dimkit Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά την βοήθεια σας από χθες το απόγευμα μου κάνει κάτι κούλα το κινητό ή η cosmote δεν ξέρω τι από τα 2 είναι. Κάποιες φορές όταν παίρνω η με παίρνει κάποιος τηλέφωνο ενώ καλεί κανονικά δεν ακούω τίποτα είτε από το ακουστικό είτε από το μεγάφωνο. (Μια ώρα μπορεί να δουλεύει και την επόμενη όχι κ.ο.κ)Άμα δοκιμάσω να κάνω μια κλήση από Skype ή hangout το ακουστικό και το μεγάφωνο δούλευαν κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokinito Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Εμένα με την cosmote μου έχει τύχει πολλές φορές ενώ εγώ να μην έχω καθόλου σήμα(όχι το στρογγυλό σηματάκι που δείχνει ότι δεν έχει καθόλου σήμα) αλλά το σηματάκι που δείχνει ότι έχει 0 στα 4 ή 1 στα 4 σήμα ένα άλλο κινητό ακριβώς δίπλα στο δικό μου που και αυτό έχει cosmote να έχει φουλ σήμα. Βέβαια μετά από λίγη ώρα επανέρχεται κανονικά σε φουλ σήμα. Στην cosmote που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν είναι πάντα πραγματικό το σήμα που βλέπεις στο κινητό σου και σε μερικά τηλέφωνα αργεί να αλλάξει κυψέλη γι' αυτό και σου δείχνει ότι δεν έχει σήμα ίσως γιατί πριν ήσουν σε σημείο που δεν είχε καλό σήμα. Εννοείτε πάντα στην επιλογή 3g(wcdma/gsm) γιατί αν μιλήσω για το 4g(lte) άστα να πάνε δεν έχει σχεδόν πουθενά σήμα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο και αν ναι τι έκανε? Edited February 1, 2014 by tokinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Επειδη διαβαζω και ακουω για την μπαταρια του S4 και το τηλεφωνο το εχω ισα ισα ενα μηνα και δεν θελω να το φτασω σε κατασταση εγγυμοσυνης της μπαταριας σκεφτομαι να προχωρησω και εγω σε αγορα. Ειμαι αναμεσα σε δυο μπαταριες...σε μια γνησια που την αναφερει made in Korea η οποια βγαινει πιο ακριβη και αυτη http://www.ebay.com/itm/221230267566?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Την συγκεκριμενη μαρκα την ειχα δοκιμαση σε ενα παλαιοτερο κινητο μου Htc desire και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος απο οτι θυμαμαι γιατι εκτος του οτι ηταν πολυ σταθερη για πανω απο 1,5 χρονο που ειχα το τηλεφωνο αλλα και ειχε ανεβαση την αναμονη του καφα 30% περιπου.Την εχει αγοραση κανεις για το S4 να μου πει φρεσκιες εντυπωσης; Ευχαριστω. Όλα στην κινα φτιαχνονται ! Η συγκεκριμενη μπαταρία γραφει οτι ειναι το ιδιο μέγεθος με την original και δεν χρειαζεται άλλο καπακι ! Αν την αγορασεις γραψε εντυπώσεις γιατι ιδιο μέγεθος και περισοτερα mah το κινητο θα εχει πολυ περισσοτερη αυτονομια ! Edited February 1, 2014 by DALIKERMAN84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokinito Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Μόλις έπαιζα ένα παιχνίδι μέσω mirroring στην samsung τηλεόραση μου και με πήρε κάποιος τηλέφωνο και δεν μπορούσα να τον ακούσω ούτε από την τηλεόραση, αλλά ούτε από το κινητό. Ξέρει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλημέρα παιδιά, που μπορούμε να βρούμε επίσημη 4.4.2 GPE να την κατεβάσουμε για την φλασάρουμε στο S4 φίλου? Γίνεται κανονικά και με Odin ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokinito Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Γιατι δεν περιμενει ο φιλος σου να του ερθει κανονικα η επισημη 4.4.2? Λογικα δεν πιστευω να αργησει μεχρι μεσα φεβρουαριου θα εχει ερθει σε ολους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Επίσημη να περάσεις δεν υπάρχει. Μόνο αν περάσεις μέσω recovery κάποια που βασίζεται στην επίσημη GE. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εντελώς πληροφοριακά. ...... Όσοι τρέχουν antutu και τρώνε reset, να ελέγξουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την μπαταρία. Κατά πάσα πιθανότητα έχει αρχίσει να παίρνει κιλα!!:p Συμβουλή μου, ειναι!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά την βοήθεια σας από χθες το απόγευμα μου κάνει κάτι κούλα το κινητό ή η cosmote δεν ξέρω τι από τα 2 είναι. Κάποιες φορές όταν παίρνω η με παίρνει κάποιος τηλέφωνο ενώ καλεί κανονικά δεν ακούω τίποτα είτε από το ακουστικό είτε από το μεγάφωνο. (Μια ώρα μπορεί να δουλεύει και την επόμενη όχι κ.ο.κ)Άμα δοκιμάσω να κάνω μια κλήση από Skype ή hangout το ακουστικό και το μεγάφωνο δούλευαν κανονικά . Μου εχει κανει και μενα 2-3 φορες το ιδιο.....και εγω cosmote ειμαι...το κανω επανεκκινηση και ξαναερχεται..και ειχα αναρωτηθει τι μπορει να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Μου εχει κανει και μενα 2-3 φορες το ιδιο.....και εγω cosmote ειμαι...το κανω επανεκκινηση και ξαναερχεται..και ειχα αναρωτηθει τι μπορει να ειναι. Και εμενα που είναι VODAFONE μου το εχει κανει,και για να ξεκοληση θελει επανεκκινηση ! Δεν φταίει το δίκτυο αλλά το κινητο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Μου εχει κανει και μενα 2-3 φορες το ιδιο.....και εγω cosmote ειμαι...το κανω επανεκκινηση και ξαναερχεται..και ειχα αναρωτηθει τι μπορει να ειναι. Εμενα πλεον καπουτ ,εκανα full wipe περασα νεο firmware τιποτα , ακρα του ταφου σιωπη, ουτε με handsfree δεν δουλευει. Το κουλο ειναι οτι το μικροφωνο το ακουστικο και το μεγαφωνο δουλευει κανονικα για ολες τις αλλες εφαρμογες εκτος απο τις κλησεις. Καμια προταση κανεις για να αποφυγω το service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Και εμενα που είναι VODAFONE μου το εχει κανει,και για να ξεκοληση θελει επανεκκινηση ! Δεν φταίει το δίκτυο αλλά το κινητο ! όταν λες φταίει το κινητό???λόγω software η hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 όταν λες φταίει το κινητό???λόγω software η hardware?To πρόβλημα είναι το Software ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) To πρόβλημα είναι το Software ! Και γω ετσι πιστευω... Δεν το εχω δουλεψη το τηλεφωνο με την 4.2 καθολου για να ειμαι σε θεση να ξερω αν το εκανε και πριν γιατι το πηρα καινουριο πριν μηνα και αμεσως μου ειπε οτι εχει αναβαθμηση και την εκανα...οποτε εσεις που το εχετε δουλεψει και πριν την αναβαθμηση θα ξερετε αν το εκανε ή οχι. Λογικα επειδη πιστευω και γω οτι ειναι θεμα software και επειδη ερχετε η kιtkat συντομα το προβλημα ελπιζω να διορθωθη. Edited February 2, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Και γω ετσι πιστευω... Δεν το εχω δουλεψη το τηλεφωνο με την 4.2 καθολου για να ειμαι σε θεση να ξερω αν το εκανε και πριν γιατι το πηρα καινουριο πριν μηνα και αμεσως μου ειπε οτι εχει αναβαθμηση και την εκανα...οποτε εσεις που το εχετε δουλεψει και πριν την αναβαθμηση θα ξερετε αν το εκανε ή οχι. Λογικα επειδη πιστευω και γω οτι ειναι θεμα software και επειδη ερχετε η kιtkat συντομα το προβλημα ελπιζω να διορθωθη.Εγω το εχω το κινητο 6 μηνες και δεν μου το εκανε με την 4.2 την 4.3 την εχω περασει καιρο και ουτε με αυτην μου το εκανε,τωρα της τελευταιες 10 μερες μου το δημιουργει το πρόβλημα χωρις να εχω πειραξει τιποτα,με της ιδιες εφαρμογες χωρις αναβαθμίσεις οπως ηταν παλια ! Και το κινητο είναι μαμα ! Θα δείξει πώς θα συνεχισει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Όλα στην κινα φτιαχνονται ! Η συγκεκριμενη μπαταρία γραφει οτι ειναι το ιδιο μέγεθος με την original και δεν χρειαζεται άλλο καπακι ! Αν την αγορασεις γραψε εντυπώσεις γιατι ιδιο μέγεθος και περισοτερα mah το κινητο θα εχει πολυ περισσοτερη αυτονομια ! Tην παρηγγειλα και ερχεται. Την συγκεκριμενη μπαταρια την ειχα ξαναπαρει παλιοτερα για ενα Desire S που ειχα και εκτος του οτι αποδεικτηκε κορυφη διοτι το τηλεφωνο ενω εχει περαση 1,5 χρονος με την μπαταρια, το εχει ο ξαδελφος μου τωρα και του κραταει περισσοτερο απο την μανησια ακομη και τωρα, την ειχα αγοραση και για ενα φιλο μου που ειχε το Samsung S3 και ειχε ενθουσιαστει απο την διαρκεια της σε αναμονη σε σχεση με την μαμα...(αυτος δεν μπορεσε να την ευχαριστηθει πολυ γιατι μετα απο 2 μηνες εσπασε την οθονη του κινητου και το αλλαξε). Οποτε πανω κατω ξερω τι περιμενω απο την μπαταρια αυτη...το μονο που εχω ενδιασμο ειναι μην τυχον και φτιαχνετε στο ιδιο εργοστασιο με την μανησια που φουσκωνη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Tην παρηγγειλα και ερχεται. Την συγκεκριμενη μπαταρια την ειχα ξαναπαρει παλιοτερα για ενα Desire S που ειχα και εκτος του οτι αποδεικτηκε κορυφη διοτι το τηλεφωνο ενω εχει περαση 1,5 χρονος με την μπαταρια, το εχει ο ξαδελφος μου τωρα και του κραταει περισσοτερο απο την μανησια ακομη και τωρα, την ειχα αγοραση και για ενα φιλο μου που ειχε το Samsung S3 και ειχε ενθουσιαστει απο την διαρκεια της σε αναμονη σε σχεση με την μαμα...(αυτος δεν μπορεσε να την ευχαριστηθει πολυ γιατι μετα απο 2 μηνες εσπασε την οθονη του κινητου και το αλλαξε). Οποτε πανω κατω ξερω τι περιμενω απο την μπαταρια αυτη...το μονο που εχω ενδιασμο ειναι μην τυχον και φτιαχνετε στο ιδιο εργοστασιο με την μανησια που φουσκωνη :lol:Καλοοοοοοο !!! Μην ανησυχεις εδώ αμαξι αγοράζεις και σου ερχεται ανακλιση,στην battery θα αγχωθούμε ! Με το καλο να έρθει,και περιμένουμε όλοι εντυπώσεις ! Το παν είναι να κραταει περισσοτερο από την μαμισια,γιατι εγω που μιλαω πολυ στο κινητο ολη μερα λογω δουλειας το φορτιζω 3-4 φορες ! Edited February 2, 2014 by DALIKERMAN84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokinito Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Tην παρηγγειλα και ερχεται. Την συγκεκριμενη μπαταρια την ειχα ξαναπαρει παλιοτερα για ενα Desire S που ειχα και εκτος του οτι αποδεικτηκε κορυφη διοτι το τηλεφωνο ενω εχει περαση 1,5 χρονος με την μπαταρια, το εχει ο ξαδελφος μου τωρα και του κραταει περισσοτερο απο την μανησια ακομη και τωρα, την ειχα αγοραση και για ενα φιλο μου που ειχε το Samsung S3 και ειχε ενθουσιαστει απο την διαρκεια της σε αναμονη σε σχεση με την μαμα...(αυτος δεν μπορεσε να την ευχαριστηθει πολυ γιατι μετα απο 2 μηνες εσπασε την οθονη του κινητου και το αλλαξε). Οποτε πανω κατω ξερω τι περιμενω απο την μπαταρια αυτη...το μονο που εχω ενδιασμο ειναι μην τυχον και φτιαχνετε στο ιδιο εργοστασιο με την μανησια που φουσκωνη :lol: Ναι αλλα δυστυχως δεν ειναι nfc μπαταρια οποτε αν την βαλεις στο κινητο s4 χανεις το nfc. Δικιο δεν εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Ναι αλλα δυστυχως δεν ειναι nfc μπαταρια οποτε αν την βαλεις στο κινητο s4 χανεις το nfc. Δικιο δεν εχω? Καπου κατω στα χαρακτηριστηκα της μπαταριας γραφει αυτο: Package includes: MPJ 3500mAh Extended Battery for Samsung Galaxy S4 SIV S IV I9500 I9505 LTE WITH NFC Αρα λογικα για να το λεει το υποστηριζει.. Edited February 2, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καπου κατω στα χαρακτηριστηκα της μπαταριας γραφει αυτο: Package includes: MPJ 3500mAh Extended Battery for Samsung Galaxy S4 SIV S IV I9500 I9505 LTE WITH NFCΤι είναι το nfc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Τι είναι το nfc ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=376933 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poiloter Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΟ ΤΟ GALAXY S4 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΑ ADROID ΚΑΙ ΕΧΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΡΧΗ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ ΕΓΩ Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΘΜΙΣΗ ΤΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited February 3, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλημέρα και καλό μήνα. Λοιπόν το επιβεβαιώνω και επισήμως, που λένε. Σε όσους κάνει restart το κινητό στο Antutu. ΔΕΝ φταίει το πρόγραμμα, ΔΕΝ φταίει το τηλέφωνο. Να τσεκάρουν την μπαταρία τους. Κατά 99% έχει αρχήσει να πέρνει πόντους!!!:rolleyes: Κοινώς να φουσκώνει! Να ετοιμάζονται σιγά, σιγά! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Θα πρέπει να υπάρχει σχετική επιλογή. Πιθανότατα βρίσκεται στο Ρυθμίσεις-> Ήχος ή στις ρυθμίσεις Προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Καλημέρα και καλό μήνα. Λοιπόν το επιβεβαιώνω και επισήμως, που λένε. Σε όσους κάνει restart το κινητό στο Antutu. ΔΕΝ φταίει το πρόγραμμα, ΔΕΝ φταίει το τηλέφωνο. Να τσεκάρουν την μπαταρία τους. Κατά 99% έχει αρχήσει να πέρνει πόντους!!!:rolleyes: Κοινώς να φουσκώνει! Να ετοιμάζονται σιγά, σιγά! Καλημερα.Εχω απαντηση παλι στο ιδιο θεμα με τα restart του Antutu.Αν το κινητο δεν εχει την καταλληλη θερμοκρασια θα κανει restart στο Anututu σχεδον παντα ειμαι σιγουρος οτι εδω εχει βαλει το χερακι της η Samsung.Πρεπει η συσκευη να ειναι γυρω στους 25-27 βαθμους κελισιου για να γινει το benchmark με την 4.3 JB STOCK θα δειτε απο 27.000 μεχρι 29.000 με το ζορι βαθμολογια.Εχω αλλαξει 2 SG S4 και το κανανε και τα δυο απο τις πρωτες μερες λειτουργιας δεν φταιει η μπαταρια ουτε η συσκευη.Βαλτε το widget elixir 2 για να βλεπετε την θερμοκρασια μολις παει 27 βαθμους δοκιμαστε να κανετε antutu. Edited February 3, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts