OculatusAbis Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το S4 έχει πολύ καλύτερη διαχείριση ενέργειας από όλα τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς S. Κι αλίμονο να μην ήταν έτσι αφού έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία και προφανώς εξελίσσεται ανάλογα και το λειτουργικό. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι το ένα θέμα. Το άλλο είναι οι +2 πυρήνες και η +16% μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το S2. Άρα δεν πάνε όλα τα επιπλέον mAh σε μεγαλύτερη αυτονομία. Εγώ πάντως σας αναφέρω αυτά που βλέπω. Με root και official ROM ΧΧΑΜΕ2 που έχει "παγωμένες" αρκετές stock εφαρμογές μέσω Titanium Backup, η αυτονομία δεν έχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Τη διαφορά της οθόνη μεταξύ s2 και s4 μη την κοιτάτε μόνο σε ίντσες. Το S2 έχει να τροφοδοτήσει 384.000 πίξελ και το s4 έχει 2.073.600. Μιλάμε για 5.5 φορές περισσότερα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Τη διαφορά της οθόνη μεταξύ s2 και s4 μη την κοιτάτε μόνο σε ίντσες. Το S2 έχει να τροφοδοτήσει 384.000 πίξελ και το s4 έχει 2.073.600. Μιλάμε για 5.5 φορές περισσότερα.Ναι, σωστά. Πάντως εγώ μιλάω ρεαλιστικά και με βάση τη δική μου και μόνο περίπτωση. Διαφορά στην αυτονομία δεν είδα...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το ποιος ειναι ο σωστος τροπος πρωτης φορτισης?? Ψαχνοντας στο Internet ο καθενας λεει αλλα πραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το ποιος ειναι ο σωστος τροπος πρωτης φορτισης?? Ψαχνοντας στο Internet ο καθενας λεει αλλα πραγματα.. Για δοκιμασε το post #48 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το ποιος ειναι ο σωστος τροπος πρωτης φορτισης?? Ψαχνοντας στο Internet ο καθενας λεει αλλα πραγματα.. Αν και δε νομίζω ότι έχει πολύ σημασία στην τελική, και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, θα συνιστούσα να ακολουθείτε τις επίσημες οδηγίες της Samsung αντί να ακούτε τον καθένα στα φόρουμ... οι οποίες λένε: "Χρησιμοποιήστε το φορτιστή για να φορτίσετε την μπαταρία πριν την χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί υπολογιστής για φόρτιση της συσκευής με σύνδεσή τους μέσω καλωδίου USB. Μετά από την πλήρη φόρτιση, αποσυνδέστε τη συσκευή από το φορτιστή. Καταρχάς αποσυνδέστε το φορτιστή από τη συσκευή και κατόπιν αποσυνδέστε τον από την πρίζα." Aυτό μάλιστα συμφωνεί με αυτά που έχω διαβάσει για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου. Άλλες πρακτικές δε θα βλάψουν το τηλέφωνο, απλά ενδέχεται να μειώσουν τη συνολική ζωή της μπαταρίας. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasantony Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 καλησπέρα !! Κι εγώ εδώ !!! Με προσεκτικές ρυθμίσεις πάει 2,5 μέρες , δηλαδή όλα κλειστα και τα ανοιγουμε όταν τα χρειαζόμαστε !!! Δεν έχω δει άλλο smartphone με τέτοια αυτονομία !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 μπαταρία στην omega Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 μπαταρία στην omega Άρα μιλάμε για 1 μέρα αυτονομία ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Άρα μιλάμε για 1 μέρα αυτονομία ε; Όχι. Ανάλογα με την χρήση. Μπορεί να κρατήσει και κάποιες ημέρες αν το χρησιμοποιείς λίγο Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Όχι. Ανάλογα με την χρήση. Μπορεί να κρατήσει και κάποιες ημέρες αν το χρησιμοποιείς λίγο Καλά αυτό εννοείται. Εσύ τι χρήση έκανες πάνω-κάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 προσωπικά ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ με την απόδοση της μπαταρίας.με κλισεις,wi-fi & 3g χρήση κρατάει πάντα 2 μέρες.πολλές φορές και κάποιες ωρες παραπάνω!! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 προσωπικά ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ με την απόδοση της μπαταρίας.με κλισεις,wi-fi & 3g χρήση κρατάει πάντα 2 μέρες.πολλές φορές και κάποιες ωρες παραπάνω!! Πολύ γενική προσέγγιση. Κάπως πιο συγκεκριμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλά αυτό εννοείται. Εσύ τι χρήση έκανες πάνω-κάτω; φαίνονται στα screenshots , διάρκεια μία μέρα με οθόνη ανοιχτή για 6,30 ώρες , κλήσεις 1,30 ώρα , wifi πάντα ανοικτό , με την omega 3.1 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 φαίνονται στα screenshots , διάρκεια μία μέρα με οθόνη ανοιχτή για 6,30 ώρες , κλήσεις 1,30 ώρα , wifi πάντα ανοικτό , με την omega 3.1Χμμ δεν με ενθουσιάζει η αυτονομία :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) φαίνονται στα screenshots , διάρκεια μία μέρα με οθόνη ανοιχτή για 6,30 ώρες , κλήσεις 1,30 ώρα , wifi πάντα ανοικτό , με την omega 3.1 Χμμ δεν με ενθουσιάζει η αυτονομία :rolleyes: ούτε κι εμένα , θα ήθελα να κρατάει καμιά εικοσαριά ημέρες :blink: edit υπομονή μέχρι το επόμενο galaxy που θα παίρνει μεγαλύτερη μπαταρία :lol: Edited June 3, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Sorry που αναφέρομε εδώ αλλά θέλω να σας ρωτήσω. Αγόρασα προχτές το ι9500 από Doha (561 ευρώ) και ψάχνω να βρω το offline λεξικό που λένε ότι έχει . πιο είναι ???? Οσο για lug και μπάταρία αυτό που έχω να πώ είναι οτι σε καταστάσεις πανικού με εφαρμογές βίντεο κτλπ το κινητό δεν κολλάει καθόλου. (ούτε ζεσταίνετε υπερβολικά) η μπαταρία με ταινία 130 λεπτά , + φιφα 12 2 ώρες στο αεροδρόμιο που περίμενα με σιμ ενεργή απο 100% κατέβηκε στα 56 %. Σήμερα με χρήση για στήσιμο περίπου 4 ώρες κατέβηκε στα 59 %. Το αστείο είναι πως στο ημερολόγιο είναι στημένο οι μέρες του ραμαζανιού . :D Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Sorry που αναφέρομε εδώ αλλά θέλω να σας ρωτήσω. Αγόρασα προχτές το ι9500 από Doha (561 ευρώ) και ψάχνω να βρω το offline λεξικό που λένε ότι έχει . πιο είναι ???? Οσο για lug και μπάταρία αυτό που έχω να πώ είναι οτι σε καταστάσεις πανικού με εφαρμογές βίντεο κτλπ το κινητό δεν κολλάει καθόλου. (ούτε ζεσταίνετε υπερβολικά) η μπαταρία με ταινία 130 λεπτά , + φιφα 12 2 ώρες στο αεροδρόμιο που περίμενα με σιμ ενεργή απο 100% κατέβηκε στα 56 %. Σήμερα με χρήση για στήσιμο περίπου 4 ώρες κατέβηκε στα 59 %. Το αστείο είναι πως στο ημερολόγιο είναι στημένο οι μέρες του ραμαζανιού . :D Ουτε εγώ είδα lag στην έκδοση με τον octa λίγο που ασχοληθηκα μαζί του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Sorry που αναφέρομε εδώ αλλά θέλω να σας ρωτήσω. Αγόρασα προχτές το ι9500 από Doha (561 ευρώ) και ψάχνω να βρω το offline λεξικό που λένε ότι έχει . πιο είναι ???? Οσο για lug και μπάταρία αυτό που έχω να πώ είναι οτι σε καταστάσεις πανικού με εφαρμογές βίντεο κτλπ το κινητό δεν κολλάει καθόλου. (ούτε ζεσταίνετε υπερβολικά) η μπαταρία με ταινία 130 λεπτά , + φιφα 12 2 ώρες στο αεροδρόμιο που περίμενα με σιμ ενεργή απο 100% κατέβηκε στα 56 %. Σήμερα με χρήση για στήσιμο περίπου 4 ώρες κατέβηκε στα 59 %. Το αστείο είναι πως στο ημερολόγιο είναι στημένο οι μέρες του ραμαζανιού . :D Κάτσε ρε Θέμη γιατί θα μας τρελάνεις δηλαδή με 4 ώρες ενεργή οθόνη η μπαταρία έπεσε μόνο 41%. δηλαδή με αυτούς τους ρυθμούς πρέπει να σου βγάζει 10 ώρες οθόνη μέχρι να πέσει στο 0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Κάτσε ρε Θέμη γιατί θα μας τρελάνεις δηλαδή με 4 ώρες ενεργή οθόνη η μπαταρία έπεσε μόνο 41%. δηλαδή με αυτούς τους ρυθμούς πρέπει να σου βγάζει 10 ώρες οθόνη μέχρι να πέσει στο 0% Δηλαδή είναι πολύ ή λίγο ??? Μάλλον πολύ εννοείς . Με auto φωτισμό , χωρίς πολύ ήλιο . Αλλά δεν ζεσταίνεται καθόλου. Τι να πω νομίζω πως το octa core είναι πιο οικονομικό. Edited June 4, 2013 by themis999444 Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δηλαδή είναι πολύ ή λίγο ??? Μάλλον πολύ εννοείς . Με auto φωτισμό , χωρίς πολύ ήλιο . Αλλά δεν ζεσταίνεται καθόλου. Τι να πω νομίζω πως το octa core είναι πιο οικονομικό. Θέμη κανενα κινητό(S4 i9505) και ειδικά σε στοκ κατασταση δεν βγάζει πανω απο 6 ωρες,ισως να λεω και πολλές... Τωρα αν εσυ με 2 ωρες ταινία και 2 ωρες παιχνιδι χανεις μονο 40% τοτε ειναι παγκοσμιο φαινομενο και για να το προχωρησω και λίγο αυτό που εχεις ριχνει στα αυτιά σε μπαταρία ακόμα και στο νοτελι 2... Οταν βρεις χρονο βάλε και ενα screan με την μπαταρία στο tread Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για s4 μιλάτε η για ipad? Εγώ maximum 5 ώρες αυτονομίας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Θέμη κανενα κινητό(S4 i9505) και ειδικά σε στοκ κατασταση δεν βγάζει πανω απο 6 ωρες,ισως να λεω και πολλές... Τωρα αν εσυ με 2 ωρες ταινία και 2 ωρες παιχνιδι χανεις μονο 40% τοτε ειναι παγκοσμιο φαινομενο και για να το προχωρησω και λίγο αυτό που εχεις ριχνει στα αυτιά σε μπαταρία ακόμα και στο νοτελι 2... Οταν βρεις χρονο βάλε και ενα screan με την μπαταρία στο tread Σας είπα έχω το I9500 . και για του λόγου το αληθές Edited June 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δεν παιζει ρολο.. Και παλι η αυτονομια που γραφεις ειναι περιεργα μεγαλη... Βγαλε ενα screenshot απο την χρηση της μπαταριας οπως σου ειπαν τα παιδια οποτε μπορεσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 μπαταρία ! Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts