jimsiv Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Με τι τροπο περασες την ελληνικη....σου ηλθε ειδοποιηση η με προγραμμα;; Μέσω odin κατεβάζοντας την ελληνική έκδοση από το sammobile....ειδοποίηση δεν μου ήρθε γιατί ήμουν ήδη root! Δεν εχει και πολύ σημασία η έκδοση μιας και έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών όλες οι εκδόσεις.... Ακόμα και τα apn τα πήρε αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι όταν πρωτοάνοιξα το τηλέφωνο. Αν περάσεις την ελληνική, και δεν το κάνεις root, σου έρχεται κανονικά το επόμενο ελληνικό update. Περισσότερες πληροφορίες για root και εγκατάσταση εκδόσεων μέσω odin μπορεις να βρεις στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2364980 Και όλες οι εκδόσεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2375413 Και εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/ Edited August 27, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μέσω odin κατεβάζοντας την ελληνική έκδοση από το sammobile....ειδοποίηση δεν μου ήρθε γιατί ήμουν ήδη root! Δεν εχει και πολύ σημασία η έκδοση μιας και έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών όλες οι εκδόσεις.... Ακόμα και τα apn τα πήρε αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι όταν πρωτοάνοιξα το τηλέφωνο. Αν περάσεις την ελληνική, και δεν το κάνεις root, σου έρχεται κανονικά το επόμενο ελληνικό update. Περισσότερες πληροφορίες για root και εγκατάσταση εκδόσεων μέσω odin μπορεις να βρεις στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2364980 Και όλες οι εκδόσεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2375413 Και εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/ Μια ερώτηση σχετικά με τα παραπάνω.. Χρειάζεται να έχουμε κάνει backup πριν ξεκινήσουμε;; Διαγράφονται αρχεία με αυτή τη διαδικασία; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Μια ερώτηση σχετικά με τα παραπάνω.. Χρειάζεται να έχουμε κάνει backup πριν ξεκινήσουμε;; Διαγράφονται αρχεία με αυτή τη διαδικασία; ευχαριστω! Καλό είναι να πάρεις backup αλλά σε μένα δεν διαγράφηκαν τίποτα από τις εφαρμογές που είχα ήδη εγκατεστημένες. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmaxos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Επειδή το έχω από χθες ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρησει κανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις zoom σε καμία σελίδα στο νετ, όποιον browser και να έχεις. (το δοκίμασα με τον stock, με chrome και με dolphin). είναι δυνατόν ή υπάρχει κάποια ρύθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Επειδή το έχω από χθες ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρησει κανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις zoom σε καμία σελίδα στο νετ, όποιον browser και να έχεις. (το δοκίμασα με τον stock, με chrome και με dolphin). είναι δυνατόν ή υπάρχει κάποια ρύθμιση??? Καλησπέρα. Εγώ κάνω κανονικά Zoom και με τον Chrome και με τον Stock browser Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Επειδή το έχω από χθες ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρησει κανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις zoom σε καμία σελίδα στο νετ, όποιον browser και να έχεις. (το δοκίμασα με τον stock, με chrome και με dolphin). είναι δυνατόν ή υπάρχει κάποια ρύθμιση??? Κάτι έχεις απενεργοποιήσει και δεν κάνει ζουμ. Εγώ δεν είχα κανένα θέμα, οποιονδήποτε browser κι αν χρησιμοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Εχει βαλει κανεις 64GB καρτα μνημης παιδια? Εχω βαλει μια Sandisk 64GB Ultra Class 10 και ενω παιζει κανονικα καποιες ανυποπτες στιγμες μου λεει οτι αφαιρεθηκε η καρτα αποτομα και δεν την βλεπει.Μετα απο λιγο την ξαναβλεπει. :worry: Υπαρχη περιπτωση ασυμβατοτητας της καρτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Εχει βαλει κανεις 64GB καρτα μνημης παιδια? Εχω βαλει μια Sandisk 64GB Ultra Class 10 και ενω παιζει κανονικα καποιες ανυποπτες στιγμες μου λεει οτι αφαιρεθηκε η καρτα αποτομα και δεν την βλεπει.Μετα απο λιγο την ξαναβλεπει. :worry: Υπαρχη περιπτωση ασυμβατοτητας της καρτας? Διάβασε αυτό το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2384755 ...Έχουν αναφέρει και άλλοι προβλήματα με αυτές τις κάρτες και λένε ότι είναι πρόβλημα εργοστασιακό της Sandisk...Μάλλον μπορεί να σου την αντικαταστήσουν! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Εχει βαλει κανεις 64GB καρτα μνημης παιδια? Εχω βαλει μια Sandisk 64GB Ultra Class 10 και ενω παιζει κανονικα καποιες ανυποπτες στιγμες μου λεει οτι αφαιρεθηκε η καρτα αποτομα και δεν την βλεπει.Μετα απο λιγο την ξαναβλεπει. :worry: Υπαρχη περιπτωση ασυμβατοτητας της καρτας? Διάβασε αυτό το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2384755 ...Έχουν αναφέρει και άλλοι προβλήματα με αυτές τις κάρτες και λένε ότι είναι πρόβλημα εργοστασιακό της Sandisk...Μάλλον μπορεί να σου την αντικαταστήσουν! Και μενα μου το εκανε σε μια 32αρα!!! Παμε για αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Το καλυτερο ειναι να ειναι ιδιας εταιριας η καρτα μνημης με την μαρκα κινητου. Εγω παντως με την 32αρα σαμσουνγκ κλας 10, μαζι με το σ2 ποτε δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domdom Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 γεια σε ολους, μπορειτε τελικα να μου πειτε αν μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση μου με hdmi ἠόχι , εχω μπερδευτει. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Επειδή το έχω από χθες ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρησει κανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις zoom σε καμία σελίδα στο νετ, όποιον browser και να έχεις. (το δοκίμασα με τον stock, με chrome και με dolphin). είναι δυνατόν ή υπάρχει κάποια ρύθμιση??? Πάς στον chrome και πατας το πληκρο του μενου κατω αριστερα,μετά ρυθμίσεις-προσβασιμότητα-αναγκαστικη ενεργοποίηση εστίασης. Κάτι άλλο.Έχω χάσει τον μπούσουλα με τις ανοιχτές εφαρμογές που μου βγάζει στην διαχείρηση εφαρμογών.Δέν γράφουν και τί είναι η κάθε μία και δέν ξέρω τί να διαγράψω αλλά δέν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτή η δουλειά.Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθούν και να μήν γίνονται ενημερώσεις?Είμαι με κλειστό ίντρενετ πάντα.Στην μπαταρία λέει ότι λειτουργεί π.χ η φωνητική λειτουργ΄'ια ή το ράδιο ενώ τα χω απενεργοποιήσει.Τί να πώ! Τα αρχεία του κινητού στον υπολογιστή είναι της μορφής .snb ,πώς τα ανοίγω?Κατέβασα ένα πρόγραμμα samsung kies για σύνδεση με τον υπολογιστή.Εσείς τί έχετε?Backup πώς κάνω? Επίσης δέν μπορώ να αποθηκεύσω ταινίες ή ότι άλλο θέλω στα "αρχεία μου" χωρίς να μου τα βγάλει και στην "συλλογή".Και επίσης μέσα στο φάκελο των αρχείων "βίντεο" δέν φτιάχνει υποφακέλους.Μήπως πρέπει να πάρω microsd για να γίνει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domdom Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 σορρι για το 'τελικα'αλλα πραγματικα εχω μπερδευτει : ) το κινητο μαρεσει αλλα να μην εχει hdmi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 κατι πηρε τ'αυτι μου οτι δεν αναπαραγει 1080 αληθευει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Η τιμη του πεφτει πανηγυρικα συνεχεια. 300 ευρω και το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Η τιμη του πεφτει πανηγυρικα συνεχεια. 300 ευρω και το πηρα. Απο 338 ξεκιναει στα σκρουτζομαγαζα. 300 που ??? Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Απο 338 ξεκιναει στα σκρουτζομαγαζα. 300 που ??? 300 ευρω να παει και το πηρα...ηθελα να πω. Συγνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Πριν λίγες μέρες πήρα αυτή την μπαταρία σαν 2η. Έφτασε την Παρασκευή. Σήμερα δοκίμασα να τη βάλω στο κινητό και ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ :blink:. Τους έστειλα e-mail για επιστροφή της μπαταρίας και ζητάω τα χρήματά μου πίσω. Δεν ήταν και φθηνή (30 ευρώ!). Τελικά πήρα από e-bay τη γνήσια με επιτραπέζιο φορτιστή και ησύχασα. Γενικά ήξερα και από άλλες εταιρείες ότι καμμία μπαταρία δεν είναι καλύτερη από τη γνήσια αλλά είπα να χάσω λίγο το χρόνο μου αυτή τη φορά...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Αυτή είναι μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μάλλον,γι αυτό. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει? Πάς στον chrome και πατας το πληκρο του μενου κατω αριστερα,μετά ρυθμίσεις-προσβασιμότητα-αναγκαστικη ενεργοποίηση εστίασης. Κάτι άλλο.Έχω χάσει τον μπούσουλα με τις ανοιχτές εφαρμογές που μου βγάζει στην διαχείρηση εφαρμογών.Δέν γράφουν και τί είναι η κάθε μία και δέν ξέρω τί να διαγράψω αλλά δέν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτή η δουλειά.Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθούν και να μήν γίνονται ενημερώσεις?Είμαι με κλειστό ίντρενετ πάντα.Στην μπαταρία λέει ότι λειτουργεί π.χ η φωνητική λειτουργ΄'ια ή το ράδιο ενώ τα χω απενεργοποιήσει.Τί να πώ! Τα αρχεία του κινητού στον υπολογιστή είναι της μορφής .snb ,πώς τα ανοίγω?Κατέβασα ένα πρόγραμμα samsung kies για σύνδεση με τον υπολογιστή.Εσείς τί έχετε?Backup πώς κάνω? Επίσης δέν μπορώ να αποθηκεύσω ταινίες ή ότι άλλο θέλω στα "αρχεία μου" χωρίς να μου τα βγάλει και στην "συλλογή".Και επίσης μέσα στο φάκελο των αρχείων "βίντεο" δέν φτιάχνει υποφακέλους.Μήπως πρέπει να πάρω microsd για να γίνει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Αυτή είναι μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μάλλον,γι αυτό. Δεν είναι εκεί το θέμα. Υποτίθεται ότι δίνουν στο ίδιο μέγεθος περισσότερα mAh, άλλωστε εκεί είναι και το επιχείρημα για την πώληση... Όπως και να έχει, αύριο τη στέλνω πίσω και θα περιμένω τα χρήματά μου στη VISA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domdom Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 κανενας δν με λυπαται;; hdmi παιζει;; ego skroutz to vrika < 300 νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beatshooter Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ειναι λογικο με χρηση wi-fi και με chrome ναι πεφτει η μοαταρια 5% μεσα σε ουτε 5 λεπτα? :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 παιδια θελω και εγω να ρωτησω κατι. πρωτον γιατι το θεμα εδω αναφερεται στο I9190 και οχι στο GT-i9195 LTE που εχουμε ολοι? και δευτερον θελω να μου πειτε πως παιρνουμε backup. πως δηλαδη μπαινουμε στο "bios" του τηλεφωνου κλπ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 παιδια θελω και εγω να ρωτησω κατι. πρωτον γιατι το θεμα εδω αναφερεται στο I9190 και οχι στο GT-i9195 LTE που εχουμε ολοι? και δευτερον θελω να μου πειτε πως παιρνουμε backup. πως δηλαδη μπαινουμε στο "bios" του τηλεφωνου κλπ!!!! Πρεπει να κανεις root το τηλεφωνο σου για να κανεις back-up απο custom revovery. Τωρα αν δεν θες root μονο μεσω του Kies απο το pc σου για back-up.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) παιδια θελω και εγω να ρωτησω κατι. πρωτον γιατι το θεμα εδω αναφερεται στο I9190 και οχι στο GT-i9195 LTE που εχουμε ολοι? και δευτερον θελω να μου πειτε πως παιρνουμε backup. πως δηλαδη μπαινουμε στο "bios" του τηλεφωνου κλπ!!!! Για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει και το carbon στο play store, με το οποίο κάνει backup τα πάντα χωρίς root. Είναι πανεύκολο και το έχω δοκιμάσει σε διάφορα κινητά. Αξίζει τα 2-3 ευρώ πού στοιχίζει. Μπορεί να κάνει backup στο pc, σε cloud, στην κάρτα μνήμης. Ακόμη μπορείς να κάνεις backup όλα τα προγράμματα με τα δεδομένα τους, αρχική οθόνη, και γενικώς είναι ότι καλύτερο και χωρίς root. απλώς κατεβάζεις και κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα στο pc, τρέχεις το carbon στο κινητό, συνδέεις το το κινητό με το pc και τρέχεις το carbon στο κινητό. Μετά αποσυνδεεις το κινητό εάν θέλεις και κάνεις τα backup πού θέλεις. Edited September 2, 2013 by katerini Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts