afilopou Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 ρε παιδια εχω μια απορια!οταν παω απο το κινητο για να δω για ενημερωση λογισμικου μου γραφει οτι οι πιο προσφατες ενημερωσεις εχουν ηδη εγκατασταθει!οταν παω ομως απο το samsung kies να κανω αναβαθμιση ξεκιναει να μου κανει κανονικα αλλα κανει παρα πολυ ωρα και το διεκοψα(εκανε 30λεπτα για να παει στο 14%).Αλλη αναβαθμιση απο το κινητο αλλη απο το samsung kies?και γιατι στο κινητο λεει οτι εχω της τελευταιες ενημερωσεις ενω εχουν βγει καινουργιες?εχω την εκδοση Ι9505ΧΧUAAMDC Θα βοηθούσε αν μας έλεγες τί csc έχεις. Και εννοείς Ι9505ΧΧUAMDC Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 τι ειναι το csc ρε παιδια?απο το samsung kies εμενα πηγαινε ποιο αργα απο χελωνα γι'αυτο το σταματησα!το κινητο μου επισης ειναι απο Βουλγαρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 ρε παιδια εχω μια απορια!οταν παω απο το κινητο για να δω για ενημερωση λογισμικου μου γραφει οτι οι πιο προσφατες ενημερωσεις εχουν ηδη εγκατασταθει!οταν παω ομως απο το samsung kies να κανω αναβαθμιση ξεκιναει να μου κανει κανονικα αλλα κανει παρα πολυ ωρα και το διεκοψα(εκανε 30λεπτα για να παει στο 14%).Αλλη αναβαθμιση απο το κινητο αλλη απο το samsung kies?και γιατι στο κινητο λεει οτι εχω της τελευταιες ενημερωσεις ενω εχουν βγει καινουργιες?εχω την εκδοση Ι9505ΧΧUAAMDC γιατί οι 0TA αναβαθμίσεις πάντα αργούν λίγο.. οι ίδιες είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) τι ειναι το csc ρε παιδια?απο το samsung kies εμενα πηγαινε ποιο αργα απο χελωνα γι'αυτο το σταματησα!το κινητο μου επισης ειναι απο Βουλγαρια.. Είναι το sales code.Για Βουλγαρία είναι BGL ή GBL και αν θυμάμαι στο γράφει και στο kies.Αν όντως έχεις τα συγκεκριμένα τότε η τελευταια ρομ είναι η Model: GT-I9505 Country: Bulgaria Product Code: BGL PDA: I9505XXUAMDM CSC: I9505OXXAMDB Και εγκυκλοπαιδικά CODE (PDA) is android and all the applications that come with it. (The archives/folders will be named after the version of this file) MODEM (PHONE) is the firmware of the wireless chipset of the device and will operate you WiFi, Blutooth and 3G/2G/GSM connections. (ie Radio ROM) The CSC includes connection data for the broadband networks as well as apps that are only available in certain languages/intended for a specific area. Edited May 13, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μια ανάλυση του κινητού από μένα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να τσιμπήσω κι εγώ το S4 αλλά τα 16gb είναι λίγα αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο τα μισά σχεδόν είναι διαθέσιμα για εφαρμογές. Έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση των 32gb στην ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 καλησπερα σε ολους.μια ερωτηση παιδια,εχω βγαλει τελειως απ το μυαλο μου το i9500,και πρην παρω το i9505 θελω να μου πειτε τι πρωτεινετε ελληνικης αντιπροσωπειας η ευρωπαικης?αξιζει να πληρωσω 40ευρω παραπανω να παρω το ελληνικο?με το ευρωπαικο εχω κανονικα πληρη εγγυηση παντου η αν παθει κατι πρεπει να το παω στο μαγαζι που το πηρα?ευχαριστω Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Οχι δεν παιζει ρολο εφοσον ειναι απο ευρωπαικη χωρα. Κανονικα καλυπτεσαι. Και πιθανως να εχεις και πιο γρηγορα updates γιατι τα ελληνικα αργουν οπως ξερουμε σε σχεση με τις μεγαλες αγορες (αγγλια, γερμανια κτλ) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Οχι δεν παιζει ρολο εφοσον ειναι απο ευρωπαικη χωρα. Κανονικα καλυπτεσαι. Και πιθανως να εχεις και πιο γρηγορα updates γιατι τα ελληνικα αργουν οπως ξερουμε σε σχεση με τις μεγαλες αγορες (αγγλια, γερμανια κτλ) οκ ευχαριστω.λες το καταστημα ξερει να μου πει ποιας χωρας ειναι?η αν εχει αγορασει κανενας απο birdphone ας μας πει ποιας χωρας ειναι.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδιά για σας έχω το s3 και θα πάρω το s4 τι πρεπει να κάνω για να μεταφέρω ω τα πάντα στο s4 απο το s3 ;; Θα ήθελα όπως έχω στημένο το 3 να κάνω και το 4 !! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πηγα σημερα να δω απο κοντα το s4 ... ενω στα χαρακτηριστικα ειναι ανωτερο απο το n4..στο καταστημα που το ειδα...και ειχα διπλα το n4... παρατηρησα γενικα μια οθονη σκοτεινη παρα το οτι ειχα βαλει την φωτεινοτητα στο max ... επισης ρε παιδια κολλουσε ελαχιστα στο browsing...και εκαιγε το κινητο ,ειπα στον υπαλληλο μηπως υπηρχε θεμα με τον φορτιστη και εδινε παραπανω ρευμα αλλα μου ειπε σιγουρα οχι και οτι ειναι φυσιολογικο να ζεσταινεται ετσι , η οθονη του ηταν καπως παντως... Αλλα διαβαζα και αλλα ειδα...λετε να επεσα σε ελλατωματικο ? Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πηγα σημερα να δω απο κοντα το s4 ... ενω στα χαρακτηριστικα ειναι ανωτερο απο το n4..στο καταστημα που το ειδα...και ειχα διπλα το n4... παρατηρησα γενικα μια οθονη σκοτεινη παρα το οτι ειχα βαλει την φωτεινοτητα στο max ... επισης ρε παιδια κολλουσε ελαχιστα στο browsing...και εκαιγε το κινητο ,ειπα στον υπαλληλο μηπως υπηρχε θεμα με τον φορτιστη και εδινε παραπανω ρευμα αλλα μου ειπε σιγουρα οχι και οτι ειναι φυσιολογικο να ζεσταινεται ετσι , η οθονη του ηταν καπως παντως... Αλλα διαβαζα και αλλα ειδα...λετε να επεσα σε ελλατωματικο ? Το μόνο που δεν έχει θέμα, αντιθέτως είναι σούπερ είναι η οθόνη του και ειδικα σε φουλ φωτεινότητα... Τώρα όσον αφορά τα άλλα λίγο πολύ τα ίδια αντιμετωπιζουμε όλοι, η καλύτερα σχεδόν όλοι... Εγώ δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες, άλλοι όμως έχουν... Εγώ έχω θέμα, όπως και οι περισσότεροι με το λαγκαρισμα, λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν, από ότι λένε. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πάντως για μένα προσωπικα δεν αξίζει να πάει κανείς απο σ3 η νοτε 2 σε κανένα από τα νέα κινητά... Έκτος και αν έχει περίσσευμα χρημάτων,και δεν ξέρει τι να τα κάνει.Ακομα και η οθόνη δεν έχει τρελή διαφορά... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Oταν παω να κανω εγγραφη βιντεο το βραδυ...επιλεγω night mode αλλα μολις παταω το πληκτρο του βιντεο για να γραψει ξαναγυριζει παλι σε auto mode και φιανονται ολα σκοτεινα. Με αλλα λογια δεν μπορεις να τραβηξεις βιντεο με νυχτερινη ληψη. Αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν νομιζω οτι γινεται αυτο που πας να κανεις... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ο μόνος τρόπος για για να τραβήξεις στο σκοτάδι είναι να το έχεις στο αυτόματο και να ενεργοποιήσεις το flash. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πάντως για μένα προσωπικα δεν αξίζει να πάει κανείς απο σ3 η νοτε 2 σε κανένα από τα νέα κινητά... Έκτος και αν έχει περίσσευμα χρημάτων,και δεν ξέρει τι να τα κάνει.