Jump to content

Google Nexus: Ποιος θα είναι ο επόμενος κατασκευαστής; [UPDATE: POLL]

SaintPetrouil
 Κοινοποίηση

Ποιος θα είναι ο επόμενος κατασκευαστής Nexus Phone;  

422 members have voted

1. 1. Ποιος θα είναι ο επόμενος κατασκευαστής Nexus Phone;

• Samsung
      70
    • HTC
      63
    • LG
      17
    • Sony
      82
    • Asus
      20
    • Nokia
      15
    • Motorola
      78
    • Καμία από τις προτεινόμενες
      5
    • Δεν θα υπάρξει άλλο Nexus Phone, μόνο εκδόσεις Nexus από την εκάστοτε εταιρεία
      56
    • Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ
      16

Recommended Posts

γουσταρω να δω nexus phone από την ΑΛΚΑΤΕΛ!!!

νοκια δεν υπάρχει περίπτωση (μακάρι να βγω ψευτης!)

από τις άλλες έχουμε δει συσκευές, εκτός της σονυ (το θεωρώ απίθανο να κάνει κίνηση)

ΕΚΤΟΣ και αν βγει nexus εκδοση σε όλες τις μάρκες :D

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπήκε POLL στην πρώτη σελίδα. Ως προς το άρθρο, γιαμμένα τελείωσαν τα Nexus, τουλάχιστον στα smartphone. Αυτό που ήθελε η Google να καταφέρει το κατάφερε (να φτιάχνουν οι εταιρείες δικά τους Nexus).

Σειρά περνουν τώρα τα tablet, μέχρι να γίνει και εκεί το ίδιο

Η nokia πάντως είναι άκυρη ρε παιδιά...είναι σαν να λέτε ότι μπορεί να παίξει και η apple...Εγώ θα κάνω την διαφορά και θα πω, foxconn. Ούτως οι άλλως οι περισσότερες συσκευές από κει βγαίνουν :p

Η google έκανε μια αλλαγή στην περίπτωση του n4 και πήγε σε γυαλί...ίσως μπορεί να βάλει και κάτι πιο ποιοτικό στο επόμενο. Θα ήθελα πάντως να το βγάλει η asus είτε lg.

Oι htc,samsung και λογικά και η sony έχουν nexus συσκευές (one, s4, z), η motorola είναι ήδη δική της και οι συσκευές πια δεν εχουν motoblur κοκ, άρα απομένει να προσεγγίσει κάποιον που απομένει...

δεν το λες και ποιότητα στον φίλο μου έπεσε έγινε θρύψαλα αν είχε το γυαλί σαν το xperia z (τόσες και τόσες φόρες έχω δει να πέφτει τπτ) θα ήταν καλά

γουσταρω να δω nexus phone από την ΑΛΚΑΤΕΛ!!!

νοκια δεν υπάρχει περίπτωση (μακάρι να βγω ψευτης!)

από τις άλλες έχουμε δει συσκευές, εκτός της σονυ (το θεωρώ απίθανο να κάνει κίνηση)

ΕΚΤΟΣ και αν βγει nexus εκδοση σε όλες τις μάρκες :D

μια χαρά είναι και alcatel από τελευταία μοντέλα βλέπω βγαζει καλές συσκευές..........

πέρα από samsung για μένα όλοι καλοί είναι

δεν το λες και ποιότητα στον φίλο μου έπεσε έγινε θρύψαλα αν είχε το γυαλί σαν το xperia z (τόσες και τόσες φόρες έχω δει να πέφτει τπτ) θα ήταν καλά

Το να σπάσει εξαρτάται και από τις συνθήκες. Μπορεί να πέσει 50 φορές και να μην πάθει τίποτα και να πέσει ένα άλλο μια και να σπάσει. Παρόλο αυτά με τον όρο ποιοτικό εννοώ την χρήση άλλο υλικού πέραν του πλαστικού, για αυτους που τους νοιάζει η αίσθηση. Να το πω σωστότερα, απτή ποιότητα...Με την επιλογή αυτή η google έφυγε από το μοτίβο του πλαστικού και πήγε στο γυαλί. Στο χέρι της είναι να ανεβάσει στα στάνταρ και πέραν της απτής ποιότητας να έχουν οι συσκευές και αντοχή.

Για μενα η σειρα nexus πετυχε τον σκοπο της. Να δωσει επιδοσεις με stock android σε λογικα πλαισια τιμης για την καλυτερη εμπειρια χρησης του λειτουργικου. Δεν νομιζω να υπαρχει νοημα πλεον με τοσους κατασκευαστες. Το καλυτερο για εμενα ειναι η δυνατοτητα επισημα να επιλεγεις να βαλεις stock android σε επιλεγμενες συσκευες απο καθε κατασκευαστη.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Sony nexus δεν έχουμε δεί !!!!!!! πιστεύω οτι θα έπρεπε να δούμε ένα.....

JIAYU S3 Advanced

LG Optimus G E975

Samsung GT-I9000 Galaxy S

"ΓΙΩΡΓΟΣ"

Το να σπάσει εξαρτάται και από τις συνθήκες. Μπορεί να πέσει 50 φορές και να μην πάθει τίποτα και να πέσει ένα άλλο μια και να σπάσει. Παρόλο αυτά με τον όρο ποιοτικό εννοώ την χρήση άλλο υλικού πέραν του πλαστικού, για αυτους που τους νοιάζει η αίσθηση. Να το πω σωστότερα, απτή ποιότητα...Με την επιλογή αυτή η google έφυγε από το μοτίβο του πλαστικού και πήγε στο γυαλί. Στο χέρι της είναι να ανεβάσει στα στάνταρ και πέραν της απτής ποιότητας να έχουν οι συσκευές και αντοχή.

δύστυχος είναι πολύ εύθραυστο δυστυχώς (δεν είναι ότι κάποιες συνθήκες παίξανε ρόλο )

και για αίσθηση που λες 98% όσων έχουν τέτοια κινητά τα έχουν σε μια θήκη που ούτε πυρηνική δεν τα φτάνει (ούτε καν τι κινητό είναι φαίνεται ) εγω ειμαι αποψις βαζεις αλουμινο? βαλε aircraft type aluminium (nokia 808) οχι σαν αυτο που Iphone μια να πέσει γίνετε σαν να τράκαρε με αμάξι.... βάζεις γυαλί? βάλε σαν αυτό του xperia z (οχι σαν το iphone 4/4s και to optimus g / nexus 4

να χουμε κάνα υλικό της προκοπής αλλά όχι και να το κουκουλώνουμε με θήκες και δεν συμμαζεύετε γιατί σπάει σαν ένα τπτ

Samsung ψήφο από εμένα.

Θα ήθελα να αποκτήσω το S4 σε Nexus έκδοση.

Φιλικά Γιώργος

Δεν νομίζω να βγάλει σύντομα nexus συσκευή καινούρια. Έχει το n4 και τις ναυαρχίδες των υπολοίπων. Τα Motorola είναι εκ γενετής nexus οπότε δεν έμεινε κάτι. Λογικά σε κανένα εξάμηνο θα ήθελα να δω ένα από την Sony για να σολαρει

Nexus phones απο καθε εταιρεια η ψηφος μου.αυτο πιστευω.θαθελα να δω ομως ποιοτητα sony!!!

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ψήφισα Sony γιατί θα ήθελα να το δω κατασκευασμένο από εκεί.Μια συμπάθεια την έχουμε και πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει κορυφαίο. Edited by George6633

εξαιρετικό άρθρο. Και εγώ πιστεύω πως nexus 5 δεν θα υπάρξει. Καλό θα είναι.. Μόνο στην σκέψη 3-4-5 νεξους συσκευών και εγώ να διαλέγω όποια θέλω δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι!
if you can't convince them, then confuse them :devil:

Οχι...καλυτερα πλαστικο ανακυκλωσης της samsung παρα οι TFT τησ sony που ειναι λες και περασαν απο χλωρινη.

Μην το παμε παλι στην ιδια κουβεντα. Αν εσυ προτιμας τα ψευτοχρωματα της σαμσουγκ που δεν φαινεται τπτ οταν εισαι στον ηλιο ειναι δικο σου θεμα...

Μην το παμε παλι στην ιδια κουβεντα. Αν εσυ προτιμας τα ψευτοχρωματα της σαμσουγκ που δεν φαινεται τπτ οταν εισαι στον ηλιο ειναι δικο σου θεμα...

όχι ακριβός κανε το εξής συγκρινε δύο συσκευές της sony xperia p και xperia z στo z χρώματα φαίνονται ξεπλυμένα για τα καλά

και ναι και η δύο οθονες ειναι lcd η συγκρινε το one με το z

όπως και να έχει από τότε που sony erricson έγινε sony οθόνες πήραν την κατήφορο (εκτός από κάνα δύο συσκευές)

δεν είναι ότι lcd είναι χάλια οθόνες της sony είναι χάλια........(όχι όλες)

έχω xperia p και oppo find 5 (ήμουνα ανάμεσα σε αυτό και το z λόγο τιμής) και διάλεξα το oppo καθαρά και μόνο γιατί οθόνη του z δεν...

όλοι κράζετε τη Samsung αλλά έχει το μεγαλύτερο μερίδιο μαζί με την apple.

Το επόμενο θα είναι Motorola. Απορρέει φυσιολογικά από την εξαγορά της αλλά και υπάρχει ήδη.

