SuperMarioGR Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 μπορεί να έγραψα μόνο προβλήματα που είχα με τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά ήμουν μαζί σας για λίγο γιατί από χθες το βράδυ το αντάλλαξα για iPhone 4s. έχω να πω τα καλύτερα για το s4 αν και με ξένισαν δύο πράγματα: η κατασκευή του (αν προέρχεται κάποιος από iPhone ή καλό android όπως το og, σίγουρα θα του φανεί κάπως) και ο κακός δέκτης του. δεν ξέρω το γιατί, αλλά παρατήρησα ότι όταν το είχα σε αυτόματα (gsm/3g), πολλές φορές έκανε αρκετή ώρα για να βρει σήμα ενώ 2 φορές (η δεύτερη μάλιστα έγινε λίγα λεπτά πριν το δώσω γι'αυτό και το έδωσα σε γνωστό φίλο σε περίπτωση προβλήματος) μου τερμάτισε την κλήση επειδή δεν είχα 3g αντί να γυρίσει 2g. ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε και ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου προσφέρατε μέχρι τωρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Θα συμφωνήσω κ γω για τη καλη του ληψη...οταν το εχω 3g/2g κάποιες φορές χάνεται το σημα απο μεταβαση 3g σε 2g. Αλλα κ σκετο gsm να το δουλεύω δεν εχει αυτη τη δυνατη ληψη που ειχα με το xperia s. Αντιμετωπίζει κανεις αλλος τα συγκεκριμένα συμπτώματα? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 μπορεί να έγραψα μόνο προβλήματα που είχα με τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά ήμουν μαζί σας για λίγο γιατί από χθες το βράδυ το αντάλλαξα για iPhone 4s. έχω να πω τα καλύτερα για το s4 αν και με ξένισαν δύο πράγματα: η κατασκευή του (αν προέρχεται κάποιος από iPhone ή καλό android όπως το og, σίγουρα θα του φανεί κάπως) και ο κακός δέκτης του. δεν ξέρω το γιατί, αλλά παρατήρησα ότι όταν το είχα σε αυτόματα (gsm/3g), πολλές φορές έκανε αρκετή ώρα για να βρει σήμα ενώ 2 φορές (η δεύτερη μάλιστα έγινε λίγα λεπτά πριν το δώσω γι'αυτό και το έδωσα σε γνωστό φίλο σε περίπτωση προβλήματος) μου τερμάτισε την κλήση επειδή δεν είχα 3g αντί να γυρίσει 2g. ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε και ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου προσφέρατε μέχρι τωρα! :) Αγαπητέ μου μονο κακό δέκτη δεν έχουν τα Samsung και ειδικά το S4. Απορώ πως θα σου φανεί το 4s μετά από το S4 :confused: Για μένα πάντως εφιάλτης. :) Το περασμένο καλοκαίρι πήρα ενα 4s λόγο μεγέθους και το ειχα παράλληλα στην αρχή με το Note2 και μετά με το S4. Αργοπορία, αγκυλώσεις, οθόνη μόνο για τυποποιημένα εφαρμογές. Δεν φτάνει που ειναι 3,5" είχαν και την τεράστια μπάρα πάνω οι εφαρμογές και αυτό που έμενε ηταν 3.2". Τραγική κατάσταση. Να μην πω οτι έκαιγε όταν χρησιμοποιουσα 3g έστω και για περιήγηση στο Facebook η όταν έβγαζα κάμποσες φώτο. Να πήγαινες στο 5s το καταλαβαίνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 οχι δεν ειμαι και δεν θα ηθελα Τότε μένεις όπως είσαι. Ούτως ή άλλως πάντως η συσκευή σου δεν έχει ανάγκη από χειροκίνητα κλεισίματα εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Δηλαδή εσυ φιλε μου δεν αντιμετωπίζεις κατι παρομοιο? Κατι αλλο που εχω προσεξει ειναι πως οταν το επανεκκινω θα εχω φουλ σημα για μερικα δευτερα αλλα μετα θα πεσει στις 1 με 2 γραμμές ... ολα αυτα μεσα στο σπιτι οπου η καλυψη τοθ δικτυου μου δεν ειναι η καλυτερη! Ολα αυτα που περιγραφω ειναι με gsm μονο ρυθμιση. Τι να κανω να το στειλω για ενα check? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αγαπητέ μου μονο κακό δέκτη δεν έχουν τα Samsung και ειδικά το S4. Απορώ πως θα σου φανεί το 4s μετά από το S4 :confused: Για μένα πάντως εφιάλτης. :) Το περασμένο καλοκαίρι πήρα ενα 4s λόγο μεγέθους και το ειχα παράλληλα στην αρχή με το Note2 και μετά με το S4. Αργοπορία, αγκυλώσεις, οθόνη μόνο για τυποποιημένα εφαρμογές. Δεν φτάνει που ειναι 3,5" είχαν και την τεράστια μπάρα πάνω οι εφαρμογές και αυτό που έμενε ηταν 3.2". Τραγική κατάσταση. Να μην πω οτι έκαιγε όταν χρησιμοποιουσα 3g έστω και για περιήγηση στο Facebook η όταν έβγαζα κάμποσες φώτο. Να πήγαινες στο 5s το καταλαβαίνω. είναι ειδική η περίπτωση με το αιφόνι λόγω του ότι ότι ο κολλητός ήθελε το s4 αλλά δεν είχε όλο το ποσό και αφού το είχα εγώ, του δωσα ως ανταλλαγή με μία διαφορά. επίσης, αυτός το χει όλη μέρα σε 2g οπότε δεν θα'χει κάποιο πρόβλημα κι αν έχει του είπα ή να μου το δώσει πίσω ή να το στείλει για σέρβις και είπε ότι θα το κάνει γιατί του αρέσει πολύ. η οθόνη του όντως είναι μικρή, αλλά για τα απολύτως βασικά είναι ό,τι πρέπει. έχω κι ένα optimus g κι αν το δώσω (όποιος ενδιαφέρεται το δίνω) ίσως να κάνω την αναβάθμιση σε 5s, αλλά προς το παρόν αυτά τα δύο με καλύπτουν. πάντως, τρία τέταρτα που το έχω σε 3g στο twitter μια χαρά είναι, φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. :p υγ: να σημειώσω πως άλλαξα και sim λόγω του σήματος ενώ ήταν σχετικά νέα (το νοέμβρη την πήρα), αλλά τα προβλήματα συνεχίστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τότε μένεις όπως είσαι. Ούτως ή άλλως πάντως η συσκευή σου δεν έχει ανάγκη από χειροκίνητα κλεισίματα εφαρμογών. το μονο προβλημα που εχω με το κινητο , ειναι η διαρκεια της μπαταριας και αυτο προσπαθω να βελτιωσω κλεινωντας εφαρμογες. Βγαζει οριακα την επαγγελματικη μου μερα και επειδη θεωρησα υπευθυνη την εξαμηνη μπαταρια, αγορασα αλλη (bulk γνησια) , αλλα δεν ειδα σχεδον ακαμια διαφορα. Αν υπαρχουν ουσιαστικες συμβουλες για την αυξηση της αυτονομιας , θα το εκτιμησω ιδιαιτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Παιδιά σοβαρά τώρα υπάρχει θέρμανση ακόμα στο S4;; Εμένα μ έχει χαιρετήσει προ πολλού. Εδώ και μια βδομάδα άλλαξα πάροχο γιατί δεν είχα καλό σήμα και ούτε 4G μιας και δεν έχει η wind ακόμα. Δεν αντιμετωπίζω πια κανένα θέμα με σήμα, ενώ ήμουν σίγουρος οτι τώρα με το 4G θα υπάρχει υπερθέρμανση. Ούτε για αστείο όμως. Το μοναδικό ''προβλημα'' είναι η ταχύτερη κατανάλωση μπαταρίας αλλά χωρίς να μου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Το έχω πάντα ανοιχτό στο 4G, κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokinito Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) Σε ποια εταιρια εισαι και εχεις μια χαρα σημα 4g γιατι εγω με cosmote what's up δεν θα ελεγα οτι εχω καλο σημα 4g. Για wind ειπες δεν εχει καθολου σημα 4g οποτε ποια εμεινε. Λογικα εισαι με vodafone σωστα? Εισαι ευχαριστημενος με την vodafone? Σου εχει σημα 4g παντου καλα υποθετω για να εχει 4g θα εχει ακομα καλυτερο 3g ετσι δεν ειναι? το μονο προβλημα που εχω με το κινητο , ειναι η διαρκεια της μπαταριας και αυτο προσπαθω να βελτιωσω κλεινωντας εφαρμογες. Βγαζει οριακα την επαγγελματικη μου μερα και επειδη θεωρησα υπευθυνη την εξαμηνη μπαταρια, αγορασα αλλη (bulk γνησια) , αλλα δεν ειδα σχεδον ακαμια διαφορα. Αν υπαρχουν ουσιαστικες συμβουλες για την αυξηση της αυτονομιας , θα το εκτιμησω ιδιαιτερα Το να εχεις ενεργη την εξοικ. ενεργειας το εχεις δοκιμασει? Εχω ακουσει οτι κανει