Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην τελευταία έκδοση της HTC για το HTC one έχει κανείς σας πρόβλημα bug με το πληκτολογιο; όταν γράφεις κάτι κ πατήσεις home σε βγάζει στην home αλλά τ πληκρολογιο δεν φεύγει!

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά μόνο στο hangouts σε sms το κάνει!

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην τελευταία έκδοση της HTC για το HTC one έχει κανείς σας πρόβλημα bug με το πληκτολογιο; όταν γράφεις κάτι κ πατήσεις home σε βγάζει στην home αλλά τ πληκρολογιο δεν φεύγει!

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά μόνο στο hangouts σε sms το κάνει!

Στο hangouts το κάνει και σε εμένα

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα...Εχω ενα προβλημα με το κινητο και θελω να δω αν παρουσιαστηκε και σε αλλους...Δεν μπορω να κατεβασω το notification bar...Κατεβαινει μονο οταν εχω το κινητο γυρισμενο στα πλαγια...Αν ειναι κανονικα τοτε δεν κατεβαινει με τπτ...Το εχει παθει κανεις αλλος???

Δοκίμασε ένα πρόγραμμα που σου δείχνει που ακουμπάς. Δοκίμασε με αυτό να κάνεις την ίδια πορεία που κάνεις για να κατεβάσεις την μπάρα και δες αν διακόπτεται κάπου αυτή η πορεία.

Κάτι σαν αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cp.stest

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το ξεκίνησες (1η φορά ή μετά από hard reset με ελληνική sim) και δεν είχε ελληνικά???

Το ξεκίνησα πρώτη φορά με γερμανική κάρτα της 1&1,και δεν υπήρχαν ελληνικά.Μένω Γερμανία.

Edited by pseniva

Το ξεκίνησα πρώτη φορά με γερμανική κάρτα της 1&1,και δεν υπήρχαν ελληνικά.Μένω Γερμανία.

Γι αυτό δεν σου έβγαλε Ελληνικά...

Έχω HTC από 3 διαφορετικές χώρες (Αγγλία, Νορβηγία, Γερμανία) και με Ελληνική SIM ξεκίνησε αυτόματα με την Ελληνική γλώσσα! Αλλιώς θέλει το morelocale που λένε και τα παιδιά...

βαλε την ελληνικη sim πρωτα μεσα και κανε του hard reset!!!μολις ανοιξει θα σου εχει μονο του επιλεγμενα τα ελληνικα!!

http://www.ebay.com/itm/Original-Headset-Aluminum-Earphone-for-htc-one-M7-M8-by-beats-by-dr-dre-/141078666759?pt=Bluetooth_Wireless_Products&var=&hash=item20d8f19e07

τα εχει δοκιμασει κανεις αυτα??πρεπει να ειναι τουμπανο!!!

Edited by ernesto1983
I Want To Believe

Αν του κάνω hard reset και το ξεκινήσω με ελληνική σιμ;

Όπως σου απάντησαν ήδη, ΝΑΙ! ΑΛΛΑ πρώτα θα βάλεις την ελληνική sim και μετά hard reset!!!

Καλημερα σε όλους...Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Κάποιες φορές το fb κολλάει και δεν ρολαρει και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να φτιάξει.Ειναι θέμα του κινητού ή της εφαρμογης;Επισης είναι λογικο να χάνει κάθε βράδυ 15% όταν το κινητό είναι κλειστο και δεν ανοίγει καθόλου σε 8 ώρες;Όταν λέω κλειστό εννοώ κλειστή οθονη όχι power off...Καμμία βοήθεια;
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Καλημερα σε όλους...Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Κάποιες φορές το fb κολλάει και δεν ρολαρει και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να φτιάξει.Ειναι θέμα του κινητού ή της εφαρμογης;Επισης είναι λογικο να χάνει κάθε βράδυ 15% όταν το κινητό είναι κλειστο και δεν ανοίγει καθόλου σε 8 ώρες;Όταν λέω κλειστό εννοώ κλειστή οθονη όχι power off...Καμμία βοήθεια;

Γενικά η εφαρμογή του Facebook δεν είναι και η πιο καλογραμμενη είναι η αλήθεια.

Τώρα 15% είναι πάρα πολύ, δες τι τρέχει από πίσω και συγχρονίζει συνέχεια. Δεν μπορώ να φανταστώ και άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δοκίμασε ένα πρόγραμμα που σου δείχνει που ακουμπάς. Δοκίμασε με αυτό να κάνεις την ίδια πορεία που κάνεις για να κατεβάσεις την μπάρα και δες αν διακόπτεται κάπου αυτή η πορεία.

Κάτι σαν αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cp.stest

To δοκιμασα το προγραμματακι..Καλο...Δειχνει ακριβως που πατας στην οθονη με πιξελς...Ομως οταν πλησιαζω στο notification bar δειχνει οτι δεν παταω εκει η δεν ακουμπαω στην οθονη καθολου..Το περιεργο ειναι οτι αρχισε να μου το κανει οταν εκανα μια αναβαθμιση...Δεν το ειχα αυτο το προβλημα παλια...Καμμια ιδεα?

Η εφαρμογή του FB είναι γενικά προβληματική. Δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και να την ξαναβάλεις και πάλι.

Το βράδυ το αφήνεις με ασύρματο ή το 3G ανοιχτό;

Επίσης το σήμα εκεί που το αφήνεις είναι εντάξει;

Αν δεν είσαι ρουταρισμένος πέρασε το GSam Battery από το Play Store και δες τι είναι αυτό που σου τρώει την μπαταρία.

Καλησπερα στην παρεα..επειδη παω για αλλο κινητο μπορειτε να μου πειτε που ειναι το νημα για τις αγγελιες για να το βαλω προς πωληση?
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Καλησπερα στην παρεα..επειδη παω για αλλο κινητο μπορειτε να μου πειτε που ειναι το νημα για τις αγγελιες για να το βαλω προς πωληση?

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39

To δοκιμασα το προγραμματακι..Καλο...Δειχνει ακριβως που πατας στην οθονη με πιξελς...Ομως οταν πλησιαζω στο notification bar δειχνει οτι δεν παταω εκει η δεν ακουμπαω στην οθονη καθολου..Το περιεργο ειναι οτι αρχισε να μου το κανει οταν εκανα μια αναβαθμιση...Δεν το ειχα αυτο το προβλημα παλια...Καμμια ιδεα?

Δοκίμασε να "βάψεις" την περιοχή πάνω περνώντας το δάχτυλο σου πολλές φορές από εκεί. Δες ποια σημεία δεν δουλεύουν. Αν υπάρχει έστω και το παραμικρό σημείο που δεν δουλεύει συνεχώς τότε έχεις θέμα. Δοκίμασε το και πες μου.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλημέρα, παιδιά ξέρει κάποιος γιατί δε με αφήνει το σύστηα να μπω στη σελίδα με τις αγγελίες?

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Καλημέρα, παιδιά ξέρει κάποιος γιατί δε με αφήνει το σύστηα να μπω στη σελίδα με τις αγγελίες?

Δεν έχεις αρκετά μηνύματα.

Διάβασε την πρώτη παράγραφο εδώ

Θέλω να αλλάξω χρωματικό θέμα στο dialer/μηνύματα.

Πηγαίνω προσαρμογή/θέμα και βλέπω κάτι παλέτες χρωμάτων πάνω από τα θέματα... το μονο χρώμα που μπορώ να επιλέξω είναι το πάνω αριστερά ενώ προς τα δεξιά υπάρχουν και αλλα χρώματα που δεν μπορώ να επιλέξω.

Δηλαδή εκτος από το μαύρο που είναι σε ένα ασπρόμαυρο θέμα μπορώ γαλάζιο-κίτρινο και μπλε.

Υπέρχει τρόπος να επιλέξω το πράσινο-κόκκινο η το μωβ ?

EDIT...Aκυρον....μάλλον οι παλέτες είναι για διαφορες λειτουργίες του τηλεφώνου....τώρα το κατάλαβα......μέχρι τώρα το είχα σκέτο μαύρο και ήτανε παντού...OK

Edited by Imperia

Μπορούμε να έχουμε Ελληνικά στον dialer του sense

Από όσο ξέρω πρέπει να έχει την Rom της international έκδοσης.

Από όσο ξέρω πρέπει να έχει την Rom της international έκδοσης.

Είναι με ροοτ και έχω την viber σαν ρομ. Υπάρχει τρόπος να έχω Ελληνικά στο dialer

ερώτηση παίδες. πως γυρνάω το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση? και αν υπάρχει προγραματάκι να το κάνω κατευθείαν.

ερώτηση παίδες. πως γυρνάω το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση? και αν υπάρχει προγραματάκι να το κάνω κατευθείαν.

Settings -> Backup&Reset -> Reset phone

Aπό ότι θυμάμαι μετά σε ρωτάει αν θες να σβήσεις τα πάντα (και sd δηλαδή)

Settings -> Backup&Reset -> Reset phone

Aπό ότι θυμάμαι μετά σε ρωτάει αν θες να σβήσεις τα πάντα (και sd δηλαδή)

το δοκίμασα αλλά τα κράτησε όλα. έχω περασμένο twrp 2.7.0 και έχω κρατήσει backup την μαμά ρομ. το θέμα είναι πως κλειδώνει ο bootloader. αν φλασάρω την ρομ που έχω backup, μετά φλασάρω κάποιο άλλο ζιπ αρχείο?