john_15 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 καλησπερα παιδια, Απλα για ενημερωση ηταν οντως σε καταστηματα γερμανος η προσφορα απο 280 σε 155.(το πηρα γιαυτο το ξερω!) Για την συσκευη τωρα. ειναι απροσδοκητα γρηγορο το ιντερνετ ειδικα με 4g η καμερα ειναι καλη για 5 mp γενικα εχει καλα χαρακτηριστικα οπως nfc με wifi direct 8gb εσ μνημη 5.5 διαθεσημα αλλα το καλο ειναι οτι ειναι ενιαια χωρις διαχωρισμο οπως τα παλιοτερα android. εχει καλη ευκρινεια η οθονη και γενικα δεν με εχει προβληματισει η ταχυτητα καθολου προς το παρον.. ενα σημαντικο μειον ειναι η διαρκεια της μπαταριας μου κραταει 1 με 1,5 μερα.. αλλα απ'οσο φενεται ολοι εκει το πανε μεγαλες καταναλωσεις απο τις οθονες και τους επεξεργαστες και ταχυφορτιστες για να φορτιζεις γρηγορα καθε μερα.. Ενα προβλημμα που εχω με το exchange mail ειναι σημαντικο για μενα, καποια mail με εικονες και γραμματα τα δειχνει με τετραγωνα σα να μην αναγνωριζει την γραμματοσειρα, επισης σε ενα με πινακα οταν το κανω προωθηση δεν μπορω να γραψω στα σημεια του πινακα που ειναι κενα μονο στα κατυλημενα παει ο κερσορας σε αυτο θα ηθελα αν μπορει καποιος να βοηθησει.. υπαρχουν καποια προγραμματα mail για download αλλα ειναι αξιοπιστα; εχει δοκιμασει κανεις; και μπορω να εμπιστευτω εταιρικα mail σε δωρεαν εφαρμογη τριτου; Αυτα απο μενα οποιαδηποτε απορια ειμαι διαθεσιμος.. Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Τελιωσε η προσφορά στον γερμανό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Τελιωσε η προσφορά στον γερμανό??? ναι δυστυχως ηταν μεχρι τις 31/12. απο δευτερα ομως ξεκινανε οι εκπτωσεις κατι θα πεξει..εχε το νου σου.. που μπορω να βρω την απαντηση στο ερωτημα για τα μαιλ να το βαλω σε καποιο θεμα για android; Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgavril Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Έμαθα από άτομο στο Γερμανό ότι σύντομα θα πέσει η τιμή του περίπου 50€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά γράψτε εδώ όταν θα έχουν κάνει προσφορά.Όσοι έχετε το κινητό σας αρέσει??Είστε ευχαριστημένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά γράψτε εδώ όταν θα έχουν κάνει προσφορά.Όσοι έχετε το κινητό σας αρέσει??Είστε ευχαριστημένοι? παιδια μια ερωτηση γιατι δεν εχουν το κινητο σε μεγαλα καταστηματα οπως πλαισιο,μεντια μαρκτ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgavril Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Το φέρνει αποκλειστικά η Cosmote. Η τιμή έπεσε στα 199€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κρίμα πάντως που το 4G δεν έρχεται σε duos... το 3G είναι αρκετά κατώτερο του 4G όσον αφορά το chipset.. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_3-5479.php Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παιδιά με ενδιαφέρει το κινητό αλλά βλέπω ότι στο site της Samsung δεν υπάρχει. Δεν το εισάγει επίσημα η Samsung Greece; Τα skroutzομάγαζα από παραεισαγωγή το έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgavril Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το φέρνει αποκλειστικά η Cosmote. Το πήρα τελικά. Το κινητό φυσάει, πολύ καλή επιλογή το συστήνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλορίζικο!! Με την εγγύηση τι γίνεται; Ποιός σε καλύπτει, αν χτύπα ξύλο, προκύψει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgavril Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ευχαριστώ! Εισαγωγέας Samsung Ελλάς γράφει επάνω. Απλά προφανώς το δίνουν μόνο στην Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisrally Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 γεια σας παιδια.σημερα καταλαβα οτι ο αριθμος imei της συσκευης μου ειναι δεν ειναι σωστος...πατησα στο site <chech imei> το imei της συσκευης μου για να δω αν οντως ειναι γνησιο και μου βγαζει αλλη συσκευη με το imei το δικο μου.....καμοια σχεση η συσκευη αυτη που μου εβγαλε το site με αυτην που εχω εγω...και για να γινω πιο συγκεκριμενος εγω εχω το samsung ace3.gt-s7275r και με το imei που ειναι γραμενο πανω στη συσκευη αυτη μου εβγαλε το samsung s5560........μηπως ξερετε τι εχει γινει σε αυτη την περιπτωση?να το επιστρεψω παλι?σας ευχαριστω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Πληκτρολόγησε στο dialer *#06# και τσεκαρε το imei που σου εμφανίζει να είναι το ίδιο με το imei της συσκευασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisrally Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 το εκανα και ειναι το ιδιο ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δεν υπάρχει πρόβλημα από την στιγμή που συμφωνούν αυτά τα δύο.Το site που κοίταξες κάνει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ρε παιδια με την μπαταρια τι γινεται; δεν μου κραταει μιαμιση μερα.. υπαρχει μεγαλυτερη απο 1800mah; Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ευχαριστώ! Εισαγωγέας Samsung Ελλάς γράφει επάνω. Απλά προφανώς το δίνουν μόνο στην Cosmote. Aπο την οποια εξαντληθηκε, και ειναι αγνωστο το ποτε και αν θα το ξαναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Aπο την οποια εξαντληθηκε, και ειναι αγνωστο το ποτε και αν θα το ξαναφερει. Υπάρχει κανονικά σε Γερμανό. Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Υπάρχει κανονικά σε Γερμανό. Μου λες σε παρακαλω ένα κατάστημα γιατι μεχρι την ωρα που το εγραψα ειχα τηλεφωνησει σε 8 και περασα από 3 εισπρατωντας την ιδια απαντηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το κινητο εχει καποιο led για αναπαντητες/sms; Γενικα σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα; Και υπαρχει περιπτωση να παρει την kitkat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το κινητο εχει καποιο led για αναπαντητες/sms; Γενικα σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα; Και υπαρχει περιπτωση να παρει την kitkat; οχι δεν εχει κατι τετοιο. γενικα δουλευει καλα.. να μην κατελουσε τοσο ευκολα την μπαταρια.. εμενα μου κραταει 1,5 - 2 μερες. ξερω φιλους μου που δεν χρησιμοποιουν δεδομενα και 4g που τους παει 3 -4. Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο κινητό έχει διακόπτη με τον οποίο να μπορείς να απενεργοποιείς το LTE, το 3G κλπ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgavril Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Έχει τις εξής 4 επιλογές: Μόνο GSM Μόνο 3G GSM & 3G GSM, 3G και LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 @Dimgavril μετά απο ένα μήνα ποιες είναι οι εντυπώσεις σου απ το τηλέφωνο? τα αρνητικα κυρίως αλλά και τα θετικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts