Jump to content

thanos88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanos88

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

thanos88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κωστα ολα οκ με το τελευταιο update..κανενα προβλημα!:Dελπιζω να τα πηγαινεις καλα με το πενταρι!:up:
  2. κωστα καλησπερα φιλε!ξερεις απο χτες που εκανα το update που μου εδωσες..δεν παιζει τα κομματια μουσικης...το apollo δεν τα αναπαραγει...και μου λεει οτι δυστηχως η εφαρμογη σταματησε..επισης προσπαθησα και με τον αναπαραγωγεα του es explorer αλλα και εκει τπτ..για δοκιμη τσεκαρα τα κομματια μου οτι ολλα ειναι mp3.εχεις κατι κατα νου?μηπως με ενα clear install της rom θα λυθει το προωλημα??:(
  3. ωραια ειδη το κανω download !!οκ θα και λαικ για να βλεπω οτι ανεβαζεις!
  4. kωστα περασα το τελευταιο update και μπορω να πω οτι το κιν ειναι αρκετα πιο γρηγορο και ρολλαρει καλυτερα!!:)μπραβο φιλε μου!!εσυ πως πας με το στησιμο του 5?
  5. ωραια!!μπραβο ρε κωστα!!θα το κατεβασω τωρα να δω τι καλο ετοιμασες!!καλα ετσι και δω androit 5 απο τοσο νωρις στα κινητα μας θα κλαψω!!!:Dσυνεχισε ετσι!!:D
  6. γεια σου φιλε κοστουλη!!!ειδα στο forum της cuanogen οτι εβγαλες καινουριο update!:wink:εχεισ καπιο link να το κατεβασω και να το τεσταρω?ευχαριστω προκαταβολικα!!!:)
  7. κοιτα η αληθεια ειναι οτι ισως να τσιμπαει λιγο παραπανω μπαταρια..αλλα οχι καμια τρελη αποκληση!:)θα περασω την τελευταια π ανεβασες..με τα ιδια γκαπς ετσι?
  8. αγορινα την περασα κ εγω..!καλη ειναι μια χαρα!!μπραβο σου τα πας πολυ καλα!!!και επιτελους ενας δικος μας να μας διαφωτησει!!;) αντε σου ευχομαι να συνεχεισεις ετσι!:wink:
  9. την περασες??πως σου φενεται?εγω λεω να την περασω τωρα..:)
  10. φιλε κοστουλη ολα οκ!μπηκα recovery μια χαρα..τελικα ξαναπερασα τν ρομ που προτεινες και τα γκαπς ολα οκ δουλευει πολυ καλυτερα το κιν!ευχαριστω για τα τιπς!αν εχουμε και νουρια ρομ η καποιο update..βγαλτο σε κανα ποστ να γουσταρουμε!!!:D:p
  11. αυτο δν ειναι προβλημα..αρκει να βαλω το μειλ μου και να παρω επαφες κτλ..σε ευχαριατω φιλε μου! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γμτ προσπαθησα να περασω official rom ..και μ κολαει στο λογοτυπο που λεει samsyng...δεν ανοιγει με τιποτα....μηπως εχεισ καμια λυση?
  12. καλησπερα παιδες!!!εχω το κιν λιγους μηνες..καλο..δν μπορω να πω!!αλλα πλεον θελω αλλη ρομ!!εκανα istall οτι λεει ο φιλος απο πανω..καλη η rom δεν λεω..αλλα υπαρχει περιπτωση να βρουμε μια rom που να εχει και το πακετο google apps κτλ μεσα?
  13. γεια σας γαλαξιες!πριν λιγες μερες ο γαλαξιας μου ειχε τασεις αυτοκτονιας..οποτε επεσε στα πλακακια και μου ραγισε το τζαμακι της οθονης..:wacko:εψαξα για ανταλακτικο κτλ...αλλα κατω απο 80-100 ευρω δεν βρισκεις τπτ!οποτε απευθυνομαι σε εσας..!αν καπιος απο το φορουμ εχει galaxy s και ειναι σε αχρηστια..αν δεν το χρειαζεται ας επικοινωνισει..!θα αγορασω αλλο κινητο αναγκαστικα..αφου με ραγισμενο το τζαμακι δεν ξερω ποσο τηα αντεξει..αλλα θελω και τον γαλαξια!!ευχαριστω οποιον ανταποκριθει!
  14. παιδια χθες κουμπωσα στον γαλαξια το 2.1 weekly του κιτκατ..και ειναι πολυ σταθερο μπορω να πω!επισης δεν κανει αυτα τα κολληματα με τν οθονη..!δοκιμαστε το!
  15. αν δεν κανει τπτ..βγαλε μπαταρια για κανα 10 λεπτο..και προσπαθησε παλι..και θα περασεις μεσω οντιν...κ εγω το ειχα παθει..κ αφου εβγαλα την μπαταρια ηταν οκ..
×
×
  • Create New...