Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη, ναι το G2. Αν θέλεις πάντως την καλύτερη υλοποίηση σε android μετά το Ν5, το One είναι μονόδρομος. :)

Ε κι εσύ τώρα, τι υλοποίηση έχει το nexus. Ένα ξερό καθαρό android είναι και τίποτε άλλο.

Η καλύτερη υλοποίηση είναι του One και με διαφορά μάλιστα.

Κοπελιά, στο one κοίτα να πας ώστε να ευχαριστηθεις πραγματικά την μετάβαση. Το G2 δεν θα σου φανεί εξίσου καλό, το είχα και ξέρω .

Το design, το style και το δούλεμα του one είναι υποδειγματικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει γίνει τόσο αχταρμάς το android, οι συσκευές που ξεχωρίζουν είναι λίγες..το ταίριασμα sw-hw ελάχιστες το πετυχαίνουν και το G2 δεν είναι μια απ αυτές..είναι πολύ καλή συσκευη, αλλά δεν έχει το δέσιμο του one..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Για το htc one ο μόνος ενδοιασμος ειναι η κάμερα,απο φωτο που είδα εδώ και στο xda ήταν πάνω απο καλές ,αλλα οταν αναφέρουν τα αρνητικά του αναφέρουν την κάμερα!!και την θεωρώ βασική για μένα μιας που φωτογραφίζω συχνά και σπάνια κουβαλάω μαζί μου ψηφιακή!

Για το htc one ο μόνος ενδοιασμος ειναι η κάμερα,απο φωτο που είδα εδώ και στο xda ήταν πάνω απο καλές ,αλλα οταν αναφέρουν τα αρνητικά του αναφέρουν την κάμερα!!και την θεωρώ βασική για μένα μιας που φωτογραφίζω συχνά και σπάνια κουβαλάω μαζί μου ψηφιακή!

Να πιστεύεις λοιπόν ότι βλέπουν τα ματάκια και όχι ότι λέει ο κάθε ένας. Δες μερικά δείγματα ακόμη και βγάλε συμπέρασμα μόνη σου

https://m.flickr.com/#/photos/123756718@N08/

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αυτό είναι λάθος των reviewer οι οποίοι κρίνουν τη φωτογραφική του κινητού με τα στάνταρ μιας κανονικής φωτογραφικής. Μπορώ να σου εξηγήσω φτιάχνοντας πανοσέντονο, κατωσέντονο και προίκα ολόκληρη. Η ουσία είναι ότι ναι μεν τα 4 ΜΡ είναι λίγα αλλά το αντάλλαγμα και η χρήση που γίνεται από ένα κινητό είναι όπως πρέπει στο one. Αν φυσικά είχαμε τα ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργία με 8 ή 21 ή 200 MP θα ήταν σίγουρα καλύτερα. Αλλά όπως είπε και κάποιος "αφού ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα μιας φωτογραφικής κινητού είναι για τα σκουπίδια σε σχέση με μια κανονική φωτογραφική, τουλάχιστον ας προσφέρει την ευκολία με όσο καλύτερη ποιότητα γίνεται".

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Άρα να μην κατεβάσω καν;

Από την στιγμή που δεν κατεβαζεις ότι άκυρο βρίσκεις σε άσχετα sites, δεν έχεις θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι δεν κατεβάζω. Το ήξερα αυτό απλά είπα ας έχω κ ένα.Εφοσον δεν κάνει τίποτα οκ.Κάτι άλλο,σε power saving mode και ενώ έχω επιλεγμενο να απενεργοποιει τη δόνηση,αυτή δεν απενεργοποιειται.δονείται κανονικά και σε κλήσεις και σε μηνύματα.Ξέρει κανείς τι παίζει;

Ναι δεν κατεβάζω. Το ήξερα αυτό απλά είπα ας έχω κ ένα.Εφοσον δεν κάνει τίποτα οκ.Κάτι άλλο,σε power saving mode και ενώ έχω επιλεγμενο να απενεργοποιει τη δόνηση,αυτή δεν απενεργοποιειται.δονείται κανονικά και σε κλήσεις και σε μηνύματα.Ξέρει κανείς τι παίζει;

Κι εμένα δονείται σε κλήση που δοκίμασα. Σα bug το βλέπω

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλεγα να βάλω ένα antimalware έτσι να υπάρχει.Ποιο είναι το καλύτερο free;

Δοκίμασε το Avast Mobile Security & Antivirus

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity

Δεν χάνεις τίποτα να το βάλεις να τσεκάρει τις εφαρμογές μια φορά την εβδομάδα.

Επίσης πολύ χρήσιμο το Anti-Theft που έχει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Call Filter που έχει για να φιλτράρεις τις διαφημιστικές κλήσεις και το Firewall για να μην επιτρέπεις σε κάποια εφαρμογή να επικοινωνεί μέσω ίντερνετ (για εφαρμογές που δεν χρειάζεται κανονικά να επικοινωνούν)

Όσοι έχετε την viper 6.1.0 Πόσο Σας κρατάει η μπαταρία;Γιατί από τότε που την έβαλα μου βγάζει πολύ λίγο σε έχει με πριν..

Καλησπέρα μια ερώτηση.με την 6.1 σου λειτουργεί το ράδιο?

DESIRE S 2.3.3 :p

Καλησπέρα μια ερώτηση.με την 6.1 σου λειτουργεί το ράδιο?

Θα κατεβασεις και θα φλασαρεις απο το recovery αυτο και μετα θα δουλευει.

Απο μπαταρια εσυ πως πας;

Καλημερα.Μπορει καποιος εν ταχυ να μου θυμιση πως αλλαζουμε συντομευση κατω στην μπαρα της αρχικης οθονης και πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε ή εστω να μην εμφανιζεται στην αρχικη οθονη το κατεβατω με τις διαφημισης με το sence 5 της htc;

Συντόμευση αλλάζεις όπως σε όλα τα τηλεφωνα με drag and drop.

Η σελίδα που λες δεν έχει διαφημίσεις αλλα ειδήσεις και περιεχόμενο που εσυ έχεις ορίσει. Το κλείνεις από το μενού επεξεργασίας αρχικής οθόνης

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Συντόμευση αλλάζεις όπως σε όλα τα τηλεφωνα με drag and drop.

Η σελίδα που λες δεν έχει διαφημίσεις αλλα ειδήσεις και περιεχόμενο που εσυ έχεις ορίσει. Το κλείνεις από το μενού επεξεργασίας αρχικής οθόνης

Αναφερομαι στην κατω κατω σειρα με το εικονειδιο του τηλεφωνου,μηνυματων,καμερας....οταν κανω τη διαδικασια που αναφερεις απλα αντιγραφεται η εφαρμογη στην οθονη σαν συντομεσυση δευτερη φορα...επισης δεν υπαρχη απενεργοποιηση στηβ επεξεργασια αρχικης οθνης που λες.

Να πω οτι προκειται για αλλο μοντελο απλα δεν υπαρχη αντιστοιχο θεμα και ποσταρω εδω για συντομια...ειναι το Desire 700 και χοραει την 4.1.2 με sence 5.0

Edited by makouin

Στο sense 5 δεν απενεργοποιείται το blinkfeed. Από sense 5.5 και μετά.

Παρε μια εφαρμογή και βάλθηκε πάνω στη μπαρα και αυτή που δε θέλεις συρεις την εκτός για διαγραφή. Δεν θυμάμαι αν στο sense 5 όμως ήταν κλειδωμένα τα συγκεκριμένα εικονίδια..

- Oneplus 12

Καλησπέρα και ευχαριστώ για της συμβουλές το τηλ ήρθε με custom rom και ξεκλείδωτο και όταν ανοίγει βγάζει κατι κόκκινα γραμματα η κάμερα είναι ένταξη. τι πρέπει να κανω από εδώ και περα?. Το τρέχων ονομα ιδιοκτήτη πως αλλάζει?. Ευχαριστω Edited by mg444

Μια βοήθεια... Οταν μιλαω στο τηλέφωνο χωρίς ακουστικά και ακουμπά η οθόνη στο αυτί μου.. πατιούνται διάφορα προφανως και κάποια στιγμή ενεργοποίηται η λειτουργία πτήσης!!! Συμβαίνει σε άλλον αυτό??

καλησπερα παιδια! μια ερωτηση.μου πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια στο htc. καμια λιση-προταση?

Ε, τα γνωστα! Δεν εχεις ανοικτα τα data (κυριως) & το gps αν δεν τα χρειαζεσαι, αν θελεις κατεβαζεις λιγο την φωτεινοτητα της οθονης, ή ακομα καλυτερα, βαζεις την εξοικονομηση ενεργειας...

Υπαρχει ακομα η δυνατοτητα μπλοκαρισματος εφαρμογων που ανοιγουν αυτοματα και τρεχουν στο background ή "παγώματός" τους (π.χ. Greenify & Titanium Backup αντιστοιχα).

Ενας αλλος τροπος ειναι μια custom rom με τα αναλογα "πειραγματα" απο τον developer ωστε να κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια...

Mην περιμενεις ομως θαυματα, οι μπαταριες αυτων των συσκευων δεν "λενε" και πολλα πραγματα, οσο και να τις "μεγαλωνουν" οι εταιρειες...

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]