πραγματικα δουλεια. Εγω το εχω μονιμος ενεργο εκτος αν θελω να τρεξω κατι που απαιτη επεξεργαστικη ισχυς οποτε και το απενεργοποιω. Edited February 15, 2014 by tokinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Το να εχεις ενεργη την εξοικ. ενεργειας το εχεις δοκιμασει? Εχω ακουσει οτι κανει πραγματικα δουλεια. Εγω το εχω μονιμος ενεργο εκτος αν θελω να τρεξω κατι που απαιτη επεξεργαστικη ισχυη οποτε και το απενεργοποιω. το ακολουθω απο Δευτερα και να δω....thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Διαβασα παραπανω τα προβληματα με το σημα του παιδιου και μου φανηκε λιγο περιεργο. Ειναι σιγουρο οτι ειναι απο το τηλεφωνο και οχι απο την εταιρια κινητης; Υπαρχη και η περιπτωση ομως να επεσες σε ελλατωματικη συσκευη παντως. Στο LG G2 που ειχα, ειχα προβληματα με το σημα (παντα σε συνδιασμο με το δικτιο της κινητης....πολλα μηνυματα απο εισερχομενες κλησης που εχανα)..οπως απο οτι καταλαβα εσυ με το S4. Οταν πλεον ηρθα στο S4 και ενω περιμενα απο τα λεγομενα παιδιων οτι θα εχω αρκετη διαφορα,γενικα ειδα πλεον σταθεροτητα σαν συσκευη και στις κλησης(βραχος ακλονητος) παρολο που το εχω μονιμα στο 4G δεν εχω κανενα απολυτος θεμα πουθενα...Μαλιστα η μπαταρια του εν αντιθεση με τα λεγομενα που αναφερθηκαν μου κραταει λιγο λιγοτερο γυρω στο 15% αν μιλησουμε για ποσοστο (με την ιδια χρηση που εκανα με το προηγουμενο).Στην ουσια το μονο πραγματικα που λιγο με ξενησε(μιλαω παντα προσωπικα)ειναι η οθονη του που λογο της amoled βγαζει αυτη τη μικρη διαφορα στα χρωματα. Edited February 16, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Αν υπαρχουν ουσιαστικες συμβουλες για την αυξηση της αυτονομιας , θα το εκτιμησω ιδιαιτερα 1 κλείσε τα διάφορα sensors (smart view κ.α) 2 κλείσε όσες εφαρμογές δεν χρειάζονται και σου επιτρέπει να κλείσεις (πας settings >more >applications >all, *εδώ για κάποιους είναι πρόβλημα αλλά αν δεν χρειάζεσαι το Google+ θα δεις μεγάλη διαφορά, αν το κλείσεις!!!*) ότι μπορείς από google & Samsung. Το τηλέφωνο για μας είναι εργαλείο! = δε δοκιμάζουμε εφαρμογές - παιχνίδια. Έχουμε πάντα 2ρη μπαταρία στην τσέπη. Εγώ προσωπικά δεν έχω εξοικονόμηση ενέργειας! ενώ και η φωτεινότητα είναι στο 70+‰!!! (όταν είμαι στο δρόμο με μηχανή και τον ήλιο...) 4G ανοιχτό πάντα! (sync για email - παραγγελίες στο Dropbo) Στους 9 μήνες που το έχω, πολύ λίγες ήταν οι φορές που χρειάστηκε να αλλάξω μπαταρία (και αυτό οφειλόταν μάλλον στον παροχέα και έντονη χρήση του gps (είναι κλειστό by default! το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται = +1λεπτο) Πάντα στήνουμε το τηλέφωνο στις ανάγκες μας, αν θέλουμε να παίξουμε υπάρχει το καλοκαίρι! το S4 το επέλεξα για τις ευκολίες με τη μπαταρία!!! αλλιώς θα είχα το HTC one!!! (ποιότητα κατασκευής) Edit: Οι εφαρμογές που είναι απαραίτητες (office, Calc, κ.α) είναι πάντα ανοιχτές στο background (δε κάνουμε task killer) καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από το να τις ανοίξεις! Άλλωστε γιαυτό υπάρχουν 2gb μνήμη. Edited February 16, 2014 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis523 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Λοιπον σημερα ενεργοποιησα τον αυτοματο συγχρονισμο απο τις ρυθμισεις. πηγαινοντας μετα στις επαφες συνειδητοποιησα οτι λειπει πανω απο το 70 %. Τι εγινε ? τις ειχα ολες στο gmail αλλα παω να τις βρω κ λοιπουν κ απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Πανε στις επαφες και πατα το κατω αριστερο πληκτρο αφης και πανε εκει που λεει εμφανιση επαφων...