anapospastos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τα πρώτα 2 επίσημα OTH http://shop.jolla.com/cat-the-other-half.html Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Να πω ότι δεν το προέβλεψα αυτό με τα χρώματα; Θα πω ψέματα.. :lol: Τελικά τι γίνεται με τη συσκευή; Την έχουν παραλάβει όλοι; Πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Πωπω κατι καινοτομίες... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω στο thread θα δεις πιο ενδιαφέροντα other half πρότζεκτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν είδα κάτι εγώ προσωπικά. Στο tmo έχει δυο. Ένα qwerty της πλάκας που κάνει το κινητό 10 πόντους και θα κάνει 100€ Και ενα ηλιακό πάνελ η κάτι τέτοιο που φαίνεται πως δεν θα φορτίζει σχεδόν καθόλου. Υπάρχει κάτι άλλο; Γενικά βλέπω ένα ενδιαφέρον λιγότερο και από το ν9 στην κοινότητα και απογοητεύτηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Υπάρχει κάτι άλλο; Γενικά βλέπω ένα ενδιαφέρον λιγότερο και από το ν9 στην κοινότητα και απογοητεύτηκα.. Είναι νωρίς ακόμα. Θέλει τον χρόνο του. Ασε που οι περισσότεροι πλέον ασχολούνται με το Android. Σαν λειτουργικό περιμένουμε να δούμε χαρά γιατί σαν συσκευή ουτε εγω περιμένω καμιά κορυφαία. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Και ένα για wireless charging, οδηγούμενο από άνθρωπο που δουλεύει στη Jolla. Προσωπικά αυτά τα αντιλαμβάνομαι σαν proof-of-concept projects, που επιδεικνύουν τις δυνατότητες της πλατφόρμας... Σίγουρα πρέπει να μπουν και τρίτοι "σοβαροί" κατασκευαστές στο παιχνίδι για να δούμε κάτι πιο αξιόλογο και σε λογικότερη τιμή! By the way το qwerty other half έχει ήδη κάμποσες προπαραγγελίες ακόμα και σε αυτή την τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 By the way το qwerty other half έχει ήδη κάμποσες προπαραγγελίες ακόμα και σε αυτή την τιμή! 60! Το βίντεο εδώ για όσους θέλουν να το δούνε. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 The Wait is Over: #Jolla Releases #SailfishOS 1.0 and is Now Ready to Scale up Globally Sailfish OS soon available also for download to devices running #Android OS https://www.facebook.com/JollaMobile/posts/806239712723202:0 Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 The Wait is Over: #Jolla Releases #SailfishOS 1.0 and is Now Ready to Scale up Globally Sailfish OS soon available also for download to devices running #Android OS https://www.facebook.com/JollaMobile/posts/806239712723202:0 Σιγά σιγά λέει πως θα βγει για όλες τις android συσκευές. Αν έρθει και στο P6 θα μετράει φουλ. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Λέτε να είναι το πρώτο OS που θα μπορούμε να το εγκαταστησουμε όπου θέλουμε? Θα ήταν πολύ καλό. Και επιτέλους να μπορέσουμε να το βάλουμε ΣΩΣΤΑ στο N9 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τεχνικά αδύνατον αυτό. Δε νομίζω όλοι οι κατασκευαστές εξαρτημάτων και chipsets να δώσουν drivers για sailfish. Και δύσκολο και χρονοβόρο να υποστηριχτούν όλα, ακομη κι αν υπήρχαν τα sources για port Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ποτέ μη λες ποτέ... περιμένω τον android launcher Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Αν δεν εχει swipe δε θα λεει ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ε δε θα έχει; Δε μπορεί... Ελπίζω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τεχνικά αδύνατον αυτό. Δε νομίζω όλοι οι κατασκευαστές εξαρτημάτων και chipsets να δώσουν drivers για sailfish. Και δύσκολο και χρονοβόρο να υποστηριχτούν όλα, ακομη κι αν υπήρχαν τα sources για port Αν γινει πχ για έχουν qualcomm τότε μιλάμε για πάρα πολλές συσκευές. Και δεν μιλάμε για υποστήριξη αλλά ios ή wp αλλα στυλ android οπου υπεύθυνος θα είναι ο κατασκευαστης και οχι η εταιρία. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τεχνικά αδύνατον αυτό. Δε νομίζω όλοι οι κατασκευαστές εξαρτημάτων και chipsets να δώσουν drivers για sailfish. Και δύσκολο και χρονοβόρο να υποστηριχτούν όλα, ακομη κι αν υπήρχαν τα sources για port Δεν μας ενδιαφέρει για όλους. Για το Ν9 καιγόμαστε....:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν γινει πχ για έχουν qualcomm τότε μιλάμε για πάρα πολλές συσκευές. Και δεν μιλάμε για υποστήριξη αλλά ios ή wp αλλα στυλ android οπου υπεύθυνος θα είναι ο κατασκευαστης και οχι η εταιρία. Ακροβατείς μεταξύ σκλαβιάς και ελευθερίας....χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 καλησπέρα! με ενδιαφέρει να δω το λειτουργικό οπως έκανα άλλωστε και με το firefox OS το τρεχω στο pc μου σε simulator, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αναλογο με το Sailfish os? βρήκα αυτά εδώ https://sailfishos.org/develop-installation-article.html είναι το περιβαλλον ανάπτυξης εφαρμοργών, άρα λογικά θα υπάρχει και εξομοίωση όπως γίνεται και με το android sdk/eclipse/android studio. :) Αν το έχει δοκιμασει κανεις ήθελα να δω πως ειναι η εικονα του εξομειωτη αν μου κανει, να μην πεδευομαι τσαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 καλησπέρα! με ενδιαφέρει να δω το λειτουργικό οπως έκανα άλλωστε και με το firefox OS το τρεχω στο pc μου σε simulator, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αναλογο με το Sailfish os? βρήκα αυτά εδώ https://sailfishos.org/develop-installation-article.html είναι το περιβαλλον ανάπτυξης εφαρμοργών, άρα λογικά θα υπάρχει και εξομοίωση όπως γίνεται και με το android sdk/eclipse/android studio. :) Αν το έχει δοκιμασει κανεις ήθελα να δω πως ειναι η εικονα του εξομειωτη αν μου κανει, να μην πεδευομαι τσαμπα. Στην σελίδα που έβαλες λέει πως έχει emulator (και όχι simulator αλλά μας κάνει) που είναι ουσιαστικά VM! Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις Linux ;) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) μόνο με linux δουλεύω έτσι κι αλλιώς. Ναι είπα simulator γιατί έτσι το λέει στο firefox os : http://i180.photobucket.com/albums/x207/NikiforosGT/Screenshot_zpsa7ec7125.png Thanks anyway....θα δοκιμάσω. :) ερωτηση επειδη το ειδα και μπερδευτηκα το nokia N9 Sailfish εχει? δεν τα ξερω καλα αυτα με τα λειτουργικα της nokia, εχω μεινει σε symbian και windows mobile. Edited February 23, 2014 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 μόνο με linux δουλεύω έτσι κι αλλιώς. Ναι είπα simulator γιατί έτσι το λέει στο firefox os : http://i180.photobucket.com/albums/x207/NikiforosGT/Screenshot_zpsa7ec7125.png Thanks anyway....θα δοκιμάσω. :) ερωτηση επειδη το ειδα και μπερδευτηκα το nokia N9 Sailfish εχει? δεν τα ξερω καλα αυτα με τα λειτουργικα της nokia, εχω μεινει σε symbian και windows mobile. ΟΧΙ! Έχει MeeGo και συγκεκριμένα την έκδοση της Nokia που λέγετε Harmattan (μείναμε στην 1,3 έκδοση). Θα μπορούσες να πεις ότι είναι ο διάδοχός του μια και είναι οι ίδιοι συντελεστές. Το SailFish βασίζεται περισσότερο, νομίζω, στο MER Project Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Thanks! αν και δεν καταλαβα πολλα....πραγματικα εχω μπερδευτει. Τα λεει καπου μαζεμενα αυτα να ριξουμε κανα διαβασμα πως εγιναν ολα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) ΟΧΙ! Έχει MeeGo και συγκεκριμένα την έκδοση της Nokia που λέγετε Harmattan (μείναμε στην 1,3 έκδοση). Θα μπορούσες να πεις ότι είναι ο διάδοχός του μια και είναι οι ίδιοι συντελεστές. Το SailFish βασίζεται περισσότερο, νομίζω, στο MER Project Mια μικρή διόρθωση! Έχουμε μείνει στην έκδοση 1.2 Harmattan με PR 1.3 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thanks! αν και δεν καταλαβα πολλα....πραγματικα εχω μπερδευτει. Τα λεει καπου μαζεμενα αυτα να ριξουμε κανα διαβασμα πως εγιναν ολα αυτα? Φαντάσου το Meego (Mer) και τα flavors του. Το Meego είναι ελεύθερο και Open Source. H Νοκια το πήρε το παραμετροποίησε του άλλαξε τον κωδικα και το ονόμασε Meego Harmattan Η Jolla το πήρε, το παραμετροποίσησε και αυτή και το ονόμασε Sailfish Sailfish & Harmattan είναι Meego στον "πυρήνα" τους όμως μεταξύ τους δεν είναι συμβατά (εφαρμογές κλπ) --- Θυμάσαι τα Symbian S60 και S90; ή ακόμα και το Symbian UIQ; Symbian είναι όλα αυτά όμως διαφορετικές εκδόσεις. Παράλληλες. Ασύμβατες μεταξύ τους και με τεράστιες οπτικές και λειτουργικές διαφορές. Edited February 23, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 1.3 έκδοση είναι το harmattan. To meego όντως είναι 1.2 αλλά δεν περίμενα να αλλαζε ποτέ αυτο. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! θα δοκιμασω το emulator στο pc https://sailfishos.org/develop-installation-article.html :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts