Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μένα το ίδιο...

Ευχαριστώ παιδιά, θα δοκιμάσω να το βγάλω εντελώς και να το ξαναβάλω. Αν το παρατηρήσετε αργότερα πείτε μου.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ παιδιά, θα δοκιμάσω να το βγάλω εντελώς και να το ξαναβάλω. Αν το παρατηρήσετε αργότερα πείτε μου.

Μην έχεις καμιά εφαρμογή που κλείνει εφαρμογές... Μπα η σκέψη μου είναι λάθος. Περίεργο πάντως. Μήπως χρησιμοποιείς την άμεση απάντηση;

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αν χρησιμοποιεί κανείς σας το Viber και έχει τελευταία έκδοση ας τεστάρει κάτι.

Μετά το τελευταίο update όταν βγαίνω από το App (είτε με Home, είτε με Back) αρκετές φορές το Viber χάνεται από τα Recent Apps και πρέπει να πάω ξανά στο shortcut για να το ανοίξω, ενώ μέχρι τώρα απλά το άφηνα στα Recent και το άνοιγα από εκεί.

Αν κάποιο καλό παιδί το έχει, ας δοκιμάσει μερικές φορές να δει αν γίνεται και σε αυτόν ή όχι.

Το έχω και εγω αυτο. :mad: (4.2.2)

Το viber χανεται απο το recent apps!

καλημέρα και πάλι παιδιά.

εμείς με T-MOB101 CID θα δούμε ποτέ αναβάθμιση!?! Έχει κανεις καμια πληροφορία;

Σχετικά με την μπαταρία τώρα. Εγω το φορτίζω κυρίως με μικρούς κύκλους. μια 2 φορές το άφησα μέχρι το 15% κ μετά το φόρτισα φουλ. γενικά στην χρήση του είναι μια χαρά αλλά νομίζω στο stand by είναι λίγο προβληματική η μπαταρία. Μου πέφτει 3-4% την ώρα αν τα έχω όλα ανοιχτά. Είμαι πάντα με power save on καθώς δεν έχω αντιληφθεί στο ελάχιστο κάποιο lag όποτε δεν βρίσκω λόγο να το βγάλω. Σε γενικές γραμμές αν δεν παίξω 3D games θα την βγάλει άνετα την μέρα. ειδικά σε σκοτεινό περιβάλλον (όποτε και χαμηλό φωτισμό οθόνης) όταν κάνω browsing η μπαταρία είναι εξαιρετική. Στο stand by όμως χωλαίνει.

Για την ώρα του έχω βάλει τον nova launcher και το widgetlocker απο το οποίο έχω 2 παράπονα. Δεν έχει music controls όταν ακούω μουσική και δεν μου δείχνει snooze - stop για το ξυπνητήρι. εχετε κάποιο τιπ για αυτά τα 2 προβλήματα;

Καλύτερα να το ξεκλειδώσεις και να βάλεις custom ROM (ή την stock unranded ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752). Αλλιώς θα περιμένεις αρκετο καιρό μέχρι να κάνει release η T Mobile....

Καλησπέρα. Μια ερωτηση για τους ειδήμονες της HTC.

Το variant HTC One Si 0030 τι εκδοση είναι (γερμανικη εικαζω, αλλα εχει κανεις info για splash logo κλπ)???

Το αποφραγισα τελικα και είναι T-Mobile το CID.

Κολλημένος στην 4.1.2 δηλαδή και ότι ελεγα να μην ασχοληθώ με s-off κλπ για μια φορα...

Για το κινητο τα εχουμε πει και παλιοτερα. Οποιος κουράζεται με τα γελοια πλαστικα της σαμμυ και τον αστειο tw εδώ είναι το λιμανι του (με βασικη υποχωρηση τη μετρια καμερα του)...

Αυριο θα μπορεσω να δω και το Maxi, για το οποιο ο ανθρωπος που ειχε την τυχη να παιξει για αρκετη ωρα εσταζε μελι...

Καλύτερα να το ξεκλειδώσεις και να βάλεις custom ROM (ή την stock unranded ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752). Αλλιώς θα περιμένεις αρκετο καιρό μέχρι να κάνει release η T Mobile....

Το σκέφτομαι. "unranded ROM"; Τι ακριβώς σημαίνει; Είδα κ κάποιες custom ROM's όπως την VENOM και άλλη μια HD κάτι. Θα δώ τις επόμενες μέρες. Το θέμα είναι οτι αφού έβαλα τον nova launcher δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει κάτι, ώστε να κάνω root, απλά σπάζομαι που δεν έχει βγάλει το update η Τ-Mobile. Παίζει κάποιος τρόπος πχ να αλλάξεις το CID και να πάρεις το update ή τπτ τέτοιο;

Το σκέφτομαι. "unranded ROM"; Τι ακριβώς σημαίνει; Είδα κ κάποιες custom ROM's όπως την VENOM και άλλη μια HD κάτι. Θα δώ τις επόμενες μέρες. Το θέμα είναι οτι αφού έβαλα τον nova launcher δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει κάτι, ώστε να κάνω root, απλά σπάζομαι που δεν έχει βγάλει το update η Τ-Mobile. Παίζει κάποιος τρόπος πχ να αλλάξεις το CID και να πάρεις το update ή τπτ τέτοιο;

Χρειάζεται να εισαι s-off διάβασε εδω για να πάρεις μια ιδέα πως γίνεται ,υπάρχουν και αλλοι οδηγοί στο xda .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Χρειάζεται να εισαι s-off διάβασε εδω για να πάρεις μια ιδέα πως γίνεται ,υπάρχουν και αλλοι οδηγοί στο xda .

thanks αλλά το link ειναι dead. έχω δει γενικά διάφορα, για το revone ώστε να μην κάνω root μέσω htc για να μπορώ να επανέλθω σε S-ON μετά και τέτοια. Θα το κοιτάξω. Απο πλευράς μπαταρίας και ταχύτητας θα δω διαφορά με τις custom rom; Γιατι το τηλ για την ώρα φυσάει.

10 μερες σχεδον με το κινητο μετα το s4 Και ουτε root ακομα και ετσι οπως παει ουτε προκειται.

Μηδεν lag , απολυτα σταθερο και σφαιρα. ειμαι με 4.2.2. οfficial OTA.

Για την καμερα προσωπικα μονο τα καλυτερα εχω να πω.Ειδικα το zoe το χρησιμοποιω συνεχεια για να τραβηξω φωτος το πιτσιρικι μου.Ισως του S4 να ειναι λιιιγο καλυτερη,φωτογραφος δεν ειμαι, αλλα την απολαμβανω περισσοτερο του ONE.Shutter speed ακομα και με hdr δεν συγκρινεται καν.

Επισης για μπαταρια βγαζω 4+ ωρες οθονη με 3g+αυτοματο συγχρονισμο + bluetooth με περιπου 1 ωρα ομιλιας την ημερα κανα 2 ωρο wifi web browsing.Ειναι πολυ καλα και αρκετα κοντα στο S4 . Σε powersave ειδικα εχασα 1% απο τις 22:00 εως τις 7:00 .Θεωρω αριστη εξοικονομηση.

Εν κατακλειδι η μεταβαση απο s4 σε Οne προσωπικα με καλυψε απολυτα και κρινεται ιδιατερα επιτυχης.

Στα 530 ευρω πλεον στο σκρουτζ το θεωρω μονοδρομο σε οποιον αναζητα το καλυτερο android τηλεφωνο και γενικοτερα smartphone.:cool:

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

10 μερες σχεδον με το κινητο μετα το s4 Και ουτε root ακομα και ετσι οπως παει ουτε προκειται.

Για την καμερα προσωπικα μονο τα καλυτερα εχω να πω.Ειδικα το zoe το χρησιμοποιω συνεχεια για να τραβηξω φωτος το πιτσιρικι μου.Ισως του S4 να ειναι λιιιγο καλυτερη,φωτογραφος δεν ειμαι, αλλα την απολαμβανω περισσοτερο του ONE.Shutter speed ακομα και με hdr δεν συγκρινεται καν.

Επισης για μπαταρια βγαζω 4+ ωρες οθονη με 3g+αυτοματο συγχρονισμο + bluetooth με περιπου 1 ωρα ομιλιας την ημερα κανα 2 ωρο wifi web browsing.Ειναι πολυ καλα και αρκετα κοντα στο S4 . Σε powersave ειδικα εχασα 1% απο τις 22:00 εως τις 7:00 .Θεωρω αριστη εξοικονομηση.

Εν κατακλειδι η μεταβαση απο s4 σε Οne προσωπικα με καλυψε απολυτα και κρινεται ιδιατερα επιτυχης.

Στα 530 ευρω πλεον στο σκρουτζ το θεωρω μονοδρομο σε οποιον αναζητα το καλυτερο android τηλεφωνο και γενικοτερα smartphone.:cool:

αυτό το 1% πως το κάνετε; εγώ κάτω απο 3% την ώρα δεν πέφτω με τπτ.

Φίλε Sotnem δοκίμασα το Viber και λειτουργεί κανονικά στο background και εμφανίζεται στα recent. Θα το έχω στο νου μου μημπως το παρουσιάσει σε δεύτερο χρόνο.

Κι εγώ το τσέκαρα πριν λίγο μια χαρά το εμφανίζει

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα φύγουμε τρέχοντας για το S4. Ποσό δίκιο είχα όταν διάλεγα με ανοιχτά και όχι κλειστά μάτια...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα φύγουμε τρέχοντας για το S4. Ποσό δίκιο είχα όταν διάλεγα με ανοιχτά και όχι κλειστά μάτια...

Τα δυο τηλεφωνα εχουν τα υπερ και τα κατά τους.

Ξεκάθαρα φετος δεν υπαρχει νικητης. Εγω κουραστηκα για μια ακομη φορα από τα αστεια υλικα της Sammy (και την αισθηση στο χερι) και τα μικρολαγκακια που εχουν γινει κανονας (αν και από μονα τους δεν είναι λογος να φυγεις) και επεστρεψα στο one για την ωρα και απολαμβανω τη χρηση του - once again...

Ξεκάθαρα φετος δεν υπαρχει νικητης. Εγω κουραστηκα για μια ακομη φορα από τα αστεια υλικα της Sammy (και την αισθηση στο χερι) και τα μικρολαγκακια που εχουν γινει κανονας (αν και από μονα τους δεν είναι λογος να φυγεις) και επεστρεψα στο one για την ωρα και απολαμβανω τη χρηση του - once again...

Συμφωνω οτι εχουν τα υπερ και τα κατα τους.Το θεμα ειναι ο καθενας τι οριζει ως αρνητικο και θετικο συμφωνα με την χρηση που το θελει.πχ εγω την οθονη του one την θεωρω κορυφαια και τα χρωματα της επισης.

Eπισης ενα βασικο προβλημα που ειχα με το S4 ηταν η θερμοκρασια του.Λιγο χρονο ομιλιας και το κινητο επιανε φωτια σε σημειο που ηταν ενοχλητικο στο αυτι σου.Επιπροσθετα, πολλες εφαρμογες οι οποιες εκαναν αφαιμαξη στη μνημη ετσι ωστε πολλες φορες να θες να πας σε μια ανοιχτη εφαρμογη να πρεπει να τη φορτωσει ξανα.Broswer πχ.Προσωπικα μονο οταν πηγα σε Google Edition Rom ειδα το S4 να πεταει.Χανεις ομως την καμερα και apps οπως smart stay.

Eδω με το ΟΝΕ το mulitasking ειναι αψογο και αναλογο του ΝΕXUS 4 & των GE ROMS .

Oσο για τον ηχο ειτε απο τα ηχεια ειτε απο τα ακουστικα...για μενα ειναι απολαυση :p

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Βαγγέλη θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί στα διάφορα threads που συμμετέχεις (σε άκουγα με προσοχή και στο note 2 του οποίου ήμουν κάτοχος πριν το one) οι παρεμβάσεις σου είναι πολύ διαφωτιστικές και καίριες. Να είμαι ειλικρινής ένας από τους λόγους που έκανα την επιλογή του one αντί του Sony Z ήταν η απάντησή σου σε σχετικό post μου. Και δεν το μετάνιωσα.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Βαγγέλη θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί στα διάφορα threads που συμμετέχεις (σε άκουγα με προσοχή και στο note 2 του οποίου ήμουν κάτοχος πριν το one) οι παρεμβάσεις σου είναι πολύ διαφωτιστικές και καίριες. Να είμαι ειλικρινής ένας από τους λόγους που έκανα την επιλογή του one αντί του Sony Z ήταν η απάντησή σου σε σχετικό post μου. Και δεν το μετάνιωσα.

Φιλε Τασο, χαιρομαι που εκανες μια επιλογή που καλυπτει τις ανάγκες σου. Απλα καταγραφω όλα οσα βλεπω και μεσα από τις δοκιμες μου τα επικοινωνω, χωρις προκαταλήψεις κλπ κλπ

Μεταξυ Ζ και one, η αληθεια είναι πως με εξαιρεση την τιμη (περιπου 100 ευρω διαφορα) το one είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητης.

Αν παλι συγκρινουμε S4 και One, εχουμε πει ότι τα υπερ και τα κατά είναι μοιρασμένα.

Εγω περιμενοντας καποια υλοποιηση με Wacom digitizer φετινης εσοδείας (zu, note 3) "εζησα" 1.5 μηνα με το S4 το οποιο με αφησε ικανοποιημενο, αρκετα θα ελεγα αλλα με κουρασαν: τα μικρολαγκακια, η θερμοκρασια από ένα σημειο και επειτα (με την MGA) επαψε να είναι θεμα προς συζητηση και ο γελοιος και κακογουστος TW.

Ετσι επεστρεψα για την ωρα σε αυτό που θαυμαζω για:

- την ποιοτητα κατασκευης του (ανωτερη κι από το benchmark της κατηγοριας iphone)

- την αμεσοτητα, συνεπεια, smoothness του sense (κι όχι να κλεινουν εφαρμογες συστηματος κατά το δοκουν μετα από λιγη ωρα γιατι ετσι θελει η σαμμυ) και τις πανέμορφες γραμματοσειρες - εικονίδια του τελευταιου (που με λιγο γουστο, καποιος, ευκολα ξεχωριζει).

Με λιγα λογια, το one μπορω να το παρομοιασω με το ... iphone των ανδροειδων.

@jimpsar

Δε διαφωνούμε επι της ουσιας, αλλωστε παρομοια κινηση καναμε ;)

Edited by v@gelis

Παιδιά και εγώ μετά από όλα τα Galaxy S (εκτός του S4) αποφάσισα να πάω στο HTC one και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο. Έχεις Android με εμπειρία χρήσης IPhone. Η κάμερα χωρίς να ειναι κακή χάνει εμφανώς από τον ανταγωνισμό αλλά σε εμένα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Γενικά πιστεύω οτι η συσκευή άξιζε μεγαλύτερης αποδοχής. Ο Βαγγέλης βέβαια τα έλεγε :-)

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Φιλε Τασο, χαιρομαι που εκανες μια επιλογή που καλυπτει τις ανάγκες σου. Απλα καταγραφω όλα οσα βλεπω και μεσα από τις δοκιμες μου τα επικοινωνω, χωρις προκαταλήψεις κλπ κλπ

Μεταξυ Ζ και one, η αληθεια είναι πως με εξαιρεση την τιμη (περιπου 100 ευρω διαφορα) το one είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητης.

Αν παλι συγκρινουμε S4 και One, εχουμε πει ότι τα υπερ και τα κατά είναι μοιρασμένα.

Εγω περιμενοντας καποια υλοποιηση με Wacom digitizer φετινης εσοδείας (zu, note 3) "εζησα" 1.5 μηνα με το S4 το οποιο με αφησε ικανοποιημενο, αρκετα θα ελεγα αλλα με κουρασαν: τα μικρολαγκακια, η θερμοκρασια από ένα σημειο και επειτα (με την MGA) επαψε να είναι θεμα προς συζητηση και ο γελοιος και κακογουστος TW.

Ετσι επεστρεψα για την ωρα σε αυτό που θαυμαζω για:

- την ποιοτητα κατασκευης του (ανωτερη κι από το benchmark της κατηγοριας iphone)

- την αμεσοτητα, συνεπεια, smoothness του sense (κι όχι να κλεινουν εφαρμογες συστηματος κατά το δοκουν μετα από λιγη ωρα γιατι ετσι θελει η σαμμυ) και τις πανέμορφες γραμματοσειρες - εικονίδια του τελευταιου (που με λιγο γουστο, καποιος, ευκολα ξεχωριζει).

Με λιγα λογια, το one μπορω να το παρομοιασω με το ... iphone των ανδροειδων.

@jimpsar

Δε διαφωνούμε επι της ουσιας, αλλωστε παρομοια κινηση καναμε ;)

Δε διαφωνουμε σε τιποτα φιλε μου...απεναντιας συμφωνω απολυτα με τις διευκρινισεις και τις ευστοχες σου παρατηρησεις. :cool:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Tα όποια λίγα προβλήματα υπάρχουν με το Sense, τα αντιλαμβάνεσαι καλύτερα αν τρέξεις την AOSP ROM (ή όπως στην περίπτωσή μου, διαλέξεις εξαρχής την Google Edition).

Mετά από αρκετά χρόνια έχω πλέον ένα smartphone το οποίο είναι διαφανές στη χρήση του, δηλαδή ασχολούμαι με το πως θα το χρησιμοποιήσω παραγωγικά και όχι με τα τερτίπια του.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Συμφωνώ με τα παιδιά που λένε ότι είναι ευχριστημένοι. Με το ONE πραγματικά είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, σαν σύνολο, στην android αγορά αυτή τη στιγμή κατ'εμέ.

:D

Άρης

Follow me

για σας και από έναν καινούργιο κάτοχο του κινητού....έχω το 801e και ακόμα δεν έχω πάρει το update για την 4.2.2.. τι προτείνετε να κάνω?

Μια που είσαι ο μοναδικός εκτός από μένα, δοκίμασε κάτι.

Πήγαινε Settings-Apps, διάλεξε το Viber και κάνε Clear Data και γενικά σβήσε οτιδήποτε μπορείς. Μετά σταμάτα να τρέχεις το App (Force stop) και ΜΕΤΑ κάνε uninstall. Ξαναπέρασέ το από το Store και δες αν άλλαξε κάτι.

Το έχω κάνει από το πρωί και προς το παρόν φαίνεται να λειτουργεί και πάλι.

Είχα δοκιμάσει σκέτο uninstall και δεν έπιασε. Oπότε δες το κι εσύ μήπως λυθεί.

Ναι, οι ειδικοί και μεγαλογνώστες έτσι γράφουν... Εσχάτως έγιναν και μεγαλοφωτογράφοι.

Βέβαια αν δεις και ξένα φόρουμ θα δεις ότι πολλοί έχουν και τα δύο και κατέληξαν στο One.

Για μένα είναι ότι βολεύει τον καθένα. Το S4 έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, το ίδιο και το One. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής.

Απλά δεν μπορώ τους ξερόλες που κάνουν σαν ποδοσφαιρικοί οπαδοί και με το ζόρι προσπαθούν να πείσουν ότι το δικό τους παιχνίδι είναι καλύτερο.

Έχω φίλο στην Αμερική που έχει όλα τα γκάλαξι και ακόμα και το Νέξους που είχε βγάλει η Σάμμυ. Φανατικός της Σάμσουνγκ. Τώρα έχει το 4αρι και μου λεγε ότι δεν θα το ρουτάρει γιατί είναι ικανοποιημένος. Η κοπέλα του πήρε το One και έτσι έπαιξε μαζί του και έπαθε πλάκα γιατί ήταν πολύ πιο γρήγορο και smooth. Αμέσως πήγε και πέρασε ROM στο δικό του γιατί του φαινόταν πολύ αργό.

Χαίρομαι όταν βλέπω σε αυτό το φόρουμ άτομα που να είναι αντικειμενικά όπως π.χ. ο v@gelis.

Κανένα κινητό δεν είναι τέλειο και πάνω από όλα δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες απόψεις.

Και επίσης βλέπω ότι και σε αυτό εδώ το υπο-φόρουμ οι περισσότεροι λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά του κινητού. Τα προβλήματα π.χ. κατασκευής που υπάρχουν σε κάποια (την ατυχία που είχε ο φίλος με το τζαμάκι ή το θέμα το δικό σου). Το θέμα είναι να ενημερώνει ο ένας τον άλλον, όχι να ανταγωνίζεται και να φοράει παρωπίδες.

