Jump to content

platongr2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by platongr2

  1. Όχι απαραίτητα, μπορείς και copy/paste στην sd
  2. Μάλλον δεν βάζεις την σωστή έκδοση leaked....
  3. Hub -> Settings -> Text messages -> Advanced
  4. Μήπως έχει σβηστεί ο αριθμός του sms gateway ?
  5. Μην πας σε κατάστημα, χειρότερα θα στο κάνουν, καλύτερα όχι. Για μένα τσεκάρισε αν έχεις όλα σου τα contacts στην παλιά συσκευή και κάνε το αυτόματο transfer. Εγώ από το 9700 στο q10 έτσι το έκανα και έχω αντίστοιχο αριθμό επαφών. ΑΡΓΕΙ να τις εμφανίσει όλες (~1 ώρα), αλλά τις φέρνει. Γίνετε λίγο χαμός μετά με τις επαφές από τα social, αλλά όπως έγραψα και πριν τις απενεργοποιείς ή τις κάνεις link και είσαι ωραίος. Εναλλακτικά, κάνει ένα sync το παλιό με το gmail, και φέρτες στο καινούργιο από εκεί.
  6. Contacts / Settings -> Διάλεξε από που θέλεις να βλέπεις επαφές. Προφανώς έχει μπερδέψει τις επαφές της συσκευής, με τις επαφές της sim και τις επαφές από το fb ή ότι άλλο έχεις.
  7. Thanks για όλα !! Για το 3, δες το Image παρακάτω. Δεν είναι ούτε flagged, ούτε urgent. Στα flagged βγάζει και κόκκινο σημαιάκι. http://i43.tinypic.com/fabkwn.jpg
  8. Έκανα την μετάβαση από το 9700 στο q10 και έχω να πω : +++ το πληκρολόγιο. Πολύ καλύτερη αίσθηση από προηγούμενα μοντέλα. Γράφεις άνετα και πιο γρήγορα. +++ το hub. Βολεύει πάρα πολύ αν και θα ήθελα μια επιλογή να φτιάξω τις κατηογορίες όπως θέλω εγώ, π.χ. 2email accounts μαζί σε ένα folder. +++ στην μπαταρία. Είναι 4η ημέρα που το έχω και έχω κάνει 2 φορτίσεις (την 3η το βράδυ). ++++++ στο Blackberry switch. Έκανε 3 λεπτά να μου μεταφέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από την προηγούμενη συσκευή στο καινούργιο. Μεγάλο αρνητικό βλέπω ότι δεν έχει στην συσκευασία θήκη. Έπρεπε να την συμπεριλαμβάνουν. Έχω 3 ερωτησούλες, αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει - Μπορώ στα contacts να εμφανίζω μόνο αυτά που έχουν τηλέφωνο και όχι όλο τον κόσμο (τηλέφωνα, facebook κτλ) - Υπάρχει κάποιο shortcut στο hub που μπορώ να μαρκάρω 4-5 συνεχόμενα μηνύματα για να τα σβήσω ? Πριν, με alt και πάνω-κάτω το trackpad τα έκανε mark. Τώρα πρέπει να πάω στην επιλογή mark several και να τα χτυπάω 1-1. Επειδή έχω πολλά emails μέσα στην ημέρα (χώρια τα spam) με βολεύει κάθε τόσο να τα διάλέγω και να τα σβήνω. - Έχουν έρθει κάποια emails που δεξιά έχουν μια κόκκινη γραμμούλα. Δεν είναι όμως priority. Τι είναι ?? - Πως βλέπω ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές ? Με σύρσιμο προς τα επάνω βλέπω τα active και τα κλείνω αλλά κάποιες συνεχίζουν τα παίζουν στο background (π.χ. gtalk). Thanks !!!
  9. Για να απαντήσω στη δικιά μου ερώτηση αν έχει και άλλος την ίδια απορία, έχοντας ενεργοποιημένη BIS κάρτα, ΔΕΝ βγαίνω από εκεί με το 10άρι.
  10. Εχει δοκιμασει καποιος με sim που ηταν πριν σε Bis να μας πει αν εξακολουθει να περναει μεσα απο αυτο?
  11. 55-60 € /μήνα στην Vodafone Σύμφωνα με τους λογαριασμούς μου, τα τηλέφωνα που κάνω είναι 40-40-20 (voda-cosmote-wind). Οποιαδήποτε προσπάθεια έκανα με κάρτα, απέτυχε καθώς τελικά πλήρωνα περισσότερο, χώριο τα βρισίδια όταν μου τελειώνε και έψαχνα να βρω να ανανεώσω.
  12. Πρέπει να έκαναν φοβερή έρευνα αγοράς για να το βάλουν σε αυτή την τιμή :)
  13. Στο twitter εγραψαν οτι εχουν προβλημα με την εφαρμογη και οτι θα το διορθωσουν
  14. Προσωπικά δεν με χαλάει η μικρή οθόνη. Συμφωνώ πως έχει διαφορά με το Z αλλά νομίζω είναι θέμα συνήθειας και ημερίσιας ρουτίνας. Η δικιά μου χρήση π.χ. είναι 40% emails, 40% τηλέφωνο, 10% εφαρμογές και το υπόλοιπο browsing μόνο σε περίπτωση που θα παραστεί ανάγκη. Αν είχα μια συσκευή που θα είχε μεγαλύτερη οθόνη, μπορεί εκεί που κάθομαι και χαλαρώνω με το laptop, να χάζευα με το κινητό, δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Από θέματα εφαρμογών πάντως, νομίζω πως δεν του λείπει κάτι.
  15. Μήπως το βάζει σε κάποιο folder μέσα? (Applications, Downloads κτλ ?
  16. Περα απο τα παιχνιδια, τι νομιζετε οτι του λειπει?
  17. Χα! το άμoιρο 9700 μετά από 4+ χρόνια βγάζει 2 μερούλες :)
  18. Αυτό τώρα είναι καλό ?? Τα υπόλοιπα δηλαδή δεν βγάζουν ούτε μέρα ???
  19. Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει αυτό το κοινό. Για "εντός μόδας" έβγαλαν το Z Θεωρώ πως αυτοί που θα πάνε στο Q ξέρουν τι θέλουν, δεν μπαίνουν στην διαδικασία να πειραματιστούν, είναι έτοιμοι πελάτες δηλαδή. Για τους υπόλοιπους είναι το Ζ και γι'αυτό προφανώς το κυκλοφόρησαν και πρώτο.
  20. Αυτοί που το θέλουν δεν νομίζω να κολλήσουν στο 50άρικο.
×
×
  • Create New...