irovoudou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μολις το παράγγειλα απο expansys 599 γυρω στα 480 με επαγγελματικο αφμ πολυ καλι τιμη και διαθεση σε 17 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Υπάρχει περίπτωση να μην κυκλοφορήσει στα 32gb sim free για τους μη vodafone; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Υπάρχει περίπτωση να μην κυκλοφορήσει στα 32gb sim free για τους μη vodafone; 32 μόνο για vodafone.......:mad: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Στο ebay πουλάνε το Vodafone 32gb τι ακριβώς θα πει αυτό; Branded; Λειτουργεί εδώ; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Η βοντα εκανε αποκλειστικη συμφωνια με νοκια και κυκλοφορει αποκλειστικα το μοντελο των 32 gb. αν το μοντελο ειναι ευρωπαικο που θα ειναι προφανως θα λειτουργει κανονικα καο ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Η βοντα εκανε αποκλειστικη συμφωνια με νοκια και κυκλοφορει αποκλειστικα το μοντελο των 32 gb. αν το μοντελο ειναι ευρωπαικο που θα ειναι προφανως θα λειτουργει κανονικα καο ελλαδα. Σε όλα τα δίκτυα; Θα έχει κάποιες προ-εγκατεστημένες εφαρμογές; Θα ξεκινά με κάποιο λογότυπο της Vodafone; :o Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Σε όλα τα δίκτυα; Θα έχει κάποιες προ-εγκατεστημένες εφαρμογές; Θα ξεκινά με κάποιο λογότυπο της Vodafone; :o δε νομιζω να ειναι locked.ας το πει σιγουρα καποιος που το ξερει . το λογοτυπο θα το εχει σιγουρα και καποιες εφαρμογες οι οποιες ομως αφαιρουνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ύστερα απο ακύρωση της παραγγελίας στο amazon.de γιατί σε χρώμα μαύρο θα αργούσε λόγω αποκλειστικότας vodafone, το παρήγγειλα απο clove.co.uk και ήρθε μόλις σε μία μέρα, χρώματος λευκό. Έχοντας περάσει και απο lumia 920, μπορώ να πω πως η βελτιωση κυρίως του βάρους αλλά και του πάχους είναι εμφανής. Η οθόνη έχει τα συν και τα πλην μιας amoled οθόνης, αρκετά καλή. Η κάμερα είναι πάραρ πολύ καλή. Πιο καθαρές εικόνες σε σχέση με το 920. Λειτουργικά, όπως τα ξέρετε, με ιδιαίτερη εντύπωση κάποιες νέες εφαρμογές που έχουν βγει το τελευταίο καιρό και καλύπτουν σιγά σιγά το κενό με ios και android. αλλά έχει δρόμο ακόμη. Η αληθεια ειναι πως σκέφτομαι να το δώσω πάντως, λόγω της συνηθειας και λειτουργικόοτητας που έχω επιτυχει με το iphone. Οπότε αν ενδιαφέρεται κανείς με ενημερώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 έχω το 920 σε λευκό.το πόσο με τρωει το 925 δε λέγετε.δε ξέρω τι να κάνω!θέλω να περιμένω το 1020,αλλα δε ξέρω τι με κάνει αυτη η Nokia και τα θέλω όλα!είναι τόσο όμορφα!τελευταία ενημέρωση τιμής απο Γερμανία (Saturn 575€) αν θυμάμαι καλά το 920 ξεκίνησε πιο ακριβά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 φοβερό τηλέφωνο! Θα το πάρω τα Xριστούγεννα κανα 350άρι max!! Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Δείχνει ωραίο τηλέφωνο και μάλλον θα το σκεφτώ.όχι βεβαία στην τιμή πού θα έρθει,maximum 360 ευρώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 μολις το ειδα στο expansys ειπα "εδω ειμαστε"..κουκλι!..μολις ειδα τα specs με την απουσια sd και τα 6 κατοσταρικα απογοητευτηκα..γιατι ρε nokia.. Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ξέρουμε πότε έρχεται Ελλάδα; αλήθεια στα σκρουτζομαγαζα γιατι δεν υπάρχει; δεν εχει κυκλοφορήσει Ευρώπη ακόμα; Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) υπάρχει στα 550 το 32GB (υπομονή κανα 3μηνο) Edited July 5, 2013 by ChaniaMania Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 υπάρχει στα 550 το 32GB (υπομονή κανα 3μηνο) Αυτο μάλιστα. Το 16αρι δε νομίζω πως αξίζει Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Μέσα στον Οκτώβριο θα το φέρει και η Vodafone εδώ στην Ελλάδα όπως αναφέρει στο Twitter. Μέσα στον Οκτώβριο δεν θα έχει ήδη ανακοινωθεί το 930; its too late Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Ποιο ειναι το 930?! Παντως 550 το 32αρι οκ ακουγεται. Που το ειδατε? έχω το 920 σε λευκό.το πόσο με τρωει το 925 δε λέγετε.δε ξέρω τι να κάνω!θέλω να περιμένω το 1020,αλλα δε ξέρω τι με κάνει αυτη η Nokia και τα θέλω όλα!είναι τόσο όμορφα!τελευταία ενημέρωση τιμής απο Γερμανία (Saturn 575€) αν θυμάμαι καλά το 920 ξεκίνησε πιο ακριβά! Ομοιοπαθης!!! Μονο που μετα το 920 και το βαρος/μεγεθος του πραγματικα θελω κατι πιο κομψο αρα με την καμια το EOS. Η το 925 η τον διαδοχο του οταν και αν? :wacko: Και μολις το βαλανε (η μολις το ειδα) στο skroutz. Ξεκιναει εδω: http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=autocomplete&keyphrase=lumia+925 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited July 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Μέσα στον Οκτώβριο δεν θα έχει ήδη ανακοινωθεί το 930; its too late Δεν έχω ακούσει κάν για ύπαρξη συσκευής με ονομασία 930, πόσο μάλλον για ανακοίνωσή της μέχρι τον Οκτώβριο! Έχεις καμιά ενημέρωση που μας διαφεύγει εμάς? Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δεν έχω ακούσει κάν για ύπαρξη συσκευής με ονομασία 930, πόσο μάλλον για ανακοίνωσή της μέχρι τον Οκτώβριο! Έχεις καμιά ενημέρωση που μας διαφεύγει εμάς? Καμία ενημέρωση. Μπορεί να λέγεται 940! εννοούσα η επόμενη γενιά. 900-920 και 800-820 οι αναβαθμισεις απο το 7 στο 8. Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της τελευταίας ναυαρχίδας δεν έρχεται το ετήσιο update; Νόμιζα ότι για όλες τος μεγάλες εταιρείες ισχυει αυτος ο κύκλος. Απλά το 925 ήθελα να πω έρχεται στο τέλος της σεζόν, ειδικά τον οκτώβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καμία ενημέρωση. Μπορεί να λέγεται 940! εννοούσα η επόμενη γενιά. 900-920 και 800-820 οι αναβαθμισεις απο το 7 στο 8. Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της τελευταίας ναυαρχίδας δεν έρχεται το ετήσιο update; Νόμιζα ότι για όλες τος μεγάλες εταιρείες ισχυει αυτος ο κύκλος. Απλά το 925 ήθελα να πω έρχεται στο τέλος της σεζόν, ειδικά τον οκτώβρη Ενδεχομένως να ανακοινωθεί η επόμενη γενιά κάπου εκεί αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη διάθεση μιας συσκευής πόσο μάλλον για την Ελλάδα που ξέρουμε ότι καθυστερουν αρκετά σε σχέση με άλλες χώρες. Το ότι θα ανακοινωθούν οι επόμενες συσκευές δεν πάει να πεί ότι θα είναι διαθέσημες την επομένη της ανακοίνωσης. Το λέω με επιφύλαξη το τελευταίο εκτός και αν έχουν αλλάξει τον τρόπο διάθεσης των συσκευών σε αντίθεση με αυτό που κάνουν μέχρι σήμερα που ένω για παράδειγμα το 925 ανακοινώθηκε άνοιξη θα έρθει επίσημα από την voda το φθινόπωρο (σύμφωνα με την ανάρτησή τους στο twitter). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Στο αυτό, στο 1:19 φαίνεται να αναβοσβήνει το home button. Δεν είναι Notification feature. Απλά έχει μπει στι φόρτιση αφού είχε μείνει από μπαταρία... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Δεν είναι Notification feature. Απλά έχει μπει στι φόρτιση αφού είχε μείνει από μπαταρία... http://m.youtube.com/watch?v=aoeKEYKMPC8 Και αυτο τι είναι Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 http://m.youtube.com/watch?v=aoeKEYKMPC8 Και αυτο τι είναι Καλυτερα να μας το επιβεβαιωσει καποιος κατοχος της συσκευης,διοτι εχω τις αμφιβολιες μου,διοτι παιζει το οτι ειναι στο ρευμα και φορτιζει και για αυτο να αναβοσβηνει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλυτερα να μας το επιβεβαιωσει καποιος κατοχος της συσκευης,διοτι εχω τις αμφιβολιες μου,διοτι παιζει το οτι ειναι στο ρευμα και φορτιζει και για αυτο να αναβοσβηνει. αυτο ακριβως ειναι.απλα το εχει αφησει εχει σβησει απο μπαταρια.μετα ρευμα και επειδη τα windows phone αμα κλεισουν απο ρευμα θελουν μερικα λεπτα φορτισης μεχρι να ανοιξουν αναβοσβηνει αυτο για να μην νομιζεις πως το κινητο ειναι νεκρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Εντάξει,τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δε νομίζω ότι αξίζουν τα 547 ευρώ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts