navouxodonosoras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Καλησπέρα .Μετά απο έρευνα βρέθηκε σήμερα ένα μαύρο κατασκευης Γενάρη 14 με όλα του κομπλέ και έγινε σχετική ανταλλαγή.Το μόνο κακό μια γρατζουνιά στη γωνία κατά μήκος του πάνω ηχειου.Ξέρουμε Κανά τιπ για να το κρύψω πέρα από θήκη.Επίσης θυμάται κάποιος την εφαρμογή για να δω αν είναι t mobile το κινητό;Και αν μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις apn για wind θα του είμαι υποχρεος Edited August 18, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το χτύπημα δεν κρυβεται δυστυχώς. Κατεβάζεις την εφαρμογή cid getter και βλέπεις αν έχεις t mob. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πάντως παιδιά δεν ξέρω τι λένε τα reviews για την κάμερα αλλά έβγαλα μερικές σε σκοτεινό περιβάλλον και έπαθα πλάκα.Πολύ καλό αποτέλεσμα. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ξεκίνησε η διάθεση της 4.4.3 με όλα τα security updates της 4.4.4. Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο respect στην HTC και την αντιμετώπιση της περσινής ναυαρχίδας της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ξεκίνησε η διάθεση της 4.4.3 με όλα τα security updates της 4.4.4. Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο respect στην HTC και την αντιμετώπιση της περσινής ναυαρχίδας της. Όντως, μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση. Μπράβο στην htc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Όντως, μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση. Μπράβο στην htc! Δεν είχαν πει ότι την 4.4.3 θα την πηδήξουν; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Δεν είχαν πει ότι την 4.4.3 θα την πηδήξουν; Για την L; Προφανώς πήραμε την 4.4.3 αντί για 4.4.4 με όλα τα security updates της τελευταίας. Οι μόνες εμφανείς αλλαγές είναι το εικονίδιο του gps και αυτό που σε πάει στα quick toggles. Κατά τ' αλλά το κινητό πάει τέλεια όπως πριν. Πρέπει να είναι το μόνο που κινητό που είχα το οποίο με τόσες αναβαθμίσεις τρέχει όπως όταν το πήρα. Επόμενο update η L! Μένει να δούμε τι θα γίνει εκεί. Αν τα καταφέρει και δώσει και άλλο ένα update στο sense χωρίς προβλήματα τότε θα μιλάμε για κατόρθωμα από μέρος της HTC με τις ναυαρχίδες της να αντέχουν πραγματικά στον χρόνο. Μα ούτε ένα software bug να μην έχουμε τόσο καιρό; Επίσης προστέθηκε file manager στη 4.4.3. Άλλες αλλαγές είναι ένα image match στην gallery και ότι τώρα πια δεν κλείνει το κινητό με διπλό tap στη lockscreen. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 20, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Για την L; Προφανώς πήραμε την 4.4.3 αντί για 4.4.4 με όλα τα security updates της τελευταίας. Οι μόνες εμφανείς αλλαγές είναι το εικονίδιο του gps και αυτό που σε πάει στα quick toggles. Κατά τ' αλλά το κινητό πάει τέλεια όπως πριν. Πρέπει να είναι το μόνο που κινητό που είχα το οποίο με τόσες αναβαθμίσεις τρέχει όπως όταν το πήρα. Επόμενο update η L! Μένει να δούμε τι θα γίνει εκεί. Αν τα καταφέρει και δώσει και άλλο ένα update στο sense χωρίς προβλήματα τότε θα μιλάμε για κατόρθωμα από μέρος της HTC με τις ναυαρχίδες της να αντέχουν πραγματικά στον χρόνο. Μα ούτε ένα software bug να μην έχουμε τόσο καιρό; Επίσης προστέθηκε file manager στη 4.4.3. Άλλες αλλαγές είναι ένα image match στην gallery και ότι τώρα πια δεν κλείνει το κινητό με διπλό tap στη lockscreen. