Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να με διαφωτήσει κάποιος;; Ξαφνικά δεν μου κάνει αυτόματη ενημέρωση τα email μου. Θυμάμαι ότι στις ρυθμίσεις είχε επιλογή κάθε πότε να κάνει ενημέρωση, αλλά πλέον δεν μπορώ να την βρω, σαν να μην υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Ποιο πριν είχα εγκαταστήσει το clean master, έκανα ένα καθαρισμό και το απεγκατέστησα πάλι. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, απλά το αναφέρω γιατί μάλλον από εκεί και μετά δημιουργήθηκε το πρόβλημα....
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί να με διαφωτήσει κάποιος;; Ξαφνικά δεν μου κάνει αυτόματη ενημέρωση τα email μου. Θυμάμαι ότι στις ρυθμίσεις είχε επιλογή κάθε πότε να κάνει ενημέρωση, αλλά πλέον δεν μπορώ να την βρω, σαν να μην υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Ποιο πριν είχα εγκαταστήσει το clean master, έκανα ένα καθαρισμό και το απεγκατέστησα πάλι. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, απλά το αναφέρω γιατί μάλλον από εκεί και μετά δημιουργήθηκε το πρόβλημα....

Μπορεί απλά να κόλλησε η διεργασία, δοκίμασε τα βασικά όπως επανεκκίνηση και άνοιγμα του συγχρονισμού (τα δύο κυκλικά βελάκια) και αν συνεχιστεί το ξανά συζητάμε. :-)

Επίσης μιλάς για την επίσημη εφαρμογή ή κάποια απ'το μάρκετ?

αυτα που ειναι black edition , ειναι συμβατα με τις θηκες που κυκλοφορουν? (spigen, belkin, incipio κλπ)?
All it takes is a swipe...

Μπορεί απλά να κόλλησε η διεργασία, δοκίμασε τα βασικά όπως επανεκκίνηση και άνοιγμα του συγχρονισμού (τα δύο κυκλικά βελάκια) και αν συνεχιστεί το ξανά συζητάμε. :-)

Επίσης μιλάς για την επίσημη εφαρμογή ή κάποια απ'το μάρκετ?

Ναι μιλώ για την επίσημη εφαρμογή, έκανα και επανεκκίνηση 2-3 φορές και τον χειροκίνητο συγχρονισμό ο οποίος δουλεύει, αλλά αυτόματα δεν... Παράξενα πράγματα!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

αυτα που ειναι black edition , ειναι συμβατα με τις θηκες που κυκλοφορουν? (spigen, belkin, incipio κλπ)?

Όχι. Πρέπει να του αλλάξεις πλάτη.

Καλά δεν είναι απόλυτο αυτό. Εγώ φοράω στο δικό μου θήκη Puro διάφανη και του ταιριάζει κουτί. Επίσης δοκίμασα και κάποιες δερμάτινες επίσης ταιριάζουν απόλυτα. Να σημειώσω ότι όλες έγραφαν για προδιαγραφές για τη νορμάλ έκδοση άλλα ήταν επώνυμες και δεν είχαν κανένα θέμα εφαρμογής στο Black Edition.
frastgr

Μπορουμε με καποιο τροπο να κανουμε ενα οποιοδηποτε samsung galaxy s4 i9505 σε android edition s4?

Αν ναι πως ακριβως γινεται και χανουμε κατι κανωντας κατι τετοιο ή οχι?

Στο δικό μου η slim armor της spiegen εφαρμόζει μια χαρά. Δεν νομίζω πως υπάρχει καμία διαφορά στις διαστάσεις.

Μπορουμε με καποιο τροπο να κανουμε ενα οποιοδηποτε samsung galaxy s4 i9505 σε android edition s4?

Αν ναι πως ακριβως γινεται και χανουμε κατι κανωντας κατι τετοιο ή οχι?

Αν εννοείς μετατροπή σε Google Play Edition δεν γίνεται.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις τις Ported Roms από το xda.Είναι οι Google Play Edition δηλαδή αλλά να παίζουν στο δικό μας.

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Ακριβως αυτο εννοουσα.

Και περνωντας του αυτες τις rom μετραει ο μετρητης knox ή οχι?

Και ειναι δυσκολη η διαδικασια να του περασεις μια τετοια rom και αν μετα το κινητο θα συμπεριφερεται λες και ειναι google play edition δηλαδη οποτε ερχεται νεα rom θα την παιρνει αμεσως χωρις καποια ιδιαιτερη διαδικασια απλα θα την περναω με Over The Air?

Εχω το GT-I9505 και σε ασχετες στιγμες μου ανοιγει τα δεδομενα απο μονο του.Υπαρχει καμια λυση???

:!: Παρακαλώ αν δεν γνωρίζετε, μην απαντάτε.

Πόσο μάλλον όταν οι απαντήσεις σας μπορεί σε κάποιον να κοστίσουν την εγγύηση της συσκευής του εν αγνοία του.

Ακριβως αυτο εννοουσα.

Και περνωντας του αυτες τις rom μετραει ο μετρητης knox ή οχι?

Και ειναι δυσκολη η διαδικασια να του περασεις μια τετοια rom και αν μετα το κινητο θα συμπεριφερεται λες και ειναι google play edition δηλαδη οποτε ερχεται νεα rom θα την παιρνει αμεσως χωρις καποια ιδιαιτερη διαδικασια απλα θα την περναω με Over The Air?

Μετράει ο knox και δεν γίνεται να έχεις OΤΑ αλλά χειροκινητη αναβάθμιση μέσω recovery

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Εχω το black edition και επειδη εχω παραγγειλει αρκετες απο ebay, να ενημερωσω οτι δεν εφαρμοζουν καλα οι s-line σιλικονης παροτι πολυ βολικες ( τις φορουσα σε αλλα τηλεφωνα ). Αυτο που ταιριαξε απολυτα και με ικανοποιει ειναι bumper που πιανει γυρω γυρω χωρις πλατη, 1 με 1μιση€ απο χονγκ κονγκ, μεσω ebay. Το συστηνω σε οσους με black edition θελουν θηκη με αριστη εφαρμογη.

καλησπερα παιδια, εχει ενας φιλος το s4 του εσπασε η οθονη και θελει να παρει τα δεδομενα του κινητου (φωτογραφιεσ κυριως), η αφη δεν λειτουργει καθολου, το κινητο ειναι κλειδωμενο με κωδικο και ετσι οταν το συνδεει με το pc δεν εμφανιζει απολυτως τιποτα υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να παρω τα αρχεια απο το κινητο? διαβασα για αυτο ΕΔΩ αυριο θα εχω το κινητο στα χερια μου για να δω μηπως βρω καμια λυση, ευχαριστω προκαταβολικα και αν δεν ειμαι στο σωστο νημα συγχωρεστε με δεν ηξερα που να απευθυνθω :wacko::wacko:

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Αν λειτουργεί η οθόνη και έχει σπάσει μόνο η εξωτερικη τοτε μπορεις να συνδεσεις ενα ποντικι με καλωδιο otg και να δουλεψεις το κινητο

Αν λειτουργεί η οθόνη και έχει σπάσει μόνο η εξωτερικη τοτε μπορεις να συνδεσεις ενα ποντικι με καλωδιο otg και να δουλεψεις το κινητο

η εξωτερικη δν εχει γρατζουνια , η εσωτερικη πλευρα εχει 2 μεγαλα χαραγματα και δεν δουλευει το touch καθολου

Δεν μας απασχολει το touch. Σημασία έχει αν ανάβει - λειτουργεί κανονικα η οθόνη για να βλέπεις και να μπορεσεις να κανεις δουλεια σου με το ποντίκι

Δεν μας απασχολει το touch. Σημασία έχει αν ανάβει - λειτουργεί κανονικα η οθόνη για να βλέπεις και να μπορεσεις να κανεις δουλεια σου με το ποντίκι

η μιση φαινεται μονο

Γεια σε ολους.. πριν απο λιγο έβαλα το γκαλαχι μου για την βραδυνη του φορτιση και εκει που φορτιζε με πεταξε το μηνυμα battery disconnected μαζι με ητικο μπιπ μπιπ.. το led για της ειδοποιησεις αναβοσβήνει κόκκινο. Το εκανα μερικα restart αλλα τα ιδια...οταν το βγαχω απ8 την μπριζα...κανενα προβλημα..επισης το εικονίδιο της μπαταρίας αναβοσβήνει...πρωτη φορα μου τα κανει τα παραπάνω..ουτε μου έπεσε ουτε τιποτα...εχεις κανεις καμια ιδεα???

Ευχαριστώ

Θα είχε ενδιαφέρον κάποιος να δοκιμάσει να φορτίσει το s4 με τον rapid charger του note να δούμε σε πόση ώρα θα φορτίσει η μπαταρία. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα

Καλημέρα,

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι που μου δημιουργεί το τηλέφωνο. Όταν ξεκλειδωνω την οθόνη μερικές φορές μου πετάει μια διαφήμιση και μου μια εφαρμογή για το Android αν θέλω να την κατεβάσω κλπ. Κάτι σαν pop up διαφήμιση στα windows.

Γνωρίζετε πως μπορεί να σταματήσει αυτό? Είναι φοβερά εκνευριστικό όταν ξεκλειδωνω την οθόνη μετά από κάποια ώρα που είχα είχαν χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο να να μου πετάει αυτη την διαφήμιση. Πρέπει να σβήσω κάποια εφαρμογή? Και ποια πιθανόν να είναι αυτή? Μήπως η εφαρμογή clean Master έχω εγκαταστήσει και ελέγχει την λειτουργία του τηλεφώνου?

Ευχαριστώ

Nikos

Φίλε σίγουρα κάποια εφαρμογή το κάνει αυτό...δεν είναι σωστό να κάνει κάτι τέτοιο με ξεκλείδωμα οθόνης..Τώρα πως θα βρεις την εφαρμογή δεν γνωρίζω..

Καλημέρα,

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι που μου δημιουργεί το τηλέφωνο. Όταν ξεκλειδωνω την οθόνη μερικές φορές μου πετάει μια διαφήμιση και μου μια εφαρμογή για το Android αν θέλω να την κατεβάσω κλπ. Κάτι σαν pop up διαφήμιση στα windows.

Γνωρίζετε πως μπορεί να σταματήσει αυτό? Είναι φοβερά εκνευριστικό όταν ξεκλειδωνω την οθόνη μετά από κάποια ώρα που είχα είχαν χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο να να μου πετάει αυτη την διαφήμιση. Πρέπει να σβήσω κάποια εφαρμογή? Και ποια πιθανόν να είναι αυτή? Μήπως η εφαρμογή clean Master έχω εγκαταστήσει και ελέγχει την λειτουργία του τηλεφώνου?

Ευχαριστώ

Καλημέρα,

Δες πότε άρχισε να το κάνει αυτό και ποιες εφαρμογές είχες κατεβάσει εκείνες τις μέρες, τις ξηλώνεις όλες, τσεκάρεις αν το κινητό είναι οκ και ξανακατεβάζεις μια προς μια ελέγχοντας κάθε φορά αν είναι οκ.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος.

Αν δεν δουλέψει, κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και ξανά μια προς μια όσες είχες κατεβάσει τις μέρες που άρχισε να το κάνει.

Όταν την βρεις ενημερώνεις κι εδώ να έχουμε υπόψη να την αποφύγουμε :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλημέρα,

Ευχαριστώ

Μήπως χρησιμοποιείς κάποια έξτρα εφαρμογή για το κλείδωμα της οθόνης; Ποιον launcher χρησιμοποιείς;

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)