι "μόδα" στους κινέζους να βγάζουν "και καλά" enhanced εκδόσεις των γνωστών συσκευών με εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Μακριά...

Με το κατάλληλο πείραγμα στον kernel, μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν τα χαρακτηριστικά και να γράφει ο άλλος ότι θέλει. Εμπιστευτείτε μόνο συσκευές που έχουν επίσημα κυκλοφορήσει.

Αυτό με το πείραγμα ξαναπέστο!! Πήρα μια φορά ένα Note II clone, με χαρακτηριστικά: 4πύρηνο, 1gb ram, HD οθόνη, μπαταρία 3000mAh κλπ. Τα ίδια αυτά διάβαζε και το AntuTu Benchmark. Ασχετα βεβαια ότι έβγαζε 5000 σκορ... Τελικά το κινητό ήταν single core (!), με άγνωστη μνήμη ram, που συνεχώς ήταν στο 95% με 90mb ελεύθερα κλπ... Η μπαταρία δε, σε χρήση ήταν ζήτημα να κρατούσε 3 ώρες... Το είχα πληρώσει και 110Ε... Οπότε ΜΑΚΡΥΑ! Πήρα το Lenovo P780 και σώθηκα. Αν μου χαλάσει, το ίδιο με βλέπω να παίρνω!! Ήδη μετά από 6-7 γερές πτώσεις (αυτά τα χέρια μου...) μου έβγαλε μια πολύ μικρή ρωγμούλα πάνω αριστερά. Δεν ενοχλεί όμως, καθώς φαίνεται σαν μικρή τριχούλα.. Μου έχει κάνει εντύπωση η αντοχή του...

Πριν 2 μερες απεκτησα "Το Εργαλειο".

Και θα ήθελα να μου πειτε αν αξίζει να κρατησω την υπαρχουσα ROM και ποια είναι με τους δικες σας ειδικες ονομασιες.

Sony ericsson W800i

Samsung Omnia II

Lenovo P780

Redmi note 5 black (Global)

• Administrators
Αν θέλεις ελληνικό μενού στη συσκευή σου, ίσως είναι καλύτερα να μείνεις όπως έχει. Ωστόσο, έχει κυκλοφορήσει και kitkat (4.4.2) αλλά θα περιοριστείς στο αγγλικό μενού αν θέλεις επίσημη. Από εκεί και πέρα υπάρχει και μαγειρεμένη rom αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί κάποιος για την αρτιότητά της. Όλες είναι εδώ.

Modpic.gif

Αν θέλεις ελληνικό μενού στη συσκευή σου, ίσως είναι καλύτερα να μείνεις όπως έχει. Ωστόσο, έχει κυκλοφορήσει και kitkat (4.4.2) αλλά θα περιοριστείς στο αγγλικό μενού αν θέλεις επίσημη. Από εκεί και πέρα υπάρχει και μαγειρεμένη rom αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί κάποιος για την αρτιότητά της. Όλες είναι εδώ.

Ευχαριστώ μεγαλε.

Εσύ ποιά θα έβαζες και ποιά εχει τα λιγοτερα προβληματα ή τα περισσότερα πλεονεκτηματα?

Δεν με ενοχλουν καθόλου τα αγγλικα.

Sony ericsson W800i

Samsung Omnia II

Lenovo P780

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ρ 780 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ GOOGLE MAPS.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Προσωπικα χρησιμοποιώ το Navitel 8.0. Πολύ καλοί χάρτες!! :)

Έχω περασμένη την VIBEROM_V1.0_1407_2_ST_P780_NK_BA1A , προσπαθώ να κάνω αντικατάσταση του lockscreen αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω. Υπάρχει τρόπος να γίνει? Προσπάθησα να το καταφέρω βγάζοντας το αρχείο του ήδη υπάρχον lockscreen με αποτέλεσμα το κινητό να bootari ξανά και ξανά.

Έβαλα την VIBEUI_V2.0_1428_2_DEV_P780 ακολουθώντας τις οδηγίες του

vortex78 ποστ #2050

Ολα καλά και πολύ καλή μπαταρία και κανένα πρόβλημα μόνον

δεν έχει επιλογή στην σιμ 1 για 3G H 2G

Χρηστος

Έβαλα την VIBEUI_V2.0_1428_2_DEV_P780 ...μόνον

δεν έχει επιλογή στην σιμ 1 για 3G H 2G

Απαντηση μπορει να δωσει μοναχα οποιος φοραει ακριβως την ιδια εκδοση (ή με διαβασμα στα ξενα φορουμ).

Αλλά να ξερετε γενικοτερα:

Συμβαινουν αυτα στις εκδοσεις dev (development), ειναι οι beta εκδοσεις, απευθυνομενες σε οσους θελουν να αλλαζουν συχνα rom, ολο και κατι δεν δουλευει για να τεσταριστουν τα υπολοιπα. Γι'αυτο και παντα ειναι νεοτερες.

Για οσους δεν θελουν να αλλαζουν συχνα rom, πρεπει να επιλεγετε τις ST (stable) εκδοσεις.

Καλησπέρα παίδες. Πριν 15 μέρες περίπου πήρα το εργαλείο.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα :( με το ακουστικό (ηχείο) την ώρα της κλήσης.

Δουλεύει με headset, δουλεύει με ανοιχτή ακρόαση ηχείου αλλά δεν ακούγεται καθόλου το ακουστικό το κανονικό εδώ και μια βδομάδα. Μόνο 2 φορές ακούστηκε σε 2 τυχαίες κλήσεις.

Παίζει ρόλο η ROM? - να φλασάρω άλλη πιο νέα

ή να κάνω claim από την Paypal και το Minideal?

http://s24.postimg.org/5hqgfof9x/2014_07_18_17_54_47.jpg

όταν βάζω τα ακουστικά γράφει stereo headset (stereo) και λειτουργεί κανονικά. Όταν τα βγάζω γράφει Headset(mono) οπως στη φωτο και δεν ακουγεται κανεις ηχος. Υπάρχει πιθανότητα να έχει μπλοκαρει απο τα ακουστικά?

Πως θα μπορεσω να το τσεκαρω? Να χρησιμοποιησω αλλο dialer?

Βοηθηστε παιδες. Ειμαι λιγο ψαρακας με το εργαλειο.

Android Version: 4.2.1

Build num: p780_S136_140306

Edited by Thanos323
Προσθήκη πληροφοριών και διορθωση

Sony ericsson W800i

Samsung Omnia II

Lenovo P780

Καλησπερα στην παρεα.μου εχει μπει στο μυαλο να το παρω αλλα κολαω σε ενα θεματακι..θελω να το παρω απο etotalk και βλεπω οτι γραφει πως εχει gorilla glass..ενας λογος που μου μπηκαν ιδεες να το παρω ειναι φυσικα η μπαταρια του αλλα και το οτι εχει gorilla glass(πολυ σημαντικο για μενα).εκανα μια ερευνα σε διαφορα σιτε για το κινητο και στο 80% απο αυτα που ειδα δεν εγραφε κατι για προστασια οθονης....και μπερδευτικα...τελικα εχει η δεν εχει προστασια οθονης?