vassilis018 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) το καλύτερο τρυκ πάντως αν διάβασες παραπάνω είναι ο χρωματισμός του weather widget αναλόγως αν είναι μέρα ή νύχτα. ας είναι καλά ο bouss.:) παίζει να φλασάριζα και 3η φορά την ρομ αν δεν μου το έλεγε :lol::p Edited March 23, 2014 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 το καλύτερο τρυκ πάντως αν διάβασες παραπάνω είναι ο χρωματισμός του weather widget αναλόγως αν είναι μέρα ή νύχτα. ας είναι καλά ο bouss.:) παίζει να φλασάριζα και 3η φορά την ρομ αν δεν μου το έλεγε :lol::p Αυτό έτσι δεν ήταν από την 4.2; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Με την ευκαιρία των screenshots, μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό το σύμβολο δίπλα από το πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας; By the way ωραίο φαίνεται το 6 Το USB Debug είναι, σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Το USB Debug είναι, σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο..;) Μπα. Το απενεργοποίησα και το βγάζει ακόμα. Μάλλον έχει δίκιο ο Βασίλης και είναι το MTP Edited March 23, 2014 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μπα. Το απενεργοποίησα και το βγάζει ακόμα. Μάλλον έχει δίκιο ο Βασίλης και είναι το MTP Ναι όντως το mtp είναι.. Το έχω απενεργοποιήσει εγώ γι' αυτό μπερδεύτηκα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 το καλύτερο τρυκ πάντως αν διάβασες παραπάνω είναι ο χρωματισμός του weather widget αναλόγως αν είναι μέρα ή νύχτα. ας είναι καλά ο bouss.:) παίζει να φλασάριζα και 3η φορά την ρομ αν δεν μου το έλεγε :lol::p Φίλε μου θες να μου πεις τον τρόπο;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν είναι μοντακι. Είναι τρυκ του sense 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Κοιταξ'τε κολλημα που εφαγα τωρα... Κοιτουσα την εφαρμογη Weather (την μαμησια) και πηγα στο demo, εκει που δειχνει τα συννεφα, τις αστραπες και τις βροντες... Ειναι πλεον ακινητα!!!! Ουτε animation ουτε ηχος! Εχω τικαρει την επιλογη να εχει ηχο, αλλα τιποτα! Εκανα reboot, αλλα παλι τιποτα! Πως μπορει να προεκυψε παλι αυτο? Ειμαι με 4.4.2 rootαρισμενος με TWRP 2.6... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλημέρα μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση: http://www.gsmarena.com/new_htc_one_gets_another_extended_handson_video_-news-8109.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Λοιπόν για να τα λέμε όλα.. εκπληκτικό το τηλέφωνο αλλά αυτό το θέμα με το ποσό εύκολα ζεσταίνεται- καίει κυριολεκτικά δεν πιάνεται και σου αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του ως SOS είναι τεράστιο μείον.. Στην ουσία μου ακυρώνειτο GPS αφού με απλή χρήση λίγα χιλιόμετρα και κυρίως αν μου τηλ. έκαψε για πλάκα.. Χωρίς χρήση φορτιστή δεν ξέρω αλλά δεν έχει και νοημα αφού η μπαταρια θα τελειώσει σε λίγα λεπτά.. Κρίμα πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Λοιπόν για να τα λέμε όλα.. εκπληκτικό το τηλέφωνο αλλά αυτό το θέμα με το ποσό εύκολα ζεσταίνεται- καίει κυριολεκτικά δεν πιάνεται και σου αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του ως SOS είναι τεράστιο μείον.. Στην ουσία μου ακυρώνειτο GPS αφού με απλή χρήση λίγα χιλιόμετρα και κυρίως αν μου τηλ. έκαψε για πλάκα.. Χωρίς χρήση φορτιστή δεν ξέρω αλλά δεν έχει και νοημα αφού η μπαταρια θα τελειώσει σε λίγα λεπτά.. Κρίμα πάντως.. Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ με το ONE X ήθελα να πιστεύω πως δεν υπάρχει στο ONE. Έχεις δοκιμάσει να το βάλεις σε πρόγραμμα εξοικονόμησης μπαταρίας μήπως και βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλημέρα μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση: http://www.gsmarena.com/new_htc_one_gets_another_extended_handson_video_-news-8109.php Οι δυνατότητες της κάμερας φαίνονται πολύ δυνατές!! Μου αρέσει πάρα πολύ που έβαλαν το ξεκλείδωμα με το διπλό χτύπημα!! :rolleyes: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Ρε παιδιά μπορώ να συνδέσω το κινητό με την TV με το USB και να το δει το κινητό σαν εξωτερικό δίσκο? Πχ. Στο Samsung galaxy S3 και στο S4 δεν το κάνει. Το δικό μας κινητό το κάνει? Και μια δεύτερη ερώτηση...Έχει το one βίντεο κλήση? Δεν το βρίσκω. Edited March 24, 2014 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 βίντεο κλήση αυτούσιο το android δεν έχει, εκτός και αν έχει η εκάστοτε εταιρεία δική της εφαρμογή, το Galaxy S2 υποστήριζε βίντεο κλήση π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Λοιπόν για να τα λέμε όλα.. εκπληκτικό το τηλέφωνο αλλά αυτό το θέμα με το ποσό εύκολα ζεσταίνεται- καίει κυριολεκτικά δεν πιάνεται και σου αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του ως SOS είναι τεράστιο μείον.. Στην ουσία μου ακυρώνειτο GPS αφού με απλή χρήση λίγα χιλιόμετρα και κυρίως αν μου τηλ. έκαψε για πλάκα.. Χωρίς χρήση φορτιστή δεν ξέρω αλλά δεν έχει και νοημα αφού η μπαταρια θα τελειώσει σε λίγα λεπτά.. Κρίμα πάντως.. φιλε μου, εχω απο τα πρωτα μοντελα και επειδη κυριολεκτικά του αλλαζω τα φωτα, τοσο πολυ δεν μου ζεσταίνει ουτε αμα ειμαι συνδεδεμένος με φορτιστή και να κανω browsing με mobile. Μήπως να το πας πίσω? Δεν μου φαινεται πολυ λογικο να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασία! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 φιλε μου, εχω απο τα πρωτα μοντελα και επειδη κυριολεκτικά του αλλαζω τα φωτα, τοσο πολυ δεν μου ζεσταίνει ουτε αμα ειμαι συνδεδεμένος με φορτιστή και να κανω browsing με mobile. Μήπως να το πας πίσω? Δεν μου φαινεται πολυ λογικο να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασία! :confused: Συμφωνώ , ούτε το δικό μου είχε τέτοια θέματα. ´Εχω κάνει διαδρομή με GPS σχεδόν μία ώρα και δεν είδα κάτι αφύσικο. Το είχα βεβαια εκτός φορτιστή , γιατί αλλιώς όλα τα κινητά ανεβαζουν τρελλές θερμοκρασίες, μιας και ο φίλος μας μίλησε κιόλας και το είχε και στο ρεύμα. Ε δεν είναι ρε παιδιά συσκευή gps, τηλέφωνο είναι. Λίγο μέτρο δεν κάνει κακό , για την συσκευή το λέω , θα τα παίξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Συμφωνώ , ούτε το δικό μου είχε τέτοια θέματα. ´Εχω κάνει διαδρομή με GPS σχεδόν μία ώρα και δεν είδα κάτι αφύσικο. Το είχα βεβαια εκτός φορτιστή , γιατί αλλιώς όλα τα κινητά ανεβαζουν τρελλές θερμοκρασίες, μιας και ο φίλος μας μίλησε κιόλας και το είχε και στο ρεύμα. Ε δεν είναι ρε παιδιά συσκευή gps, τηλέφωνο είναι. Λίγο μέτρο δεν κάνει κακό , για την συσκευή το λέω , θα τα παίξει. από όσα έγραψες φίλε Γιάννη θα κρατήσω την παράγραφο, Ε δεν είναι ρε παιδιά συσκευή gps, τηλέφωνο είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Οι δυνατότητες της κάμερας φαίνονται πολύ δυνατές!! Μου αρέσει πάρα πολύ που έβαλαν το ξεκλείδωμα με το διπλό χτύπημα!! :rolleyes: Γίνεται και στο Μ7 αν περάσεις αυτό το kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233665 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εγώ που έχω το max δεν έχω δει ίχνος ζέστης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μάη/Ιούνιο φαίνεται πως θα έρθει το sense 6 στο one. Αρκετά γρήγορα δηλαδή αν ισχύσει. http://www.droid-life.com/2014/03/24/htc-one-sense-6/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πολύ καλό νέο.. Ελπίζω να τρέχει και χωρίς προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μάη/Ιούνιο φαίνεται πως θα έρθει το sense 6 στο one. Αρκετά γρήγορα δηλαδή αν ισχύσει. http://www.droid-life.com/2014/03/24/htc-one-sense-6/ Μέχρι το τέλος της εβδομάδας μάλλον θα το έχουν όλες οι γνωστές custom Rom. Και όχι μεταφορά από το M8 με προσαρμογή για αφαίρεση των on-screen buttons, αλλά το original base για το M7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 όποιος δεν θέλει να περιμένει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2693393 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Eξαιρετικά νέα: http://www.androidauthority.com/blinkfeed-launcher-361112/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 πριν λίγο είδα φώτο ότι θα είναι και waterproof? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts