Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Δεν το εχω χρησιμοποιήσει αλλα ετσι που ειδα το βίντεο εχω δυο - τρεις απορίες ή ερωτήματα, αν θέλεις.

1. Αν δημιουργεί προβλήματα στους αισθητήρες του τηλεφώνου; Τι κανεις τοτε; Πως το βγάζεις; Ή πως θα καθαρίσεις την περιοχή; Συνήθως ολα αυτα τα προστατευτικά της οθόνης ειναι ετσι σχεδιασμένα που δεν τους καλυπτουν.

2. Τι γίνεται με το υγρό που εισχωρεί στο ακουστικό ετσι που το απλώνει; Μήπως στην καλυτερη βουλωνει τις τρύπες και ετσι πέφτει η απόδοσή του; Στην χειρότερη τι κάνει στο μεγαφωνακι που υπάρχει απο κατω;

3. Αν μετά απο κάποιο "ατύχημα" εχεις φθορα του υλικού (γρατζουνιά, θαμπαδα), τι κανεις; Αν ηταν ζελατίνα ή tampered το αφαιρούσες και εβαζες άλλο. Εδώ πως βγαίνει αυτό ; Και μην μου πείτε οτι δεν γρατζουνιεται. Η πείρα μου εχει δείξει οτι ολα γρατζουνιωνται.

Δεν ξερω. Προσωπικα, εχω τις ενστασεις μου. Δεν με πείθει για το ποσο προστατεύει ή μπορει να δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλημερα οποιος εχει την spigen neo hybird ειτε original ειτε oem και ενδιαφερεται να την δωσει ας μου στειλει ενα πμ

Γιάννη, επειδή προφανώς είσαι η κλασική περίπτωση που λέει ο λαός τη φράση "όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι" (και με το δίκιο σου μιας και έδωσες ένα σεβαστό ποσό για επώνυμο screen protector) , άσε τις λύσεις που δείχνει στο βίντεο με τις σταγόνες μιας και το ποιο πιθανό είναι να μην τις έχει δοκιμάσει κανείς μας , γιατί μπορεί να γίνει καμιά βλακεία και να κλαίς και το κινητό σου μετά.

Πήγαινε σε δοκιμασμένες λύσεις.Εγώ ήδη σου έχω προτείνει τη δικιά μου που είμαι ευχαριστημένος.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

να σαι καλά φίλε tarantules! όπως είπες και εσύ και οι φίλοι πιο πάνω ας μην πάρω το ρίσκο αφού ακόμα δεν είναι ευρέως διαδεδομένο! δεν είμαστε για πειράματα!!!

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω τη παρακάτω μπαταρία για το κινητό ενός φίλου που απ' οτι φαινεται έχει θέμα στη μπαταρία.

Η εν λόγω

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/13506787fec64c9fbbaa8c145864ca8b/productinfo.aspx

κάνει για GT-I9505 έτσι; και είναι αυθεντική, σωστά;

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

• 2 weeks later...

Παιδιά έχει κανείς την παρακάτω θήκη?

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s4-puro-view-slim-essential-case-mayro/prod5003479pp/

Ήθελα να ρωτήσω αν στο κενό αυτό που δείχνει την ώρα υπάρχει ζελατίνα για να το προστατεύει, φοβάμαι μη το βάλω σε καμια τσέπη η τσάντα με τη θήκη και σε εκείνο το σημείο που δεν καλύπτεται γρατσουνιστεί

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s4-puro-view-slim-essential-case-mayro/prod5003479pp/

Ήθελα να ρωτήσω αν στο κενό αυτό που δείχνει την ώρα υπάρχει ζελατίνα για να το προστατεύει, φοβάμαι μη το βάλω σε καμια τσέπη η τσάντα με τη θήκη και σε εκείνο το σημείο που δεν καλύπτεται γρατσουνιστεί

Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος στο link που έβαλες, έχει :

Η θήκη της Puro είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό οικολογικό δέρμα, ενώ η εγκοπή στο σημείο της οθόνη είναι επενδυμένη με διαφανές υλικό για καλύτερη προστασία

Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo

Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover

Samsung G965F - Stock

Samsung G781B - Stock

την εχω εγω φιλε μου εδω και 4 μηνες πολυ καλη θηκη . Ναι στο κενο εχει πλαστικο για να προστατευει την οθονη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D

Παράγγειλα το black edition, δεν έχει κάποια διαφορά στο μέγεθος έτσι? Τις ίδιες θήκες με τα άλλα s4 χρησιμοποιοιύν?

Edited by giwrgos_sd

Ακριβως το ιδιο κινητο ειναι απλα αλλαζει οτι παιρνει το native android και οχι το android με το ui της samsung.

Τί είναι το native Android. Εννοείς pure Android?

Όπως και να χει δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το Black edition απλά έχει κάτι μαύρα wallpapers. Κατά τα άλλα σαν λογισμικό δεν έχει διαφορά. Ίσα ίσα καθυστερεί και στα oficial updates (ota). Για παράδειγμα τα γερμανικά ως τώρα παίρνουν πρώτα τα updates.

Στα εξωτερικά τώρα είναι πιο μαύρο και το πίσω καπάκι είναι μαύρο δερμάτινο. Από ότι ξέρω ταιριάζουν οι ίδιες θήκες απλά μερικές πιέζονται λόγο πιο πολύ, ίσως κάποιες να μην κάνουν κιόλας

Ισως ειναι αυτο που λες τα black edition samsung κινητα.

Συγνωμη για την λαθος πληροφορια μου εγω νομιζα οτι αναφερωσουνα στα samsung google edition κινητα που αυτα εχουν αυτουσιο το android οπως δινεται στα google nexus κινητα χωρις να εχει πειραχτει απο καποια εταιρια οπως π.χ. samsung, htc κ.τ.λ.

Και γι' αυτο το λογο συνηθως ερχεται ποιο νωρις απο αλλα κινητα.

Εγω παντως αυτο ξερω για τα samsung google edition.

Αν τωρα εχει αλλαξει κατι ας το επιβεβαιώσει ή οχι καποιος απο εδω που ξερει καλυτερα.

Edited by adais

Τί είναι το native Android. Εννοείς pure Android?

Όπως και να χει δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το Black edition απλά έχει κάτι μαύρα wallpapers. Κατά τα άλλα σαν λογισμικό δεν έχει διαφορά. Ίσα ίσα καθυστερεί και στα oficial updates (ota). Για παράδειγμα τα γερμανικά ως τώρα παίρνουν πρώτα τα updates.

Στα εξωτερικά τώρα είναι πιο μαύρο και το πίσω καπάκι είναι μαύρο δερμάτινο. Από ότι ξέρω ταιριάζουν οι ίδιες θήκες απλά μερικές πιέζονται λόγο πιο πολύ, ίσως κάποιες να μην κάνουν κιόλας

Το black edition, πέραν του ότι έχει μαύρο faux leather καπακι πίσω (που το κάνειπανέμορφο) έχει και καλύτερη CPU & GPU.

Black Edition (Ι9506):

Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800

Quad-core 2.3 GHz Krait 400

Adreno 330

Απλό (Ι9505)

Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600

Quad-core 1.9 GHz Krait 300

Αdreno 320

Από UI και διαστάσεις είναι τα ίδια.

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το samsung galaxy s4 i9506 από τη vodafone και σε λίγες μέρες θα μου έρθει. Επειδή είμαι power user(παιχνίδια,web,facebook,μουσική και wifi όλη μέρα ανοιχτό) σκεφτόμουν να αγοράσω μια μπαταριά μεγαλύτερης χωρητικότητας.

παραδείγματα

1ο http://www.ebay.com/itm/NEW-BATTERY-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-3900-mAh-HIGH-CAPACITY-/131318004279?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e9329ba37

2ο http://www.ebay.com/itm/3050mAh-NFC-Battery-For-Samsung-Galaxy-S4-GT-I9500-I9505-S4-Active-GT-I9295-/291024728655?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43c26cf24f

οι πωλητές είναι από Aγγλια και έχουν καλές κριτικές αλλά το σκέφτομαι καθώς φοβάμαι μην μου δημιουργήσουν πρόβλημα στο κινητό.

Να προσθέσω ότι οι μπαταρίες που έχω βρει είναι στο ίδιο μέγεθος με την original. Εσείς τι μου προτείνετε;;

Εγω παλι εχω αγορασει αυτη και ειμαι ευχαριστημενος γιατι κραταει μερικες ωρες ποιο πολυ απο την μαμα μπαταρια που ειχε το κινητο.

Αλλα απ' οτι βλεπω μια απο τις δυο που προτεινεις ποιο πανω εχει περισσοτερα mah απο τη δικη μου οποτε λογικα θα σου κραταει παραπανω απο αυτη που εχω τωρα εγω.

Αρα περιμενω να παρω το κινητο στα χερια μου και μετα θα παραγγειλω αυτη με τα 3900 mah.Ευχαριστω!!

Αρα περιμενω να παρω το κινητο στα χερια μου και μετα θα παραγγειλω αυτη με τα 3900 mah.Ευχαριστω!!

Υπάρχει και αυτή η επιλογή αλλά δεν έχει τεσταριστεί από κανέναν απ' όσο ξέρω. Καιρό σκέφτομαι να την χτυπήσω αλλά επειδή δεν είναι σαφές αν έχει NFC ή όχι διστάζω.

Μόλις την πάρεις, πες μας και εντυπώσεις να γελάσουμε γιατί έχουμε καιρό :lol:

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Γιατι δεν ρωτας τον πωλητη της μπαταριας αν εχει ή οχι nfc?

Γιατί κι άλλες φορές που ρώτησα για άλλα πράγματα, ποτέ δεν μου είπαν "Όχι δεν έχει"! Πάντα μου απαντάνε ότι το έχει αυτό που ρωτάω. Τις μισές φορές όντως το είχε, τις άλλες όχι. Και αν κάνει καφέ να ρωτήσω, ναι κάνει θα απαντήσουν!

Μόλις την πάρεις, πες μας και εντυπώσεις να γελάσουμε γιατί έχουμε καιρό :lol:

Κοίτα όντως κυκλοφορούν πολλές κινεζιές που δεν είναι ούτε καν 500mAh και είναι για γέλια αλλά κατά καιρούς έχω πάρει για διάφορα μοντέλα κάτι κινεζιές που ήμουν σίγουρος ότι θα βγουν μούφα και τελικά σκυλιά. Την MPJ 3500 που την έχω ένα 6μηνο τώρα μπορώ να πω ότι είμαι φουλ ευχαριστημένος.

Κοίτα όντως κυκλοφορούν πολλές κινεζιές που δεν είναι ούτε καν 500mAh και είναι για γέλια αλλά κατά καιρούς έχω πάρει για διάφορα μοντέλα κάτι κινεζιές που ήμουν σίγουρος ότι θα βγουν μούφα και τελικά σκυλιά. Την MPJ 3500 που την έχω ένα 6μηνο τώρα μπορώ να πω ότι είμαι φουλ ευχαριστημένος.

Εγώ όταν βλέπω μπαταρίες ακριβώς ίδιων διαστάσεων με τη στοκ να γράφουν πάνω mAh που είναι 50% παραπάνω, απλά γελάω...

Ας μου εξηγήσει κάποιος με το φτωχό του το μυαλό πως είναι δυνατόν ο κινέζος να χώρεσε στον ίδιο όγκο ακριβώς , αυτά τα επιπλέον 1300mAh.Εκτός και εαν έχει κανείς την εντύπωση οτι οι κινέζοι γεμίζουν τις μπαταρίες τους με κανένα εξωτικό προϊόν εξωγήινης τεχνολογίας και μας το κρατάνε κρυφό...

Η δική μου μπαταρία που είναι 3000mAh , δηλαδή 400 μόλις mAh παραπάνω από τη στοκ, για να χωρέσει αυτά τα επιπλέον 400mAh την έκαναν κάτι δέκατα του χιλιοστού πιο παχειά και αφαίρεσαν και το κύκλωμα nfc για να το πετύχουν.Όντως όμως κρατάει παραπάνω από τη στοκ.

Τώρα οι κινέζοι , απλά βρίσκουν κορόϊδα που οτι τους γράψεις οτι κάνει η μπαταρία τα πιστεύουν και πάνε και τις ψωνίζουν.

Απλά το λέω γιατί παλιά κι εγώ ήμουν παθών με κάτι gold μπαταρίες για το Galaxy S που έλεγαν οτι κάνουν παπάδες.

Γιατί κι άλλες φορές που ρώτησα για άλλα πράγματα, ποτέ δεν μου είπαν "Όχι δεν έχει"! Πάντα μου απαντάνε ότι το έχει αυτό που ρωτάω. Τις μισές φορές όντως το είχε, τις άλλες όχι. Και αν κάνει καφέ να ρωτήσω, ναι κάνει θα απαντήσουν!

Απο τη στιγμη που εχει 4 επαφες για το κινητο και οχι 3 λογικα θα εχει και nfc γιατι και οι μαμα μπαταριες με nfc 4 επαφες για το κινητο εχουν και οχι 3 που εχουν οι απλες μπαταριες χωρις nfc.

Απο τη στιγμη που εχει 4 επαφες για το κινητο και οχι 3 λογικα θα εχει και nfc γιατι και οι μαμα μπαταριες με nfc 4 επαφες για το κινητο εχουν και οχι 3 που εχουν οι απλες μπαταριες χωρις nfc.

Όχι απαραίτητα.Η δική μου με 4 επαφές δεν έχει nfc

Το black edition, πέραν του ότι έχει μαύρο faux leather καπακι πίσω (που το κάνειπανέμορφο) έχει και καλύτερη CPU & GPU.

Black Edition (Ι9506):

Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800

Quad-core 2.3 GHz Krait 400

Adreno 330

Απλό (Ι9505)

Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600

Quad-core 1.9 GHz Krait 300

Αdreno 320

Από UI και διαστάσεις είναι τα ίδια.

Υπάρχει και το I9505 σε Black edition. Τα black edition σε χαρακτηριστικά δεν έχουν καμία διαφορά από τα υπόλοιπα χρώματα πάρα μόνο το εμφανισιακο κομμάτι. Εγώ έχω το 9505 σε Black edition. Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια και με το άσπρο το 9505. Τα ίδια ισχύουν και για το 9506.

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)