optostyle Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Μαλλον εννοει οτι αν εχει μια θηκη sview και πατησεις το home button δεν σου αναβει το τσαμακι χωρις να ανοιξεις τη θηκη. Με το power button μπορεις? Ναι..Ευτυχως :) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδια,τελικα μετα την χθεσινη φορτιση το βραδυ (ηταν η 4η ή 5η κατα σειρα μετα την αναβαθμιση) το κινητο απο το πρωι στις 11 μεχρι τωρα με την ιδια χρηση με πριν που ειχα το προβλημα ειναι στο 83% οταν πριν ειχε φτασει σιγουρα στο 40%.. Οποτε κανενα προβλημα,ισα ισα εχει μεγαλωσει πλεον και κατα παρα πολυ θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ναι..Ευτυχως :) Το home button ομως στην ουσια απενεργοποειτε ομως εε? Κριμα και εμενα με βολευε περισσοτερο το home button. Ξερεις αν η samsung ανακοινωσε αν θα το ξαναενεργοποιειση σε καποιο μικροτερο update? Μηπως το εχει ηδη σε καμια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Με την γνήσια S-view δεν πατιέται το home button...δεν εννοώ οτι δεν ανταποκρίνεται, αλλά δεν μπορείς να το πατήσεις λόγο δομής την θήκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Μετα την αναβαθμιση στην 4.4.2 διακρινω μεγαλυτερη διαρκεια στην μπαταρια μου και μαλιστα περιπου +50%.Δηλαδη μου κραταγε η μπαταρια 24 ωρες και τωρα μετα την αναβαθμιση οταν εχουν περασει οι 24 ωρες απο την φορτιση ειναι στο 50% περιπου.Θεωρω πως ειναι καλα. Edited March 13, 2014 by lastm4n Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Με την γνήσια S-view δεν πατιέται το home button...δεν εννοώ οτι δεν ανταποκρίνεται, αλλά δεν μπορείς να το πατήσεις λόγο δομής την θήκης. Αααα δηλαδη αν πατιωτανε θα δουλευε κανονικα χωρις καποιο προβλημα? Αν ειναι ετσι τοτε εγω που δεν εχω την επισημη και πατιετε μια χαρα δεν θα εχω προβλημα με την 4.4.2 ετσι δεν ειναι? Οσο αφορα την μνημη μπορειτε να μας πειτε ενα συγκριτηκο με την 4.3 και τα προγραμματα που ξεκιναγαν στο κινητο σας με το που το ανοιγετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Κάτοχος και εγώ πλέον Ελληνικού unbranded S4 (δώρο της γυναίκας για γενέθλια!:D) και μόλις το άνοιξα ήταν στην 4.2.2 MDxx οπότε είχε τον KNOX και λέω δεν βαριέσαι....με την μπαταρία χωρίς να την φορτίσω out of the box έκανα όλες τις αναβαθμίσεις σε 4.3 >μικρό update τις 4.3 και μετά 4.4.2 Ελληνικό όλες OTA.Του έκανα και ένα factory reset μετά τα update και του πέρασα τις εφαρμογές μου clean install από το market.:) Έχω και εγώ το smearing αλλά δεν με ενοχλεί τόσο,battery drain μεγάλο μιάς και εχθές το έβγαλα από την φόρτιση στις 1:00 το βράδυ και το πρωί στις 8:00 που το κοίταξα είχα 93%.Aπό ότι διαβάζω σε αρκετούς στρώνει μετά από κάποιους κύκλους φόρτισης και έχω δρόμο ακόμα. PS:Μετά από χρόνια με το Galaxy S είναι αλλού το κινητό!Το μόνο πρόβλημα μου και εκνευριστικό μάλιστα είναι οι διαφημίσεις που τις είχα ξεχάσει τελείως στο Galaxy και στο Zopo με adaway και root.Αναμονή λοιπόν.:p Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αααα δηλαδη αν πατιωτανε θα δουλευε κανονικα χωρις καποιο προβλημα? Αν ειναι ετσι τοτε εγω που δεν εχω την επισημη και πατιετε μια χαρα δεν θα εχω προβλημα με την 4.4.2 ετσι δεν ειναι? Οσο αφορα την μνημη μπορειτε να μας πειτε ενα συγκριτηκο με την 4.3 και τα προγραμματα που ξεκιναγαν στο κινητο σας με το που το ανοιγετε? Δεν έχει καμιά λογική να πατιέται το home button ενώ είναι καλυμμένο με οποιαδήποτε θήκη. Οταν έχεις κλειστή τη θήκη, η λογική λεει οτι για δεις τις πληροφορίες που θες απ το τζαμάκι θα πατήσεις το power button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δεν έχει καμιά λογική να πατιέται το home button ενώ είναι καλυμμένο με οποιαδήποτε θήκη. Οταν έχεις κλειστή τη θήκη, η λογική λεει οτι για δεις τις πληροφορίες που θες απ το τζαμάκι θα πατήσεις το power button. Εγω εχω αγορασει μια απομίμηση της spigen θηκης που εχει θεσει-κουμπι για να πατας το home button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εγω εχω αγορασει μια απομίμηση της spigen θηκης που εχει θεσει-κουμπι για να πατας το home button. Αρα τa παράπονα πρέπει να τα κάνεις στον κατασκευαστή της θήκης κι οχι στη Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Οχι δεν με καταλαβες. Δεν εχω καποιο παραπονο με τη θηκη και την 4.3 που εχω τωρα στο κινητο μου. Μια χαρα πατιετε το κουμπι στο κινητο χωρις να ανοιξω την θηκη απλα η ερωτηση μου ειναι αν με την 4.4.2 με το home button απο τη θηκη θα εμφανιζει την οθονιτσα στην μικρη οθονη της θηκης οπως κανει τωρα. Edited March 14, 2014 by physics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Οχι δεν με καταλαβες. Δεν εχω καποιο παραπονο με τη θηκη και την 4.3 που εχω τωρα στο κινητο μου. Μια χαρα πατιετε το κουμπι στο κινητο χωρις να ανοιξω την θηκη απλα η ερωτηση μου ειναι αν με την 4.4.2 με το home button απο τη θηκη θα εμφανιζει την οθονιτσα στην μικρη οθονη της θηκης οπως κανει τωρα. ναι το κανει κανονικα την εχω την s view και οταν πατας το παουερ ενεργοποιειται η οθονη:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Έχω κάνει OTA update στην 4.4.2 με UFNB9 firmware. Λογω θέρμανσης λέω να ξαναπεράσω το επίσημο firmware από το αντίστοιχο thread. Ψάχνοτας λίγο στο xda αναφέρουν ότι έβαλαν μέσω Odin official firmware και έγινε 0x01 το KNOX Warranty Void. Θα συμβεί και σε μένα το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλημέρα. Μάλλον αυτό είναι το σωστό thread :D . Που μπορώ να βρω την Google Play Edition official ROM για το S4? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλημέρα. Μάλλον αυτό είναι το σωστό thread :D . Που μπορώ να βρω την Google Play Edition official ROM για το S4? Αυτές που δίνονται ειναι ota zip . Δες εδω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 το s4 του αδερφου μου εχει ενα θεμα... το εβαλε το βραδυ να φορτισει και κατα τις 5 το πρωι το εβγαλε καποια στιγμη που ξυπνησα και μεχρι τις 11 που σηκωθηκε η μπαταρια ειχε πεσει στο 54%!!!! μπηκα στη καταναλωση να δω που και γιατι και ειχε 70% καταναλωση σημα δικτυου κινητης τηλεφωνιας 10% η οθονη μιας και δε το χρησιμοποιουσε καθολου και κατι λιγα τα αλλα το κινητο ειναι αγορασμενο απο γερμανο το σεπτεμβριο και ειναι στην εκδοση 4.3.2 τι λετε να φταιει? να κακαρωσε η μπαταρια κι ολας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 το s4 του αδερφου μου εχει ενα θεμα... το εβαλε το βραδυ να φορτισει και κατα τις 5 το πρωι το εβγαλε καποια στιγμη που ξυπνησα και μεχρι τις 11 που σηκωθηκε η μπαταρια ειχε πεσει στο 54%!!!! μπηκα στη καταναλωση να δω που και γιατι και ειχε 70% καταναλωση σημα δικτυου κινητης τηλεφωνιας 10% η οθονη μιας και δε το χρησιμοποιουσε καθολου και κατι λιγα τα αλλα το κινητο ειναι αγορασμενο απο γερμανο το σεπτεμβριο και ειναι στην εκδοση 4.3.2 τι λετε να φταιει? να κακαρωσε η μπαταρια κι ολας? κανε μία επανεκκίνηση,μπορεί να έφαγε κανένα κόλλημα και δες την μπαταρια αν έχει φουσκώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitouridis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Καλησπέρα..... μήπως έχει κανείς το orginal platform.xml; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημέρα κόσμε! Ήρθε σήμερα και σε μένα οτα η 4.4.2 (coa) ,την οποία λήψη σταμάτησα γιατί είμαι έξω και εδώ δεν έχω δυνατό WiFi. Διαβάζω τακτικά και αυτό το θέμα και διαπιστώνω ότι πολλοί δεν είναι ευχαριστημενοι από την 4.4.2.τωρα λοιπόν τι προτείνετε να κάνω? Να το αναβαθμίσω η όχι? Και αν ναι καλά είναι να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν και μετά από την αναβάθμιση? Οτα η με Odin? Η να κάτσω με την 4.3?χρειάζομαι την γνώμη σας. Ευχαριστώ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημέρα κόσμε! Ήρθε σήμερα και σε μένα οτα η 4.4.2 (coa) ,την οποία λήψη σταμάτησα γιατί είμαι έξω και εδώ δεν έχω δυνατό WiFi. Διαβάζω τακτικά και αυτό το θέμα και διαπιστώνω ότι πολλοί δεν είναι ευχαριστημενοι από την 4.4.2.τωρα λοιπόν τι προτείνετε να κάνω? Να το αναβαθμίσω η όχι? Και αν ναι καλά είναι να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν και μετά από την αναβάθμιση? Οτα η με Odin? Η να κάτσω με την 4.3?χρειάζομαι την γνώμη σας. Ευχαριστώ. οταν βγαινει μια αναβαθμιση βγαινει για καλο..καλο ειναι να κανεις πριν κ μετα factory reset.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εχω s4 γαλλικο μπορω να κανω update σεkitkat αλλης χωρας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 τι εγινε με την Γαλλια(xef)ακομα να την δωσουν... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εχω s4 γαλλικο μπορω να κανω update σεkitkat αλλης χωρας ? Μπορείς ,αλλά δεν θα σου το πρότεινα γιατι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου αλλάξει το csc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 τι εγινε με την Γαλλια(xef)ακομα να την δωσουν... Kapoυ ειχα διαβασει τελος αυτου του μηνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagdos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Όντως δεν επηρεάζεται ο knox! Πλέον μπορώ να χρησιμοποιώ την extSD όπως και πριν :) Παιδιά καλημέρα για πέστε και σε εμάς τι αλλάξατε και που για το κάνουμε και εμείς και εάν πέτυχε φυσικά γιατί είναι η μοναδική αιτία που δεν εχω κάνει ακόμα update. Όποιος το έκανε ας γράψει έναν σύντομα οδηγό της διαδικασίας και εαν κάποιος ξέρει κάποια εναλλακτική ας το πει γιατι μου την έχει βαρέσει με αυτή την ιστορία στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts