karx Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Eξαιρετικά νέα: http://www.androidauthority.com/blinkfeed-launcher-361112/ Πολύ καλά νέα, ακολουθεί το σκεπτικό της google και της motorola. Λογικά πρώτα θα πάρουμε το sense 6 και μετά θα είναι συμβατή η συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 πριν λίγο είδα φώτο ότι θα είναι και waterproof? Χωρίς πωματα με τσιμουχες , σημαίνει ότι έχει ψεκαστει με nano waterproof λογικά. Μεγάλο ατού αυτό λοιπόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Λοιπόν τώρα που το λες, κάποιες αναφορές έκαναν λόγο για περίεργη υφή στις γρίλιες των ηχείων. Παίζει όντως να υπάρχει κάποια υδρόφοβος επικάλυψη. Δεν ξέρω αν αρκεί για να πάρει υψηλό rating αλλά αν αντέχει στη βροχή και σε πιτσιλίσματα, θα είναι μια χαρά. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Eξαιρετικά νέα: http://www.androidauthority.com/blinkfeed-launcher-361112/ Λοιπόν τώρα που το λες, κάποιες αναφορές έκαναν λόγο για περίεργη υφή στις γρίλιες των ηχείων. Παίζει όντως να υπάρχει κάποια υδρόφοβος επικάλυψη. Δεν ξέρω αν αρκεί για να πάρει υψηλό rating αλλά αν αντέχει στη βροχή και σε πιτσιλίσματα, θα είναι μια χαρά. Πραγματι και τα 2 ειναι πολυ καλα νεα. Αντε 30 λεπτα ακομα και θα το δουμε live Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Οτιδήποτε έχει να κάνει με το νέο one (M8) θα παρακαλούσα να γίνεται στο υπάρχων θέμα της νέας συσκευής (εδώ) :D Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Motion lunch gesture ειναι εφικτο να δουλεψει σε m7? Ειναι θεμα hardware, η, μονο θεμα software γιατι proximity sensor εχει το m7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Motion lunch gesture ειναι εφικτο να δουλεψει σε m7? Ειναι θεμα hardware, η, μονο θεμα software γιατι proximity sensor εχει το m7. Είναι θέμα kernel.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Είναι θέμα kernel.. Το hardware υπάρχει πάντως. Το θέμα είναι αν θέλουν να τα δώσουν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 πάντως στους xda έχουν κάνει την εμφάνιση τους 4-5 roms με sense 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ας ελπισουμε πως θα τα δωσουνε και στο m7 ta motion gestures. Αναφεραν κατι τετοιο μαζι με την ανακοινωση πως θα μας δωσουνε sence 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ας ελπισουμε πως θα τα δωσουνε και στο m7 ta motion gestures. Αναφεραν κατι τετοιο μαζι με την ανακοινωση πως θα μας δωσουνε sence 6? Ναι το ανακοινωσαν οτι θα μας δωσουν το Sense 6. If you currently have an HTC One — whatever kind it might be — you'll get a software update with Sense Six. Or "Sixth Sense" (if you must). It's coming this Spring. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ας ελπισουμε πως θα τα δωσουνε και στο m7 ta motion gestures. Αναφεραν κατι τετοιο μαζι με την ανακοινωση πως θα μας δωσουνε sence 6? http://www.xda-developers.com/wp-content/uploads/2014/03/update.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δοκίμασα μια.χαριτωμένη.τα προβληματάκια τα έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Είναι θέμα kernel.. τοτε υπραχει περιπτωση μαζι με το sence 6.0 να δωσουνε και kernel update για να ενεργοποιηθουν τα Motion gesture. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 τοτε υπραχει περιπτωση μαζι με το sence 6.0 να δωσουνε και kernel update για να ενεργοποιηθουν τα Motion gesture. Μπορει επισης αν δεν τα δωσει η htc να βγαλουν τιποτα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Θυμηστε μου λιγάκι ποια εφαρμογή κατεβάζω ώστε να απενεργοποίησω το Google now και να κλειδωνω με το home button. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Θυμηστε μου λιγάκι ποια εφαρμογή κατεβάζω ώστε να απενεργοποίησω το Google now και να κλειδωνω με το home button. Swipeup utility και Screen off and lock. Χρησιμοποιώ μόνο το δεύτερο τώρα πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γιάννη, η διαδρομή σε Nexus και G2 πως σου φάνηκε; Επειδή έχεις δουλέψει και τα 3, κάνε αν μπορείς ένα μεγάλο συγκριτικό :) Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γιάννη, η διαδρομή σε Nexus και G2 πως σου φάνηκε; Επειδή έχεις δουλέψει και τα 3, κάνε αν μπορείς ένα μεγάλο συγκριτικό :) Θα κάνω ένα μες την εβδομάδα, αλλά νομίζω ότι είναι ηλίου φαεινότερο που θα κατάληξει, τουλάχιστον για το υποκειμενικό του εγώ. :-) Ωραία διαδρομή, αλλά χαίρομαι που γύρισα σπίτι μου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Swipeup utility και Screen off and lock. Χρησιμοποιώ μόνο το δεύτερο τώρα πια. Μα το screen off έχω κι εγώ ,αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή ατό home button, ανοίγει το Google now. Με κάποια εφαρμογή το άλλαζες αύριο και δεν θυμάμαι ποια είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Έχει δοκιμάσει-βρει κάποιος , κάποιον φορτιστή καλής ποιότητος που να φορτίζει το κινητό γρηγορότερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γιάννη ξανά στις ρίζες(Μ7)? Τέλος το G2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γιάννη ξανά στις ρίζες(Μ7)? Τέλος το G2? Ναι , έτσι λέω. Βασικά το έχω ακόμη στα χέρια μου , αλλά λογικά θα το βάλω για πούλημα σε καμιά 10αριά ημέρες. Δεν με βόλεψε τόσο τελικά, ειδικά το πλάτος του δεν το πάλεψα. Και είμαι 1.81 να πεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μα το screen off έχω κι εγώ ,αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή ατό home button, ανοίγει το Google now. Με κάποια εφαρμογή το άλλαζες αύριο και δεν θυμάμαι ποια είναι. Περίεργο. Φαντάζομαι έκανες clear defaults στο google now. Βάλε την πρώτη που λέω τότε, Swipeup utility και μετά μέσα από αυτήν βάζεις να σου σβήνει την οθόνη με το screen off and lock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Έχει δοκιμάσει-βρει κάποιος , κάποιον φορτιστή καλής ποιότητος που να φορτίζει το κινητό γρηγορότερα? Φίλε εγώ έχω το one max το οποίο έχει 3300mha μπαταρία.... έχω τρεις φορτιστές σπίτι, του one max 1.5Α, του Note2 2Α και του lg g pad 1.8A.... με διαφορά ο καλύτερος φορτιστής είναι της LG φορτίζει την τεράστια μπαταρία του one max σε 2 ώρες κ 10 λεπτά, οι άλλοι φορτιστές κάνουν σχεδόν 3 ώρες ιδικά οι φορτιστές της Samsung είναι για πέταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts