vaggelisp17 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 παιδια αν το κανω root με αυτο τον τροπο o knox θα γραψει?-without-pc-full-ZGwMs8JPBhE.html"]http://www.topictimes.com/videos/tech/towelroot-:-how-to-root-galaxy-s4-[all-lte-variants]-without-pc-full-ZGwMs8JPBhE.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δυστυχως αυτος ο τροπος δεν ισχυει για ολες τις android 4.4.2 ειναι για λιγο παλιοτερη εκδοση android απ' οσο γνωριζω. Αν δουλεψει οχι δεν σου γραφει ο knox. Αν κατι απο αυτα που ειπα ειναι λαθος σας πρακαλω πολυ να με διορθωσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δυστυχως αυτος ο τροπος δεν ισχυει για ολες τις android 4.4.2 ειναι για λιγο παλιοτερη εκδοση android απ' οσο γνωριζω. Αν δουλεψει οχι δεν σου γραφει ο knox. Αν κατι απο αυτα που ειπα ειναι λαθος σας πρακαλω πολυ να με διορθωσετε. ευχαριστω για την απαντηση σου.οποτε θα περιμενω για να ειμαι σιγουρος γιατι το κινητο ειναι καινουργιο και θα ηθελα την εγγυηση ακομα.του εχω περασει την τελευταια NORDIC και λειτουργουν ολα τελεια για οποιον ενδιαφερεται.ο μονος λογο που θελω root ειναι για 2 με 3 εφαρμογες που με ενδιαφερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 παιδια αν το κανω root με αυτο τον τροπο o knox θα γραψει?-without-pc-full-ZGwMs8JPBhE.html"]http://www.topictimes.com/videos/tech/towelroot-:-how-to-root-galaxy-s4-[all-lte-variants]-without-pc-full-ZGwMs8JPBhE.html Όχι δεν θα γράψει. Μπορεί να μην πετύχει το root ανάλογα με ποια έκδοση Android φοράς αλλά ο KNOX δεν θα γράψει όπως και να χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 δεν δουλευει στα τελευταια update παιδια!!!o knox παραμενει 0/0 ομως Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Λοιπον σημερα απο επισημη NG8 πηγα σε echoe rom 39.1 χωρις να πεσει ο knox συμφωνα με τους δυο οδηγους που δωσατε και υπαρχουν στο xda . ολα τελεια μεχρι στιγμης . Λοιπον απο θεμα σταθεροτητας πολυ καλη γρηγορη και απο μπαταρια καλυτερη απο στοκ Edited January 7, 2015 by lambgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έλεγα να δοκιμάσω την lollipop, ποια έκδοση θα προτείνετε να βάλω; πιο σταθερή... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω επειδή στο τηλ μου για να μπορώ να έχω εταιρικό email, γίνονται κάποια encryption, με άλλη rom πέραν της stock θα έχω τπτ προβλήματα; Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) φιλοι θελω να ρωτησω αν και ξερω οτι το τσιπ δεν υποστηριζει ραδιο,με custom rom παιζει να το υποστηριξει? Edited January 11, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παιδια εχω θεμα και θελω βοηθεια... προσπαθησα να περασω μεσω odin modem, επιδη εχει χαλασει το καλωδιο μου αποσυνδεθηκε εκεινη την ωρα και το κινητο τωρα δεν ανοιγει, μου βγαζει μια οθονη και λεει να το συνδεσω με kies για να περασω το λογισμικο απο την αρχη... προσπαθω μεσω odin να περασω απο την αρχη το επισημο λογισμικο και μου βγαζει fail.. εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα χωρις αποτελεσμα.... τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλημερα! μια ερωτηση που βλεπω ποιο kernel εχει το τηλ μου? ειναι αυτο που λεει εκδοση βασικου φασματος?η αριθμος κατασκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 φιλοι θελω να ρωτησω αν και ξερω οτι το τσιπ δεν υποστηριζει ραδιο,με custom rom παιζει να το υποστηριξει? Δε μπορεί να υποστηρίξει FM radio, είναι θέμα chip. Παιδια εχω θεμα και θελω βοηθεια... προσπαθησα να περασω μεσω odin modem, επιδη εχει χαλασει το καλωδιο μου αποσυνδεθηκε εκεινη την ωρα και το κινητο τωρα δεν ανοιγει, μου βγαζει μια οθονη και λεει να το συνδεσω με kies για να περασω το λογισμικο απο την αρχη... προσπαθω μεσω odin να περασω απο την αρχη το επισημο λογισμικο και μου βγαζει fail.. εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα χωρις αποτελεσμα.... τι να κανω; Οπως το περιγράφεις μου θυμίζει μια παρόμοια περίπτωση που είχε τύχει όταν πήγα να πρωτοφλαρω ρομ στο S4 μου. Ήταν την πρώτη μέρα που το πήρα. Είχα σκάσει με το fail... Και μου ήρθε φλασιά να φλασάρω custom recovery. Όλα καλά μετά, άνοιξε σε recovery και από εκεί απ' ότι θυμάμαι μπήκα στο κανονικό system menu. δοκίμασε ένα .tar από εδώ: http://techerrata.com/browse/twrp2/jfltexx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Οπως το περιγράφεις μου θυμίζει μια παρόμοια περίπτωση που είχε τύχει όταν πήγα να πρωτοφλαρω ρομ στο S4 μου. Ήταν την πρώτη μέρα που το πήρα. Είχα σκάσει με το fail... Και μου ήρθε φλασιά να φλασάρω custom recovery. Όλα καλά μετά, άνοιξε σε recovery και από εκεί απ' ότι θυμάμαι μπήκα στο κανονικό system menu. δοκίμασε ένα .tar από εδώ: http://techerrata.com/browse/twrp2/jfltexx Φιλε με εσωσες... χιλια ευχαριστω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Φιλε με εσωσες... χιλια ευχαριστω!!! :) Tί έγινε? Το δοκίμασες? Ανοιξε σε recovery και μετά κανονικά μπήκες στη κανονική λειτουργία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Tί έγινε? Το δοκίμασες? Ανοιξε σε recovery και μετά κανονικά μπήκες στη κανονική λειτουργία? περασα το recovery και ανοιξε κανονικα το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Βγήκε η Cyanogenmod Lolipop http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/rom-cyanogenmod-12-nightlies-qcom-intl-t2999570 Nihtly μεν, πολύ σταθερή δε (όπως γράφει τουλάχιστον) Υπάρχει κανείς γεναίος να τη δοκίμασε? Από ότι είχα διαβάσει υπάρχει ένας περιορισμός στις cyanogenomod. Δε μπορείς να κάνεις OTA από snapshot σε nightly ή το ανάποδο. Ποιό είναι το σωστό? Ρωτάω γιατί έχω σκοπό να κάνω ΟΤΑ μόνο snapshots και αν περάσω τώρα τη nightly βαριέμαι να ξανακάνω wipe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Ξέρει κάποιος ποιο tar αρχείο μπορώ να φλασάρω μέσω του Odin για να βάλω custom recovery (CWM ή TWRP); Έκανα μια χαζομάρα και τώρα το i9505 μου δεν κάνει τίποτα εκτός από το να μπει σε download mode. Ήταν με CM12 nightly. Δοκίμασα να φλασάρω και stock software και δεν μπορεί να το ανοίξει (κολλάει στο logo της Samsung) παρόλο που το Odin δίνει πράσινο PASS. Tελικά κατάφερα να βάλω recovery μέσω του Odin και να εγκαταστήσω και πάλι την CM12 μέσω του recovery. :) Τώρα θέλω να ρωτήσω αν είναι κανείς με CM12 nightly και αν κατάφερε να φλασάρει και gapps. Εμένα δε μου δεχόταν κανενα gapps zip, το οποίο είναι και ο λόγος που πέρασα ο,τι πέρασα αφού δοκίμαζα διάφορα. :p :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 18, 2015 by truckman Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmol Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπερα φιλαρακια,εχω προβλημα με το GPS μετα απο μερικες αλλαγες που εκανα σε διαφορες ROM cm12..τωρα ξαναγυρισα στη μαμα 4.4.2......και δεν μου πιανει ενο με βρησκει στο μερος που ειμαι,στην πλοηγηση χανεται τελειως.....SOS....ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδιά καλήμερα,είμαι νέος κάτοχός του s4 και σκέφτομαι να το rootαρω αλλά δεν θέλω να γράψει το knox επίσης θέλω μία ρομ να έχει καλή αυτονομία η μπαταριά.!!καμία γνώμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herakles Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 χαζή ερώτηση... όταν περνάς νέα rom τα επίπεδα του sar αλλάζουν? Παράθεση http://www.elink.gr Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) χαζή ερώτηση... όταν περνάς νέα rom τα επίπεδα του sar αλλάζουν? Όχι φυσικά. Θα έβγαινε εκτός προδιαγραφών η συσκευή αν γινόταν κάτι τέτοιο. Edited January 19, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herakles Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Όχι φυσικά. Θα έβγαινε εκτός προδιαγραφών η συσκευή αν γινόταν κάτι τέτοιο. σωστό αυτό που λες αλλά σε τι εμποδίζει τον developer της custom rom να ανεβάσει το radio του κινητού?(εκτός και αν δεν εχει πρόσβαση) απλά μου κάνει εντύπωση που διαβάζω ότι αν μερικοί αλλάζουν rom και βλέπουν διαφόρα και στο σήμα αυτό δεν είναι περίεργο; Παράθεση http://www.elink.gr Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κάνεις για εμένα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 σωστό αυτό που λες αλλά σε τι εμποδίζει τον developer της custom rom να ανεβάσει το radio του κινητού?(εκτός και αν δεν εχει πρόσβαση) απλά μου κάνει εντύπωση που διαβάζω ότι αν μερικοί αλλάζουν rom και βλέπουν διαφόρα και στο σήμα αυτό δεν είναι περίεργο; Κανείς developer δεν μπορεί να ανεβάσει το sar και να πειράξει τον πομποδέκτη της συσκευής, πρώτον γιατί είναι κάτι σταθερό και κλειδωμένο και δεύτερον γιατί όποιος έστω προσπαθήσει κάτι τέτοιο θα αντιμετωπίσει χοντρά παρατράγουδα στη συνέχεια. Το ότι κάποιοι αναφέρουν κάποια βελτίωση στο σήμα κάποιες φορές που αλλάζουν μια ρομ, ναι ισχύει και ο λόγος είναι ότι οι διάφοροι dev αλλάζουν το στάνταρ μόντεμ (το.software κομμάτι πάντα) της συγκεκριμένης ρομ με κάποιο από άλλες ρομ, είτε πιο καινούριες, είτε πιο παλιές (τυχαίνει αρκετές φορές παλιότερα μόντεμ να δίνουν καλύτερη απόδοση από κάποιο νεότερα, είναι θέμα γραψίματος του software και των συχνοτήτων που χρησιμοποιούνται στο εκάστοτε region). Σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις και τίποτα τρελές διαφορές. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τώρα θέλω να ρωτήσω αν είναι κανείς με CM12 nightly και αν κατάφερε να φλασάρει και gapps. Εμένα δε μου δεχόταν κανενα gapps zip, το οποίο είναι και ο λόγος που πέρασα ο,τι πέρασα αφού δοκίμαζα διάφορα. :p Εγώ πέρασα την cm12 με τα gpapps εδώ http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/gapps-official-to-date-pa-google-apps-t2943900 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εγώ πέρασα την cm12 με τα gpapps εδώ http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/gapps-official-to-date-pa-google-apps-t2943900 . Καλησπέρα, Τα updates των CM12 nighties έρχονται OTA? Κάπου εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/rom-cyanogenmod-12-nightlies-qcom-intl-t2999570 διάβασα ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts