xenbast Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 μάγκες καλό ειναι και το δίκαρτο καλύτερο... νταξ για αρχή θα έχει κανά bug θα το φτιάξουν... όποιος έχει υπομονή και περιμένει α. να βγει το δίκαρτο β. να πέσει κάτω από 200€ θα πάρει πολύ καλή συσκευή καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουν φτιάξει και όποια bugs βρεθούν... η ταπεινή μου γνώμη... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 μάγκες καλό ειναι και το δίκαρτο καλύτερο... νταξ για αρχή θα έχει κανά bug θα το φτιάξουν... όποιος έχει υπομονή και περιμένει α. να βγει το δίκαρτο β. να πέσει κάτω από 200€ θα πάρει πολύ καλή συσκευή καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουν φτιάξει και όποια bugs βρεθούν... η ταπεινή μου γνώμη... από την πρώτη μέρα που το πήρα είδει έκανε ένα update λογικά όπως είπες σίγουρα είχε κάποια bugs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Το update το έκανες on air?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Το update το έκανες on air?? ναι on air Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Η μπαταρία πόσο διαρκεί και τη χρήση του κάνετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 1.2 gb έχω ελεύθερο δεν το καταλαβαίνω αυτό με το bezel που λέτε . δηλαδή δεν θα επερνες ποτέ ένα κινητό για αυτό το λόγο ? θα γούσταρες να είναι όλα σαν τα galaxy ? Να υπάρχει μια συμμέτρια θέλω απλά..γιατί με το ίδιο μέγεθος μπορεί να πάρω μεγαλύτερη οθόνη ρε συ... anyway κατά τα άλλα είναι καλό!! Υπάρχουν και κάτι ωραία acer , huawei που είναι top για dual-sim και όχι μόνο πάντως..! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλημέρα! Έχω το Μ λίγες ημέρες και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές μου. Διάβασα για bugs και προβλήματα, δεν διαπίστωσα τίποτε στο δικό μου.Πάει σφαίρα, δεν κολλάει πουθενά, ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, όλα καλά. Υπάρχει βέβαια το θέμα με τη μη δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην SD, αλλά ευελπιστώ να λυθεί σε κάποια προσεχή αναβάθμιση. Να πω ότι με το που το πήρα, του έκανα αμέσως upgrade on air, πολύ βολικό αυτό. Να σας ρωτήσω: παρατηρήσατε στον αισθητήρα φωτισμού να υπάρχει ένα αμυδρό κόκκινο φως σαν υπέρυθρες; Δείτε το στο σκοτάδι και πείτε μου. Το έχω ψάξει σε ξένα forums και το αναφέρουν κι εκεί ως φυσιολογική λειτουργία. Δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, το βλέπω όμως πρώτη φορά γι' αυτό η ερώτηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλημέρα! Έχω το Μ λίγες ημέρες και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές μου. Διάβασα για bugs και προβλήματα, δεν διαπίστωσα τίποτε στο δικό μου.Πάει σφαίρα, δεν κολλάει πουθενά, ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, όλα καλά. Υπάρχει βέβαια το θέμα με τη μη δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην SD, αλλά ευελπιστώ να λυθεί σε κάποια προσεχή αναβάθμιση. Να πω ότι με το που το πήρα, του έκανα αμέσως upgrade on air, πολύ βολικό αυτό. Να σας ρωτήσω: παρατηρήσατε στον αισθητήρα φωτισμού να υπάρχει ένα αμυδρό κόκκινο φως σαν υπέρυθρες; Δείτε το στο σκοτάδι και πείτε μου. Το έχω ψάξει σε ξένα forums και το αναφέρουν κι εκεί ως φυσιολογική λειτουργία. Δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, το βλέπω όμως πρώτη φορά γι' αυτό η ερώτηση. το είχα δει μια δύο φορές όταν επερνα τηλ και το κρατούσα μέχρι να το βάλω στο αυτί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 το είχα δει μια δύο φορές όταν επερνα τηλ και το κρατούσα μέχρι να το βάλω στο αυτί Δηλαδή δεν σου το κάνει συνέχεια; Σ' εμένα φαίνεται μονίμως (όταν φυσικά το τηλέφωνο είναι ανοιχτό). Όταν είναι κλειστό, δεν φωτίζει. Κανένας άλλος; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Δηλαδή δεν σου το κάνει συνέχεια; Σ' εμένα φαίνεται μονίμως (όταν φυσικά το τηλέφωνο είναι ανοιχτό). Όταν είναι κλειστό, δεν φωτίζει. Κανένας άλλος; μην σε προβληματίζει δεν είναι κάτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) μην σε προβληματίζει δεν είναι κάτι Δεν με προβληματιζει, θελω ομως να μου πεις αν και στο δικο σου φαινεται συνεχεια οταν ειναι ανοιχτο. Edit: το πρόβλημα τελικά το δημιουργούσε μια εφαρμογή που εγκατέστησα εγω. Με την απεγκατάστασή της λύθηκε και δεν υπάρχει πια ο κόκκινος φωτισμός. Edited September 14, 2013 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Δεν με προβληματιζει, θελω ομως να μου πεις αν και στο δικο σου φαινεται συνεχεια οταν ειναι ανοιχτο. Edit: το πρόβλημα τελικά το δημιουργούσε μια εφαρμογή που εγκατέστησα εγω. Με την απεγκατάστασή της λύθηκε και δεν υπάρχει πια ο κόκκινος φωτισμός. μπορείς να μας πεις ποια εφαρμογή στο προκάλεσε αυτό ? να ξέρουμε να μην την πατήσουμε και εμείς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Πόσο διαρκεί η μπαταρία με μέτρια χρήση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Πόσο διαρκεί η μπαταρία με μέτρια χρήση??? 2 - 2.5 μερες εμενα . με μετρια χρηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 σε δικαρτο ρε παιδια δεν υπαρχει πουθενα; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 σε δικαρτο ρε παιδια δεν υπαρχει πουθενα; όχι , πουθενά!.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 όχι , πουθενά!.. έχω στήσει καραούλι για το δίκαρτο παίδες, ότι μάθω , μόλις το βρω θα μιλήσω! Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 έχω στήσει καραούλι για το δίκαρτο παίδες, ότι μάθω , μόλις το βρω θα μιλήσω! Αυτο περιμενω κι εγω, οποιος μαθει ας μιλησει Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Στην Ρωσια κυκλοφορει σε λιγες μερες η δικαρτη συσκευη. Ελπιζουμε να ερθει και σε αλλες χωρες τις ευρωπης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ενώ από άποψη χαρακτηριστικών το θεωρούσα άψογο το κινητό για την κοπέλα μου, όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ κακή η ποιότητα κατασκευής του και κυρίως τα κουμπιά στο πλάι...Το Xperia l μου φάνηκε αρκετά πιο προσεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ενώ από άποψη χαρακτηριστικών το θεωρούσα άψογο το κινητό για την κοπέλα μου, όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ κακή η ποιότητα κατασκευής του και κυρίως τα κουμπιά στο πλάι...Το Xperia l μου φάνηκε αρκετά πιο προσεγμένο. εγραψα email στη sony και μου απαντησαν οτι κατα πασα πιθανοτητα τελος Σεπτεμβρη θα κυκλοφορισει το δικαρτο στην Ελλαδα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 πάμε γερά!!! http://www.xperiablog.net/2013/09/23/xperia-m-dual-will-be-available-at-the-end-of-this-month/ Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 πάμε γερά!!! http://www.xperiablog.net/2013/09/23/xperia-m-dual-will-be-available-at-the-end-of-this-month/ ακριβο ομως μου φαινεται Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 ακριβο ομως μου φαινεται Οντως ειναι ακριβό αν ερθει στα 256€. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 ε θα περιμένουμε κανα μήνα ... το μονόκαρτο ξεκίνησε 229 και τώρα το βρίσκεις περίπου 190 Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts