Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο stock Mail app υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις ένα e-mail τ'οποίο αποτελείται από μια εικόνα (όπως π.χ. το newsletter του Πλαισίου) σε ολόκληρη την οθόνη; Να γίνεται δηλαδή resized το mail (εικόνα) και να καταλαμβάνει όλη την οθόνη και να το βλέπεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις scroll αριστερά-δεξιά;

Στο iOS αυτό γινόταν by default, εδώ στο Android δεν έχω βρει κάποια επιλογή.

129026.png?1640591734

Παιδια εχεις κανεις βαλει την Revolution HD? Αν ναι,

1. εχει βελτιωσεις σε σχέση με την στοκ?

2. οι τρεις τελιτσες σε καποιες εφαρμογες εχουν εξαφανιστει?

Στο stock Mail app υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις ένα e-mail τ'οποίο αποτελείται από μια εικόνα (όπως π.χ. το newsletter του Πλαισίου) σε ολόκληρη την οθόνη; Να γίνεται δηλαδή resized το mail (εικόνα) και να καταλαμβάνει όλη την οθόνη και να το βλέπεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις scroll αριστερά-δεξιά;

Στο iOS αυτό γινόταν by default, εδώ στο Android δεν έχω βρει κάποια επιλογή.

Έχω την εντύπωση πως όχι... το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς στα emails που βλέπεις..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Για την 4.2.2 εχουμε κανα νεο? υποτιθεται οτι επρεπε ηδη να εχει βγει, ετσι ελεγαν τουλαχιστον καποιες φημες

Να πω πάντως ότι το πληκτρολόγιό του είναι πάρα πολύ καλό. Νιώθω ότι πατάω στην τύχη και μου βγάζει αυτό που θέλω να γράψω. Δεν μου φαίνεται ότι θα βάλω κάποιο τρίτο.

Για την 4.2.2 εχουμε κανα νεο? υποτιθεται οτι επρεπε ηδη να εχει βγει, ετσι ελεγαν τουλαχιστον καποιες φημες

Κάποιοι λένε ότι το πήραν στην Αμερική αλλά δεν ξέρω. Να είμαι ειλικρινής το θέλω για την μπαταρία και τα quick settings αλλά προτιμώ να περιμένω από το να έχει bugs

Μια ερώτηση παιδια. Η αρβάτο καλυπτει μοντέλα αγορασμένα απο amazon γαλλίας (υπάρχει απόδειξη)? Γνωριζει κανεις ? ( Κανονικά θα έπρεπε διότι ειναι αγορασμένο απο εντός Ευρώπης )

Δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα αν καλυπτει που λογικα ναι,διοτι ειναι συσκευη αγορασμενη απο ΕΕ ,αλλα το καλο με αγορες απο amazon ειναι οτι μεσα στις πρωτες 30 ημερες μπορεις να ζητησεις αντικατασταση συσκευης η' επιστροφη χρηματων σε περιπτωση ελλατωματικης συσκευης,ετσι τουλαχιστον να εισαι καλυμενος τουλαχιστον στην αρχη και να αποφυγεις την Arvato που με 2 κινητα απο Sony και Nokia 2 μηνες περιμενα για να τα φτιαξουν σωστα και γενικα ειναι προς αποφυγην.

Μακρυα και αγαπημενοι δηλαδη:p

Αλλα καλυτερα επικοινωνησε με την HTC για σιγουρια οσον αφορα αν σε καλυπτει,διοτι προσωπικα απο Samsung και Nokia ξερω οτι καλυπτομαι απο αγορες απο amazon αλλα απο HTC δεν γνωριζω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σχετικά με τη ram του κινητού να ρωτήσω.

Πηγαίνω ρυθμίσεις/εφαρμογές/εκτελείται/ και εκεί βλέπω 1.5 gb μεγιστη ram.

Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή βλέπω 656MB/1.5GB

Επίσης κατέβασα το CPU-Z και εκεί διαβάζω: TOTAL RAM 1567 MB

Να πιθανολογήσω ότι την υπόλοιπη ram μέχρι 2.0 GB τη κρατάει το σύστημα και δε φαίνεται ? η κάτι δε πάει καλά ??

Στις πληροφορίες υλικού δείχνει 2.0 GB....Οποτε μάλλον τζάμπα αγχώθηκα

Edited by Imperia

Δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα αν καλυπτει που λογικα ναι,διοτι ειναι συσκευη αγορασμενη απο ΕΕ ,αλλα το καλο με αγορες απο amazon ειναι οτι μεσα στις πρωτες 30 ημερες μπορεις να ζητησεις αντικατασταση συσκευης η' επιστροφη χρηματων σε περιπτωση ελλατωματικης συσκευης,ετσι τουλαχιστον να εισαι καλυμενος τουλαχιστον στην αρχη και να αποφυγεις την Arvato που με 2 κινητα απο Sony και Nokia 2 μηνες περιμενα για να τα φτιαξουν σωστα και γενικα ειναι προς αποφυγην.

Μακρυα και αγαπημενοι δηλαδη:p

Αλλα καλυτερα επικοινωνησε με την HTC για σιγουρια οσον αφορα αν σε καλυπτει,διοτι προσωπικα απο Samsung και Nokia ξερω οτι καλυπτομαι απο αγορες απο amazon αλλα απο HTC δεν γνωριζω.

Η htc αναγνωρίζει άμεσα συσκευές με ελληνικό (ισπανικό) imei. Δέχεται τις συσκευές που προορίζονται για την ευρωπαϊκή εφόσον είναι unbranded. Δέχεται τέλος και τις branded ευρωπαϊκές συσκευές αλλά με διαφορετική διαδικασία (μάλλον τις στέλνει ή τις στέλνεις στον αντίστοιχο πάροχο). Αυτά μου είπαν στο τηλέφωνο.

Σχετικά με τη ram του κινητού να ρωτήσω.

Πηγαίνω ρυθμίσεις/εφαρμογές/εκτελείται/ και εκεί βλέπω 1.5 gb μεγιστη ram.

Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή βλέπω 656MB/1.5GB

Επίσης κατέβασα το CPU-Z και εκεί διαβάζω: TOTAL RAM 1567 MB

Να πιθανολογήσω ότι την υπόλοιπη ram μέχρι 2.0 GB τη κρατάει το σύστημα και δε φαίνεται ? η κάτι δε πάει καλά ??

Στις πληροφορίες υλικού δείχνει 2.0 GB....Οποτε μάλλον τζάμπα αγχώθηκα

Ό,τι λείπει από ram πηγαίνει στην gpu. Έτσι λειτουργούν όλα τα Android.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλήμερα παιδιά, χθες παρέλαβα το κινητό

προσπαθώντας να βάλω τους email λογαριασμούς μου συνδέθηκε μόνο με το gmail.

Στο yahοο και το hotmail μου λεει οτι '' είναι αδύνατη η σύνδεση με τον διακομιστή....δεν ανταποκρίνεται ''

Παρατήρησα οταν άνοιξα την συσκευή, οτι ήταν σεταρισμενο στα Γερμανικά (αγορασμένο όμως απο Ελλάδα),

ίσως παιζει κάποιο ρόλο?.

Κατι που με ενοχλεί, για να το ξεκλειδώνω καθε φορά θα πρέπει να πατάω το on/off?.... είναι πολύ μακρια!

Με το Home button θα ήταν πολυ πιο εύκολο. Υπάρχει τρόπος?

Να σημειώσω ότι είναι πρώτη μου φορά που παίρνω android συσκευή οπότε δεν ξέρω αν κατι μου διαφεύγει.

Edited by nato

Επανεφερα το backup στο τηλεφωνο μετα απο reset, και δεν μου εχει περασει τα παλια μου μυνηματα.

Δεν τα κραταει το backup τα sms?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Επανεφερα το backup στο τηλεφωνο μετα απο reset, και δεν μου εχει περασει τα παλια μου μυνηματα.

Δεν τα κραταει το backup τα sms?

Δεν νομίζω:

HTC Backup supports more than 150 settings, including:

*Home screen - app shortcuts and widget layouts

*BlinkFeed categories

*Sense TV remotes and viewing preferences

*Social network accounts & passwords - Flickr, LinkedIn

*Mail accounts & passwords - Exchange, Hotmail, POP/IMAP

*Evernote account & password for HTC Notes sync

*Personal dictionary

*Alarms

*Bookmarks

*Stocks

*Weather and world clock cities

*Wallpaper

*Wi-Fi networks

*Many more

Επίσης δεν κάνει backup εικόνες και βίντεο γιατί το κάνει το dropbox, οπότε αν δεν έχεις συνκάρει το dropbox να το ξέρεις.

Καλήμερα παιδιά, χθες παρέλαβα το κινητό

προσπαθώντας να βάλω τους email λογαριασμούς μου συνδέθηκε μόνο με το gmail.

Στο yahοο και το hotmail μου λεει οτι '' είναι αδύνατη η σύνδεση με τον διακομιστή....δεν ανταποκρίνεται ''

Παρατήρησα οταν άνοιξα την συσκευή, οτι ήταν σεταρισμενο στα Γερμανικά (αγορασμένο όμως απο Ελλάδα),

ίσως παιζει κάποιο ρόλο?.

Κατι που με ενοχλεί, για να το ξεκλειδώνω καθε φορά θα πρέπει να πατάω το on/off?.... είναι πολύ μακρια!

Με το Home button θα ήταν πολυ πιο εύκολο. Υπάρχει τρόπος?

Να σημειώσω ότι είναι πρώτη μου φορά που παίρνω android συσκευή οπότε δεν ξέρω αν κατι μου διαφεύγει.

Δεν νομίζω να παίζει κανέναν ρόλο. Εγώ το έχω αγοράσει από Αμερική. Στο mail app τους έβαλες έτσι; Εγώ μόνο όνομα και κωδικό έβαλα στο yahoo και δούλεψε κανονικά. Ένα άλλο pop3 που είχα το έκανα manually και δούλεψε και εκείνο κανονικά.

Αυτό με το on/off είναι πραγματικά πρόβλημα. Είναι και αριστερά το κουμπί οπότε (για εμάς τους δεξιόχειρες) είναι ταλαιπωρία να το πατάς συνέχεια. Νομίζω ότι γίνεται να το ανοίγεις αλλιώς, αλλά μόνο αν κάνεις root την συσκευή. Αν ξέρει κάποιος άλλος ας το πει γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει.

Ένα θεματάκι που έχω είναι με το LED. Σταματάει να αναβοσβήνει μετά από κάποια λεπτά, το οποίο το βρίσκω εντελώς χαζό γιατί πολλές φορές χρειάζεται να το κοιτάξω αρκετή ώρα μετά. Έτσι αναγκάζομαι να το ανοίγω για να δω αν έχει έρθει κάτι. Όπως επίσης το γεγονός ότι όταν φορτίζεις χάνεις επί της ουσίας τη δυνατότητα των notifications με το LED να είναι σταθερά κόκκινο.

Ναι στο mail app αναφέρομαι για να τα έχω συγκεντρωτικα. Το προσπάθησα και με τους δυο τρόπους άλλα δεν μπορεί να συνδεθεί , μου βγάζει το μήνυμα '' είναι αδύνατη η σύνδεση με τον διακομιστή....δεν ανταποκρίνεται ''.Στο app της yahoo συνδέομαι κανονικά.

Μίλησα με cosmote και htc μου είπαν καταρχάς ότι η συσκευή είναι για κάποιον Γερμανικό παροχο και οτι πρέπει να αλλάξω το APN ,και οτι πρέπει να βρω τα στοιχεία του yahoo mail για να το περάσω χειροκίνητα στην συσκευή. Από που θα βρω όμως αυτά τα στοιχεία?

Edited by nato

Για το θεμα της ενεργοποιησης του κινητου με το κουμπι...γιατι δεν κατεβαζετε το app Smart Screen On που ενεργοποιει το proximity sensor?

Ειναι παραμετροποιησιμο..το εχω σεταρει σε κινηση εκκρεμες και δεν χρειαζεται να βρισκω να παταω το κουμπι.

Το app αυτο εχει απο τα ωηλοτερα ποσοστα επιτυχιας αναγνωρισης της κινησης.

Μονο οταν ειμαι κατω απο ηλιο δεν το πιανει και πρεπει να παταω το κουμπι

Diligentia, Vis, Celeritas

Για το θεμα της ενεργοποιησης του κινητου με το κουμπι...γιατι δεν κατεβαζετε το app Smart Screen On που ενεργοποιει το proximity sensor?

Ειναι παραμετροποιησιμο..το εχω σεταρει σε κινηση εκκρεμες και δεν χρειαζεται να βρισκω να παταω το κουμπι.

Το app αυτο εχει απο τα ωηλοτερα ποσοστα επιτυχιας αναγνωρισης της κινησης.

Μονο οταν ειμαι κατω απο ηλιο δεν το πιανει και πρεπει να παταω το κουμπι

Είναι πιο εύκολο τα πατήσω το κουμπί τραβώντας το δείκτη πίσω και πανω αριστερά, παρά να χρησιμοποιήσω δύο χέρια για να χαιρετάω τον αισθητήρα. Άλλωστε αν φτάσω ως εκεί... Δίπλα είναι το κουμπί. Αν δεν είναι σοβαρή λύση είτε με τα κουμπιά έντασης είτε με τα capacitive δεν κάνουμε τίποτα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Συμφωνώ... Άσε που νομίζω ότι apps τέτοιου είδους ανεβάζουν πολύ την κατανάλωση μπαταρίας.

Για το yahoo δοκίμασες αυτά τα settings nato;

http://help.yahoo.com/kb/index?page=content&y=PROD_MOBILE&locale=en_US&id=SLN3696

Είναι πιο εύκολο τα πατήσω το κουμπί τραβώντας το δείκτη πίσω και πανω αριστερά, παρά να χρησιμοποιήσω δύο χέρια για να χαιρετάω τον αισθητήρα. Άλλωστε αν φτάσω ως εκεί... Δίπλα είναι το κουμπί. Αν δεν είναι σοβαρή λύση είτε με τα κουμπιά έντασης είτε με τα capacitive δεν κάνουμε τίποτα.

Όποιος βέβαια ειναι root υπάρχει η εύκολη λύση , kernel ElementalX με sweep2wake, doubletap2wake και διάφορα άλλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249774

Samsung galaxy s21+

Τώρα που το είπε ο nato δοκίμασα να δω τα μέιλ μου στο yahoo (είναι ένας λογαριασμός που δεν ελέγχω συχνά) kai πήρα error (authentication failed) μήνυμα κι εγώ.

Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος άλλος με το stock app;

Δοκίμασα να βγάλω και να ξαναβάλω το account και μου βγάζει το μήνυμα στο outgoing server.

Γενικά κατά καιρούς έχω παρατηρήσει διάφορα προβλήματα με το yahoo mail μέσα από διάφορα κινητά και λειτουργικά.

Συμφωνώ... Άσε που νομίζω ότι apps τέτοιου είδους ανεβάζουν πολύ την κατανάλωση μπαταρίας.

Για το yahoo δοκίμασες αυτά τα settings nato;

http://help.yahoo.com/kb/index?page=content&y=PROD_MOBILE&locale=en_US&id=SLN3696

To δοκίμασα άλλα τζίφος.

Δεν μου βγαζει επιλογή στο HTC για incoming και outgoing server επίσης ο λογαριασμός μου είναι .gr όχι .com.

To googlαρα αλλά δεν βγάζει κάτι για το ελληνικό.

Edited by nato

To δοκίμασα άλλα τζίφος.

Πρόσεξα ότι δεν έχει επιλογή για incomig και outgoing server και ο λογαριασμός είναι .gr όχι .com.

To googlαρα αλλά δεν βγάζει κάτι για το ελληνικό.

Οι λογαριασμοί yahoo.gr έχουν το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα συνάντησα και στο note II.

Οι .com συγχρονιζουν κανονικά.

1) Note 8

2) Note III

Οι λογαριασμοί yahoo.gr έχουν το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα συνάντησα και στο note II.

Οι .com συγχρονίζουν κανονικά.

Στο ios επι δυο χρονια δεν έχω κανένα πρόβλημα στον συγχρονισμό με δυο λογαριασμούς στο yahoo.gr ένα gmail και ένα hotmail όλα στο app του iphone

Πάντως εγώ έπαιρνα κανονικά mail τις προηγούμενες μέρες και σήμερα έχω πρόβλημα.

Και όταν πάω να ξαναπεράσω τον λογαριασμό μου βγάζει πρόβλημα στο outgoing.

EDIT Τώρα είμαι ΟΚ, αφού το δοκιμασα πολλές φορές.

Πάντως γενικά αν το ψάξετε κιόλας η yahoo έχει θεματάκια και σπρώχνει τον κόσμο προς το app της.

Edited by Sotnem

καποιος ειχε αναφερει σε προιγουμενο ποστ για την επιπλεον χρεωση στη χρηση 4G !!! http://techblog.gr/internet/vodafone-4g-promotion-since-october-2973/

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κατάλαβε πως λειτουργεί το WiFi στο πρόγραμμα εξοικονόμησης. Η συσκευή δέχεται όλες τις ειδοποιήσεις αλλά συμπεριφέρεται σα να μην έχει σύνδεση στο ίντερνετ.

Καλημέρα με system update:

:)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κατάλαβε πως λειτουργεί το WiFi στο πρόγραμμα εξοικονόμησης. Η συσκευή δέχεται όλες τις ειδοποιήσεις αλλά συμπεριφέρεται σα να μην έχει σύνδεση στο ίντερνετ.

Το έχω κι εγώ απορία. Ψάχνοντας είδα από διάφορους να λένε σε στυλ Apple "είναι μαγικό". Το σκέφτομαι να το χρησιμοποιώ κι εγώ, απλά φοβάμαι μη χάνω ειδοποιήσεις. Για πες την άποψή σου.

Edited by Sotnem