δες εαν εχεις επιλεγμενη την επιλογη εμφανιση ολων των επαφων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis523 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 βρηκα ενα παλιο backup excel σε μορφη csv και τις περασα. το θεμα φιλε ειναι οτι απο το πουθενα εξαφανιστηκαν οι επαφες ΚΑΙ απο το gmail. ανεξηγητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπέρα σας! Έχω το galaxy s4 i9505 και τις τελευταιες μέρες έχω παρατηρησει ένα σοβαρό πρόβλημα. Τραβάω βίντεο με το κινητο και μετα απο 1-2 λεπτα κλείνει η συσκευη και ξεκινα να κανει συνεχομενες επαννεκινησεις. Φτανει μεχρι το σημειο που δειχνει το logo του S4 και ξεκινα πάλι απο την αρχη. Ακόμη και αν αφαιρεσω την μπαταρία και την ξαναβαλω, κάνει το ίδιο πραγμα. Πρεπει να την αφαιρεσω για τουλαχιστον 5 λεπτα, ωστε να καταφερει το κινητο να κανει boot. Αυτες οι επαννεκινησεις μπορουν να γινουν και σε ασχετο σημειο χρησης του κινητου (χτες μου το έκανε ενω πηγα να ανοιξω το google maps). Εχει κανεις αντιμετωπισει κάτι παρομοιο?? Το κινητο έχει μονο επισημες ενημερωσεις και ποτε δεν έχει γινει root. (Επίσης δεν έχω κανει καποια αλλαγη/προσθηκη στις εφαρμογες που χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο) Εκδοση 4.3 Ι9505XXUEMKF JSS15J.I9505XXUEMKF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Δες άμα εχει φουσκώσει η μπαταρία φίλε καποιες συσκευές έχουν προβληματικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Δες άμα εχει φουσκώσει η μπαταρία φίλε καποιες συσκευές έχουν προβληματικες. Μόλις την κοίταξα και είναι λίγο φουσκωμένη στο κέντρο της. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Καλύπτεται απο την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μόλις την κοίταξα και είναι λίγο φουσκωμένη στο κέντρο της. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Καλύπτεται απο την εγγύηση? Αν είναι η συσκευή μέσα στο 6μηνο από την ημερομηνία αγοράς τότε καλύπτεται. Το πας για service και στην αλλάζουν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντήσεις. Δυστυχως δεν ειναι μεσα στο 6μηνο... Οπότε παω για αγορά νέας. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εμένα πάλι μου συμβαίνει κάτι άλλο κουλό εδώ και μια βδομάδα. Δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση για SMS από ένα συγκεκριμένο νούμερο στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ο ήχος ακούγεται κανονικά αλλά στην μπάρα δεν εμφανίζεται ποτέ φακελάκι ούτε γράφει ο counter του NOVA Launcher ούτε εμφανίζεται ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος. Έχω την υποψία ότι γίνεται κάποιο conflict με το Viber (το υποψιάζομαι γιατί χρονικά το πρόβλημα άρχισε πάνω κάτω στην ίδια περίοδο που το έβαλα). Για όλες τις υπόλοιπες επαφές, ακόμα και για άλλο νούμερο της ίδιας επαφής (!!!) οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά! Any ideas?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Διαβασα παραπανω τα προβληματα με το σημα του παιδιου και μου φανηκε λιγο περιεργο. Ειναι σιγουρο οτι ειναι απο το τηλεφωνο και οχι απο την εταιρια κινητης; Υπαρχη και η περιπτωση ομως να επεσες σε ελλατωματικη συσκευη παντως. Στο LG G2 που ειχα, ειχα προβληματα με το σημα (παντα σε συνδιασμο με το δικτιο της κινητης....πολλα μηνυματα απο εισερχομενες κλησης που εχανα)..οπως απο οτι καταλαβα εσυ με το S4. Οταν πλεον ηρθα στο S4 και ενω περιμενα απο τα λεγομενα παιδιων οτι θα εχω αρκετη διαφορα,γενικα ειδα πλεον σταθεροτητα σαν συσκευη και στις κλησης(βραχος ακλονητος) παρολο που το εχω μονιμα στο 4G δεν εχω κανενα απολυτος θεμα πουθενα...Μαλιστα η μπαταρια του εν αντιθεση με τα λεγομενα που αναφερθηκαν μου κραταει λιγο λιγοτερο γυρω στο 15% αν μιλησουμε για ποσοστο (με την ιδια χρηση που εκανα με το προηγουμενο).Στην ουσια το μονο πραγματικα που λιγο με ξενησε(μιλαω παντα προσωπικα)ειναι η οθονη του που λογο της amoled βγαζει αυτη τη μικρη διαφορα στα χρωματα. αν εννοείς εμένα, το πρόβλημα θεωρώ ότι ήταν της συσκευής κι όχι τόσο της εταιρείας διότι όταν το είχα, έδωσα το og σ'ένα συγγενή μου (κι αυτός cosmote) και το ίδιο βράδυ βγήκαμε έξω και παρατήρησα τα εξής: στο σταθμό Αιγάλεω, από την είσοδο Εσταυρωμένου, εκείνος είχε σήμα μέχρι τις προτελευταίες σκάλες (πριν τα ακυρωτικά μηχανήματα) ενώ εγώ είχα χάσει το σήμα μου από τις πρώτες. στις επόμενες στάσεις (Ελαιώνας, Κεραμεικός) δεν είχαν καθόλου σήμα και μόλις πλησιάζαμε Μοναστηράκι, αμέσως του ήρθε μήνυμα ενώ εμένα εμφανίστηκε το σήμα όταν ήμασταν στη μέση Μοναστηρακίου - Συντάγματος. και οι δύο το είχαμε στο αυτόματο, αλλά φαίνεται πως το s4 προσπαθεί για αρκετή ώρα να βρει 3g σήμα τη στιγμή που το άλλο κλείδωσε αμέσως σε 2g. δεν ξέρω, μπορεί να έπεσα στην περίπτωση, αλλά εδώ και λίγες μέρες που ξαναχρησιμοποιώ το og δεν έχω δει τα "κενά" που είχα με το s4 (π.χ να περιμένω 3 λεπτά έξω στο Σύνταγμα για να βρει σήμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slade Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Μαγκες σας παρακαλω βοηθήστε. Το χω τερμα χαμηλα στην ενταση αλλα οταν με παιρνουν τηλεφωνο δεν ακουγεται καποιος ηχος κλησης αλλα η δονηση,πως βγαινει η δονηση? To θέλω εντελώς αθόρυβο και μου τη χαλαει η δονηση της κλησης. Δεν υπαρχει vibration intensity οπως σε αλλα s4. Σας παρακαλω απαντηστε οσο πιο συντομα γινεται,ειναι αναγκη. Edited February 16, 2014 by Slade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 κατέβασε την μπάρα και πατα εκεί πού λέει δόνηση για να αλλάξει σε σιγαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 αν εννοείς εμένα, το πρόβλημα θεωρώ ότι ήταν της συσκευής κι όχι τόσο της εταιρείας διότι όταν το είχα, έδωσα το og σ'ένα συγγενή μου (κι αυτός cosmote) και το ίδιο βράδυ βγήκαμε έξω και παρατήρησα τα εξής: στο σταθμό Αιγάλεω, από την είσοδο Εσταυρωμένου, εκείνος είχε σήμα μέχρι τις προτελευταίες σκάλες (πριν τα ακυρωτικά μηχανήματα) ενώ εγώ είχα χάσει το σήμα μου από τις πρώτες. στις επόμενες στάσεις (Ελαιώνας, Κεραμεικός) δεν είχαν καθόλου σήμα και μόλις πλησιάζαμε Μοναστηράκι, αμέσως του ήρθε μήνυμα ενώ εμένα εμφανίστηκε το σήμα όταν ήμασταν στη μέση Μοναστηρακίου - Συντάγματος. και οι δύο το είχαμε στο αυτόματο, αλλά φαίνεται πως το s4 προσπαθεί για αρκετή ώρα να βρει 3g σήμα τη στιγμή που το άλλο κλείδωσε αμέσως σε 2g. δεν ξέρω, μπορεί να έπεσα στην περίπτωση, αλλά εδώ και λίγες μέρες που ξαναχρησιμοποιώ το og δεν έχω δει τα "κενά" που είχα με το s4 (π.χ να περιμένω 3 λεπτά έξω στο Σύνταγμα για να βρει σήμα). Απο τα λεγομενα σου λοιπον ειναι σχεδον σιγουρο οτι επεσες σε ελατωμματικη συσκευη...εαν ειναι ετσι και το εδωσες σε φιλο σου καλο θα ηταν εαν εχει εγγυηση να πας να το δουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts