Jump to content

idemis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About idemis

  • Ημ. Γέννησης 14/08/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

idemis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω παραγγειλει κι εγω μια τετοιου ειδους αλλα με προβληματιζει το ποσο προστατευτικη θα ειναι καθως ειναι πολυ λεπτη. Για την ωρα ειμαι με τη μαμα που ειχε στο κουτι. Ειδα σε video ποσο ευθραυστο ειναι το κινητο και τρεμει το φιλοκαρδι μου.
  2. sorry στο miui.com ηταν... http://en.miui.com/thread-442086-3-1.html
  3. Αυτην συζητουσαμε λιγο πιο πανω..για τηλεφωνα με global stable rom παιζουν εκδοσεις 3+++ και 2+++ για mm, οι οποιες (πριν λιγο τις διεγραψα) δεν εχουν καμια σχεδον παραμετροποιηση σε σχεση με την open/snap. Δεν ξερω οι τελευταιες εκδοσεις τι περιλαμβανουν γιατι ειναι για nougat και δεν παιζουν σε μενα που δεν εχω πειραξει καθολου το τηλεφωνο και ειμαι με mm. Κατι κουλο αν το εχετε παρατηρησει..... Ειτε με στοκ launcher, ειτε με nova, με οσα theme κι αν εχω δοκιμασει, η status μπαρα ειναι διαφανη με αποτελεσμα να φαινεται το wallpaper απο κατω. Με το που μπαινω στην εφαρμογη open camera τοτε η μπαρα γινεται πολυ λιγοτερο transparent (αλλα οχι εντελως μαυρη) και δεν ειναι τοσο εντονος ο φωτισμος στα γραμματα. Με το που κανω αλλαγη απο combine σε separate στο μενου της μπαρας για τον τροπο εμφανισης των notification γινεται παλι transparent αλλα μεχρι να μπω ξανα στην εφαρμογη. Μετα παλι χαλαει παλι Στο nova δεν υπακουει και στην παραμετροποιηση που κανεις για τη μπαρα. (transparency)
  4. Eχω βαλει καποιες παραμετρους που ειχε παραθεσει ενα μελος στο xda. Mονη διαφορα οτι εχω βαλει στο scene mode το hdr για ληψεις την ημερα.
  5. Εχω την open και την snap.... σιγουρα καλυτερη η snap για φωτογραφιες....την οpen την κραταω για βιντεο. Παντως δεν εχω κανει τιποτα στο τηλεφωνο για να εκμεταλλευτω το API2 που απο ο,τι λετε εκει ειναι ολα τα λεφτα. Θα δοκιμασω την εκδοση που μου ειπες να δω τι θα γινει.
  6. Προσπαθησα να εγκαταστησω το Google Camera... Αρχικα δεν το εχει στο play store. Πηγα εδω https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/ Βρηκα οτι για 6αρα version android πρεπει να κατεβασω την εκδοση που βγηκε το Μαιο 16, την 3.2.045, καθως ολες οι αλλες μεταγενεστερες,λεει οτι ειναι για nougat. Eχει 2 επιλογες να κατεβασεις....μολονοτι τις εχω κατεβασει και τις 2 δεν μου εγκαθιστα καμια. Το τηλεφωνο ειναι με 8.2.5.0 global stable (MAHMIDL), 1) δεν ειναι ξεκλειδωτο 2) δεν ειναι root Εχει κανεις να προτεινει καμια λυση?
  7. Ευχαριστω πολυ...εφταιγε και το theme που ειχα βαλει και για καποιο λογο δεν εβγαζε την επιλογη να ψαξω τα δικα μου στο κατω μερος της οθονης. Το τηλεφωνο σκαλιζεται απο το μεσημερι και απο το 75% τωρα εχει φτασει στο 33 αλλα με συνεχεις εγκαταστασεις και tweaking. Δεν εχω ξαναδει τετοια μπαταρια.
  8. Τελικα εκανα την κινηση και αγορασα το κινητο στην εκδοση με τα 6 gb. Εχω 2 ερωτησεις....δεν δεχεται το miui live wallpapers...???...απο τα 6-7 που ειχα μονο το ενα μπορεσα να κανω να παιξει. Επισης δεν μπορω να βαλω καποιο δικο μου mp3 για ringtone/sound παρολο που εχω αντιγραψει στα folder ringtones/notifications τα αρχεια που θελω. Το κινητο εχει την 8.2.5.0 ΜΑHMIDL rom , εχει κανονικα playstore και γλωσσες, δεν ειναι ξεκλειδωτο και δεν του εχω κανει root ή φλασαρει καποια αλλη ρομ.
  9. Δεν έχω αγορασει το κινητό ακόμα... Σκέφτομαι να το κάνω αλλά θέλω να διασφαλισω πρωτα το γεγονός ότι θα είναι λειτουργικό χωρις πειράγματα...αν ξερετε κάποιο μαγαζί,site που το έχει με τη σωστή ρομ ευχαρίστως να μου το υποδειξετε
  10. Στις συσκευές που πουλιούνται τώρα ειτε απο αglobalcentral ή σκρουτζομαγαζο και έχουν τις τελευταίες rom...... υπάρχει κανονικά playstore ή πρέπει να αναγκαστικα να φλασαρεις αλλες οπως έκαναν παιδιά στις αρχές της χρονιάς; Γενικά επειδή δεν έχω εμπειρία από αυτά το κινητό χρειάζεται πολλές τροποποιήσεις από το χρήστη για να λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα;
  11. Κατι που εμφανιστηκε με το που εκανα update σε lol....επιτελους βρηκα τι φταιει (βεβαια δεν εσκασα να κατσω να το βρω παρα ελεγα οτι μαλλον με f.r θα στρωσει) Το αναφερω μπας και υπαρχει καποιος που δεν ηξερε το λογο εμφανισης μηπως και σωθει. Με τη lol δεν μπορεις να κανεις install κανενα app απο....unknown source....γενικα δλδ εκτος play store, ακομα κι αν εχεις τικαρισμενο το αναλογο boolean πεδιο οταν ειναι σε λειτουργεια καποιο app που εχει σχεση με τη φωτεινοτητα της οθονης. Στο δικο μου εχω εγκατεστημενο το Lux Lite. Mε το που το απενεργοποιω...μια χαρα κανω install οποιαδηποτε εφαρμογη εχω κατεβασει απο 'αλλο' store ή απο xda. Με το που το ενεργοποιω παλι (γιατι ειναι πολυ διαφορετικη η φωτεινοτητα στο αυτοματο λογω των παραμετρων που εχω βαλει) δεν μπορω να κανω install παρα μονο απο το play store. Δεν ξερω αν αυτο ισχυει σε root συσκευες παντως σε unroot συμβαινει
×
×
  • Create New...