Ακομα και η οθόνη δεν έχει τρελή διαφορά... Κι όμως, εγώ έκανα την αλλαγή από NOTE 2 σε S4 και για την ώρα είμαι πολύ αισιόδοξος. Pros: Μικρότερο μέγεθος. Αν και η οθόνη δεν σου φαίνεται πολύ πιο μικρή από του ΝΟΤΕ 2. Πιο ελαφρύ... κατά πολύ! Με την θήκη s-view, μπορώ να απαντάω τα τηλεφώνα μου χωρίς να την ανοίγω και να κρέμεται. Επίσης τσεκάρω άμεσα και τις ειδοποιήσεις μου. Ίδια ταχύτητα σε γενικές γραμμές με το ΝΟΤΕ - αν και μερικές φορές νοιώθω οτι πάει πιο γρήγορα το S4. To App του τηλεκοντρόλ (μαζί με το πρόγραμμα της TV) μου έχει λύσει τα χέρια. Έχω το S4 για να TV, VirginMedia box και Apple TV. Στο άλλο δωμάτιο για TV και για media player. To S-Health με βοηθάει να βλέπω πόσο περπατάω, μετράει θερμίδες (!) και φαίνεται να είναι πολύ ωραίο tool, μιας και περπατάω πολύ. Η διάθεση του ενσωματωμενου θερμόμετρου με βολεύει πολύ για να βλέπω την πραγματική θερμοκρασία. Η Κάμερα φαίνεται να κάνει παπάδες... θέλει λίγο περισσότερο διάβασμα. Cons. Η διάρκεια της μπαταρίας. Αυτό είναι κάτι που θα το δω μέσα στην εβδομάδα. Σίγουρα θέλει 2-3 Updates ακόμα για να γίνει solid του firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 οκ ευχαριστω.λες το καταστημα ξερει να μου πει ποιας χωρας ειναι?η αν εχει αγορασει κανενας απο birdphone ας μας πει ποιας χωρας ειναι.. Το δικό μου ήταν Γερμανικό οπότε υποθέτω όλα το ίδιο θα είναι αλλά ρώτα να σου πουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Η διάθεση του ενσωματωμενου θερμόμετρου με βολεύει πολύ για να βλέπω την πραγματική θερμοκρασία. από που την βλέπεις δεν το έχω παρατηρήσει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μια ερώτηση ως νέος κάτοχος του S4. Στα μηνύματα τα ελληνικά είναι μόνο κεφαλαία, υπάρχει τρόπος να γράψω με μικρά γράμματα? Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 από που την βλέπεις δεν το έχω παρατηρήσει ??? Στην εφαρμογη S health Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μια ερώτηση ως νέος κάτοχος του S4. Στα μηνύματα τα ελληνικά είναι μόνο κεφαλαία, υπάρχει τρόπος να γράψω με μικρά γράμματα? και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά απ' ότι μου είπαν δε γίνεται να γράψεις με μικρά γράμματα ενώ σε άλλες εφαρμογές τα εμφανίζει! Σπαστικό είναι...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πηγα σημερα να δω απο κοντα το s4 ... ενω στα χαρακτηριστικα ειναι ανωτερο απο το n4..στο καταστημα που το ειδα...και ειχα διπλα το n4... παρατηρησα γενικα μια οθονη σκοτεινη παρα το οτι ειχα βαλει την φωτεινοτητα στο max ... επισης ρε παιδια κολλουσε ελαχιστα στο browsing...και εκαιγε το κινητο ,ειπα στον υπαλληλο μηπως υπηρχε θεμα με τον φορτιστη και εδινε παραπανω ρευμα αλλα μου ειπε σιγουρα οχι και οτι ειναι φυσιολογικο να ζεσταινεται ετσι , η οθονη του ηταν καπως παντως... Αλλα διαβαζα και αλλα ειδα...λετε να επεσα σε ελλατωματικο ? για την οθονη λιγο δυσκολο. το ειδα εγω προχθες μαζι με το s3 διπλα διπλα. εχει τουλαχιστον 30% πιο φωτεινη οθονη απο το τριαρι. μηπως ειχε θεμα το συγκεκριμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Το δικό μου ήταν Γερμανικό οπότε υποθέτω όλα το ίδιο θα είναι αλλά ρώτα να σου πουν! Ρωτήσα αλλά δεν γνωρίζουν μου είπε.. Μόνο ότι είναι ευρωπαικο. Τωρα ποιας χώρας μόνο όταν το ανοίξω θα μάθω. Την Δευτέρα το παραγγέλνω και εγώ μάλλον από birdphone. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ρωτήσα αλλά δεν γνωρίζουν μου είπε.. Μόνο ότι είναι ευρωπαικο. Τωρα ποιας χώρας μόνο όταν το ανοίξω θα μάθω. Την Δευτέρα το παραγγέλνω και εγώ μάλλον από birdphone. Ετσι λένε πάντα .δεν θα έχεις πρόβλημα παντος απλός πες τους να μην είναι branded σε κάποιο πάροχο . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts