Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο sense 4 ρε παιδια δεν ειχε απειρα widgets για mail? θυμαμαι 2-3 και μαλιστα ενα πολυ παιχνιδιαρικο που επιανε ολη την οθονη κ οταν ερχοταν mail το εμφανιζε κατευθειαν. Τα βγαλανε αυτα; Ή εγω δεν θυμαμαι καλα;

Τα βγαλανε.Και το έψαξα και το googlarisa.Τίποτα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το USB OTG χρειάζεται ειδικό καλώδιο; Πήρα έναν adaptor σε usb, δοκίμασα δυο usb flash drive και δεν βρήκε κανένα

Παίδες όντως δεν έχει widget για την εφαρμογή e-mail και το κακό είναι ότι δεν έχει ούτε η 4.2.2 που έχω εγώ..

Φιλε mod μιας και εχεις περασει 4.2.2 εχουν διορθωσει μηπως το bug της μη αναγνωρισης ελληνικων χαρακτηρων στα sms αν εχεις στα αγγλικά τη γλωσσα του τηλεφωνου? Αποτελεσμα να στελνεις μηνυματα μονο 70 χαρακτηρων..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Τα βγαλανε.Και το έψαξα και το googlarisa.Τίποτα

Καλησπέρα, εδώ και δύο μέρες προσπαθώ μπας και βρω κάποιο widget για τα mails αλλά τίποτα, λες και άνοιξε η γη και τα κατάπιε..ΗΜΑΡΤΟΝ

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Φιλε mod μιας και εχεις περασει 4.2.2 εχουν διορθωσει μηπως το bug της μη αναγνωρισης ελληνικων χαρακτηρων στα sms αν εχεις στα αγγλικά τη γλωσσα του τηλεφωνου? Αποτελεσμα να στελνεις μηνυματα μονο 70 χαρακτηρων..

Μπα που τέτοια τύχη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Κάνε μια αναφορά στην htc. Τουλάχιστον θα πάρεις μια απάντηση.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κάνε μια αναφορά στην htc. Τουλάχιστον θα πάρεις μια απάντηση.

Σωστός!! ΘΑ κάνω σήμερα. Ελπίζω να κάνουν και άλλα παιδιά μπας και το διορθώσουν.

Edit : Μόλις μίλησα μαζί τους. Μου είπαν ότι το γνωρίζουν και ότι δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά κια άλλες της HTC με Android λογισμικό. Έχουν ενημερώσει στα κεντρικά και αναμένουν... Με την ευκαιρία τους ρώτησα για την προέλευση της συσκευής μου δίονοντας το imei μου και μου επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για Ελληνική unbranded συσκευή. Μπράβο στον Νίκο και το extreme mobile! :-)

Edited by rx8_75

Τάσος

Μπράβο φίλε μου, που πρέπει ν'απευθυνθώ για να τους ενημερώσω κι εγώ και να δουν ότι είμαστε πολλοί χρήστες που το ζητάμε αυτό;

129026.png?1640591734

Πάντως σε σχέση με παλιότερες συσκευές της htc, λείπουν πολλά widgets, όπως και αυτό του καιρού.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Πάντως σε σχέση με παλιότερες συσκευές της htc, λείπουν πολλά widgets, όπως και αυτό του καιρού.

Καλημέρα, αυτό του καιρού αν πας Ρυθμίσεις, Προσαρμογή, Προσαρμογή αρχικής οθόνης θα το βρεις. Αυτό λόγω του sense 5 το άλλαξε, στο ασπρόμαυρο που βλέπεις στη default αρχική οθόνη.

Αλλά το ότι λείπουν πολλά widgets λείπουν.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Μπράβο φίλε μου, που πρέπει ν'απευθυνθώ για να τους ενημερώσω κι εγώ και να δουν ότι είμαστε πολλοί χρήστες που το ζητάμε αυτό;

Μπορείς και μέσω email στη σελίδα htc.com/gr ή μέσω τηλεφώνου στο 00800 4412 7482 όπου σου απαντάει εκπρόσωπος και του λες επιτόπου το πρόβλημά σου. Προσωπικά τους είπα ότι από συζήτηση σε forums το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μου αλλά αφορά όλους τους χρήστες της συσκευής. Προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι αν αλλάγω τη γλώσσα σε Ελληνικά, θα έχω κανονικά Ελληνική κωδικοποίηση στα sms και του παρέθεσα παραδείγματα άλλων εταιρειών (samsung π.χ.) που με γλώσσα Αγγλικά είχα κανονικά υποστήριξη 160 χαρακτήρων στη stock εφαρμογή SMS.

Τάσος

Μην ανησυχείτε... τα διαβάζουν όλα εδώ μέσα. :)

3>4

Έχει βάλει κανένας τη 4.2.2 να μας πει αν έχει βελτιωθεί η μπαταρία;

Έχω απογοητευτεί πλήρως με τη μπαταρία του One. Έχοντας τη συσκευή 10 μέρες σκέφτομαι να τη δώσω γι'αυτό το λόγο και να ξαναγυρίσω στο 5αρι που'χα πριν.

129026.png?1640591734

Έχω απογοητευτεί πλήρως με τη μπαταρία του One. Έχοντας τη συσκευή 10 μέρες σκέφτομαι να τη δώσω γι'αυτό το λόγο και να ξαναγυρίσω στο 5αρι που'χα πριν.

Κάνε λίγο υπομονή για την επίσημη 4.2.2 που έρχεται σύντομα και μετά αποφασίζεις....

Φίλε είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει κάτι άλλο;

Γιατί γενικά δεν βλέπω τόσα παράπονα για την μπαταρία από χρήστες σε σχέση με άλλες συσκευές.

Είχα δει και κάτι ποστς που έκανες πιο πριν και όντως φαίνεται να έχει κακή απόδοση, υπερβολικά κακή. Το έψαξες περισσότερο;

Πραγματικα καθε μερα τσεκαρω το Software Update μπας και..

Το κινητο αποτελει επαγγελματικο μου εργαλειο κι ηδη μεσα σε 10 μερες εχω μεινει 3 φορες απο μπαταρια χανοντας επαγγελματικα τηλεφωνα.

Μου'χει δημιουργησει ψυχολογικο μην ειμαι εξω και ξεμεινω.

129026.png?1640591734

Το κινητο αποτελει επαγγελματικο μου εργαλειο κι ηδη μεσα σε 10 μερες εχω μεινει 3 φορες απο μπαταρια χανοντας επαγγελματικα τηλεφωνα.

Ποση ωρα οθονη σου βγαζει?

Kαι βασικα, το google now το εχεις ανοιχτο ή κλειστο?

Edited by Leon_G

Φιλε απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιο θεμα με την συσκευη σου και σου τρωει την μπαταρια, αφου εχεις ξεμεινει 3 φορες μεσα σε 10 μερες τοτε καμια αναβαθμιση δεν θα σου δωσει αυτο που θες. Μην περιμενεις τσαμπα. Οι απαιτησεις σου ειναι μεγαλυτερες. Απλα το κινητο δεν ειναι για σενα...

Ποση ωρα οθονη σου βγαζει?

Kαι βασικα, το google now το εχεις ανοιχτο ή κλειστο?

Δε το'χω τσεκαρει αυτο με την οθονη. Θα το κανω σημερα.

Το Google Now δε το'χω σεταρει καν γιατι ηξερα απ'το iPhone οτι ειναι μπαταριοφαγιος!

Φιλε απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιο θεμα με την συσκευη σου και σου τρωει την μπαταρια, αφου εχεις ξεμεινει 3 φορες μεσα σε 10 μερες τοτε καμια αναβαθμιση δεν θα σου δωσει αυτο που θες. Μην περιμενεις τσαμπα. Οι απαιτησεις σου ειναι μεγαλυτερες. Απλα το κινητο δεν ειναι για σενα...

Αυτο φοβαμαι, γενικα δουλευοντας το Android μετα το iOS βλεπω ποσο καλυτερη διαχειριση μπαταριας και μνημης εχει το δευτερο.

129026.png?1640591734

Μην περιμένεις πάντως βελτίωση με την 4.2.2, νομίζω είναι χειρότερη η κατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Φευγω απο το σπιτι γυρω στις 7 για δουλεια και γυριζω γυρω στις 5 το απογευμα.

Το τηλεφωνο το ξεσκιζω πραγματικα με ανοιχτο σχεδον ολη μερα 3g & wifi και οταν γυριζω σπιτι εχει αρκετη μπαταρια για να με βγαλει εως το βραδυ που θα παω για υπνο και θα το βαλω να φορτισει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καποιες κινησεις που μπορει να βοηθησουν ειναι το sleep mode να ειναι ενεργοποιημενο, να βαζεις το power save mode οταν δεν το χρησιμοποιεις πολυ και στα wifi settings, advanced, να αλλαξεις τη ρυθμιση στο "keep wifi on during sleep", επισης ξετικαρε αν εχεις τικαρισμενο το best wifi performance.

Απο εκει και περα υπαρχουν διαφορα apps στο playstore που μπορουν να βοηθησουν.

Αυτό ακριβώς. Μην περιμένεις από την αναβάθμιση φίλε, τζάμπα θα το κάνεις.

Τα πράγματα είναι απλά.

Είτε η κατανάλωση είναι αδικαιολόγητα μεγάλη σε σχέση με τη χρήση σου και συμβαίνει κάτι που πρέπει να βρεις, είτε απλά η φυσιολογική σου χρήση τρώει την μπαταρία εξαιρετικά γρήγορα οπότε δυστυχώς για σένα δεν κάνει το κινητό αν δεν μπορείς να αλλάξεις τη χρήση σου.

Αντί να περιμένεις την αναβάθμιση, κοίταξε τι χρήση κάνεις, πόση ώρα κρατάει η μπαταρία και τι καταναλώνει την μπαταρία.

Άρχισε να ελέγχεις τι τρέχει από πίσω, πόσο συχνά τρέχει κ.ο.κ. και επίσης τι μπορείς να αλλάξεις για να αλλάξεις την κατανάλωση.

Παιδια εμένα πάντως μου κρατάει η μπαταρία 3 ημέρες (με κλειστό το βράδυ...). Έχω mobile data και 3g μόνιμα ανοικτό, έναν λογαριασμό email σε smart sync, power saver ενεργοποιημένο με ξετσεκαρισμένο το mobile data και το vibration, και βεβαίως η αλήθεια είναι ότι δεν το τσακίζω στην καθημερινη μου χρήση.. μάλλον είμαι ο ideal customer για το συγκεκριμένο κινητό... :p

Τάσος

Μετά από 15ημέρες με το κινητό, μπορώ να πω με σιγουριά πως το sense 4+ που είχα στο ΗΟΧ ήταν καλύτερο για τη χρήση που έκανα εγώ. To blinkfeed το έχω απενεργοποιήσει εντελώς.

Οι τέσσερις οθόνες που μένουν είναι λίγες για μένα (ήθελα 5). Τα widgets των mail, agenda και task που χρησιμοποιούσα καθημερινά δεν υπάρχουν. Το people widget της HTC δε δέχεται group με πάνω από 30 άτομα και εμένα οι συνάδελφοί μου είναι 32 οπότε δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

Περίμενα πως θα συνηθίσω τις ελλείψεις του, αλλά τελικά δεν...

Συμπέρασμα: Το παλιό sense 4+ δεν έπρεπε να το πειράξουν, αλλά μόνο να προσθέσουν σε αυτό. Το HTC sense είναι ο λόγος που πολλοί από εμάς αγοράζουμε HTC.

1) Note 8

2) Note III