Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικό-άσχετο

Ένα πλεονέκτημα του SwiftKey είναι ότι μπορείς να γράψεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες στα SMS.

Αυτό (όταν έχεις το μενού στα αγγλικά όπως εγώ) δεν γίνεται με στοκ πληκτρολόγιο.

Οι χαρακτήρες και πάλι όμως μετατρέπονται σε κεφαλαία κατά την αποστολή. Απλά είναι πιο ευχάριστο στο μάτι όταν βλέπεις όλη τη συνομιλία.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα..Άλλαξα την γλώσσα του τηλέφωνου στα αγγλικά γιατί κάτι ηθελα να βρω το οποίο δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν αυτό,πάω να βάλω ελληνικά δεν το έχει.Λέω οκ Morelocale.Το κατεβάζω αλλα μου βγάζει το εξής,τι να κάνω;

https://www.dropbox.com/s/xw9v7mubqhjuij4/Screenshot_2013-09-19-00-43-52.png

Edited by flampouras

Ρε μάστορες έχει κανείς τις ρυθμίσεις cosmote mms για το κινητό μας για να μην τους πάρω τηλέφωνο;

Βρήκα τις ρυθμίσεις για τα mms αλλά για να δουλέψουν πρέπει να επιλέξω το cosmote mms στα apn και μου αφαιρεί την επιλογή από το cosmote internet. Ξέρει κανείς πως γίνεται να είναι επιλεγμένα και τα 2 και να χρησιμοποιείται όποιο πρέπει αναλόγως;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρήκα τις ρυθμίσεις για τα mms αλλά για να δουλέψουν πρέπει να επιλέξω το cosmote mms στα apn και μου αφαιρεί την επιλογή από το cosmote internet. Ξέρει κανείς πως γίνεται να είναι επιλεγμένα και τα 2 και να χρησιμοποιείται όποιο πρέπει αναλόγως;

Λογικα πρεπει να εχεις ανοιχτα τα data ταυτοχρονα για να στειλεις mms

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Τα δεδομένα τα ανοίγει μόνο του για να στείλω. Το θέμα είναι ότι πρέπει να επιλέξω το cosmote mms και να αποεπιλεγεί το internet πράγμα που δε βολεύει. Αυτό εννοώ http://db.tt/gMKFHXDa

Edit: βρήκα τη λύση. Στις ρυθμίσεις του apn mms έβαλα ένα πρότυπο ασφαλείας PAP και δουλεύουν όλα τέλεια. Στην cosmote δεν το ήξεραν αυτό κι εγώ το βρήκα στο site τους στις ρυθμίσεις για το galaxy s2...

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι χαρακτήρες και πάλι όμως μετατρέπονται σε κεφαλαία κατά την αποστολή. Απλά είναι πιο ευχάριστο στο μάτι όταν βλέπεις όλη τη συνομιλία.

Οχι, κανονικα μενουν μικροι οι χαρακτηρες και στο δικο μου κινητο αλλα και σε αυτον που το στελνω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Οχι, κανονικα μενουν μικροι οι χαρακτηρες και στο δικο μου κινητο αλλα και σε αυτον που το στελνω.

Είσαι σίγουρος όταν μένουν μικρά τα γράμματα ότι στέλνεις 160 χαρακτήρες?

Και εγώ swiftkey έχω αλλά για να στείλει οποιαδήποτε εφαρμογή sms 160 χαρακτήρες μου τα μετατρέπει σε κεφαλαία κατά την αποστολή και έτσι το λαμβάνει και ο παραλήπτης.. για τσέκαρέ το...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Το πρόβλημα παραμένει παρόλο που το έκλεισα και το ξανα-άνοιξα.

Το επιπλέον που δεν είχα παρατηρήσει γιατί χρησιμοποιώ bluetooth είναι πως αν δεν έχω bluetooth μπαίνει ανοιχτή ακρόαση, είτε σε εισερχόμενη είτε σε εξερχόμενη κλήση.

Επίσης 3-4 φορές μου έχει βγάλει ενώ το έχω στο χέρι μου και όχι στη φόρτιση, κάτι σαν "Ο φόρτιση δεν μπορεί να ξεκινήσει, χρησιμοποιείστε εγκεκριμένο φορτιστή".

Μάλλον κάτι σοβαρό συμβαίνει ε;

Θυμάται κανείς το τηλέφωνο της HTC ; Κάποιο 80011 νομίζω ότι είναι.

Μόλις έκλεισα με την HTC.

Τελικά θα έρθει courier να το πάρει, μάλλον έχει κάποια βλάβη.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Μόλις έκλεισα με την HTC.

Τελικά θα έρθει courier να το πάρει, μάλλον έχει κάποια βλάβη.

Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου..

Δοκίμασες ένα hard reset σαν τελευταία λύση πριν το δώσεις για service?

Ενδέχεται να το δοκιμάσουν και εκείνοι πριν από κάθε άλλη ενέργειά τους (αντικατάσταση συσκευής κλπ.).

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Είσαι σίγουρος ότι δε στέλνεις διπλά και τριπλά μηνύματα;

Όλες οι εταιρείς κινητής έτσι λειτουργούν όταν είναι ν'αποσταλεί ένα μήνυμα 160 χαρακτήρων. Ασχέτως τι βλέπουμε εμείς στην οθόνη μας και πως το έχουμε πληκτρολογήσει, το μήνυμα μετατρέπεται σε κεφαλαία.

129026.png?1640591734

Είσαι σίγουρος όταν μένουν μικρά τα γράμματα ότι στέλνεις 160 χαρακτήρες?

Και εγώ swiftkey έχω αλλά για να στείλει οποιαδήποτε εφαρμογή sms 160 χαρακτήρες μου τα μετατρέπει σε κεφαλαία κατά την αποστολή και έτσι το λαμβάνει και ο παραλήπτης.. για τσέκαρέ το...

Είσαι σίγουρος ότι δε στέλνεις διπλά και τριπλά μηνύματα;

Όλες οι εταιρείς κινητής έτσι λειτουργούν όταν είναι ν'αποσταλεί ένα μήνυμα 160 χαρακτήρων. Ασχέτως τι βλέπουμε εμείς στην οθόνη μας και πως το έχουμε πληκτρολογήσει, το μήνυμα μετατρέπεται σε κεφαλαία.

Μαλλον δεν το εξηγησα εγω σωστα. Η απαντηση μου ειχε σχεση με τον bill_viper που ειπε "Έχω σετάρει τη συσκευή με Αγγλικό μενού και δε μπορούσα να στείλω μηνύματα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες."

Επειδη και εγω το εχω σε Αγγλικο menu και δεν μπορω να στειλω με 160 χαρακτηρες και εχω το swiftkey στελνω με μικρους χαρακτηρες και ετσι παει με μικρους χαρακτηρες.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Δεν μίλησα για 160 χαρακτήρες, είπα ότι τα βλέπω (τουλάχιστον εγώ) μικρά.

Προφανώς και οι χαρακτήρες γίνονται 70, αλλά έχω μικρά (που τουλάχιστον για μένα είναι σημαντικό αισθητικά).

Είστε σίγουροι ότι ο άλλος τα λαμβάνει ως κεφαλαία;

Μαλλον δεν το εξηγησα εγω σωστα. Η απαντηση μου ειχε σχεση με τον bill_viper που ειπε "Έχω σετάρει τη συσκευή με Αγγλικό μενού και δε μπορούσα να στείλω μηνύματα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες."

Επειδη και εγω το εχω σε Αγγλικο menu και δεν μπορω να στειλω με 160 χαρακτηρες και εχω το swiftkey στελνω με μικρους χαρακτηρες και ετσι παει με μικρους χαρακτηρες.

Απ'τη στιγμή που στέλνεις sms με τη στοκ εφαρμογή, όποιο πληκτρολόγιο κι αν βάλεις, κι εφ'όσον έχεις Αγγλικό μενού, πάντα τα μηνύματά σου θα κόβονται στους 70 χαρακτήρες, είτε είναι μικρά είτε κεφαλαία.

Δεν μίλησα για 160 χαρακτήρες, είπα ότι τα βλέπω (τουλάχιστον εγώ) μικρά.

Προφανώς και οι χαρακτήρες γίνονται 70, αλλά έχω μικρά (που τουλάχιστον για μένα είναι σημαντικό αισθητικά).

Είστε σίγουροι ότι ο άλλος τα λαμβάνει ως κεφαλαία;

Όσες φορές το έχω δοκιμάσει και με το One, αλλά και με το 5αρι που είχα πριν, ισχύει.

129026.png?1640591734

Το πόσταρα και στο θέμα με τις φωτογραφίες, το ποστάρω και εδώ προς συζήτηση και ενημέρωση...

Χθες το βράδυ έκανα την απόπειρα να τραβήξω photos στο μπαλκόνι μου προκειμένου να διαπιστώσω το πρόβλημα της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και με τις default ρυθμίσεις (auto). Ο χώρος ήταν ελάχιστα φωτιζόμενος και έβγαλα μία συγκεκριμένη λήψη (τα κάγκελά μου) με και χωρίς φλας στο normal scene και μετά με τις υπόλοιπες σκηνές (night, hdr) χωρίς φλας και όιμε!!!!

Σε όσες τραβήχτηκαν χωρίς τη χρήση φλας ένα μωβ - ροζ πράγμα σκίαζε τις φωτογραφίες κάνοντας την αποτύπωση του αντικειμένου σχεδόν ανύπαρκτη και την ποιότητα της φωτογραφίας επιεικώς χάλια... Πραγματικά θα ντρεπόμουν να τις δείξω παραέξω...

Έτσι σήμερα απευθύνθηκα μέσω mail στην HTC περιγράφοντας το πρόβλημα. Να σημειώσω ότι εντός σπιτιού με τα φώτα ανοικτά κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σας παραθέτω αυτούσια (copy - paste) την απάντηση της HTC η οποία νομίζω ότι είναι η ίδια και απαράλλαχτη με αυτή που είχαν δώσει σε άλλο συμφορουμίτη εδώ για άσχετο με την κάμερα πρόβλημα (ενεργοποίηση airplane mode και ανοιχτής ακρόασης κατά τη διάρκεια συνομιλίας)..

"Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Επίσης, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την συγγνώμη μας για την ταλαιπωρία σας και την όποια δυκολία αντιμετωπίζετε με την συσκευή σας. Σχετικά με το ζήτημά σας, ελέγξτε αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση να πραγματοποιήσετε πηγαίνοντας ρυθμίσεις-πληροφορίες-ενημερώσεις λογισμικού-έλεγχος τώρα. Διαφορετικά κλείστε την συσκευή και μετά ενεργοποιήστε την και μόλις δείτε το λογότυπο htc πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μείωσης του ήχου μέχρι να δείτε στην οθόνη την ένδειξη ασφαλής λειτουργία στη συνέχεια ελέγξτε την συσκευή σε ασφαλή λειτουργία, αν λειτουργεί κανονικά αυτό σημαίνει πως έχετε εγκατεστημένη κάποια εξωτερική εφαρμογή που δημιουργεί αυτή την επιπλοκή και θα πρέπει να την διαγράψετε πηγαίνοντας ρυθμίσεις-εφαρμογές-πιέζετε την εφαρμογή και μετά κατάργηση εγκατάστασης. Για να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία κάντε μια επανεκκίνηση. Αν παραμένει το ίδιο πρόβλημα θα χρειαστεί να κάνετε ένα back up τα δεδομένα σας και να προβείτε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πηγαίνοντας ρυθμίσεις-αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά-επαναφορά τηλεφώνου. Ελπίζουμε να μπορέσαμε να επιλύσουμε το ζήτημά σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή δεν λυθεί το πρόβλημα της συσκευής σας, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για να ανταπεξέλθουμε άμεσα. Ευχαρίστησή μας να είμαστε στην διαθεσή σας και να σας εξυπηρετούμε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 0080044127482 και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα μας http://www.htc.com/gr. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχή υποστήριξη. Με εκτίμηση, HTC"

Αυτό είναι το support της HTC?? Να κάνει copy - paste και "καραμέλα" την εισαγωγή σε safe mode και την απεγκατάσταση εφαρμογών που τυχόν δημιουργούν πρόβλημα? μιλάμε για κάμερα κύριοι..... έλεος!!!

Φυσικά αναμένω το update στο software που κατά τα λεγόμενα θα λύσει το πρόβλημα.. κάτι όμως μέσα μου μου λέει ότι δεν είναι πρόβλημα software... οκ μία μικρή απόχρωση αλλά αυτό που είδα χθες ήταν πραγματικά απαράδεκτο..

Γενικά δεν βγάζω πολλές φωτογραφίες μέσω κινητού και δεν το είχε διαπιστώσει παλαιότερα.. μόνο σε κάποια γενέθλια είχα βγάλει 4-5 photos και είχα δει τη θωλούρα που περιγράφω παραπάνω αλλά δεν είχα δώσει σημασία θεωρώντας ότι ήταν βρώμικο το τζαμάκι της κάμερας.

Όντως,ειναι η ίδια απάντηση που μου είχαν δώσει για το προβλημα της ανοιχτής ακρόασης και είχα ποστάρει πριν λίγες μέρες.Ωραια υποστήριξη

:mobile:

Καλησπέρα

Παρέλαβα το HTC One, στο κάτω μέρος ένα πολύ μικρό κενό μεταξύ του αλουμινίου και του πλαστικού, όπως έχει αναφερθεί και από άλλους.

Αυτό θεωρείται κατασκευαστικό ελάττωμα και μπορεί να υπαχθεί στο DOA και να αντικατασταθεί?

http://i.imgur.com/PCeP8Xs.jpg

Στο δικό σας, εφάπτεται πλήρως?

δεν το χω το κενό αυτό. εχει ξανααναφερθει το θεμα. δε προκειται να σου δημιουργησει προβλημα αλλά στη θέση σου επειδη είμαι ψείρας θα το πηγαινα doa μέχρι να είναι η συσκευή οπως πρέπει να ειναι. αν δεν σε ενοχλεί το αφήνεις. αν εισαι ψείρας το πας doa

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

δεν το χω το κενό αυτό. εχει ξανααναφερθει το θεμα. δε προκειται να σου δημιουργησει προβλημα αλλά στη θέση σου επειδη είμαι ψείρας θα το πηγαινα doa μέχρι να είναι η συσκευή οπως πρέπει να ειναι. αν δεν σε ενοχλεί το αφήνεις. αν εισαι ψείρας το πας doa

thanks gsir

Όχι δε με ενοχλεί, απλά σκέφτομαι (1) μήπως αυτό ρίχνει την μεταπωλητική του αξία (2) λόγους αρχής με το σκεπτικό ότι εφόσον τα χρήματα που έδωσα ήταν άριστα και δεν είχαν κανένα ελάττωμα, θα έπρεπε και η συσκευή να είναι άριστη, χωρίς κανένα ελάττωμα, όσο μικρό και ανεπαίσθητο.

Από την άλλη, αν το πάω πίσω, υπάρχουν τα εξής θέματα (1) δεν είμαι βέβαιος ότι θα αποδεχθούν ότι πρόκειται για κατασκευαστικό ελάττωμα (2) η διαδικασία DOA του καταστήματος (εντός 7 ημερών) προβλέπει ότι τους πάω την συσκευή και αυτοί την στέλνουν στην επίσημη αντιπροσωπεία η οποία επιβεβαιώνει ότι υπάρχει πρόβλημα και επιτρέπει αντικατάσταση άρα σχετικά μεγάλη καθυστέρηση (3) ακόμα και αν η αντιπροσωπεία αποδεχθεί αντικατάσταση, δεν μπορώ να είμαι βέβαιος ότι και η επόμενη συσκευή θα είναι καλύτερη.

Μεγάλο κόστος χρόνου και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ...

Ακριβώς όπως τα λες είναι. Αμα δεν σε ενοχλεί μην το γυρνάς πίσω. Εξάλλου εκτός του οτι δεν φαίνεται όλο και καμια θηκουλα δε θα βάλεις;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλησπέρα

Παρέλαβα το HTC One, στο κάτω μέρος ένα πολύ μικρό κενό μεταξύ του αλουμινίου και του πλαστικού, όπως έχει αναφερθεί και από άλλους.

Αυτό θεωρείται κατασκευαστικό ελάττωμα και μπορεί να υπαχθεί στο DOA και να αντικατασταθεί?

http://i.imgur.com/PCeP8Xs.jpg

Στο δικό σας, εφάπτεται πλήρως?

Εγώ θα κοιτούσα για αλλά προβλήματα κι όχι γι αυτό.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ακριβώς όπως τα λες είναι. Αμα δεν σε ενοχλεί μην το γυρνάς πίσω. Εξάλλου εκτός του οτι δεν φαίνεται όλο και καμια θηκουλα δε θα βάλεις;

Μπα, είναι πολύ ωραίο για να μπει σε θήκη. Μάλλον καλύτερα ένα διαφανές full skin.

Εγώ θα κοιτούσα για αλλά προβλήματα κι όχι γι αυτό.

Σωστά.

Είναι πάντως περίεργο που έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του, η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να λύσει διάφορα μικρά θέματα στην ποιότητα κατασκευής. Και σίγουρα δεν είναι ότι λείπει η τεχνογνωσία ...

thanks gsir

Όχι δε με ενοχλεί, απλά σκέφτομαι (1) μήπως αυτό ρίχνει την μεταπωλητική του αξία (2) λόγους αρχής με το σκεπτικό ότι εφόσον τα χρήματα που έδωσα ήταν άριστα και δεν είχαν κανένα ελάττωμα, θα έπρεπε και η συσκευή να είναι άριστη, χωρίς κανένα ελάττωμα, όσο μικρό και ανεπαίσθητο.

...

100% σίγουρο αυτο...Φιλε μου αγοράζεις κατι που υποτίθεται οτι ειναι και ένα από τα ποιοτικότερα κινητα στην αγορά.Θα κάνεις συμβιβασμό σε θέμα ποιότητας?Και για πιο λόγο να τον κάνεις...DOA ώσπου να πάρεις κάτι σωστο.Εγω αυτο θα έκανα...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Και στο δικό μου δεν εφάπτεται τελείως το αλουμίνιο με το ενδιάμεσο κομμάτι πλαστικού αλλά δεν κάνει μπαμ πρέπει να το κοιτάξεις από δύο εκατοστά για το προσέξεις. Δεν έχει κοπεί σωστά το ενδιάμεσο κομμάτι πλαστικού γι'αυτό δεν εφάπτονται τελείως όλα τα σημεία με αποτέλεσμα να φαίνεται κενό. Δεν νομίζω να υπάρχει τέλειο One κατασκευαστικά και αν ναι τότε είναι λίγα τα κομμάτια. Αυτό δεν με πειράζει όσο με πείραξε το ότι με τη τελευταία αναβάθμιση έχω θέμα με τη κάμερα (ανέβασα φώτο σε προηγούμενο ποστ) όπως επίσης και με τον στοκ browser όπου θα μου δουλέψει κανονικά αλλά μετά δεν θα ανοίγει σελίδες και ούτε θα δέχεται τις εντολές του δαχτύλου μου στα μονά κλικ. Μόνο σκρολ και ζουμ ιν-άουτ βλέπει. Καλός ο chrome και οι άλλοι όμως δεν μ'αρέσουν. Ελπίζω να μην αργήσει η 4.3 αλλιώς θα πάει για φούντο... :) Υ.Γ Η θήκη Spigen ultra thin air crystal clear τα σπάει σα να μη φοράει θήκη το κινητό.

Σε ποιο νήμα έβαλες την φώτο,ακόμα δεν έχω δει πιο ειναι το νέο πρόβλημα που λένε όλοι...Άκυρο το βρήκα. Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Σε ποιο νήμα έβαλες την φώτο,ακόμα δεν έχω δει πιο ειναι το νέο πρόβλημα που λένε όλοι...

Σε αυτό το νήμα λίγο πιο πίσω είναι.. Εκεί που σε όλους συμβαίνει τη νύχτα, εμένα μου έγινε και την ημέρα. Άλλες φορές είναι πολύ έντονο, άλλες λιγότερο έντονο και μερικές φορές είναι μια χαρά.