Jump to content

pantelaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About pantelaras

  • Ημ. Γέννησης 14/09/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pantelaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λογικά το είπα λάθος Εγώ! Ελληνικό unbranded είναι, με τηλέφωνο cosmote. Το έβλεπα ότι το είχε Έτσι στο samobile γι'αυτό το έγραψα Έτσι!
  2. Καλημέρα παίδες, Μόλις έσκασε σε eur cosmote.
  3. Όχι, το κινητό από την πρώτη μέρα έως τώρα είναι άψογο. Φυσικά μόνο τα ελάχιστα,ανεπαίσθητα, φυσιολογικά lag του. Βέβαια είναι νωρίς για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα αλλά μετά από 3 φορτίσεις δεν έχω δει διαφορά στην μπαταρία!
  4. Καλησπέρα παιδιά, Αποφάσισα τις προάλλες, λόγω μειωμένης απόδοσης της μπαταρίας, να επισκεφτώ την smartec. Τελικά μετά από περίπου δύο ώρες αναμονή με ενημέρωσαν ότι το κινητό είχε πρόβλημα στην κεντρική πλακέτα, όπου έγινε και η αλλαγή της. Όπως επίσης έγινε αλλαγή της μπαταρίας και μου δώσανε και καινούργιο φορτιστή. Περιμένω να περάσουν μερικές μέρες να δω αν έχει βελτιωθεί κάτι. **Βέβαια από την πρώτη στιγμή η μπαταρία ήταν στα επίπεδα 1,5-2 μέρες μέτριας χρήσης και με max 4 ώρες οθόνη, γύρω στο 25%. Αλλά δεν έδινα σημασία γιατί μου φαινόταν τρομερό σε σχέση με το προηγούμενο κινητό που είχα. Απλά τώρα ήμουν στην 1 μέρα με max 3.5 ώρες οθόνη στο 25-30%. Το γράφω απλά για να πω ότι από αλλού το περίμενα και από αλλού μου ήρθε!!!
  5. Καλησπέρα παιδιά Θα ήθελα μια βοήθεια αν είναι εύκολο! Το τελευταίο διάστημα η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Πιο συγκεκριμένα Παλιά έβγαζα max 3.5-4 ώρες οθονη και κοντά στις 2 μέρες, ενώ Τώρα ζορίζεται να φτάσει στις 3 με 1.5 μέρα το πολυ. Βέβαια εδώ και 9 μήνες που το έχω πάνω από 4 ώρες και κάτι δεν έχω φτασει. Συνήθως είμαι με αυτόματη φωτεινότητα, fhd, 4g, email, social, γενικά μέτρια χρήση! Για παράδειγμα Τώρα έχω 2.5 ώρες οθόνη, 1 μέρα, με ενεργοποιημένο το always on και μέτρια χρήση όπως είπα και παραπάνω! Να είναι μούφα η ρημάδα? Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο με τα δεδομένα!
  6. Η screenknight με την Neo Hybrid λέτε να κάθεται η θα την πετάει?
  7. Από που την αγόρασες την screenknight, ebay? Την βρίσκω ακριβά!
  8. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Edge και ξεκίνησα με το Book Case της samsung καθώς και την δικιά της προστασία για την οθόνη. Το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Στην συνέχεια είπα να δοκιμάσω την Neo Hybrid της Spigen, η οποία είναι υπέροχη αλλά δεν συνεργάζεται με την προστασία της samsung. Την πέταγε πάνω κάτω. Οπότε αγόρασα την προστασία της Spigen (Curved Crystal HD) η οποία τοποθετήθηκε σχετικά εύκολα και το αποτέλεσμα με την θήκη ήταν πάρα πολύ καλό. Μέχρι όμως να έρθει η επόμενη μέρα... Δυστυχώς άρχισε λίγο λίγο να την πετάει στις edge πλευρές και όσο την αφήνω χωρίς να την επαναφέρω τόσο ξεκολλάει. (?!?!?!?!?!?!) Επίσης δημιουργούνται γρατσουνιές με το παραμικρό. Μέσα σε μία μέρα χρήσης είχε γεμίζει μικρές που δεν φαινόντουσαν εύκολα, ενώ τώρα μετά από σχεδόν 1-2 εβδομάδες χρήσης έχει γεμίσει. Γενικά σας ζελατίνα είναι μια χαρά και στα χρώματα και στην αίσθηση αλλά για τα λεφτά της δεν την προτείνω. Και μόλις παρήγγειλα και εγώ την ζελατίνα που είπε ο φίλος με τον 0,80€, ποτέ δεν ξέρεις! (http://www.ebay.com/itm/351709378231)
  9. Μεγαλώνει πολύ το μέγεθος αυτή η θήκη? Σκέφτομαι να την πάρω!
  10. Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παρέλαβα το screen protector της Samsung. Με ταλαιπωρησε αρκετά για να μπει, ειδικά στις άκρες! Για ένα λόγο δεν κολλάνε καλά με αποτέλεσμα να έχω μικρές φούσκαλες στις 4 γωνίες! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή, και στην αίσθηση και στο αποτέλεσμα της οθόνης ! Είναι σαν να μην έχω βάλει κάτι! Την φοράω με το book Case της samsung και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!
  11. Μόλις έριξα και εγώ την παραγγελία μου. Εγώ έχω το Βοοκ Case της samsung, οπότε δεν νομίζω να έχει θέμα!
  12. Καλησπέρα παιδιά, Έχασα λίγο την μπάλα με τα μηνύματα! Υπάρχει κάνα άλλο Link για το screen protector της samsung. Αυτό πάει στα 13€ με αντικαταβολή (https://www.digideli.gr/Samsung-S7-Edge-149226?filter_name=S7%20edge).
  13. Το phonegallery μου απάντησε σε email ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν αν θα είναι ή όχι branded!
×
×
  • Create New...