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Είχα ακούσει ότι το Μ7 θα πήγαινε κατευθείαν στην L. Ναι μεν δεν είχε bugs (εκτός από αυτά στο πληκτρολόγιο στα ελληνικά, τα έφτιαξαν; ) και προβλήματα, αλλά εμένα με χάλασε που έφυγε από την αρχική ιδέα του 5. Ήταν πολύ καλή η ιδέα αλλά διαφορετική από τα άλλα, όποτε απαιτούσε κάποια εξοικείωση. Τέλος πάντων, περιμένω να την δω κι αυτήν. Έβγαλαν και το διπλό χτύπημα για κλείσιμο; Τι τους πείραζε; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είχα ακούσει ότι το Μ7 θα πήγαινε κατευθείαν στην L. Ναι μεν δεν είχε bugs (εκτός από αυτά στο πληκτρολόγιο στα ελληνικά, τα έφτιαξαν; ) και προβλήματα, αλλά εμένα με χάλασε που έφυγε από την αρχική ιδέα του 5. Ήταν πολύ καλή η ιδέα αλλά διαφορετική από τα άλλα, όποτε απαιτούσε κάποια εξοικείωση. Τέλος πάντων, περιμένω να την δω κι αυτήν. Έβγαλαν και το διπλό χτύπημα για κλείσιμο; Τι τους πείραζε; Πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το SwiftKey τώρα πια γιατί είχα παρατηρήσει ότι το στοκ δεν αποθηκεύει συνέχεια νέες λέξεις και κάποια στιγμή διαγράφει κάποιες, επομένως δεν ξέρω να σου πω. Το διπλό tap με είχε βολέψει κι εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είχα ακούσει ότι το Μ7 θα πήγαινε κατευθείαν στην L. Ναι μεν δεν είχε bugs (εκτός από αυτά στο πληκτρολόγιο στα ελληνικά, τα έφτιαξαν; ) και προβλήματα, αλλά εμένα με χάλασε που έφυγε από την αρχική ιδέα του 5. Ήταν πολύ καλή η ιδέα αλλά διαφορετική από τα άλλα, όποτε απαιτούσε κάποια εξοικείωση. Τέλος πάντων, περιμένω να την δω κι αυτήν. Έβγαλαν και το διπλό χτύπημα για κλείσιμο; Τι τους πείραζε; Η HTC από καιρό είχε αναφέρει ότι όλες οι περσινές και φετινές ναυαρχίδες της (η σειρά One δηλαδή) θα πάρουν την 4.4.3 και μάλιστα λέγανε για Ιούνιο. Αλλά προέκυψε το bug που βρήκε η google και αναγκάστηκε να βγάλει την 4.4.4 με αποτέλεσμα οι αναβαθμίσεις της htc να πάνε λίγο πίσω. Ο λόγος, δεν ήταν άλλος από το να ενσωματωθεί ο κώδικας (bug fix) της 4.4.4 στην 4.4.3 που ήδη δούλευε η htc. Οπότε τώρα στην ουσία έχουμε 4.4.3_r4 που περιλαμβάνει και το τελευταίο bug fix της google. Σχετικά με το double tap, τα έχω ξαναπεί. Η πρώτη Sense 6 έκδοση που βγήκε για το M7 δεν τίποτα άλλο παρά port της rom του M8, εξάλλου τα τηλέφωνα είναι σχετικά πολύ κοντά σε θέμα hardware κάτι που επιτρέπει στην htc να μην φτάχνει την rom του M7 από το μηδέν. Γι' αυτό λοιπόν και υπήρχε το double tap to sleep στην αρχική έκδοση, όπως επίσης υπήρχε και το menu των wake gestures. Στην πορεία προφανώς το αντιλήφθηκαν οπότε ο κώδικας αφαιρέθηκε. Όσοι έχετε custom rom είναι πολύ απλό να το επαναφέρετε, απλά περνάτε στο /system/priv-app την εφαρμογή HTCLockscreen.apk από κάποια πρόσφατη rom του M8 (εγώ προσωπικά αυτό έχω κάνει) και είσαστε έτοιμοι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αυτό το διπλό ταπ εγώ δεν το έχω. Μήπως δεν έχω καταλάβει καλά; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αυτό το διπλό ταπ εγώ δεν το έχω. Μήπως δεν έχω καταλάβει καλά; Δουλεύει/δούλευε μόνο στη lockscreen, όχι στη Homescreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Δουλεύει/δούλευε μόνο στη lockscreen, όχι στη Homescreen. Ναι, στη lockscreen προσπαθώ κι εγώ αλλά δεν... Έχει κάποια ρύθμιση για να είναι ενεργό; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ναι, στη lockscreen προσπαθώ κι εγώ αλλά δεν... Έχει κάποια ρύθμιση για να είναι ενεργό; Ξαναδιάβασε αυτό που γράφω παραπάνω, κάτι δεν κατάλαβες.. Επίσης ποια rom έχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ξαναδιάβασε αυτό που γράφω παραπάνω, κάτι δεν κατάλαβες.. Επίσης ποια rom έχεις? 4.4.2 stock έχω με sense 6. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 4.4.2 stock έχω με sense 6. 4.09.xxx.x ή 5.11.xxx.x? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 4.09.xxx.x ή 5.11.xxx.x? 5 φεύγα. Το έχουν βγάλει; Το είχα δηλαδή όταν ήταν 4.κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι; 5.16.161.2 για την ακρίβεια. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 5 φεύγα. Το έχουν βγάλει; Το είχα δηλαδή όταν ήταν 4.κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι; 5.16.162.2 για την ακρίβεια. Αυτό είναι branded T-Mobile που ως συνήθως αργεί στα updates αλλά τουλάχιστον έχει χρόνο για bug fixes. Οπότε γι' αυτό δεν σου δουλεύει.. Έχει γίνει ήδη patch στον κώδικα.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αυτό είναι branded T-Mobile που ως συνήθως αργεί στα updates αλλά τουλάχιστον έχει χρόνο για bug fixes. Οπότε γι' αυτό δεν σου δουλεύει.. Έχει γίνει ήδη patch στον κώδικα.. ;) Branded Vodafone Γερμανίας είναι αλλά έπιασα το νόημα. Θενξ! Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το'πα εγω οτι θα ερθει η 4.4.4 και δεν θα μου εχουν επιστρεψει το κινητο :cry: Σημερα που ξαναμιλησα με Htc (τεχνικο τμημα ) μου ειπαν οτι ακομα ειμαστε στην αναμονη υλικου !!!!!!!! Ρωτησα για πιο υλικο περιμενουν μιας και το εστειλα για 3 προβλημματα (μωβ φωτογραφιες , προβλημμα στον ηχο και σπασμενο τζαμι στην καμερα ) και δεν ηξεραν... Τουλαχιστον μου ειπαν οτι βρισκεται στην Αρβατο....Πηρα και εκει τηλεφωνο μηπως βρω καμια ακρη και φυσικα στα 5 τηλεφωνα δεν απαντησε κανεις....Επειδη αυριο θα με βγαλει ο δρομος προς τα εκει μηπως να τους κανω μια επισκεψη??? Τι στο καλο αμα με δουν εκει δεν θα με ενημερωσουν??? Οταν το εδωσα μου ειπαν οτι αν καποια επισκευη δεν την καλυπτει η εγγυηση θα με ενημερωναν για οποιοδηποτε κοστος ανω των 20 ευρω...Αρα να υποθεσω οτι καλυπτονται ολα απο την εγγυηση (για να ειναι ολα τα ανταλακτικα κατω απο 20 ευρω μου φαινεται λιγο περιεργο...) Υποψιν οτι το κινητο το εδωσα πισω με s-on και relock τον bootloader αλλα με stockrom και με αποδειξη αγορας Απριλιου απο μαγαζι με μεταχειρισμενα (με πολυ λιγες ωρες λειτουργιας του κινητου)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μόλις παρατήρησα άλλη μια μεγάλη διαφορά. Στο battery usage τώρα πια έχει κατηγορίες. Έχει λοιπόν, all time, screen off και screen on. Αν δουλεύει σωστά, ίσως μπορούμε να βρίσκουμε πιο εύκολα εύκολα εφαρμογές που τρώνε την μπαταρία και δημιουργούν battery drain. Επειδή έχω καιρό να μπω στο συγκεκριμένο μενού δεν ξέρω αν υπήρχε και πριν, αλλά δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Παιδια χτες ειδα μωβ στην καμερα δυστηχως.... Η μονη λυση ειναι η αρβατο? Υπαρχει κατι ποιο γρηγορο? Εαν οχι ποσο καιρο θα φαμε? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Παιδια χτες ειδα μωβ στην καμερα δυστηχως.... Η μονη λυση ειναι η αρβατο? Υπαρχει κατι ποιο γρηγορο? Εαν οχι ποσο καιρο θα φαμε? Ευχαριστω Αρβατο θα παει.Αν ειναι ελληνικο θα κανει λιγες μερες,αν δεν ειναι ξεκινα απο τωρα να συνηθιζεις καποιο αλλο κινητο για τον επομενο 1,5 μηνα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ελληνικο απο οτε ειναι, Το θεμα ειναι θα φτιαχτει σωστα η θα το παρω χειροτερο? Χαχααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 :):):pΕλληνικο απο οτε ειναι, Το θεμα ειναι θα φτιαχτει σωστα η θα το παρω χειροτερο? Χαχααα Ε λογικά σωστά θα φτιαχτεί :). Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts