Imperia Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Πλήρη δικαιώματα σε ολα τα χαρακτηριστικά της συσκευής και στον χώρο αποθήκευσης.Είναι λογικά αυτά τα δικαιώματα που ζητάει η εφαρμογή για παραμετροποίηση των capacitive;Εμένα δεν μου φαίνονται πάντως.. Είμαι σίγουρος ότι κάτι NSA και τα τοιαύτα έχουν αναπτύξει πολύ καλές εφαρμογές ζητώντας πολλά δικαιώματα για ευνόητους λόγους. Επίσης στη χειρότερη αγοράσανε πετυχημένες εφαρμογές,απαιτώντας σε πιθανόν update περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται να γυρίσω σε στοκ συσκευή;είμαι με unlock boot loader k s on.γίνεται να γυρίσω σε locked boot loader;;ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται να γυρίσω σε στοκ συσκευή;είμαι με unlock boot loader k s on.γίνεται να γυρίσω σε locked boot loader;;ευχαριστώ.. Μόνο με s-off. Και σου έχουν ήδη απαντήσει σε αυτό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλησπερα . Πριν απο μια εβδομαδα -και την μοναδικη μερα που ειχα εκτος θηκης το κινητο....- μου επεσε απο τα χερια και εσκασε με την πλατη στον δρομο....Απο τοτε εχω μια μικρη παραμορφωση σε ακουστικο και μεγαφωνο κατα την διαρκεια της κλησης....Δεν ενοχλει ιδιαιτερα αλλα μερικες φορες ακουγομαι η' ακουω τον συνομιλητη μου λες και ειμαστε μεσα σε πηγαδι... Εχθες ανακαλυψα οτι μου εχει σπασει και το εξωτερικο τζαμακι του φακου της φωτογραφικης (οχι απο το πεσιμο...Μαλλον απο στριμωγμα του ποδιου σε τοιχο μιας και το ειχα στην εξωτερικη τσεπη της φορμας μου...) αλλα χωρις να επηρεαζει τις φωτογραφιες (το σχημα του σπασιματος ειναι V με την μυτη ακριβως κατω απο τον φακο...) Το σκεφτομαι πολυ να το δωσω για επισκευη και απο θεμα κοστους (μιας και δεν νομιζω να τα καλυπτει η εγγυηση αυτα...) αλλα και απο θεμα ημερων...Τι συμβουλευεται εσεις??? Να το δωσω η' να περιμενω και καμια αλλη ζημια και να παει για ολικη επισκευη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vas_S Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εκεί που το είχα σε αναμονή για κανα μισάωρο το πιάνω στα χέρια μου και ζεματάει, Κοιτάζω στο Gsam και βλέπω θερμοκρασία 65 C ή κάτι τέτοιο. Τρομαγμένος το απενεργοποιώ και το αφήνω κλειστό να κρυώσει λίγο (άργησε να κρυώσει 20 λεπτά περίπου). Προσπαθώ να το ανοίξω, τίποτα, όσο κι αν πατάω το on/off αυτό δέν αντιδρά. Αύριο θα το στείλω για επισκευή. Μου χει κακοφανεί πολύ, το μόνο άλλο τηλέφωνο που έχω είναι το πρώτο μου smartphone, ένα galaxy Y, Άντε τώρα απ το One να πάς στο galaxy Y. Η συνέχεια. Σήμερα το παρέλαβα απο το service του Γερμανού (σε όλο το νήμα διαβάζω για κάποια arvato σαν μοναδικό σέρβις στην Ελλάδα ωστόσο εγω στην εμπειρία μου από επισκευή δεν την συνάντησα πουθενά, στον Γερμανό μου είπαν ότι το έστειλαν στο δικό τους service). Πήρα ένα τηλέφωνο με τον ίδιο σειριακό αριθμό αλλά με διαφορετικό IMEI. Το τηλέφωνο δείχνει διαφορετικό και ολοκαίνουργιο, λειτουργεί κανονικά, δεν έχει κάτι σημαδάκια στο αλουμίνιο που του είχαν αφήσει κάτι ψιλοπτώσεις (καινούριο αλουμίνιο?), δεν έχει το μπλε σημαδάκι που εμφανιζόταν στην οθόνη στα μαύρα φόντα(καινούρια οθόνη?). Μαζί με κάποιες άλλες λεπτομέρειες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για άλλο τηλέφωνο. Γιατί όμως έχει τον ίδιο σειριακό αριθμό; Δεν θα το σκεφτόμουν περισσότερο αν δεν είχε δύο κουσούρια που δεν είχε πριν. 1ον Ενα μικρό σκαλοπατάκι μεταξύ γυαλιού και αλουμινίου επάνω αριστερά. Είναι κάτι που το νιώθεις μόνο οταν κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων ειδικά με τα δύο δάχτυλα. Αυτό θα το ξεπερνούσα εύκολα αν δεν υπήρχε και το. 2ον Το μώβ πέπλο. Μεχρι τώρα διάβαζα για αυτό αλλά βλέποντας στη πράξη τί είναι, θεωρώ οτι είναι σημαντικό πρόβλημα. Στην ουσία αχρηστεύει κάθε φωτογραφεία με σκοτεινά σημεία, όλες τις νυχτερινές (εκεί που η συγκεκριμένη κάμερα υπερέχει) και πολλές εσωτερικές. Μάλλον θα το ξαναστείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλημέρα, Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι; Σχετικά με τα κινητά EU. Πήρα απο Ελλάδα πριν ένα χρόνο το HTC ONE σε ασημί. Ηταν Γερμανικό με ελληνικό menu και χωρίς να έχει T-MOBILE πουθενά. Πολύ ευχαριστημένος. Πριν δέκα ημέρες πήρα από το Public το HTC M8. Πολυ ωραίο κινητό! Πριν μερικές ημέρες πήρα και το HTC ONE MAX EU. Αυτο το πήρα για ταινίες. Έχει κανονικά ελληνικό menu. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι γιατί οταν κάνω start up μου γράφει T-mobile; Όχι ότι με πηράζει αλλά δεν θα το ήθελα. Τώρα θέλω να πάρω και ένα HTC ONE M7 σε μαύρο χρώμα. Όχι για να αλλάξω το M8 μου...το θέλω για συλλεκτικό :) Όλα που έχει στο skroutz είναι σε EU. Μπορείτε να με βοηθήσετε να πάρω ένα να έχει ελληνικό menu και χωρίς Τ-mobile να μου γράφει στο start up; Ευχαριστώ πολύ σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλημέρα, Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι; Σχετικά με τα κινητά EU. Πήρα απο Ελλάδα πριν ένα χρόνο το HTC ONE σε ασημί. Ηταν Γερμανικό με ελληνικό menu και χωρίς να έχει T-MOBILE πουθενά. Πολύ ευχαριστημένος. Πριν δέκα ημέρες πήρα από το Public το HTC M8. Πολυ ωραίο κινητό! Πριν μερικές ημέρες πήρα και το HTC ONE MAX EU. Αυτο το πήρα για ταινίες. Έχει κανονικά ελληνικό menu. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι γιατί οταν κάνω start up μου γράφει T-mobile; Όχι ότι με πηράζει αλλά δεν θα το ήθελα. Τώρα θέλω να πάρω και ένα HTC ONE M7 σε μαύρο χρώμα. Όχι για να αλλάξω το M8 μου...το θέλω για συλλεκτικό :) Όλα που έχει στο skroutz είναι σε EU. Μπορείτε να με βοηθήσετε να πάρω ένα να έχει ελληνικό menu και χωρίς Τ-mobile να μου γράφει στο start up; Ευχαριστώ πολύ σε όλους. Οταν βάζεις την κάρτα sim, αναγνωρίζει τα ελληνικά αυτόματα. Αν αυτό για κάποιο λόγο δεν συμβεί, κατεβάζεις το more locale και τα περνάς. Δεν ξέρω βέβαια αν δουλεύει με την kit Kat αυτό. Κι εγώ T-Mobile είναι το μαύρο που έχω και δεν φαίνεται πουθενά το logo της αν αυτό είναι το μόνο που σ ενοχλεί. Ούτε στο boot ,ούτε πουθενά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Οταν βάζεις την κάρτα sim, αναγνωρίζει τα ελληνικά αυτόματα. Αν αυτό για κάποιο λόγο δεν συμβεί, κατεβάζεις το more locale και τα περνάς. Δεν ξέρω βέβαια αν δουλεύει με την kit Kat αυτό. Κι εγώ T-Mobile είναι το μαύρο που έχω και δεν φαίνεται πουθενά το logo της αν αυτό είναι το μόνο που σ ενοχλεί. Ούτε στο boot ,ούτε πουθενά. Ευχαριστώ πολύ...άρα να πάρω ένα HTC One 32GB Black EU η HTC One 32GB Black (T-MOBILE); τα έκανε copy όπως τα γράφουν στο skroutz. Πιο από τα δύο για να μην κάνω λάθος;...η είναι τα ίδια; Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ευχαριστώ πολύ...άρα να πάρω ένα HTC One 32GB Black EU η HTC One 32GB Black (T-MOBILE); τα έκανε copy όπως τα γράφουν στο skroutz. Πιο από τα δύο για να μην κάνω λάθος;...η είναι τα ίδια; Ευχαριστώ και πάλι. Λογικά το EU δεν είναι branded, αλλά όπως σου είπα δεν φαίνεται κάπου ώστε να το δεις από πριν. Με το ΙΜΕΙ ίσως μπορείς να τo δεις μέσω HTC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Να πάρεις unbranded γιατί η T-Mob αργεί πολύ τις αναβαθμίσεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ευχαριστώ πολύ...άρα να πάρω ένα HTC One 32GB Black EU η HTC One 32GB Black (T-MOBILE); τα έκανε copy όπως τα γράφουν στο skroutz. Πιο από τα δύο για να μην κάνω λάθος;...η είναι τα ίδια; Ευχαριστώ και πάλι. To HTC One 32GB Black EU κατά 99% είναι και αυτό branded. Ρώτα τι CID έχει. Προτίμησε να μην είναι T-Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Γνωριζει κανεις πως γινεται να απενεργοποιησω τον ηχο ενεργοποιησης της συσκευης? Ειναι πολυ δυνατος και ενοχλητικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μόνο αν το χεις σε δόνηση ή αθόρυβο δεν θα υπάρχει ο ήχος φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ναι είναι δυνατός όντως, αλλά ΟΚ προσωπικά τον ακούω σπανιότατα γιατί δεν χρειάζομαι ριστάρτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά έχω παρατηρήσει κάτι.Από τον Φεβρουάριο μέχρι και πριν το καλοκαίρι, όταν ήμουν σπίτι, τ είχα εκτός θήκης επειδή μ αρέσει τ μεταλλο.Δεν είχα κανένα θέμα.Τώρα το καλοκαίρι με την ίδια χρήση θερμαίνεται πολύ και χωρίς θήκη δεν γίνεται..Είναι λόγω εποχής;Λόγω 4.4.3 και sense 6;Λογω Rom(maximus);Κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά έχω παρατηρήσει κάτι.Από τον Φεβρουάριο μέχρι και πριν το καλοκαίρι, όταν ήμουν σπίτι, τ είχα εκτός θήκης επειδή μ αρέσει τ μεταλλο.Δεν είχα κανένα θέμα.Τώρα το καλοκαίρι με την ίδια χρήση θερμαίνεται πολύ και χωρίς θήκη δεν γίνεται..Είναι λόγω εποχής;Λόγω 4.4.3 και sense 6;Λογω Rom(maximus);Κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;Ευχαριστώ Λόγω εποχής. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Γνωριζει κανεις πως γινεται να απενεργοποιησω τον ηχο ενεργοποιησης της συσκευης? Ειναι πολυ δυνατος και ενοχλητικος. Δοκίμασε να σβήσεις ή να μετονομάσεις το αρχείο HTC_Sense5_Boot.mp3 ή κάτι ανάλογο που υπάρχει στο /system/customize/resource Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά έχω παρατηρήσει κάτι.Από τον Φεβρουάριο μέχρι και πριν το καλοκαίρι, όταν ήμουν σπίτι, τ είχα εκτός θήκης επειδή μ αρέσει τ μεταλλο.Δεν είχα κανένα θέμα.Τώρα το καλοκαίρι με την ίδια χρήση θερμαίνεται πολύ και χωρίς θήκη δεν γίνεται..Είναι λόγω εποχής;Λόγω 4.4.3 και sense 6;Λογω Rom(maximus);Κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;Ευχαριστώ Εκτος της εποχης που λεει και ο φιλος πιο πανω ειναι και θεμα ρομ....Το ειχα και εγω το προβλημμα Δεν θυμαμαι αν εχει η maximus ρυθμιση για το cpu ...Οταν την ειχα και εγω θερμενοταν πολυ το κινητο...Τωρα εχω την eragon και εχω ρυθμιση το cpu (μεσα απο το seeders) και δεν εχω τετοιο προβλημμα...Μια φισιολογικη θερμανση λογω καυσωνα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Στο θεμα της θερμανσης που αναφερεται στα πιο πανω posts, εχω να πω οτι ειναι πολυ εντονο και σ'εμενα, οχι μονο απο την χρηση data (που το θεωρω ψιλοφυσιολογικο...) αλλα και γενικοτερα. "Παιζω" με Viper, ενω πριν καιρο ειχα την InsertCoin... Και στις 2 περιπτωσεις, ειναι στιγμες που η ραχη καιει παρα πολυ. ΝΟΜΙΖΩ οτι δεν εκαιγε τοσο οσο ημουν με στοκ rom & Sense 5.5... Αν καποιος φιλος εχει εμπειρια σε "πειραγμα" cpu για να μειωθει το προβλημα, ας κανει εναν κοπο να το γραψει!!! Thanks!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Στο θεμα της θερμανσης που αναφερεται στα πιο πανω posts, εχω να πω οτι ειναι πολυ εντονο και σ'εμενα, οχι μονο απο την χρηση data (που το θεωρω ψιλοφυσιολογικο...) αλλα και γενικοτερα. "Παιζω" με Viper, ενω πριν καιρο ειχα την InsertCoin... Και στις 2 περιπτωσεις, ειναι στιγμες που η ραχη καιει παρα πολυ. ΝΟΜΙΖΩ οτι δεν εκαιγε τοσο οσο ημουν με στοκ rom & Sense 5.5... Αν καποιος φιλος εχει εμπειρια σε "πειραγμα" cpu για να μειωθει το προβλημα, ας κανει εναν κοπο να το γραψει!!! Thanks!!!!! Επειδη και εδω η ρυθμιση των governors και των i/o ειναι αναλογα την χρηση του καθενος ριξε ενα γρηγορα διαβασμα εδω και θα δεις ποιος συνδυασμος κανει για την δικη σου χρηση.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1989824 Για μια νορμαλ χρηση του κινητου (ειναι πολυ γενικο αυτο που λεω) καλο ειναι το κινητο να δουλευει απο 380 mhz εως 1200 mhz το πολυ ....Επειδη ομως ειναι μπελαλιδικο να ρυθμιζεις καθε φορα που θες μεγαλυτερες απαιτησεις απο το κινητο τα mhz βρισκεις τον καλυτερο συνδυασμο governors - i/o που ταιριαζει στην χρηση σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Επειδη και εδω η ρυθμιση των governors και των i/o ειναι αναλογα την χρηση του καθενος ριξε ενα γρηγορα διαβασμα εδω και θα δεις ποιος συνδυασμος κανει για την δικη σου χρηση.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1989824 Για μια νορμαλ χρηση του κινητου (ειναι πολυ γενικο αυτο που λεω) καλο ειναι το κινητο να δουλευει απο 380 mhz εως 1200 mhz το πολυ ....Επειδη ομως ειναι μπελαλιδικο να ρυθμιζεις καθε φορα που θες μεγαλυτερες απαιτησεις απο το κινητο τα mhz βρισκεις τον καλυτερο συνδυασμο governors - i/o που ταιριαζει στην χρηση σου.... Ή απλά είσαι σε εξοικονόμηση ενέργειας με ενεργοποίηση μόνο της μείωσης της CPU. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μιλησα σε chat με το επισημο service, και μου ειπαν οτι αν κανεις unlock τον bootloader, χανεις την εγγυηση. Ποια η εμπειρια σας εδω; Υπαρχει περιπτωση να ξανακλειδωσει ο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ή απλά είσαι σε εξοικονόμηση ενέργειας με ενεργοποίηση μόνο της μείωσης της CPU. Σωστος.....;) Καμια φορα ψαχνουμε τον πιο δυσκολο δρομο ενω εχουμε τον ευκολο μπροστα μας!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Μιλησα σε chat με το επισημο service, και μου ειπαν οτι αν κανεις unlock τον bootloader, χανεις την εγγυηση. Ποια η εμπειρια σας εδω; Υπαρχει περιπτωση να ξανακλειδωσει ο bootloader? Όχι, δεν χάνεις εγγύηση μόνο με το unlock. Εγγύηση χάνεις αν στείλεις τη συσκευή στο service χωρίς πρώτα να την έχεις επαναφέρει στην εργοστασιακή κατάσταση, όπως είναι τώρα δηλαδή.. Όσο για τον bootloader, ναι ξανακλειδώνει απλά θα λέει ξανακλειδωμένο (Relocked) και όχι κλειδωμένο (Locked). Για να λέει κλειδωμένο πρέπει να γίνει πρώτα s-off η συσκευή. Edited July 10, 2014 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά βρίσκομαι Πάτρα αυτές τις μέρες και το 3g έχει πολύ χαμηλές ταχύτητες. Αργεί πολύ να φορτώσει σελίδες κλπ. Να ειναι θέμα της κοσμοτε ή παίζει να είναι του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts