Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το καλύτερο τρυκ πάντως αν διάβασες παραπάνω είναι ο χρωματισμός του weather widget αναλόγως αν είναι μέρα ή νύχτα. ας είναι καλά ο bouss.:) παίζει να φλασάριζα και 3η φορά την ρομ αν δεν μου το έλεγε :lol::p Edited by vassilis018

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το καλύτερο τρυκ πάντως αν διάβασες παραπάνω είναι ο χρωματισμός του weather widget αναλόγως αν είναι μέρα ή νύχτα. ας είναι καλά ο bouss.:) παίζει να φλασάριζα και 3η φορά την ρομ αν δεν μου το έλεγε :lol::p

Αυτό έτσι δεν ήταν από την 4.2;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την ευκαιρία των screenshots, μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό το σύμβολο δίπλα από το πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας;

By the way ωραίο φαίνεται το 6

Το USB Debug είναι, σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το USB Debug είναι, σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο..;)

Μπα. Το απενεργοποίησα και το βγάζει ακόμα. Μάλλον έχει δίκιο ο Βασίλης και είναι το MTP

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα. Το απενεργοποίησα και το βγάζει ακόμα. Μάλλον έχει δίκιο ο Βασίλης και είναι το MTP

Ναι όντως το mtp είναι.. Το έχω απενεργοποιήσει εγώ γι' αυτό μπερδεύτηκα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

το καλύτερο τρυκ πάντως αν διάβασες παραπάνω είναι ο χρωματισμός του weather widget αναλόγως αν είναι μέρα ή νύχτα. ας είναι καλά ο bouss.:) παίζει να φλασάριζα και 3η φορά την ρομ αν δεν μου το έλεγε :lol::p

Φίλε μου θες να μου πεις τον τρόπο;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιταξ'τε κολλημα που εφαγα τωρα...

Κοιτουσα την εφαρμογη Weather (την μαμησια) και πηγα στο demo, εκει που δειχνει τα συννεφα, τις αστραπες και τις βροντες... Ειναι πλεον ακινητα!!!! Ουτε animation ουτε ηχος! Εχω τικαρει την επιλογη να εχει ηχο, αλλα τιποτα! Εκανα reboot, αλλα παλι τιποτα!

Πως μπορει να προεκυψε παλι αυτο? Ειμαι με 4.4.2 rootαρισμενος με TWRP 2.6...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν για να τα λέμε όλα.. εκπληκτικό το τηλέφωνο αλλά αυτό το θέμα με το ποσό εύκολα ζεσταίνεται- καίει κυριολεκτικά δεν πιάνεται και σου αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του ως SOS είναι τεράστιο μείον.. Στην ουσία μου ακυρώνειτο GPS αφού με απλή χρήση λίγα χιλιόμετρα και κυρίως αν μου τηλ. έκαψε για πλάκα.. Χωρίς χρήση φορτιστή δεν ξέρω αλλά δεν έχει και νοημα αφού η μπαταρια θα τελειώσει σε λίγα λεπτά.. Κρίμα πάντως..

Λοιπόν για να τα λέμε όλα.. εκπληκτικό το τηλέφωνο αλλά αυτό το θέμα με το ποσό εύκολα ζεσταίνεται- καίει κυριολεκτικά δεν πιάνεται και σου αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του ως SOS είναι τεράστιο μείον.. Στην ουσία μου ακυρώνειτο GPS αφού με απλή χρήση λίγα χιλιόμετρα και κυρίως αν μου τηλ. έκαψε για πλάκα.. Χωρίς χρήση φορτιστή δεν ξέρω αλλά δεν έχει και νοημα αφού η μπαταρια θα τελειώσει σε λίγα λεπτά.. Κρίμα πάντως..

Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ με το ONE X ήθελα να πιστεύω πως δεν υπάρχει στο ONE. Έχεις δοκιμάσει να το βάλεις σε πρόγραμμα εξοικονόμησης μπαταρίας μήπως και βοηθήσει;

Καλημέρα

μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση:

http://www.gsmarena.com/new_htc_one_gets_another_extended_handson_video_-news-8109.php

Οι δυνατότητες της κάμερας φαίνονται πολύ δυνατές!!

Μου αρέσει πάρα πολύ που έβαλαν το ξεκλείδωμα με το διπλό χτύπημα!! :rolleyes:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Ρε παιδιά μπορώ να συνδέσω το κινητό με την TV με το USB και να το δει το κινητό σαν εξωτερικό δίσκο?

Πχ. Στο Samsung galaxy S3 και στο S4 δεν το κάνει. Το δικό μας κινητό το κάνει?

Και μια δεύτερη ερώτηση...Έχει το one βίντεο κλήση? Δεν το βρίσκω.

Edited by agriniopk

βίντεο κλήση αυτούσιο το android δεν έχει, εκτός και αν έχει η εκάστοτε εταιρεία δική της εφαρμογή, το Galaxy S2 υποστήριζε βίντεο κλήση π.χ.

φιλε μου, εχω απο τα πρωτα μοντελα και επειδη κυριολεκτικά του αλλαζω τα φωτα, τοσο πολυ δεν μου ζεσταίνει ουτε αμα ειμαι συνδεδεμένος με φορτιστή και να κανω browsing με mobile. Μήπως να το πας πίσω? Δεν μου φαινεται πολυ λογικο να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασία! :confused:

φιλε μου, εχω απο τα πρωτα μοντελα και επειδη κυριολεκτικά του αλλαζω τα φωτα, τοσο πολυ δεν μου ζεσταίνει ουτε αμα ειμαι συνδεδεμένος με φορτιστή και να κανω browsing με mobile. Μήπως να το πας πίσω? Δεν μου φαινεται πολυ λογικο να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασία! :confused:

Συμφωνώ , ούτε το δικό μου είχε τέτοια θέματα. ´Εχω κάνει διαδρομή με GPS σχεδόν μία ώρα και δεν είδα κάτι αφύσικο. Το είχα βεβαια εκτός φορτιστή , γιατί αλλιώς όλα τα κινητά ανεβαζουν τρελλές θερμοκρασίες, μιας και ο φίλος μας μίλησε κιόλας και το είχε και στο ρεύμα. Ε δεν είναι ρε παιδιά συσκευή gps, τηλέφωνο είναι. Λίγο μέτρο δεν κάνει κακό , για την συσκευή το λέω , θα τα παίξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Συμφωνώ , ούτε το δικό μου είχε τέτοια θέματα. ´Εχω κάνει διαδρομή με GPS σχεδόν μία ώρα και δεν είδα κάτι αφύσικο. Το είχα βεβαια εκτός φορτιστή , γιατί αλλιώς όλα τα κινητά ανεβαζουν τρελλές θερμοκρασίες, μιας και ο φίλος μας μίλησε κιόλας και το είχε και στο ρεύμα. Ε δεν είναι ρε παιδιά συσκευή gps, τηλέφωνο είναι. Λίγο μέτρο δεν κάνει κακό , για την συσκευή το λέω , θα τα παίξει.

από όσα έγραψες φίλε Γιάννη θα κρατήσω την παράγραφο, Ε δεν είναι ρε παιδιά συσκευή gps, τηλέφωνο είναι. :)

Οι δυνατότητες της κάμερας φαίνονται πολύ δυνατές!!

Μου αρέσει πάρα πολύ που έβαλαν το ξεκλείδωμα με το διπλό χτύπημα!! :rolleyes:

Γίνεται και στο Μ7 αν περάσεις αυτό το kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233665

Μάη/Ιούνιο φαίνεται πως θα έρθει το sense 6 στο one. Αρκετά γρήγορα δηλαδή αν ισχύσει.

http://www.droid-life.com/2014/03/24/htc-one-sense-6/

Μάη/Ιούνιο φαίνεται πως θα έρθει το sense 6 στο one. Αρκετά γρήγορα δηλαδή αν ισχύσει.

http://www.droid-life.com/2014/03/24/htc-one-sense-6/

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας μάλλον θα το έχουν όλες οι γνωστές custom Rom.

Και όχι μεταφορά από το M8 με προσαρμογή για αφαίρεση των on-screen buttons, αλλά το original base για το M7