εχω crt 13 χρονων με καλυτερο contrast+ αποτυπωση χρρωματων απο το xperia Z..τουλαχιστον το χαλι pentile με presets το φερνω περιπου 10% κοντα στο srgb..την απαραδεκτη οθονη του Ζ που σχεδον φαινονται ιδια το λευκο,γκρι,ανοιχτο ροζ και ανοιχτο κιτρινο δεν την εχω ξαναδει.

Υ.Γ : Δεν ειμαι fanboy και δεν εχω αυτη τη στιγμη στη κατοχη μου καν αντροιντ συσκευη να φανταστεις, αλλα ηθελα πολυ να παρω το Ζ και με ξενερωσε η κακιστη οθονη του.

δύστυχος είναι πολύ εύθραυστο δυστυχώς (δεν είναι ότι κάποιες συνθήκες παίξανε ρόλο )

και για αίσθηση που λες 98% όσων έχουν τέτοια κινητά τα έχουν σε μια θήκη που ούτε πυρηνική δεν τα φτάνει (ούτε καν τι κινητό είναι φαίνεται ) εγω ειμαι αποψις βαζεις αλουμινο? βαλε aircraft type aluminium (nokia 808) οχι σαν αυτο που Iphone μια να πέσει γίνετε σαν να τράκαρε με αμάξι.... βάζεις γυαλί? βάλε σαν αυτό του xperia z (οχι σαν το iphone 4/4s και to optimus g / nexus 4

να χουμε κάνα υλικό της προκοπής αλλά όχι και να το κουκουλώνουμε με θήκες και δεν συμμαζεύετε γιατί σπάει σαν ένα τπτ

+1 μαζί σου

Για την αίσθηση το λέω γιατί το 100% όσων επιλέγουν συσκευή με υλικό το γυαλί ή το μέταλλο το αναφέρουν σαν πλεονέκτημα. 'Ασχετα αν το 98% το βάζει σε θήκες και όχι τύπου pouch...

Έχω την εντύπωση πως αυτή που παραμένει πολύ καλή σε αυτό, είναι η motorola....

+1 μαζί σου

Για την αίσθηση το λέω γιατί το 100% όσων επιλέγουν συσκευή με υλικό το γυαλί ή το μέταλλο το αναφέρουν σαν πλεονέκτημα. 'Ασχετα αν το 98% το βάζει σε θήκες και όχι τύπου pouch...

Έχω την εντύπωση πως αυτή που παραμένει πολύ καλή σε αυτό, είναι η motorola....

ακριβός.... άλλο να βάζεις σε θήκη pouch κάνει ποιο εύκολη την μεταφορά συσκευής δεν φοβασε να κοπανίσεις τσέπη κάπου κλπ (δλδ καταστάσεις που δεν ελέγχεις πολύ) αλλά το να δύσεις όλο το κινητό είναι άκυρο.... έχω το xperia p και oppo find 5 και ξέρω μια χαρά τι θα πάθει το xperia αν πέσει (αλουμίνιο) αλλά και πάλι δεν το βάζω σε θήκη

από την άλλη αμα είναι να βάζουν πλαστικά τύπου samsung άστο....... αν βάζουν σαν αυτά της ht nokia lg κλπ οκ αλλά όχι τις samsung ο θεός να μας φυλάξει

Ας το κάνει η Sony. Οι άλλοι έχουν κάνει.

Υ. Γ. Για τα υλικά. Αφού το 98% βάζει τη συσκευή σε θήκη ας τα κάνουν από φελιζόλ ή εκείνο το υλικό με τις φούσκες που τυλίγουν τα εύθραυστα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μέχρι τώρα, η φηφοφορία είναι μοιρασμένη και δε βλέπω να αλλάζει κάτι στη συνέχεια... Πάντως οι περισσότεροι απ' ότι βλέπω ψηφίζουν ποιος θα ήθελαν να είναι ο επόμενος κατασκευαστής Nexus phone :)

Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι η LG με τα τόσα προβλήματα διάθεσης του Nexus 4.

Τώρα τεχνολογικά πιο μπροστά από όλους είναι σίγουρα η Samsung.

Ναι γιατί γεγονός είναι ότι τα πήγε περίφημα με τον exynos octa :lol:

Εγώ θα ήθελα nexus από HTC ή Sony αρκεί η τελευταία να μην βάλει πάλι κανένα σαβουροπάνελ. Και μην ακούσω πάλι ότι μας φαίνεται χάλια η οθόνη του Z γιατί έχουμε και καλά συνηθίσει τις υπερβολικές Amoled...έχουμε δεί τι μπορεί να κάνει μια κορυφαία LCD που πραγματικά δεν συγκρίνεται με το φτηνιάρικο panel του Z