Jump to content

nato

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nato

  1. Εκανα 2 hard reset κανενα αποτέλεσμα το κινητο σέρνεται κυριολεκτικά έχει και άλλα προβληματακια...( δεν είναι επι του παρόντος) Να τονίσω οτι πριν την αναβαθμιση το κινητο πετούσε δεν ειχε κανενα απολύτως προβλημα . Eιμαι τόσο FAN της συσκευής που έχω βάλει σύζυγο φίλους και κουμπάρους να πάρουν το M7. Αυτές οι πέντε συσκευές δεν έχουν κανένα απολύτως ελάττωμα και ουτε βγάλανε καποιο πρόβλημα (το γράφω αυτο για μερικούς που λένε οτι εχουν αγοράσει μια δυο τρεις συσκευές και ολες τους ειχαν καποιο ελάττωμα) Έκανα ενα reset από το λογισμικό και ένα με τα κουμπιά χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως μπορώ να κατεβάσω αλλη έκδοση lolipop απο αλλού και να το βάλω στην συσκευή?(δεν είναι root)
  2. Γεια σας παιδιά. Πέρασα την νεα rom κρατώντας απλα ενα back up ,χωρίς πρώτα να κανω reset. Δυστυχώς σε εμένα πλέον σέρνεται, δεν εχει καμία σχεση η απόκριση. Για να μου ανοιξει καποιο app πρέπει να περασουν μερικά δευτερόλεπτα. Επειδή βλέπω οτι κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα ,έπρεπε να κάνω κάτι πριν την αναβάθμιση το οποίο το παρέλειψα?
  3. Καλημερα παιδιά . Έχω πάνω από χρόνο το τηλέφωνο και είμαι τόσο ευχαριστημενος με το ΟΝΕ που το ξανά αγόρασα (σε μαύρο αυτήν την φορά). Εχθές είπα να αλλάξω την γλώσσα και τώρα δεν μπορώ να γυρίσω στα Ελληνικά ,δεν υπάρχει σαν επιλογή. Έβαλα την 4.4.3 πριν μια βδομάδα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε? Δεν ξερω αν βοηθάει είναι κατασκευασμενο στη Shangai και unbrandet.
  4. Καλημέρα παιδιά. Παρατήρησα σε κάποιες κλήσεις που κάνω, ότι απο την αρχή της κλήσεις ο ήχος είναι παραμορφωμενος και όταν απαντήσει ο άλλος είναι τόσο αλλαγμένη η φωνή του που δεν την αναγνωρίζω. Mιλάω μαζί του και νομίζω οτι μιλάω με άλλον. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, περίπου μια φορά την εβδομάδα Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει συμβεί και σε σας? Κατά τα άλλα μετά από δυο μήνες συμβίωσης με το κινητό μπορώ να πω οτι είναι απίστευτη συσκευή. ΥΓ Έφυγα απο το iphone με μεγάλο άγχος για τα android αν είναι εφάμιλλo του IOS.
  5. Και εγώ φίλε μου το 4αρη είχα και χαίρομαι πολύ που το άλλαξα. Δεν θα το μετανιώσεις επ ουδενί. Είναι πολύ μπροστά το εργαλείο, το 6αρι ίσως και το φτάσει........
  6. Ναι εκεί ήταν thanks!
  7. Μετά από 19 μέρες με το ONE και 2 χρόνια σκλαβιάς στo iphone χαίρομαι που δεν μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου. Την πρώτη εβδομάδα τρόμαξα λίγο με την μπαταρία αφού το σκάλιζα ΟΛΗ μέρα και χρειαζόταν φόρτιση μετά της 7 το απόγευμα. Τώρα με φυσιολογική χρήση (για μένα) λίγο internet λίγο mail, facebook,gps ,sportstracker πολύ ομιλία αντέχει 36 με 48 ώρες(το βράδυ σε λειτουργιά πτήσης). To κινητό πετάει δεν κολλάει με τίποτα και δεν με ενοχλεί τίποτε από όλα αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ(έχω διαβάσει όλες τις σελίδες). Είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οθόνη το τζαμακι στην κάμερα ,το κούμπωμα στο αλουμίνιο δεν με ενοχλεί οτι σβήνει το Led (στο iphone δεν το είχα καθόλου). Παρατήρησα ότι όταν χρειάστηκα σε ένα ταξιδάκι να βγάλω πολλές φωτογραφίες και βίντεο η μπαταρία άντεξε μόνο ένα τρίωρο. Πράγμα φυσιολογικό αφού άδειασα δυο μπαταρίες σε φωτογραφική μηχανή στον ίδιο χρόνο.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δε, μια χαρά ακόμα και οι βραδυνές πλέον έχουν μικρή διαφορά από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Στα αρνητικά για μένα ειναι το ανεβασμένο sar διπλάσιο από το S4 και επιμένω όπως είπα και σε προηγούμενο post , σπαστικό είναι το κουμπί sleep αριστερά επάνω. Χάθηκε να είναι δεξιά επάνω? κάνω τον τιραμολα (για τους μεγαλύτερους) πολλές φορές για να το φτάσω. Κάτι που δεν μπόρεσα να βρω είναι πως γίνεται να μένει μόνιμα η οθόνη αναμμένη (κάνοντας ποδήλατο) όταν λειτουργεί το sportstracker. Είναι θέμα app?(δοκίμασα και άλλα αντίστοιχα, καμιά διαφορά)
  8. Στο ios επι δυο χρονια δεν έχω κανένα πρόβλημα στον συγχρονισμό με δυο λογαριασμούς στο yahoo.gr ένα gmail και ένα hotmail όλα στο app του iphone
  9. To δοκίμασα άλλα τζίφος. Δεν μου βγαζει επιλογή στο HTC για incoming και outgoing server επίσης ο λογαριασμός μου είναι .gr όχι .com. To googlαρα αλλά δεν βγάζει κάτι για το ελληνικό.
  10. Ναι στο mail app αναφέρομαι για να τα έχω συγκεντρωτικα. Το προσπάθησα και με τους δυο τρόπους άλλα δεν μπορεί να συνδεθεί , μου βγάζει το μήνυμα '' είναι αδύνατη η σύνδεση με τον διακομιστή....δεν ανταποκρίνεται ''.Στο app της yahoo συνδέομαι κανονικά. Μίλησα με cosmote και htc μου είπαν καταρχάς ότι η συσκευή είναι για κάποιον Γερμανικό παροχο και οτι πρέπει να αλλάξω το APN ,και οτι πρέπει να βρω τα στοιχεία του yahoo mail για να το περάσω χειροκίνητα στην συσκευή. Από που θα βρω όμως αυτά τα στοιχεία?
  11. Καλήμερα παιδιά, χθες παρέλαβα το κινητό προσπαθώντας να βάλω τους email λογαριασμούς μου συνδέθηκε μόνο με το gmail. Στο yahοο και το hotmail μου λεει οτι '' είναι αδύνατη η σύνδεση με τον διακομιστή....δεν ανταποκρίνεται '' Παρατήρησα οταν άνοιξα την συσκευή, οτι ήταν σεταρισμενο στα Γερμανικά (αγορασμένο όμως απο Ελλάδα), ίσως παιζει κάποιο ρόλο?. Κατι που με ενοχλεί, για να το ξεκλειδώνω καθε φορά θα πρέπει να πατάω το on/off?.... είναι πολύ μακρια! Με το Home button θα ήταν πολυ πιο εύκολο. Υπάρχει τρόπος? Να σημειώσω ότι είναι πρώτη μου φορά που παίρνω android συσκευή οπότε δεν ξέρω αν κατι μου διαφεύγει.
  12. Το sygic μου φαινεται παλουκι θα δοκιμασω και το garmin . μπορεις να μου στειλεις τα λινκς? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  13. Ευχαριστω φιλε.Εσυ ποιο προτεινεις?
  14. καλησπερα παιδια.Θελω να εγκαταστησω το sygic destinator (σπασμενο) . εχω περασει το καλοκαιρι την rom του hyperx- HX-V3-19. Σε παλιο ποστ βρηκα αυτο Θέμα: Οδηγός εγκατάστασης Sygic 1.Αντιγραφή στην κάρτα μνήμης στο root τους φακέλους: Drive, Maps και Res 2.Εγκατάσταση του .sis στην μνήμη του τηλεφώνου. 3.Για να δει το πρόγραμμα τους χάρτες θα πρέπει να έχουμε το ανάλογο .mlm αρχείο (π.χ μέσα στον φάκελο Maps υποφάκελο GRC και μέσα εκεί τον χάρτη grc.pak ομοίως για άλλους χάρτες). 4.Το αρχείο license.txt έχει ήδη το trial serial. Δεν το αγγίζουμε. 5.Τρέχουμε το πρόγραμμα στο κινητό και βλέπουμε το Device ID. 6.Τρέχουμε το SygicKG.exe και βάζουμε το mlm αρχείο, το Device ID και πατάμε Generate για να μας βγάλε το Activation code. 7.Στο κινητό επιλέγουμε τον χάρτη μας, Μη αυτόματα κάνουμε ενεργοποίηση και του δίνουμε το Activation code. 8.Αυτόματα τότε δημιουργείται στο αρχείο license.txt ο Activation code. Φάκελος Maps Μέσα στο φάκελο maps εκτός από το φάκελο GRC φτιάξε ακόμα ένα με την ονομασία Map_GR_Navigreece και μέσα εκεί βάλε το GRC φάκελο του NaviGreece, το φάκελο wlc με τον basemap και ένα mlm με την ονομασία NaviGreece_2010.02.mlm και μετά με το SygicKG.exe και το NaviGreece_2010.02.mlm ξεκλειδώνουμε το νέο χάρτη CIT. Θελω να ρωτησω αν μπορει κανεις να μου πει τη ειναι το root ? Εγω το περναω απευθειας σε φακελο στην καρτα αλλα μετα την εγκατασταση μου λεει οτι δεν βρισκει cd και δεν μου τρεχει το προγραμμα. Μπορει κανεις να με κατατοπισει γιατι δεν τα παω καλα με το hacking. Mηπως υπαρχει καποιος ευκολος τροπος?διοτι μου φαινεται βουνο ολο αυτο.
  15. Επειδή έχω και εγώ την 3,19 αξίζει να βάλω την καινούρια έχει καμιά σημαντική διαφορά?
  16. Ευχαριστω πολυ. Θα προσπαθήσω το απόγευμα διότι έχω vista σε αυτόν τον υπολογιστή!
  17. Παιδιά καλημέρα. Μετά απο 9 μήνες με την μαμισια ρομ αποφάσισα να την αλλάξω μιας και διαβάζω τακτικά το φόρουμ (και τις 252 σελίδες) και σας βλέπω όλους ενθουσιασμένους. Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω ποια μου προτείνετε την HX_V3-19 ? . Είναι η τελευταία και με αφήνει να την κατεβάσω.Η την έκδοση 2.11(από που θα την κατεβάσω αφού απο το site του γερμανου δεν κατεβαίνει? Αφού λοιπόν μου προτείνετε κάποια και αποφασίσω να την κατεβάσω, ακολουθώ τα βήματα που αναφέρονται εδώ? http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=12487 η μήπως έχει απλουστευθεί η διαδικασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  18. Συμφωνώ απόλυτα. για οικονομία χώρου δεν βάζω ολόκληρα τα ποστ Είχα στο παρελθόν συσκευές windows mobile -motorola - -samsung ήμουν πολύ απογοητευμένος με το λειτουργικό τους. Το κινητό είναι super η οθόνη απίστευτη,ταχύτατο, καθόλου προβλήματα με το wifi ούτε με το σήμα, τα widget είναι τέλεια και λειτουργούν άψογα (ανυπομονώ να γίνουν περισσότερα) το gps δουλεύει απίστευτα γρήγορα χωρίς να καταναλώνει πολύ μπαταρία, έχω καθημερινά σύνδεση με το gmail μου χωρίς πρόβλημα, του έχω εγκαταστήσει τουλάχιστον 50 εφαρμογές και παιχνίδια χωρίς να αλλάξει καθόλου η ταχύτητα ανταπόκρισης το σημαντικότερο δεν κολλάει ΠΟΤΕ. Δεν έχω δοκιμάσει το ΙPHONE 3G για να μπορέσω να είμαι αντικειμενικός αλλά σε σχέση με τα htc-nokia-sony-Iphone 2g... αντίστοιχων δυνατοτήτων ειναι πολύ καλύτερο και με καλύτερη τιμή. Το μόνο λογικό που του λείπει είναι ενα νέο firmware, αλλά υπομονή πιστεύω οτι είναι θέμα εβδομάδων. Γιατί να αλλάξεις το htc touch HD με το κατά πολύ φθηνότερο (και με δώρο τηλεόραση αξίας 230€) i8910 ?
  19. Ξερει κανεις κατι για το παραπανω?
  20. Παιδιά μια ερώτηση. Όταν αρχίζω να γράφω αριθμό τηλεφώνου δεν μου προτείνει ονόματα που αντιστοιχούν σε καταχωρίσεις. Μήπως υπάρχει αυτή η απλή λειτουργία απλά δεν την έχω ενεργοποιήσει?
  21. Απενεργοποιημένο το 3g - bluetooth wi-fi και με 2-3 ώρες ομιλίας την ημέρα, χωρίς να το σκαλίζω όλη μέρα, λίγο Internet αντέχει πλέον 3 μέρες μετ α βίας. Παρατήρησα οτι η μπαταρία στο πρώτο 20ημερο βελτιωνόταν μέρα με την μέρα. Τις πρώτες μέρες που το σκάλιζα ολη μέρα μου άντεχε 36 ώρες max και μπορώ να πω οτι και εγώ ανησυχούσα πολύ τότε. Πρέπει πάντως να καταλάβουμε οτι στα προηγούμενα κινητά μας που ήταν απλούστερα με με λίγες δυνατότητες μικρή οθόνη δεν καταναλώναμε πολύ ενέργεια.Πόσο θέλουμε πια να κρατάει. Το προπροηγουμενο μου κινητό ήταν το ΜΙΟ Α701 όταν ανοιγα εκεί το gps η μπαταρία άδειαζε σε 45 λεπτά. Σε αυτό σε μια ώρα άντε να χάσεις μια γραμμή. Θα ηθελα να πω κατι και για το βιντεο. Αν και ερωτευμένος με το κινητό σε αυτό ειναι σκέτη απογοητευση.Βεβαια δεν περιμενα οτι θα αντικαταστουσε την καμερα μου. Μια μέρα στις διακοπές που ξέμεινα απο μπαταρία σκέφτηκα οτι δεν θα ήταν κακό να βιντεοσκοπήσω λίγο τα παιδιά μου σε HD ( lol )έφαγα μεγάλη πίκρα και με τα χρώματα αλλά κυρίως με τον ήχο. Άντε βγάλτε αυτήν την αναβάθμιση γιατί είναι ξεφτίλα να λες ότι είναι 720ρ και ο ήχος για κλάματα .
  22. Επειδή αντιμετώπισα το ιδιο πρόβλημα κατέβασα το εγχειρίδιο του νοκια 5800 είναι στα ελληνικα και υπερπληρες, κατα 90% ιδιο με το Ι8910 μιας και έχουν το ιδιο λειτουργικό. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το λινκ αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις εύκολα
  23. Μερικές σελίδες πριν δόθηκαν αρκετά site που έχουν παιχνίδια και εφαρμογές. Ενδεικτικά http://samsungi8910downloads.blogspot.com/ Πας Μενου>Επιλογες>Οργανωση .
  24. ΠΡΩΤΟΣ!!!:yahoo: Θα ήθελα να προσθέσω κάτι και για τον ήχο. Πήρα όλα μου τα ΜΡ3 που ήθελα να έχω στην συσκευή τα ανέβασα την ένταση (μέσο του ΝΕRO Wave editor) και τώρα ακούγετε καμπάνα. Πλέον δεν χρειάζεται να έχω την ένταση μόνιμα στο φουλ.
×
×
  • Create New...