επανεκινηση συσκευης....μου το εκανε στο νεξους κι εστρωσε!!

2i6fhs-5.png

Ναι, οι ειδικοί και μεγαλογνώστες έτσι γράφουν... Εσχάτως έγιναν και μεγαλοφωτογράφοι.

Βέβαια αν δεις και ξένα φόρουμ θα δεις ότι πολλοί έχουν και τα δύο και κατέληξαν στο One.

Για μένα είναι ότι βολεύει τον καθένα. Το S4 έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, το ίδιο και το One. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής.

Απλά δεν μπορώ τους ξερόλες που κάνουν σαν ποδοσφαιρικοί οπαδοί και με το ζόρι προσπαθούν να πείσουν ότι το δικό τους παιχνίδι είναι καλύτερο.

Έχω φίλο στην Αμερική που έχει όλα τα γκάλαξι και ακόμα και το Νέξους που είχε βγάλει η Σάμμυ. Φανατικός της Σάμσουνγκ. Τώρα έχει το 4αρι και μου λεγε ότι δεν θα το ρουτάρει γιατί είναι ικανοποιημένος. Η κοπέλα του πήρε το One και έτσι έπαιξε μαζί του και έπαθε πλάκα γιατί ήταν πολύ πιο γρήγορο και smooth. Αμέσως πήγε και πέρασε ROM στο δικό του γιατί του φαινόταν πολύ αργό.

Χαίρομαι όταν βλέπω σε αυτό το φόρουμ άτομα που να είναι αντικειμενικά όπως π.χ. ο v@gelis.

Κανένα κινητό δεν είναι τέλειο και πάνω από όλα δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες απόψεις.

Και επίσης βλέπω ότι και σε αυτό εδώ το υπο-φόρουμ οι περισσότεροι λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά του κινητού. Τα προβλήματα π.χ. κατασκευής που υπάρχουν σε κάποια (την ατυχία που είχε ο φίλος με το τζαμάκι ή το θέμα το δικό σου). Το θέμα είναι να ενημερώνει ο ένας τον άλλον, όχι να ανταγωνίζεται και να φοράει παρωπίδες.

Να είσαι σίγουρος ότι και μέσα στα φόρουμ του S4 λέγονται αλήθειες. Εκεί έχουν την αίσθηση ότι δεν τα βλέπει κανείς κι έτσι δε θα φανεί αν έκαναν σωστή ή λάθος επιλογή στους "παραέξω".

Η συσκευή μας είναι μια χαρά out of the box με μόνο της θέμα την κατανάλωση στην αναμονή (τουλάχιστον σε μένα).

Όσο για τους φωτογράφους... Εγώ θεωρώ ότι η κίνηση της htc είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Οι φωτογραφίες είναι μια χαρά (σκεπτόμενοι τι κρατάμε στα χέρια μας) αλλά το θέμα είναι η αμεσότητα. Εγώ με το κινητό δεν περιμένω να βγάλω τέλεια τοπία. Αυτό που θέλω είναι μια καλή all around φωτογραφική για να πιάσω τη στιγμή. Αν περιμένω λίγο να ανοίξει την εφαρμογή, λίγο να εστιάσει, λίγο να αποθηκεύσει, λίγο να περιμένω σε περιορισμένο φως για να μην βγει κουνημένη, η στιγμή πέρασε. Και τα zoe είναι εκπληκτικά για να μην χάνεις τη στιγμή. Εγώ ήθελα χθες το χαμόγελο του ανιψιού μου (μόλις 2 μηνών) που κρατάει μια στιγμή. Με το zoe το πήρα παρόλο που πάτησα το κουμπί μετά από αυτό . Μου είναι αδιάφορο αν δεν μπορώ να διαβάσω το χαρτί στο διπλανό τραπέζι λόγω έλλειψης μεγάλης ανάλυσης. Άλλωστε το θέμα μου δεν ήταν το χαρτί...

επανεκινηση συσκευης....μου το εκανε στο νεξους κι εστρωσε!!

Σωστοοοοός!!!

Επαίξε με ένα απλο reboot. Πρέπει να βάλω task να κάνω ένα reboot την εβδομάδα!

Το One είναι τόσο απροβλημάτιστο που το είχα παραβλέψει αυτό!