Jump to content

myphone POLL: Πόσα χρήματα ξοδεύετε σε λογαριασμούς κινητής;


DJDB
 Κοινοποίηση

Πόσα χρήματα ξοδεύετε μηνιαίως σε λογαριασμούς και κάρτες ανανέωσης χρόνου;  

1.258 members have voted

  1. 1. Πόσα χρήματα ξοδεύετε μηνιαίως σε λογαριασμούς και κάρτες ανανέωσης χρόνου;

    • Έως 5 ευρώ
      117
    • Πάνω από 5, κάτω από 20 ευρώ
      509
    • Πάνω από 20, κάτω από 40 ευρώ
      382
    • Πάνω από 40 ευρώ
      243
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      7


Recommended Posts

Η τρέχουσα οικονομική κρίση, σε ότι και αν οφείλεται, έχει πραγματικές επιπτώσεις σε όλους μας, επιπτώσεις που είναι ορατές στην καθημερινή μας ζωή. Με τους περισσότερους να προσπαθούν να κάνουν οικονομία και να μειώσουν οποιοδήποτε περιττό (ή μη) έξοδο υπάρχει, είναι σαφές πως ένα από τα πράγματα που βρίσκεται μέσα στα πρώτα «θύματα» είναι και τα χρήματα που ξοδεύουμε για την επικοινωνία μας, σε λογαριασμούς ή σε κάρτες ανανεώσεις χρόνου κινητής τηλεφωνίας.

 

Έτσι, το σημερινό μας poll περιστρέφεται γύρω από αυτό το θέμα, με σκοπό να δούμε σε τι φάση βρισκόμαστε όσον αφορά τα χρήματα που ξοδεύουμε για την κινητή μας τηλεπικοινωνία. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της σημερινής μας δημοσκόπησης, είναι το ότι είμαστε όλοι μας μέλη μιας κοινότητας που ασχολείται σε καθημερινή βάση με τα κινητά και το mobility, άρα έχει την δική του σημασία το που βρισκόμαστε όσον αφορά τα ποσά που ξοδεύουμε εμείς σε αυτόν τον τομέα.

 

Με βάση τα παραπάνω, η ερώτηση του σημερινού μας poll είναι απλή: πόσα χρήματα ξοδεύετε μηνιαίως σε λογαριασμούς και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας;

 

Φυσικά, εκτός του σχετικού poll, μπορείτε να αναλύσετε περαιτέρω την επιλογή αλλά και την άποψη σας μέσω ενός σχολίου, ενώ περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις για την καινούργια μας στήλη, την «Ask myphone», εκεί όπου μπορείτε να απευθύνετε το δικό σας ερώτημα στην κοινότητα μας.

 

Ο λόγος σε εσάς!

Edited by DJDB
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 248
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα 2 συμβόλαια οικογενειακά και μαζί με σταθερό στη WIND σε ένα λογαριασμό πλήρωνα 60-70€ το μήνα. Όμως λόγω κρίσης, διέκοψα τη μία γραφή κάνοντας την f2g Δεκέμβριο 2012. Σαν καρτοκινητό και με το bonus των 300 λεπτών με 10-12€ περνάω περίπου 3 μήνες. Πριν από λίγες ημέρες προσπάθησα να διακόψω και την άλλη γραμμή, αλλά για καλή μου τύχη, με πήραν τηλέφωνο από WIND και μου επισήμαναν κάτι που δεν είχα προσέξει. Λόγω ενός λογαριασμού είχα την παλιά έκπτωση 8€ περίπου σε κάθε γραμμή. Με την διακοπή της μίας γραμμής δεν μου σταμάτησαν τη μία έκπτωση, (λάθος συστήματος) οπότε πληρώνω για μία σύνδεση και μία σταθερή γραμμή 35€ περίπου το μήνα.
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα ειχα σύνδεση στη βοντα μεχρι πριν λιγο καιρο με 25 ευρω περιπου συμβόλαιο πλέον το εκανα cu και με 15 ευρω περιπου ανα μηνα ποτέ παραπάνω μιλαω περισσότερο και εχω και ίντερνετ που δεν ειχα στο πρόγραμμα οταν ειχα συνδεση
Link to comment
Share on other sites

Έχω σύνδεση Vodafone και δίνω 55 ευρώ τον μήνα. Σκέφτομαι όμως να το κάνω κάρτα.
Link to comment
Share on other sites

Συμβόλαιο στην Cosmote με πάγιο μετά τις εκπτώσεις, 26 ευρώ. Δεν το περνάω ποτέ κι ίσως σε λίγους μήνες να το ελαττώσω κι άλλο, ανάλογα τις προσφορές σε κάρτες-καρτοσυμβόλαια των άλλων εταιρειών.
--- Sony Xperia 5 II ---
Link to comment
Share on other sites

Έχω συμβόλαιο vodafone και πληρώνω 30-32 ευρώ σε ένα αρκετά καλό πακέτο, αλλά δεν βλέπω την ώρα να έρθει ο Νοέμβριος και να το μετατρέψω σε κάρτα.
Link to comment
Share on other sites

Πάντα εκεί στο 65€ αλλά μιλάω πολύ και χρησιμοποιώ και 3G
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/
Link to comment
Share on other sites

1 γραμμή wind to all 1000λεπτά με 39,90 και ένα καρτοκινητό voda. Με τον υπερυπόλοιπο χρόνο του συμβολαίου πήρα και ένα σταθερό με διασύνδεση bluetooth και περνώντας τις κλήσεις της επιχείρησης μέσα από το κινητό εξοικονόμησα 16 ευρώ το μήνα από το πακέτο πρός κινητά που είχα στο σταθερό.
Evolution is the solution... :D
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας! 4 αριθμοί στην Vodafone, τα ίδια προγράμματα (un. 50) και τελική τιμή λογαριασμού στα 120 ευρώ.. Μπορεί να πληρώνουμε λίγο παραπάνω, αλλά δεν μας αγχώνει μην ξεπεράσουμε τα λεπτά ομιλίας!
Link to comment
Share on other sites

Vodafone φοιτητικο.. βαζω 10 ευρω το μηνα μου μενουν 3 στην καρτα και εχω 600 προς ολους,600 mb, 100 μνματα, 600 προς cu + 100προς vodafone η 500mb αναλογα το θα διαλεξω. Στις μερες μας υπαρχουν καλες λυσεις για οικονομια..
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρες εγώ έχω εταιρικό της Π.Α. 2νούμερα στο όνομα μου και πληρώνω το ανώτερο 20-25 ευρώ το μήνα και από αυτά τα 10 είναι για το ίντερνετ
Link to comment
Share on other sites

55-60 € /μήνα στην Vodafone

Σύμφωνα με τους λογαριασμούς μου, τα τηλέφωνα που κάνω είναι 40-40-20 (voda-cosmote-wind).

Οποιαδήποτε προσπάθεια έκανα με κάρτα, απέτυχε καθώς τελικά πλήρωνα περισσότερο, χώριο τα βρισίδια όταν μου τελειώνε και έψαχνα να βρω να ανανεώσω.

Ελληνική κοινότητα BlackBerry : http://www.greekberry.com
Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιώ το CU Xclusive (φοιτητικό) της Vodafone.Βάζω 10€,παίρνω 500MB δώρο και μετά ενεργοποιώ πακέτο με 7€ που δίνει 600 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων + 100 SMS προς ΟΛΟΥΣ, αλλά και 600ΜΒ internet από το κινητό. Όποιος είναι φοιτητής και δεν το χρησιμοποιεί,απλά ζει σε άλλο κόσμο.
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

 

Πλήρωνα γύρω στα 30€ παλαιότερα σε συμβόλαιο. Από τότε που πήγα σε F2G δεν ξεπερνάω ποτέ τα 10€ μηνιαίως.

Link to comment
Share on other sites

Μεχρι τον δεκεμβριο που περασε πληρωνα 53 ευρω σε συμβολαιο στη vodafone.Μετα 10 ευρω στην wind για το f2go.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Link to comment
Share on other sites

Πριν από 3μήνες μέσω τηελφωνικής προσφοράς απέκτησα το wind one large με 40€ για πάντα και έχω δωρεάν αστικά-υπεραστικά από σταθερό και κινητό,350mb στο κινητό και 5ώρες προς κινητά από σταθερό και κινητό+adsl 24mbps. Φτάνουν και περισεύουν απλά λόγω μερικών sms άντε μέχρι τα 45€ το πολύ.
Link to comment
Share on other sites

από τον Δεκέμβριο έχω f2go...πιο πριν συμβολαιο vodafone στα 35€...τελικά αποδείχθηκε ότι με συνέφερε περισσότερο η κάρτα,μιας και δεν μιλούσα ιδιαίτερα πολύ!!

απλά τώρα με το f2go χρησιμοποιώ πάρα πολύ το ίντερνετ μιας και δεν έχουμε κάνει ακόμη σύνδεση στο σπίτι και έτσι με 10€ έχω 2GB στη διάθεση μου και δεν με χαλάει καθόλου συν τα 300' πρός όλους...μια χαρά :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder
Link to comment
Share on other sites

Οικογενειακό στην Cosmote με 5 γραμμές. 4 απεριόριστα 20 και 1 απεριόριστα 35 (το παλιό που έχει και σταθερά)

18μηνο συμβόλαιο με πληρωμή μέσω πιστωτική eurobank και έκπτωση παγίου αντί για επιδότηση σύνολο όλα μαζί 75 ευρώ το μήνα.

Δεν τα περνάει κανένας από την οικογένειά οπότε μια χαρά μας έρχεται νομίζω.

Link to comment
Share on other sites

Βασικό μου Vodafone CU βάζω 10 ευρώ άλλα όχι κάθε μήνα γιατί έχω και το Wind Free2Go (σαν δεύτερο) που με 10 ευρώ έχεις 300 λεπτά προς όλους.

Συμπέρασμα 10 ευρώ συνήθως το μήνα και κάποιες φορές μπορεί και 20.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...