vassilis018 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 σήμερα πάντως που πήγα να βγάλω φώτο, διέκρινα αυτό το μωβ πέπλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το "μοβ πέπλο" εμφανίζεται όταν το κινητό για κάποιο λόγω έχει ζεσταθεί αρκετά. Διότι αν βάλω το κινητό ανάποδα σε μία επιφάνεια τότε δείχνει μαύρο. Αν το κάνω μετά από χρήση του κινητού πχ κάποιο παιχνίδι, δείχνει μοβ!!! Το έχει δοκιμάσει κανένας αυτό που λέω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το "μοβ πέπλο" εμφανίζεται όταν το κινητό για κάποιο λόγω έχει ζεσταθεί αρκετά. Διότι αν βάλω το κινητό ανάποδα σε μία επιφάνεια τότε δείχνει μαύρο. Αν το κάνω μετά από χρήση του κινητού πχ κάποιο παιχνίδι, δείχνει μοβ!!! Το έχει δοκιμάσει κανένας αυτό που λέω? Ισχύει. Όσο πιο ζεστό τόσο πιο μωβ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μα εμένα έβγαλε το μωβ πέπλο, όταν το κινητό ήταν σε idle. Άνοιξα το κινητό να βγάλω φώτο και εμφανίστηκε το μωβ πέπλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μα εμένα έβγαλε το μωβ πέπλο, όταν το κινητό ήταν σε idle. Άνοιξα το κινητό να βγάλω φώτο και εμφανίστηκε το μωβ πέπλο. Γενικά το μωβ πέπλο υπάρχει αλλά όσο ζεσταίνει το κινητό γίνεται όλο και πιο έντονο από ότι έχω καταλάβει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παίδες, καλησπέρα. Θυμίστε μου λίγο. Πριν από κάποιο καιρό έκανα την αναβάθμιση και πλέον σε κάποιες εφαρμογές έχω πάλι αυτές τις τρεις τελίτσες κάτω κάτω με μια μαύρη μπάρα. Θυμίστε μου πως την αφαιρώ γιατί δεν θυμάμαι και μου την δίνει στα νεύρα. :p:rolleyes: Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παίδες, καλησπέρα. Θυμίστε μου λίγο. Πριν από κάποιο καιρό έκανα την αναβάθμιση και πλέον σε κάποιες εφαρμογές έχω πάλι αυτές τις τρεις τελίτσες κάτω κάτω με μια μαύρη μπάρα. Θυμίστε μου πως την αφαιρώ γιατί δεν θυμάμαι και μου την δίνει στα νεύρα. :p:rolleyes: για δες εδώ από το 2:00 και μετά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ρε παιδιά κανένα νέο για την kirkat έχουμε;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Σε μερικούς έχει έρθει, σε άλλους όχι ακόμα. Υπομονή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά έχει κάποιος διαθέσιμες τις ρυθμίσεις για την cosmote για τα data? Άλλαξα κάρτα και τις έχασε. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά έχει κάποιος διαθέσιμες τις ρυθμίσεις για την cosmote για τα data? Άλλαξα κάρτα και τις έχασε. Μα κι εγω αλλαξα οταν αγορασα την συσκευη και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα... :confused::confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά έχει κάποιος διαθέσιμες τις ρυθμίσεις για την cosmote για τα data? Άλλαξα κάρτα και τις έχασε. [ATTACH]41404[/ATTACH][ATTACH]41405[/ATTACH] Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση από την HTC. Δυστυχώς είναι μόνο για US of A http://www.androidcentral.com/htc-advantage-new-level-commitment-android-customers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Νέα από το WiFi. Δυστυχώς δεν τα πάει καλά. Δεν έχω πειράξει καθόλου το router γιατί δεν είναι δικό μου κι έτσι το μόνο που μπορώ να πω ότι πότε συνδέεται ποτέ όχι. Μου το έκανε και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Στην αρχή δε συνδεόταν παρόλο που έδειχνε ότι είχε φουλ σήμα. Το ανοιγόκλεισα μερικές φορές και τελικά συνδέθηκε. Στης Αθήνας δεν είχε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Νέα από το WiFi. Δυστυχώς δεν τα πάει καλά. Δεν έχω πειράξει καθόλου το router γιατί δεν είναι δικό μου κι έτσι το μόνο που μπορώ να πω ότι πότε συνδέεται ποτέ όχι. Μου το έκανε και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Στην αρχή δε συνδεόταν παρόλο που έδειχνε ότι είχε φουλ σήμα. Το ανοιγόκλεισα μερικές φορές και τελικά συνδέθηκε. Στης Αθήνας δεν είχε πρόβλημα. Εισαι σε KitKat? Εμενα μετα το update δεν συνδεόταν σε πολλά router. Πέρασα το wififix και μετα εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εισαι σε KitKat? Εμενα μετα το update δεν συνδεόταν σε πολλά router. Πέρασα το wififix και μετα εστρωσε Ναι, kit kat. Δηλαδή υπάρχει ένα θέμα μετά την αναβάθμιση. Ποιό WiFi fix; Για στείλε λινκ. Υποψιάζομαι αυτό που χρειάζεται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Νέα από το WiFi. Δυστυχώς δεν τα πάει καλά. Δεν έχω πειράξει καθόλου το router γιατί δεν είναι δικό μου κι έτσι το μόνο που μπορώ να πω ότι πότε συνδέεται ποτέ όχι. Μου το έκανε και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Στην αρχή δε συνδεόταν παρόλο που έδειχνε ότι είχε φουλ σήμα. Το ανοιγόκλεισα μερικές φορές και τελικά συνδέθηκε. Στης Αθήνας δεν είχε πρόβλημα. φίλε karx θα φταίει η υγρασία της Θεσσαλονίκης :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ναι, kit kat. Δηλαδή υπάρχει ένα θέμα μετά την αναβάθμιση. Ποιό WiFi fix; Για στείλε λινκ. Υποψιάζομαι αυτό που χρειάζεται root. Ναι αυτο που χρειαζεται root ειναι. Το πέρασα και ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 φίλε karx θα φταίει η υγρασία της Θεσσαλονίκης :p:lol: :-D Μια χαρά είμαστε κι εκεί πάνω. Εδώ Αθήνα ήδη σκάω από ζέστη. Δε μας τα λέει πάντως καλά η 4.4.2 με το WiFi. Κάνε root τελικά να είσαι έτοιμος για το fix. Όταν συνδέεται όμως πιάνει όσο κανένα άλλο το άτιμο! ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτο που χρειαζεται root ειναι. Το πέρασα και ολα καλα Κατάλαβα. Δεν την γλυτώνω δηλαδή όλη τη διαδικασία. Όποια άλλη εφαρμογή έβαλα από play δεν έκανε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αν και είναι εκτός θέματος ανακοινώθηκε τελικά η ημερομηνία παρουσίασης του Μ8. 25 Μαρτίου τελικά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Το Μάρτιο έχουμε αγορές! !! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Διαβάστε σχετικά εδώ. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 παίδες είναι όντως τόσο χαλια η εταιρία που προσφέρει την εγγύηση στην ελλάδα? σκέφτομαι να παο για htc one αλλα έχω διαβάσει πολύ κακά comments Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 παίδες είναι όντως τόσο χαλια η εταιρία που προσφέρει την εγγύηση στην ελλάδα? σκέφτομαι να παο για htc one αλλα έχω διαβάσει πολύ κακά comments δεν είναι και ότι καλύτερο η arvato, είναι η αλήθεια. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα για υπέρβαση προτίμησε να το αγοράσεις από expansys.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 πια η διαφορα? άμα το πάρο από skroutzomagazo θα είναι από "αρβατο" ενώ η "εξπανσυς" έχουν δικό τους service για τα πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts