stavrosx2 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Στην καρτέλα Εφαρμογές-Εκτελείται επιτέλους εμφανίζει αναλυτικά πόση μνήμη καταναλώνει η κάθε εφαρμογή αναλυτικά και πόση ώρα τρέχει,μειώθηκαν οι κινούμενες ταπετσαρίες σε 4. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε όλες τις notification μόνο στη lockscreen; Σε συσκευή φίλου στις ρυθμίσεις (Ήχος και ειδοποιήσεις -> Όταν κλειδώσει η συσκευή) του έχει μόνο α) απενεργοποίηση όλων (δεν εμφανίζονται δηλαδή ούτε στο tray) ή ενεργοποίηση όλων. Πουθενά δεν έχει επιλογή για τη lockscreen. Καμιά ιδέα; Ρυθμίσιες-Ήχος και Ειδοποιήση-Όταν κλειδώσει η συσκευή και σου βγάζει λογικά 3 επιλογές , Εμφάνιση όλων των ειδοποιήσεων-Απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου και Να μην εμφανίζονται διόλου ειδοποιήσεις,αν κατάλαβα σωστά γι'αυτό που ζητάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση με το reset εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έτσι? Α ναι, η διαδιακασία που έκανες ήταν πρώτα κατέβασμα της ενημέρωσης, μετά ενημέρωση και μετά hard reset? (αυτό είναι και η καθαρή εγκατάσταση που διαβάζω?) Καλησπέρα. Ναί αυτό εννοώ, απλά λόγω του ότι χρησιμοποιώ αγγλικό μενού, σε μένα το αναφέρει reset. Εγώ αυτό που περιγράφεις έκανα (κατέβασμα, ενημέρωση, επαναφορά), ωστόσο δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα, αν ως "καθαρή" εγκατάσταση, ορίζεται το παραπάνω. Πάντως εγώ τόσα χρόνια δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη διαδικασία. Απλά να ενημερώσω (για να μην βρεθείς προ απροόπτου), ότι με το reset σβήνονται τα πάντα, ακόμα και φωτογραφίες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που παίρνουμε είναι αυτή; Ή υπάρχει περίπτωση να πάρουμε και Sense 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που παίρνουμε είναι αυτή; Ή υπάρχει περίπτωση να πάρουμε και Sense 7; Κατά 99.9% αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση. Αυτό με το backup πάντως με έκαψε.Δε το πρόσεξα ότι πλέον σβήνει όλα τα αρχεία και τα έχασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που παίρνουμε είναι αυτή; Ή υπάρχει περίπτωση να πάρουμε και Sense 7; Λογικα οχι.Ειχε πει θα του δινει update για 2 χρονια και αυτα τελειωσαν οποτε μονο απο καμια cutom rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ευχαριστούμε HTC.......εδώ η Google δίνει 18 μήνες για τα Nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Είναι δυνατόν εν έτη 2015 να μην φορτώνει αυτόματα τα apn της Cosmote?... Όχι :p Στο δικό μου τουλάχιστον δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το update στο κινητό μας είναι ίσως το πιο πετυχημένο από ότι σε οποιαδήποτε συσκευή που πήρε τη lollipop. Ακόμα δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα, ενώ ακόμα και η μπαταρία είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα με πριν. Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Κατά 99.9% αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση. Αυτό με το backup πάντως με έκαψε.Δε το πρόσεξα ότι πλέον σβήνει όλα τα αρχεία και τα έχασα. Δεν ειχες κρατησει αντιγραφο με το προγραμμα της HTC ??? Για δες στο μενου "Δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας"... Παντως οντως ρε παιδια και εγω πιστευω οτι ειναι η πιο πετυχημενη αναβαθμιση...Το κινητο τρεχει απροβληματιστα..Σε αλλες συσκευες (εκτος HTC) ολο και καποιο προβλημμα συναντας... :offtopic: Ξερετε στα υπολοιπα μοντελα της HTC (που θα παρουν την lollipop) ποτε θα ξεκινησει η αναβαθμιση....Εχω και το desire 610 αλλα στα φορουμ (myphone , xda κ.τλ ) που υπαρχουν ποστ για το συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχει κινητικοτητα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Είναι δυνατόν εν έτη 2015 να μην φορτώνει αυτόματα τα apn της Cosmote?... Και όμως γινοτατεν έτη 2014.... Δεν βλέπω γιατί το 2015 να είναι διαφορετικό :D Πέρασα κι εγώ χθες την lollipop. Με το που περάστηκε, έκανα κατευθείαν reset. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, απλά πάντα σε μεγαλές αναβαθμίσεις συνηθίζω να κάνω reset σε όσες συσκευές είχα. Πολύ γρήγορη (όχι ότι προηγούμενη ήταν αργή), μπαταρία μία από τα ίδια, και τα notifications επίσης πολύ όμορφα και κυρίως εύχρηστα. Τα Notes σας δουλέυουν; Με το που ανοίγω το app, μου εμφανίζει μήνυμα "HTC Notes is no longer supported". Ωστόσο δεν νομίζω ότι είχε ιδιαίτερο νόημα, εφόσον δεν υποστηρίζουν πια την εφαρμογή, να την περάσουν στη ROM. Επίσης, έχει κανένας από εσάς το AdBlock Plus app; Δυστυχώς στο νέο Android δεν λειτουργεί η εφαρμογή. Ωστόσο με λίγο ψάξιμο, παρατήρησα ότι το πρόβλημα πλέον δεν πρέπει να είναι γενικευμένο. Τέλος, τα recent apps τί νόημα έχει να εμφανίζονται ακόμα και μετά από restart, ειδικά αφόσον δεν τρέχουν (όπως είναι λογικό) στο background, και άρα αργούν να φορτώσουν; Στα notes μου βγάζει μια επιλογή για συγχρονισμό με Evernote. Επειδή το έχω ήδη είπα να το δοκιμάσω... Δεν. Απλά δεν δέχεται να ανοίξει μέσα από το notes το λογαριασμό του evernote ούτε καν να φτιάξεις νέο account. Άσχετο: παρατήρησα το fast boot μας άφησε χρόνους. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το update στο κινητό μας είναι ίσως το πιο πετυχημένο από ότι σε οποιαδήποτε συσκευή που πήρε τη lollipop. Ακόμα δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα, ενώ ακόμα και η μπαταρία είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα με πριν. Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Συμφωνω απολυτα. Σε σχεση με τα προβληματα που ακουσα για τις αλλες εταιριες η αναβαθμιση στη δικη μας συσκευη κυλησε απροβληματιστα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ξέρετε πως μπορεί να γίνει bypass η lock screen και να πηγαινει κατεθείαν στην security screen όταν θες να το ξεκλειδώσεις; Παλιά υπήρχε επιλογή αλλα πλέον δεν την βρίσκω. Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπέρα. Ναί αυτό εννοώ, απλά λόγω του ότι χρησιμοποιώ αγγλικό μενού, σε μένα το αναφέρει reset. Εγώ αυτό που περιγράφεις έκανα (κατέβασμα, ενημέρωση, επαναφορά), ωστόσο δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα, αν ως "καθαρή" εγκατάσταση, ορίζεται το παραπάνω. Πάντως εγώ τόσα χρόνια δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη διαδικασία. Απλά να ενημερώσω (για να μην βρεθείς προ απροόπτου), ότι με το reset σβήνονται τα πάντα, ακόμα και φωτογραφίες κλπ. Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ναι, ναι το ξέρω πως σβήνονται όλα στο hard reset και αν δεν έχεις κάποιο back-up τρέχεις!!! Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Σε Ιταλικό TIM τίποτα.. και όχι τίποτα άλλο, επειδή το πήρα τώρα δεν μπορώ να το σετάρω όπως θέλω γτ μόλις σκασει το γλυφ. θα πρέπει να το κάνω wipe..:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Προσωπικά δεν έχω κάνει κανένα reset-wipe εδώ και έναν χρόνο και παρότι έχει πάρει πόσες αναβαθμίσεις δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να είναι απλά τυχερός, δεν ξέρω. Όσον αφορά στις αναβαθμίσεις κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ενδέχεται το Μ7 να πάρει κι άλλη που θα λύνει κάποια bugs της Λόλιποπ. Ρυθμίσιες-Ήχος και Ειδοποιήση-Όταν κλειδώσει η συσκευή και σου βγάζει λογικά 3 επιλογές , Εμφάνιση όλων των ειδοποιήσεων-Απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου και Να μην εμφανίζονται διόλου ειδοποιήσεις,αν κατάλαβα σωστά γι'αυτό που ζητάς Στα αγγλικά που το έχω εγώ στο μενού When device is locked έχει μόνο δυο επιλογές Show all notification content και Don't show notifications at all. To μεσαίο που λες δεν το έχω. Edited February 27, 2015 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Στα αγγλικά που το έχω εγώ στο μενού When device is locked έχει μόνο δυο επιλογές Show all notification content και Don't show notifications at all. To μεσαίο που λες δεν το έχω. Τελικά το μεσαίο εμφανίζεται όταν επιλέξουμε κάποιο κλείδωμα οθόνης (μοτίβο κ.λπ.) :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Γεια σας παιδιά. Πέρασα την νεα rom κρατώντας απλα ενα back up ,χωρίς πρώτα να κανω reset. Δυστυχώς σε εμένα πλέον σέρνεται, δεν εχει καμία σχεση η απόκριση. Για να μου ανοιξει καποιο app πρέπει να περασουν μερικά δευτερόλεπτα. Επειδή βλέπω οτι κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα ,έπρεπε να κάνω κάτι πριν την αναβάθμιση το οποίο το παρέλειψα? Edited February 27, 2015 by nato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Γεια σας παιδιά. Πέρασα την νεα rom κρατώντας απλα ενα back up ,χωρίς πρώτα να κανω reset. Δυστυχώς σε εμένα πλέον σέρνεται, δεν εχει καμία σχεση η απόκριση. Για να μου ανοιξει καποιο app πρέπει να περασουν μερικά δευτερόλεπτα. Επειδή βλέπω οτι κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα ,έπρεπε να κάνω κάτι πριν την αναβάθμιση το οποίο το παρέλειψα? Κάνε μια επαναφορά και δοκίμασε πάλι χωρίς να επαναφέρεις το backup. Το update είναι πολύ καλό. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Απο τοτε που εκανα τη αναβαθμιση σε Lollipop (με hard reset) εχω το εξης προβλημα, αρκετες φορες δεν μου λειτουργουν τα capacitive κουμπια της συσκευης και ταυτοχρονα δεν ανταποκρινεται στην αφη η οθονη... :cry: Για να λειτουργησουν παλι πρεπει να κλειδωσω και να ξεκλειδωσω την οθονη! Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο ? Οχι παλι σερβις ρε γμτ... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Και σε εμενα το εχει κανει φιλε μου, Ειναι θεμα του lolipop σιγουρα, Και ενοιτε πως μετα απο αναβαθμιση εκανα hard reset, Εχει θεματα το κινητο με την lolipop κανει και αλλα παλαβα καμια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Απο τοτε που εκανα τη αναβαθμιση σε Lollipop (με hard reset) εχω το εξης προβλημα, αρκετες φορες δεν μου λειτουργουν τα capacitive κουμπια της συσκευης και ταυτοχρονα δεν ανταποκρινεται στην αφη η οθονη... :cry: Για να λειτουργησουν παλι πρεπει να κλειδωσω και να ξεκλειδωσω την οθονη! Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο ? Οχι παλι σερβις ρε γμτ... :X Αυτο μου ακουγετε σαν να μην εχει κατσει καλα η αναβαθμιση ειπες πως εκανες hard reset, φανταζομαι μεσα απο το μενου της συσκευης . Αν δεν σου κανει κοπο ξανα κανε hard αλλα με διαφορετικο τροπο, με σβηστη συσκευη κρατα πατημενο το volume donw και πατα το πληκτρο on off μεχρι να δεις τον bootloader και απο εκει κανε factory reset, το ιδιο ειναι με το hard πιστευω πως θα λυθει το θεμα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Κατάφερε κανείς να κάνει εγκατάσταση τα ελληνικά στο speak; Edit: τα έκανα εγκατάσταση από το play store γιατί με κατέβασμα μέσα από το speak δεν προχωρούσε. Ακόμα κι έτσι δεν παίζουν πάλι. Με το που πατάω το speak μου λέει ότι κατεβάζει τα ελληνικά χωρίς να κάνει κάτι. Δοκίμασε κανείς τα παραπάνω; Από το car μπορεί να γίνει η δοκιμή Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Αυτο μου ακουγετε σαν να μην εχει κατσει καλα η αναβαθμιση ειπες πως εκανες hard reset, φανταζομαι μεσα απο το μενου της συσκευης . Αν δεν σου κανει κοπο ξανα κανε hard αλλα με διαφορετικο τροπο, με σβηστη συσκευη κρατα πατημενο το volume donw και πατα το πληκτρο on off μεχρι να δεις τον bootloader και απο εκει κανε factory reset, το ιδιο ειναι με το hard πιστευω πως θα λυθει το θεμα. Με τον τροπο που περιγραφεις εκανα hard reset. Δεν κανω ποτε απο το μενου της συσκευης. :) Το ειχε κανει κανα δυο φορες και με kit kat αλλα ηταν 2 φορες στους 6 μηνες. Απο τοτε που εχω Lollipop το κανει καθε μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Το πρώτο πρόβλημα με την αναβάθμιση είναι τι ξυπνητήρι... μερικές φορές δεν χτυπάει...Κάποιος με το ίδιο πρόβλημα? ΝΑ προχωρήσω σε hard reset; κατά τα άλλα απροβληματιστο ,ακόμη καλύτερο και από την kit Kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Εκανα 2 hard reset κανενα αποτέλεσμα το κινητο σέρνεται κυριολεκτικά έχει και άλλα προβληματακια...( δεν είναι επι του παρόντος) Να τονίσω οτι πριν την αναβαθμιση το κινητο πετούσε δεν ειχε κανενα απολύτως προβλημα . Eιμαι τόσο FAN της συσκευής που έχω βάλει σύζυγο φίλους και κουμπάρους να πάρουν το M7. Αυτές οι πέντε συσκευές δεν έχουν κανένα απολύτως ελάττωμα και ουτε βγάλανε καποιο πρόβλημα (το γράφω αυτο για μερικούς που λένε οτι εχουν αγοράσει μια δυο τρεις συσκευές και ολες τους ειχαν καποιο ελάττωμα) Έκανα ενα reset από το λογισμικό και ένα με τα κουμπιά χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως μπορώ να κατεβάσω αλλη έκδοση lolipop απο αλλού και να το βάλω στην συσκευή?(δεν είναι root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts