serreos73 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 καλησπερα. σε κινητο 925 εδω και 2 μερες ενω με ειδοποιει για ενημερωση τριων εφαρμογων οταν παταω ληψη βγαζει την ενδειξη "σε εκρεμοτητα" χωρις να κανει καμια ενεργεια... επισης μπαινοντας στο store οποια εφαρμογη πατησω για εγκατασταση παλι βγαζει την ενδειξη "σε εκρεμοτητα" και δεν την κατεβαζει στο κινητο.. γνωριζει καποιος τι συμβαινει και τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 καλησπερα. σε κινητο 925 εδω και 2 μερες ενω με ειδοποιει για ενημερωση τριων εφαρμογων οταν παταω ληψη βγαζει την ενδειξη "σε εκρεμοτητα" χωρις να κανει καμια ενεργεια... επισης μπαινοντας στο store οποια εφαρμογη πατησω για εγκατασταση παλι βγαζει την ενδειξη "σε εκρεμοτητα" και δεν την κατεβαζει στο κινητο.. γνωριζει καποιος τι συμβαινει και τι πρεπει να κανω? κάνε ένα soft reset (κρατημένο παρατεταμένα το power + vol up), μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σε 925 φίλου όταν ενεργοποιεί την ανοικτή ακρόασή ο συνομιλητής δεν ακούει τίποτα (σε όλα Viber,Skype,what's up), τί μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σε 925 φίλου όταν ενεργοποιεί την ανοικτή ακρόασή ο συνομιλητής δεν ακούει τίποτα (σε όλα Viber,Skype,what's up), τί μπορεί να φταίει? Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το μικρόφωνο; Ας δοκιμάσει να βγάλει κάποιο βίντεο για να δείτε αν γράφει και ήχο μαζί η συσκευή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σε 925 φίλου όταν ενεργοποιεί την ανοικτή ακρόασή ο συνομιλητής δεν ακούει τίποτα (σε όλα Viber,Skype,what's up), τί μπορεί να φταίει? Μήπως πατάει mute αντί για ανοιχτή ακρόαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το μικρόφωνο; Ας δοκιμάσει να βγάλει κάποιο βίντεο για να δείτε αν γράφει και ήχο μαζί η συσκευή. Ούτε στο Βίντεο γράφει ηχώ. Αλλά στης κλήσεις (όχι ανοιχτή ακρόασή) μιλάει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ούτε στο Βίντεο γράφει ηχώ. Αλλά στης κλήσεις (όχι ανοιχτή ακρόασή) μιλάει κανονικά... Είναι διαφορετικά μικρόφωνα για αυτό μιλάει κανονικά όταν δεν είναι σε ανοιχτή ακρόαση η κλήση. Η καλύτερη λύση είναι να το πάει σε κάποιο Nokia Care. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ούτε στο Βίντεο γράφει ηχώ. Αλλά στης κλήσεις (όχι ανοιχτή ακρόασή) μιλάει κανονικά... Τότε ίσως έχει πρόβλημα το μικρόφωνο ανοιχτής ακρόασης! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Τότε ίσως έχει πρόβλημα το μικρόφωνο ανοιχτής ακρόασης! Εχω το ίδιο πρόβλημα.ειναι το μικρόφωνο,αν έχεις εγγύηση πήγαινε να στο αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Εχω το ίδιο πρόβλημα.ειναι το μικρόφωνο,αν έχεις εγγύηση πήγαινε να στο αλλάξουν. Δεν το έχω εγώ το πρόβλημα! Μάλλον μπερδευτικες. ;) :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σίγουρα κάποιος άλλος θα έχει κάνει την ίδια ερώτηση αλλά θα με βοηθούσε πολύ μια απάντηση σας.εαν αλλάξω email στο τηλέφωνο μου θα μπορώ να έχω τις εφαρμογές που εχω αγοράσει;ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Το 925 της γυναίκας μου έχει την 8.1 αλλά όχι κάποιο update, ενώ το 640 του πατέρα μου έχει 8.1 update 2. Λογικά φταίει που είναι Vodafone branded φαντάζομαι. Η απορία μου είναι αν θα πάρει άλλο update ή αν θα πάει κατευθείαν στα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σίγουρα κάποιος άλλος θα έχει κάνει την ίδια ερώτηση αλλά θα με βοηθούσε πολύ μια απάντηση σας.εαν αλλάξω email στο τηλέφωνο μου θα μπορώ να έχω τις εφαρμογές που εχω αγοράσει;ευχαριστώ! Δυστυχώς όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 925 της γυναίκας μου έχει την 8.1 αλλά όχι κάποιο update, ενώ το 640 του πατέρα μου έχει 8.1 update 2. Λογικά φταίει που είναι Vodafone branded φαντάζομαι. Η απορία μου είναι αν θα πάρει άλλο update ή αν θα πάει κατευθείαν στα 10. Δεν φταίει που είναι Vodafone branded. Απλα το update 2 έχει δοθεί σε ελάχιστες συσκευές και ίσως ΜΟΝΟ στο 640. Νομίζω πως θα ενσωματωθεί στα windows 10 τελικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Δεν φταίει που είναι Vodafone branded. Απλα το update 2 έχει δοθεί σε ελάχιστες συσκευές και ίσως ΜΟΝΟ στο 640. Νομίζω πως θα ενσωματωθεί στα windows 10 τελικά. Το update 2 το εχω κι εγώ στο Lumia 830! Επίσης κι ένας φίλος μου με 925 και Wind, έχει πάρει το update 2! Άρα δεν είναι προνόμιο του 640 μόνο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Επίσημα αν θυμάμαι καλά ήρθαν μόνο σε καποια 830 735 και 640.... Ο φίλος σου ίσως το έβαλε μέσω Insider πο υήταν δυνατό κάποια στιγμή.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλησπέρα σας μόλις του αγόρασα (ebay) νέα μπαταρία :) είδα οτι είναι εύκολη η αλλαγή της ... λόγω κρίσης και λόγω του ότι το κινητό απλα είναι Super προτίμησα να δώσω 12 ευρώ και να το ξανακάνω καινούργιο !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Επίσημα αν θυμάμαι καλά ήρθαν μόνο σε καποια 830 735 και 640.... Ο φίλος σου ίσως το έβαλε μέσω Insider πο υήταν δυνατό κάποια στιγμή.... Όχι, δεν ασχολήθηκε με το insider καθόλου! Το πέρασε κανονικά απο την ενημέρωση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ξέρει κάποιος να μου πει γιατι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την: λήψη προτάσεων απο το Bing κατά την πληκτρολόγηση;έκανα τα πάντα αλλά τίποτα δεν κατάφερα.έτσι είναι και σε εσάς ή κάτι δεν κάνω εγώ καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ακομα μια ερώτηση ίσως χαζή.μήπως ξέρει κανένας αν μπορω να αλλάξω μπαταρία και να βαλω μεγαλύτερη απο αυτην που φοράει το τηλέφωνο;ειμαι εκτός εγγύησης πια οπότε δεν με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ακομα μια ερώτηση ίσως χαζή.μήπως ξέρει κανένας αν μπορω να αλλάξω μπαταρία και να βαλω μεγαλύτερη απο αυτην που φοράει το τηλέφωνο;ειμαι εκτός εγγύησης πια οπότε δεν με ενδιαφέρει. Μπορείς να αλλάξεις αλλά δε νομίζω για μεγαλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μπορείς να αλλάξεις αλλά δε νομίζω για μεγαλύτερη Ευχαριστώ!έλεγα μήπως είχα καμιά ελπίδα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ευχαριστώ!έλεγα μήπως είχα καμιά ελπίδα..... Μπορείς βεβαία να βάλεις θήκη σαν αυτή http://m.ebay.com/itm/New-2800mAh-Portable-External-Battery-Backup-Case-Power-For-Nokia-Lumia-N925-USB-/251374422231?nav=SEARCH Αλλά ασχημαίνει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μπορείς βεβαία να βάλεις θήκη σαν αυτή http://m.ebay.com/itm/New-2800mAh-Portable-External-Battery-Backup-Case-Power-For-Nokia-Lumia-N925-USB-/251374422231?nav=SEARCH Αλλά ασχημαίνει πολύ Πολύ ωραίος!!!δεν με χαλάει καθόλου για να την φοράω στην δουλειά που το δουλεύω το τηλέφωνο όλη μέρα.θα την πάρω ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Πολύ ωραίος!!!δεν με χαλάει καθόλου για να την φοράω στην δουλειά που το δουλεύω το τηλέφωνο όλη μέρα.θα την πάρω ευχαριστώ για την βοήθεια! Το πρώτο λινκ είναι για άλλο κινιτο. Αυτό είναι το σωστό http://m.ebay.com/itm/2800MAH-PORTABLE-POWER-PACK-EXTERNAL-BATTERY-CASE-For-NOKIA-LUMIA-925-/221668567944?nav=SEARCH Και πιο φτηνή (ελπίζω να σε πρόλαβα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το πρώτο λινκ είναι για άλλο κινιτο. Αυτό είναι το σωστό http://m.ebay.com/itm/2800MAH-PORTABLE-POWER-PACK-EXTERNAL-BATTERY-CASE-For-NOKIA-LUMIA-925-/221668567944?nav=SEARCH Και πιο φτηνή (ελπίζω να σε πρόλαβα) Χαχαχαχα με,πρόλαβες γιατι ειμαι στην δουλειά αλλιώς θα είχε φύγει η παραγγελία εδώ και ώρες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts