bolek7 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Πουθενά ,πάει στον κάδο . αρα δεν το χρησημοποιουμε πουθενα ! οκ σε ευχαριστω πολυ ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 το πρώτο που μπορείς να κάνεις και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα είναι να μειώσεις τα παρακάτω στο 0.5 για να δεις αισθητές διαφορές στο lag. [ATTACH]33884[/ATTACH] Βλέπω ότι ανοίγοντας μενού ρυθμίσεις κτλ όλα τα ανοίγει σε αργ ήκίνηση. Είναι καλό αυτό? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Θεωρω οτι πιο καινουργια εκδοση ειναι XXUBMF8 γερμανικη και οχι η τελευταια ελληνικη; Ειναι ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 καλησπερα παιδια,εχω ελληνικο s4 και κανω αναζητηση λογισμικου απο το κινητο και δεν βρισκει τπτ.Μεσω Kies το βαζω μου βρισκει οτι υπαρχει νεα ενημερωση αλλα κολλαει το προγραμμα και δεν ξεκιναει η ενημερωση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Θεωρω οτι πιο καινουργια εκδοση ειναι XXUBMF8 γερμανικη και οχι η τελευταια ελληνικη; Ειναι ετσι; Σωστα θεωρεις... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 καλησπερα παιδια,εχω ελληνικο s4 και κανω αναζητηση λογισμικου απο το κινητο και δεν βρισκει τπτ.Μεσω Kies το βαζω μου βρισκει οτι υπαρχει νεα ενημερωση αλλα κολλαει το προγραμμα και δεν ξεκιναει η ενημερωση!! Απλά κατέβασε το firmware που σου λέει και πέρνα το με το Odin. Είναι το ίδιο πράγμα. Δε χρειάζεσαι το kies που μόνο προβλήματα δημιουργεί. Γεια χαρα με *#0228# δε δεχνει θερμοκρασια επεξεργαστη ξερετε πως μπορω να δω την θερμοκρασια? Ευχαριστω Σε παρακαλώ διάβασε το faq. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδες τραγουδαω εδω, για αρκετο καιρο. Το κιν. ειναι βουλγαρικο και ειμαι ρουταρισμενος. Με τρωει το ποπουδακι μου κ θελω να φλασαρω αλλα δεν ξερω τι. Να παιξω με mf8? Να παω σε custom? Με ενδιαφερουν τα gestures και οι λειτουργιες της καμερας και δεν θελω να τα χασω. Πως προχωραω? Δεν ξέρω τι απάντηση περιμένεις να πάρεις τώρα... εκτός από να κάνεις ό,τι θες.. :) Απλά αν πας σε custom μείνε σε κάποια βασισμένη σε Samsung rom, αν θες τα gestures και τις λειτουργίες της Samsung. Πάντως η Βουλγαρία έχει δώσει αναβάθμιση από κει που είσαι, αυτήν εδώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ακολουθησα τις οδηγιες αλλα λογο απειριας δεν εβγαλα ακρη. Μου γραφει τα εξης... csc : MF1 (EUR) να υποθεσω οτι ειναι Ελληνικο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το EUR είναι Ελληνικό σύμφωνα με τον πίνακα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Το EUR είναι Ελληνικό σύμφωνα με τον πίνακα. Ευχαριστω φιλε μου. Wind ειναι απλα ηθελα να βεβαιωθω οτι δεν πουλανε παπα...να σαι καλα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν ξέρω τι απάντηση περιμένεις να πάρεις τώρα... εκτός από να κάνεις ό,τι θες.. :) Απλά αν πας σε custom μείνε σε κάποια βασισμένη σε Samsung rom, αν θες τα gestures και τις λειτουργίες της Samsung. Πάντως η Βουλγαρία έχει δώσει αναβάθμιση από κει που είσαι, αυτήν εδώ. Alex μην με μαλωνεις... :O:O Αφου ειμαι αναποφασιστο αγορι :p:p Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Καλησπέρα. Θέλω να περάσω την τελευταία επίσημη που είναι και prerooted από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824 Το κινητό μου είναι XEF. Θα πρέπει να αλλάξω csc η ακολουθώ πίστα της οδηγίες και τέλος? Μην κάνω καμιά πατάτα. Βασικά μόνο το ροοτ με ενδιαφέρει (για το grenify) και επί ευκαιρία να πάω στην τελευταία επίσημη συν ότι δεν μετράει ο flash counter/ παίρνει ΟΤΑ. Edited July 4, 2013 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Καλησπέρα. Θέλω να περάσω την τελευταία επίσημη που είναι και prerooted από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824 Το κινητό μου είναι XEF. Θα πρέπει να αλλάξω csc η ακολουθώ πίστα της οδηγίες και τέλος? Μην κάνω καμιά πατάτα. Βασικά μόνο το ροοτ με ενδιαφέρει (για το grenify) και επί ευκαιρία να πάω στην τελευταία επίσημη συν ότι δεν μετράει ο flash counter/ παίρνει ΟΤΑ. Δε θα μπορέσεις να αλλάξεις csc σε xef με αυτές τις ρομ. Εγώ θα πρότεινα απλά να το κάνεις ρουτ, όχι να περάσεις άλλη ρομ. Ο μετρητής μηδενίζεται πολύ εύκολα με ένα κουμπί. Οδηγός αναλυτικός υπάρχει στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα..Το update αυτό έχει έρθει παντού εκτός από εκεί που είναι το κινητό μου (COA) Cosmote Ρουμανίας...Έλεος δηλαδή...Υπάρχει περίπτωση να μην βγει καθόλου? Να βάλω μια γερμανική ΜΕΑ να τελειώνω?..Χάνω εγγύηση ρε παιδιά. Γιατί ο ένας λέει ότι χάνω ο άλλος λέει δεν χάνω αν φλασάρω official..Η να περιμένω και την άλλη βδομάδα?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα..Το update αυτό έχει έρθει παντού εκτός από εκεί που είναι το κινητό μου (COA) Cosmote Ρουμανίας...Έλεος δηλαδή...Υπάρχει περίπτωση να μην βγει καθόλου? Να βάλω μια γερμανική ΜΕΑ να τελειώνω?..Χάνω εγγύηση ρε παιδιά. Γιατί ο ένας λέει ότι χάνω ο άλλος λέει δεν χάνω αν φλασάρω official..Η να περιμένω και την άλλη βδομάδα?... Να βρεις τη ρομ που φορας τωρα,να τη κατεβασεις και να την αποθηκευσεις στο pc σου.Να κατεβασεις και την τελευταια επισημη ΜΕΑ να τη φλασαρεις με pc odin για να μη σπασουν και τα δικα μας νευρα :thumbup: Αν θες για καποιο λογο να πας service φλασαρε τη rom της "περιοχης σου" (αυτη που αποθηκευσες στο pc,για να μην εχεις και αμφιβολιες) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα..Το update αυτό έχει έρθει παντού εκτός από εκεί που είναι το κινητό μου (COA) Cosmote Ρουμανίας...Έλεος δηλαδή...Υπάρχει περίπτωση να μην βγει καθόλου? Να βάλω μια γερμανική ΜΕΑ να τελειώνω?..Χάνω εγγύηση ρε παιδιά. Γιατί ο ένας λέει ότι χάνω ο άλλος λέει δεν χάνω αν φλασάρω official..Η να περιμένω και την άλλη βδομάδα?... Ούτε στην Αγγλία έχει έρθει. Αλλά και τι έγινε. Βάζεις από το πρώτο μήνυμα του θέματος αυτή που θες και τελείωσες. Το COA μάλιστα περιέχεται στο OXX multicsc οπότε μόλις βγει επίσημα θα είσαι εντός εγγύησης αυτόματα. Αν δε βγει, απλά κάνεις αυτό που είπε ο Αργύρης έτσι και χρειαστεί να το πας κάπου. Μη βάλεις γερμανική ΜΕΑ, βάλε Ελληνική αν θες να ισχύει αυτό που είπα παραπάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ούτε στην Αγγλία έχει έρθει. Αλλά και τι έγινε. Βάζεις από το πρώτο μήνυμα του θέματος αυτή που θες και τελείωσες. Το COA μάλιστα περιέχεται στο OXX multicsc οπότε μόλις βγει επίσημα θα είσαι εντός εγγύησης αυτόματα. Αν δε βγει, απλά κάνεις αυτό που είπε ο Αργύρης έτσι και χρειαστεί να το πας κάπου. Μη βάλεις γερμανική ΜΕΑ, βάλε Ελληνική αν θες να ισχύει αυτό που είπα παραπάνω. καλησπερα!να ρωτησω και εγω κατι μιας και εχω COA Ρουμανιας.τι σημαινει οτι περιέχεται στο OXX multicsc?η ΜΕ2 εχει μεγαλη διαφορα με την ΜΕΑ?αν βολουμε μια ελληνικη,βαζουμε αυτη που γραφει GREECE (EUR) Η καποια αλλη ελλινικη?οχι οτι εχω καποιο προβλημα απλα σκευτομαι καποιες φορες γιατι να μην εχω και εγω το ποιο προσφατο firmware?ευχαριστω Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 καλησπερα!να ρωτησω και εγω κατι μιας και εχω COA Ρουμανιας.τι σημαινει οτι περιέχεται στο OXX multicsc?η ΜΕ2 εχει μεγαλη διαφορα με την ΜΕΑ?αν βολουμε μια ελληνικη,βαζουμε αυτη που γραφει GREECE (EUR) Η καποια αλλη ελλινικη?οχι οτι εχω καποιο προβλημα απλα σκευτομαι καποιες φορες γιατι να μην εχω και εγω το ποιο προσφατο firmware?ευχαριστω Οι roms στην πρώτη σελίδα του θέματος έχουν multicsc OXX. Αυτό περιέχει πολλά csc, μεταξύ των οποίων το EUR της Ελλάδας και το COA της Ρουμανίας. Μια rom με multicsc δίνεται σε πολλές χώρες, και η μόνη διαφορά είναι το csc. Aς πούμε τώρα η Ελλάδα και η Τσεχία έχουν την ίδια rom (ΜΕΑ), αλλά διαφορετικά csc. Έτσι βλέπει και το Kies αν ο συνδυασμός είναι επίσημος, που είναι πια και για τις 2 χώρες (Ελλάδα/Τσεχία). Τα αρχεία στις roms των 2 χωρών είναι ολόιδια, δεν αλλάζει κάτι αν ο Τσέχος βάλει την Ελληνική rom ή το ανάποδο. Εφόσον το Τσέχικο και το Ελληνικό csc περιέχονται και τα 2, θα μπει αυτόματα αυτό που αντιστοιχεί στη rom. Το COA περιέχεται κι αυτό. Αν το βάλεις, το κινητό θα λέει ότι έχει MEA με csc COA. Το Κies απλά δε θα το αναγνωρίζει ως επίσημο και θα λέει ότι δε μπορεί να δώσει αναβαθμίσεις, γιατί στους servers της Samsung δεν υπάρχει ο συνδυασμός MEA με COA csc ακόμα. Αν τη βάλεις, και μετά δοθεί επίσημα στη Ρουμανία, ως δια μαγείας το Kies θα αλλάξει γνώμη, και θα σου λέει πια ότι είσαι μια χαρά. Εκτός από το Kies πάντως, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βάλεις μια άλλη rom. Απλά (αν δοθεί στη Ρουμανία), το κάνεις πιο νωρίς από την επίσημη ημερομηνία. Η ΜΕΑ έχει βελτιώσει αρκετά πράγματα από την ΜΕ2, και ένα ωραίο bonus είναι ότι πια επιτρέπεται η μεταφορά εφαρμογών σε εξωτερική SD. Κάποιοι αναφέρανε ότι μειώθηκε και η θερμοκρασία λίγο. Ελπίζω να ήμουν λίγο πιο σαφής.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Οκ μου έλυσες οοολες τις απορίες που είχα και αύριο κιόλας αν έχω χρόνο θα κάνω την αναβάθμιση.. Αν και αυτά τα λίγα λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά. Όπως ανησυχούσα και στο s2 και στο s3 που είχα αλλά ποτέ χάρη στον υπερ κατατοπιστηκο οδηγό και την βοήθεια σας δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα στις αλλαγές rom. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 δεν κατεβαινει το odin απο το link τις πρωτης σελιδας.κατι κατι λαθος? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 δεν κατεβαινει το odin απο το link τις πρωτης σελιδας.κατι κατι λαθος? Μεχρι να το φτιαξει ο Αλεκος Δοκιμασε εδω http://www.mediafire.com/?772dlmuaxfgm0x2 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 δεν κατεβαινει το odin απο το link τις πρωτης σελιδας.κατι κατι λαθος? Μεχρι να το φτιαξει ο Αλεκος Δοκιμασε εδω http://www.mediafire.com/?772dlmuaxfgm0x2 Διορθώθηκε το link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 καντε ενα κοπο να το περασετε και στο section με το root γιατι ουτε εκει δουλευει. ;) Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπερα σε ολους, εχω ενα μικρο θεμα με τo KIES.Πρωτον εχω windows 8 υπολογιστης αγορασμενος απο αμερικη (Η.Π.Α),και το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δω την χωρα προελευσης ενω γραφω το μοντελο τοτε κολλαει και μου εμφανιζει το μηνυμα kies is not responding...Δοκιμασα θεμα συμβατοτητας και αν εχω ολες τις αναβαθμισεις και παλι τιποτα. Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορείς να επιλέξεις ποια έκδοση Android να έχει το κινητό; Την native ή της Samsung και πως ακριβώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts