margianniss Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Για όσους έχουν αγοράσει Black Edition μπορουν να πουν αν είχε μέσα μαυρα η ασπρα ακουστικα και απο ποιο μαγαζι αν δεν θεωρείται διαφημιση?Από ortel.gr εχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Η -προσκαιρη φυσικα- ανοδος της τιμης του S4, κατ'εμε σημαινει αποτυχία στην αγορα (παρά τα εκατομμυρια που πουλαει) του νεοτερου S5. Προφανως το S4 'κοβει' πωλησεις απο το S5, πολλοι θα ηθελαν το S5, δεν πανε να δωσουν ενα σκασμο λεφτα για να πουλ-μουρ, και ετσι καταληγουν στο ουτως η άλλως πολυ καλο S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Η -προσκαιρη φυσικα- ανοδος της τιμης του S4, κατ'εμε σημαινει αποτυχία στην αγορα (παρά τα εκατομμυρια που πουλαει) του νεοτερου S5. Προφανως το S4 'κοβει' πωλησεις απο το S5, πολλοι θα ηθελαν το S5, δεν πανε να δωσουν ενα σκασμο λεφτα για να πουλ-μουρ, και ετσι καταληγουν στο ουτως η άλλως πολυ καλο S4. Αυτό ακριβώς περιμένω να κάνει και η lg με το g3. Αυτή τη στιγμή η πιο Value λύση (ακόμη και σε τιμές εξωτερικού) είναι το note 3 neo στα 307. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Χάχα όταν έλεγα ότι θα ανέβει η τιμή του s4 μόλις βγει το S5 απορούσαν μερικοί. Το S5 είναι μακράν η χειρότερη ναυαρχίδα της χρονιάς. Καλά που τσίμπησα το s4 στα 320 ευρώ αρχές Απριλίου. Και μες στο Πάσχα είχε ανέβει η τιμή του όπως είχα προβλέψει. Μάλλον πρέπει να παίξει και άλλη προώθηση για το πόσο πολύ πουλάει το S5 μπας και τσιμπήσει κανένας άσχετος. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Χάχα όταν έλεγα ότι θα ανέβει η τιμή του s4 μόλις βγει το S5 απορούσαν μερικοί. Το S5 είναι μακράν η χειρότερη ναυαρχίδα της χρονιάς. Καλά που τσίμπησα το s4 στα 320 ευρώ αρχές Απριλίου. Και μες στο Πάσχα είχε ανέβει η τιμή του όπως είχα προβλέψει. Μάλλον πρέπει να παίξει και άλλη προώθηση για το πόσο πολύ πουλάει το S5 μπας και τσιμπήσει κανένας άσχετος. Μακράν η χειρότερη δεν είναι με τίποτα. Ότι είναι κάτι που περιμέναμε λίγο καλύτερο ίσως. Απλά είχαμε συνηθίσει την Samsung να είναι πάντα πολύ μπροστά σε specs τουλάχιστον από τους άλλους και φέτος μας κακοφαίνεται(αν και δεν υστερεί σε specs το κινητό μην τρελαθούμε, αλλά δεν έκανε το μπαμ). Για μένα το foul ήτανε ένα.Τα 2gb ram. Τελικά το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι φέτος είναι η πιο all around εμπειρία χωρίς να βάζω στην εξίσωση το g3 που δεν έχω δει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ρώτησες πριν κάνεις την παραγγελία από ποια χώρα είναι? Όχι δεν ρώτησα, απλά μου είπανε ότι καλύπτεται κανονικά από την εδώ αντιπροσωπεία σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Από τότε που το πήρα πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το να βρω την χώρα προέλευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Λοιπον, το S4 value edition, βγηκε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392869 Θελω τωρα, ευστοχες προβλεψεις, τη τιμη θα πιασει το 'απλο-περσινο-κανονικο' S4(9505?), και το τωρινο S4 value (9515), μες το καλοκαιρι που ερχεται. Ποιο θα αρχισει να πεφτει αμεσα ολο και χαμηλοτερα, και ποσο προβλεπουμε να πεσει και ποτε. Ηρθε η ωρα της κατρακυλας. (και με S5 στην αγορα, να πιεζει τιμες προς τα κατω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Λοιπον, το S4 value edition, βγηκε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392869 Θελω τωρα, ευστοχες προβλεψεις, τη τιμη θα πιασει το 'απλο-περσινο-κανονικο' S4(9505?), και το τωρινο S4 value (9515), μες το καλοκαιρι που ερχεται. Ποιο θα αρχισει να πεφτει αμεσα ολο και χαμηλοτερα, και ποσο προβλεπουμε να πεσει και ποτε. Ηρθε η ωρα της κατρακυλας. (και με S5 στην αγορα, να πιεζει τιμες προς τα κατω). Προσωπικά πιστεύω ίδια τιμή θα έχουν μέσα στο καλοκαίρι. Δεν έχουν άλλωστε καμία διαφορά, πρόκειται για ένα ακόμη μάρκετινγκ τρικ της Samsung. Επίσης πιστεύω η τιμή θα σταθεροποιηθεί στη καλύτερη των περιπτώσεων στα 300-350, πιο κάτω δεν θα πάει μέχρι να βγει το S6. Για το σύνολο του κιόλας σαν συσκευή τη θεωρώ καλή τιμή. Προσωπική άποψη φυσικά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Προσωπικά πιστεύω ίδια τιμή θα έχουν μέσα στο καλοκαίρι. Δεν έχουν άλλωστε καμία διαφορά, πρόκειται για ένα ακόμη μάρκετινγκ τρικ της Samsung. Επίσης πιστεύω η τιμή θα σταθεροποιηθεί στη καλύτερη των περιπτώσεων στα 300-350, πιο κάτω δεν θα πάει μέχρι να βγει το S6. Για το σύνολο του κιόλας σαν συσκευή τη θεωρώ καλή τιμή. Προσωπική άποψη φυσικά. Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι και μέχρι τα Χριστούγεννα η τιμή του θα ειναι στα 300-350 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 μεχρι τα χριστουγεννα δεν θα υπαρχει στοκ πουθενα βασικα.οσο μενει το ψηλα το s5 και χωρις να προσφερει κατι ουσιαστικο παραπανω απο το s4 οσοι θελουν σαμσουνγκ θα επιλεγουν s4.πιστευω μεχρι τελος αυγουστου θα εχει τελειωσει το στοκ ακομα και των σκρουτζομαγαζων Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Απλα, σε τοσο ανεβασμενες τιμες, ο καταναλωτης πια, αν ειναι να δωσει τοσα χρηματα, υπαρχουν κι αλλες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μακράν η χειρότερη δεν είναι με τίποτα. Ότι είναι κάτι που περιμέναμε λίγο καλύτερο ίσως. Εννοειται οτι δεν ειναι η χειροτερη, περιμενα και γω μεγαλυτερη ραμ. Επισης δεν ειναι καποιος μ....κας αν παρει το S5. Απλα μαλλον ο φιλος θελει να δικαιολογησει την αγορα που εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 s4 i9505 347 e s4 i9506 344 e το ειδαμε και αυτο!!!απο αρχη επρεπε να το κυκλοφορησει!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τι να το κανεις που δεν το καλύπτει η εδω αντιπροσωπία! Πριν λιγες μερες ειχα διπλο προβλημα με το note μου και εκτιμησα δεόντως το τι σημαίνει να έχεις κάλυψη κανονικά. Αλλαξα module κονεκτορα usb και οθόνη. Δεν θελω ουτε να σκεφτομαι ποσο θα πήγαινε το μαλλί! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αν η samsung νομιζει οτι εγινε apple και θα εχει τις τιμες ακατεβατες, ενω θα πουλα τρελα, εχει κανει λαθος. Οπως διαβασατε ηδη στην αρχικη σελιδα του myphone, ηδη αποφασισε να ριξει την παραγωγη στο s5. Το σωστο ηταν να ριξουν τις τιμες. Οσο τις εχουν εκει που τις εχουν, θα τα εχουν απουλητα, και παντως δεν θα πιανουν τους στοχους που υπολογιζουν. Παντως, γενικα η ιστορια εχει δειξει οτι η αλαζονεία και τα λαθη πληρωνονται, και συχνα ακριβα (βλεπε νοκια, ο μεγαλυτερος κολοσσος στα κινητα καποτε...αν ελεγες θα κλεισει η νοκια θα σε ελεγαν τρελο). 350 ευρω για το s4, ειναι πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 εγω παιδιά λόγου το ότι έχασα το κινητό μου εδώ και 1 μήνα δεν αντέχω να περιμένω άλλο θα το πάρω 350...το παρήγγειλα από kaizerstore και θα σας γράψω αύριο εντυπώσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 εγω παιδιά λόγου το ότι έχασα το κινητό μου εδώ και 1 μήνα δεν αντέχω να περιμένω άλλο θα το πάρω 350...το παρήγγειλα από kaizerstore και θα σας γράψω αύριο εντυπώσεις!!! φιλε μου το 9505 η το 9506 εκανες παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Τι να το κανεις που δεν το καλύπτει η εδω αντιπροσωπία! Πριν λιγες μερες ειχα διπλο προβλημα με το note μου και εκτιμησα δεόντως το τι σημαίνει να έχεις κάλυψη κανονικά. Αλλαξα module κονεκτορα usb και οθόνη. Δεν θελω ουτε να σκεφτομαι ποσο θα πήγαινε το μαλλί! Χωρις να θελω να κανω καμμια διαφημιση στο συγκεκριμενο μαγαζι πιστευεις οτι το 9505 καλυπτεται απο εγγυηση ενω το 9506 οχι ; http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=636 http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=698 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το phonegallery http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το phonegallery http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=636 φιλε μου εχω αγοραση 3 κινητα απο εκει εχει doa και μαλιστα στο ανοιγη εαν του το ζητησεις μπροστα του το κινητο απλα κανεις την παραγγελια και πας μετα απο 1 ωρα και το παιρνεις. οπως ολα και αυτο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρις να θελω να κανω καμμια διαφημιση στο συγκεκριμενο μαγαζι πιστευεις οτι το 9505 καλυπτεται απο εγγυηση ενω το 9506 οχι ; http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=636 http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=698 και τα 2 καλυπτονται απο την εγγυηση αφου ειαι ευροπαικα απο την smartec arvanto αλλα η πρωτη ειναι καλυτερη στα ευροπαικα μοντελα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και εχω παει και αυτοπροσώπως και εγω εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 παρηγγειλα απο kaizershop μια χαρα ηρθε την αμεσως επομενη μερα ολα καλα προς το παρον μια χαρα δεν παρατηρησα κατι κακο...πολυ τελειο το κινητο προσπαθω να το μαθω τωρα!!!αν ξερετε κατι να βοηθησει πειτε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curunir90 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει πραγματοποιησει καποιος αγορα απο το stechi, εχει αρκετες κριτικες εκ των οποιων σχεδον ολες πολυ θετικες απλα θα ηθελα να μου πει και καποιος απο εδω τη γνωμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Καλησπέρα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους κλώνους των S4 (δεν ξέρω κιόλας αν πάει αυτή η ερώτηση εδώ). Αξίζουν; Να πάρω; Ρωτάω φυσικά επειδή δεν μπορώ να πάρω το "κανονικό". Αυτός που το πουλάει πάντως λέει κανένα πρόβλημα. Ίδιο λειτουργικό και όλα τα καλούδια (smart stay - air gestures - face unlock κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Καλησπέρα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους κλώνους των S4 (δεν ξέρω κιόλας αν πάει αυτή η ερώτηση εδώ). Αξίζουν; Να πάρω; Ρωτάω φυσικά επειδή δεν μπορώ να πάρω το "κανονικό". Αυτός που το πουλάει πάντως λέει κανένα πρόβλημα. Ίδιο λειτουργικό και όλα τα καλούδια (smart stay - air gestures - face unlock κτλ). Επειδή έχω δουλέψει κλώνο του S4, γνώμη μου όχι. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για όλους τους κλώνους, αλλά ο συγκεκριμένος είχε βασικά προβλήματα (έχανε κλήσεις, ενώ έδειχνε ότι είχε σήμα δεν έπαιρνε τηλέφωνο και διάφορα τέτοια "ωραία"). Καλύτερα κάνε λίγο υπομονή, θα πέσει και άλλο η τιμή του S4 το επόμενο δίμηνο. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ποσο λες θα πεσει η τιμη το επομενο διμηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts