Jump to content

gianntsllos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gianntsllos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

gianntsllos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ. Τέρμα είναι. Κανονικά δουλεύει. Απλά σαν ένταση δεν ακούγονται δυνατά όταν έρχονται text messages η αλλά μηνύματα. Ακούγονται χαμηλά σαν μηνύματα. Μόνο εκεί.
  2. Καλήσπερα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πήρα το κινητό εδώ και πέντε μέρες. Όλα καλά ας απλά η ένταση για τα μηνύματα γενικά είναι χαμηλά. Messenger, viber ..... Γενικά όλα τα notifications του κινητού. Έρχοντας από S10 Plus. Λες και τα χαμηλώνει το κινητό γιατί σαν notification ήχος τα παίζει δυνατά. Μόνο στο messenger και viber. Σε εσάς πως είναι η ένταση; Ευχαριστώ πολύ.
  3. Έβαλα λευκό φόντο wallpaper για να δω. Στα edges εχει μια πολύ λίγο απόχρωση. Είναι πολύ λίγο. Όχι πράσινη. Στην ευθεία καθόλου. Έρχομαι από το Sony XZ3 που είχε edge οθόνη έκανε λίγο απόχρωση στο πλάι ειχε. Θέλω να σου πω λίγο απόχρωση έχει σαν γκρι λευκο χρωμα το s10 plus. Σε σημείο που δεν φαινεται καθόλου. Σαν λευκο είναι. Πράσινο - μπλέ καθόλου. -- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----[/size]
  4. Ευχαριστώ πολύ nicolasdr για την απάντηση σου στα ηχεία. Ευχαριστώ και πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα nicolasdr. Κατέβασα για σένα το sammobil. Εμένα είναι παράγωγης 04/03/2019. Αγορασμένο από κατάστημα Κωτσοβολο. Έχω το S10 Plus 1TB 12GB μνημη σε χρώμα Ceramic Black. Δεν έχει πρόβλημα η ο οθόνη. Εύχομαι να σε βοήθησα.
  5. Καλημέρα. Παρέλαβα χθες το s10 plus. Είναι πρώτη φορά που έχω Samsung κινητό. Είναι καταπληκτικό το τηλέφωνο. Να ρωτήσω σε κάποιον που έχει το plus κάτι. Σε τηλεφώνημα και όταν ανοίγω το speaker phone μόνο το κάτω ηχείο ακούγεται. Το πάνω όχι. Έτσι πρέπει να είναι;; Καλά ακούγεται αλλά είδα ένα βίντεο review και λέει για πρώτη φορά στο s10 σε loudspeaker call δουλεύουν και τα δύο. Δείτε που τι λέει. Το λέει στα 3:32 στο βίντεο. Μήπως κάνει λάθος ο reviewer; Ευχαριστώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Σας παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο χθεσινό μου post... Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
  6. Καλημέρα. Παρέλαβα χθες το s10 plus. Είναι πρώτη φορά που έχω Samsung κινητό. Είναι καταπληκτικό το τηλέφωνο. Να ρωτήσω σε κάποιον που έχει το plus κάτι. Σε τηλεφώνημα και όταν ανοίγω το speaker phone μόνο το κάτω ηχείο ακούγεται. Το πάνω όχι. Έτσι πρέπει να είναι;; Καλά ακούγεται αλλά είδα ένα βίντεο review και λέει για πρώτη φορά στο s10 σε loudspeaker call δουλεύουν και τα δύο. Δείτε που τι λέει. Το λέει στα 3:32 στο βίντεο. Μήπως κάνει λάθος ο reviewer; Ευχαριστώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.
×
×
  • Create New...