KILLER146 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 σχετικά με την υπερθέρμανση που παρουσιάζει έχει βρεθεί κάποια λύση? Ίσως με κάποιο Update να καλυτερεύσει η κατάσταση.Ήταν ένας απο τους βασικότερους λόγους που το πούλησα Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε αρκετά s4 και η πλειοψηφία από αυτά χρειάσθηκε είτε αλλαγή sim reader, είτε αλλαγή μητρικής πλακέτας. Για αρχή δοκίμασε κάποια άλλη sim ( να μην είναι κομμένη από κατάστημα) και παρακολούθησε το. Πέρσι είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είχα πέσει σε μια γερμανική σελίδα όπου έλεγαν για το ίδιο πρόβλημα. Σε αρκετούς έφταιγε η sd card. Έλεγα αποκλείεται να φτάσει η sd, κι όμως μετά που την έβγαλα για ένα μήνα που το ειχα πριν σπάσει δεν μου εμφάνισε μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει sim και θέλει επανακινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη λολιποπ ρομ για να περασω στο s4 ειναι της γυναικας μου.Η ελληνικη αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Θέλω να δώσω το s4 σε γνωστό μου. Πως μπορώ να διαγράψω τα πάντα από το κινητό? Θα πρέπει να βγάλω την κάρτα μνήμης και την Sim πριν προχωρήσω στην διαδικασία που θα μου πείτε? Ευχαριστώ. Edited September 17, 2015 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Θέλω να δώσω το s4 σε γνωστό μου. Πως μπορώ να διαγράψω τα πάντα από το κινητό? Θα πρέπει να βγάλω την κάρτα μνήμης και την Sim πριν προχωρήσω στην διαδικασία που θα μου πείτε? Ευχαριστώ. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν θα μείνει τίποτα μέσα. Την κάρτα μνήμης καλό είναι να την βγάλεις γιατί όταν ανοίξει το κινητό πιθανόν να δημιουργηθούν κάποια thumbnails από αρχεία σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν θα μείνει τίποτα μέσα. Την κάρτα μνήμης καλό είναι να την βγάλεις γιατί όταν ανοίξει το κινητό πιθανόν να δημιουργηθούν κάποια thumbnails από αρχεία σου. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) σχετικά με την υπερθέρμανση που παρουσιάζει έχει βρεθεί κάποια λύση? Πάνω σε αυτό που λέει ο φίλος, ερώτηση σε όσους έχουν βάλει το έξτρα καπάκι λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας, μήπως θερμαίνεται λιγότερο το κινητό έτσι; Edited September 17, 2015 by polll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Τελικά παιδιά ή αναβάθμιση σε λολιποπ ισχύει; Την έχει βάλει κανείς να πει εντυπώσεις; Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 σημερα το rootara απο 5.0.1, επομενο βημα εγκατασταστη TWRP Recovery, και μετα Cyanogenmod 12, δηλαδη 5.1.1. και τελος aroma installer gapps. Απλα πεταει, μονο αυτο, τιποτε αλλο. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πάνω σε αυτό που λέει ο φίλος, ερώτηση σε όσους έχουν βάλει το έξτρα καπάκι λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας, μήπως θερμαίνεται λιγότερο το κινητό έτσι; Κανείς δεν έχει βάλει μεγαλύτερη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Κανείς δεν έχει βάλει μεγαλύτερη μπαταρία; Επειδή και εγώ σκέφτομαι να βάλω μία μπαταρία από τις μεγάλες, με το ειδικό καπάκι, αν κάποια παιδιά έχουν δοκιμάσει και δεν τους κάνει κόπο, ας μας πουν την εμπειρία τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Του γιου μου το S4 πηρε νερο απο την πισω πλευρα .Δεν ξερω ποσο ...Δουλευει αλλα αργει παρα πολυ να φορτισει (δοκιμασε και με αλλη μπαταρια) ειναι πιο αργο και ο ηχος δεν ακουγεται καλα .... Καποια λυση εστω με μικρες πιθανοτητες ? Κοστος service ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Φίλε μου,δεν έχω βάλει τη μπαταρία με το άλλο καπάκι,διότι είχα βάλει στο πιο παλιό το 9001 και ήταν <κούτσουρο>,χωρίς τρομερά αποτελέσματα διάρκειας.Σε τούτο, αγόρασα από το ebay,όταν δούλευε,μία 3,8v,3.500ma.Το καπάκι κουμπώνει κανονικά και η διάρκεια μετά 4 μήνες χρήση αρκετά καλή,πάντα σε σχέση με τη δική του,το μόνο που θα έλεγα μειονέκτημα,αν και δε μου είναι απαραίτητο,δε λειτουργεί το NFC.Η μπαταρία λέγεται MPJ την πήρα από Αυστραλία και την είχα βρει στο φόρουμ, που την πρότεινε κάποιος φίλος.Η απόφαση δική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Φίλε μου,δεν έχω βάλει τη μπαταρία με το άλλο καπάκι,διότι είχα βάλει στο πιο παλιό το 9001 και ήταν <κούτσουρο>,χωρίς τρομερά αποτελέσματα διάρκειας.Σε τούτο, αγόρασα από το ebay,όταν δούλευε,μία 3,8v,3.500ma.Το καπάκι κουμπώνει κανονικά και η διάρκεια μετά 4 μήνες χρήση αρκετά καλή,πάντα σε σχέση με τη δική του,το μόνο που θα έλεγα μειονέκτημα,αν και δε μου είναι απαραίτητο,δε λειτουργεί το NFC.Η μπαταρία λέγεται MPJ την πήρα από Αυστραλία και την είχα βρει στο φόρουμ, που την πρότεινε κάποιος φίλος.Η απόφαση δική σου. Την MPJ την έχω και είμαι επίσης ευχαριστημένος. Μου δίνει 15-30 λεπτά οθόνη παραπάνω. Απλά λόγω "βαριάς χρήσης" σκεφτόμουν κάτι μεγαλύτερο. Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Του γιου μου το S4 πηρε νερο απο την πισω πλευρα .Δεν ξερω ποσο ...Δουλευει αλλα αργει παρα πολυ να φορτισει (δοκιμασε και με αλλη μπαταρια) ειναι πιο αργο και ο ηχος δεν ακουγεται καλα .... Καποια λυση εστω με μικρες πιθανοτητες ? Κοστος service ? Ευχαριστω. κλειστε το, βγαλε μπαταρια αμεσως και βαλτο καμια εβδομαδα μεσα σε ρυζι, ναι καλα διαβασες ρυζι. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 κλειστε το, βγαλε μπαταρια αμεσως και βαλτο καμια εβδομαδα μεσα σε ρυζι, ναι καλα διαβασες ρυζι. Δυστυχως δεν το εκανε αμμεσως και επειδη δολευει εστω με προβληματα χθες το βραδυ του ειπα και το εβαλε σε ρυζι αφου αφαιρεσε οτι μπορουσε . Τι μπορει να εχει χαλασει και με ποιο κοστος ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Δυστυχως δεν το εκανε αμμεσως και επειδη δολευει εστω με προβληματα χθες το βραδυ του ειπα και το εβαλε σε ρυζι αφου αφαιρεσε οτι μπορουσε . Τι μπορει να εχει χαλασει και με ποιο κοστος ? Ευχαριστω. τσεκαρε το πιο ευκολο και απλο, την μπαταρια, καμια φορα εαν στελνει λαθος volt, ολο το συστημα γινεται ασταθες, οπως αυτο που μας περιγραφεις, εαν ειναι πλακετα, ξεχασε το, ολα ειναι εκει πανω, cpu ram κλπ κλπ......εαν το ανοιξεις μεσα, θα δεις που εχει υποστει διαβρωση. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 τσεκαρε το πιο ευκολο και απλο, την μπαταρια, καμια φορα εαν στελνει λαθος volt, ολο το συστημα γινεται ασταθες, οπως αυτο που μας περιγραφεις, εαν ειναι πλακετα, ξεχασε το, ολα ειναι εκει πανω, cpu ram κλπ κλπ......εαν το ανοιξεις μεσα, θα δεις που εχει υποστει διαβρωση. Ευχαριστω.Δοκιμασε δυο μπαταριες με ιδιο αποτελεσμα .Να το συδεσει με το ρευμα χωρις μπαταρια μεσα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Ευχαριστω.Δοκιμασε δυο μπαταριες με ιδιο αποτελεσμα .Να το συδεσει με το ρευμα χωρις μπαταρια μεσα ? Είναι λάθος να το συνδέσει σε ρεύμα χωρίς μπαταρία μέσα, η μπαταρία λειτουργεί και ως σταθεροποιητής. Έχω σώσει κινητό μετά από βουτιά στη θάλασσα, αλλά θέλει αμέσως απενεργοποίηση και κατόπιν λύσιμο και καθάρισμα με ειδικό σπρέι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Είναι λάθος να το συνδέσει σε ρεύμα χωρίς μπαταρία μέσα, η μπαταρία λειτουργεί και ως σταθεροποιητής. Έχω σώσει κινητό μετά από βουτιά στη θάλασσα, αλλά θέλει αμέσως απενεργοποίηση και κατόπιν λύσιμο και καθάρισμα με ειδικό σπρέι. Ευχαριστω αλλα τωρα πια ειναι μαλλον αργα για κατι τετοιο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Γνωρίζει κανείς εαν η Smartek δίνει εγγύηση για αλλαγή πλακέτας; Το ρωτάω γιατί είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο S4 2 μηνών , το οποίο είχε αγοραστεί 11/2013 και τον Μάρτη του 15 μου παρουσίασε πρόβλημα και χρειάστηκε να αλλαχτεί η πλακέτα ολόκληρη (μέσα στην εγγύηση). Το θέμα τώρα είναι οτι σε 2 μήνες λήγει η αρχική εγγύηση του κινητού αλλα δεν ξέρω εαν η πλακέτα συνοδεύεται απο 1 χρόνο εγγύηση σαν ανταλλακτικό. Το ρωτάω γιατί εαν δεν έχει ούτε η πλακέτα εγγύηση για 1 χρόνο και λήγει μαζί με την αρχική, να του κάνω root του κινητού διαφορετικά να το αφήσω ως έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Γνωρίζει κανείς εαν η Smartek δίνει εγγύηση για αλλαγή πλακέτας; Το ρωτάω γιατί είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο S4 2 μηνών , το οποίο είχε αγοραστεί 11/2013 και τον Μάρτη του 15 μου παρουσίασε πρόβλημα και χρειάστηκε να αλλαχτεί η πλακέτα ολόκληρη (μέσα στην εγγύηση). Το θέμα τώρα είναι οτι σε 2 μήνες λήγει η αρχική εγγύηση του κινητού αλλα δεν ξέρω εαν η πλακέτα συνοδεύεται απο 1 χρόνο εγγύηση σαν ανταλλακτικό. Το ρωτάω γιατί εαν δεν έχει ούτε η πλακέτα εγγύηση για 1 χρόνο και λήγει μαζί με την αρχική, να του κάνω root του κινητού διαφορετικά να το αφήσω ως έχει. Εχω την εντυπωση οτι αν και θα επρεπε να ανανεωνεται η εγγυηση για κατι που αλαχτηκε αυτη ληγει μαζι με την εγγυηση του κινητου στα 2 χρονια . Με επιφυλλαξη ομως. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού που υποψιαζομαι οτι είναι η μπαταρία αλλά θέλω και την γνώμη σας. Το Βάζω για φόρτιση και αντί να ανεβαίνει πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας,το εχω δοκιμάσει και με ανοιχτό και με κλειστώ και κάνει τα ίδια δεν ανεβαίνει.1-2 φορές κατάφερα να το φορτίσω στο 100%.Εχώ δοκιμάσει 5 διαφορετικούς φορτιστές και κάνει τα ίδια.Ευχαριστώ πολύ!Το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει,μεχρι που πήρα καινούργια μπαταρία και πάλι τα ίδια και μετά απο 2 εβδομάδες σταμάτησε τελείως να φορτίζει.Το πήγα στο service(Wap phone) και μου άλλαξαν πλακέτα και φυσικά εντός εγγύησης.Και λειτουργεί άψογα. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Γιατι οταν ανοιξω gps & navigon(Ή οποιοδηποτε αλλο gps προγραμμα) με το που ανοιξω το κινητο μου βρισκει σημα το πολυ σε 1 λεπτο και αν ειναι ανοιχτο για καποιες ωρες το κινητο και βαλω στο ιδιο παντα σημειο με το ιδιο προγραμμα να βρει σημα θελει κανα 4-5λεπτο? Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο? Αν οχι τι μπορει να φταιει και πως το λίνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 σημερα το rootara απο 5.0.1, επομενο βημα εγκατασταστη TWRP Recovery, και μετα Cyanogenmod 12, δηλαδη 5.1.1. και τελος aroma installer gapps. Απλα πεταει, μονο αυτο, τιποτε αλλο. Ευχαριστώ!:thanks: Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts