michaell Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Πηρα και το ΝΟΤΕ 2 και το S4 μου απο εκει! Μια χαρα ειναι εξυπηρετικοι και τα κινητα ειναι ολοκαινουργια σφραγισμενα (δεν εχουν ανοιχτει) Και ενας συναδελφος εδω στην δουλεια πηρε το ΝΟΤΕ2 του απο εκει και αυτος δεν συναντησε καποιο προβλημα! Μα δε συζηταμε για τον αν ειναι προβληματικα αλλα για το αν εχουν ανοιχτει απο καποιον αλλον πριν απο σενα, για σενα...η ερωτηση εδω και 2 μερες ειναι για το αν ειχαν προεγκατεστημενη γλωσσα ή εκανες εσυ το πρωτο boot.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μα δε συζηταμε για τον αν ειναι προβληματικα αλλα για το αν εχουν ανοιχτει απο καποιον αλλον πριν απο σενα, για σενα...η ερωτηση εδω και 2 μερες ειναι για το αν ειχαν προεγκατεστημενη γλωσσα ή εκανες εσυ το πρωτο boot.... Δεν ειχε προεγκατεστημενη γλωσσα! Με το που ανοιξα την συσκευη μου ζητησε να βαλω γλωσσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδιά από το Kaizer Shop δεν γίνεται αγορά με πιστωτική κάρτα; Γιατί κάτι τέτοιο είδα στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδιά από το Kaizer Shop δεν γίνεται αγορά με πιστωτική κάρτα; Γιατί κάτι τέτοιο είδα στο site τους. Eγω το Note2 το πηρα με πιστωτικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δεν ειχε προεγκατεστημενη γλωσσα! Με το που ανοιξα την συσκευη μου ζητησε να βαλω γλωσσα! Οπως στο βιντεο που ειχα παραθεσει χθες δηλαδη .. http://www.youtube.com/watch?v=cf1Kvfu2ADQ και για ποιο καταστημα μιλαμε?? kaizershop?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οπως στο βιντεο που ειχα παραθεσει χθες δηλαδη .. http://www.youtube.com/watch?v=cf1Kvfu2ADQ και για ποιο καταστημα μιλαμε?? kaizershop?? Aκριβως ετσι! Ναι εγω απο το Kaizershop πηρα και τα 2 μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Kaizershop και παλι kaizershop. Επιβεβαιώνω και γω που αγόρασα το s4 ααπό kaizershop.gr. Η πρώτη μου αγορά βέβαιαααπό το συγκεκριμένο κατάστημα, Ρουμανίας το κινητό χωρίς προεγκατεστημενη γλώσσα. Εγώ επέλεξα ελληνικά την πρώτη φορά που το άνοιξα. Όλα καλά! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μεγαλωνει η παρεα βλεπω .... Και εγω πριν απο λιγο απο το kaizershop το πηρα στα 480. Πρωτες εντυπωσεις μου αρεσει πολυ !!! Ειναι ωραιο σαν κοσμημα !!! :p :lol: :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Επιβεβαιώνω και γω που αγόρασα το s4 ααπό kaizershop.gr. Η πρώτη μου αγορά βέβαιαααπό το συγκεκριμένο κατάστημα, Ρουμανίας το κινητό χωρίς προεγκατεστημενη γλώσσα. Εγώ επέλεξα ελληνικά την πρώτη φορά που το άνοιξα. Όλα καλά! Εμενα ειναι Γερμανικο (DBT) :happy: Μεγαλωνει η παρεα βλεπω .... Και εγω πριν απο λιγο απο το kaizershop το πηρα στα 480. Πρωτες εντυπωσεις μου αρεσει πολυ !!! Ειναι ωραιο σαν κοσμημα !!! :p :lol: :p Eγω το πηρα προχτες στα 484! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το εψαξα λιγο και το διαπιστωσα κι εγω αυτο..το δικο σου tken ειχε προεγκατεστημενη γλωσσα ή εκανες κανονικα ολη τη διαδικασια εσυ?? Αν εννοεις το πρωτο boot ναι,επελεξα εγω τα ελληνικα απο το dropdown menu.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Το μονο που με ψιλοχαλασε ειναι οτι μου ειπαν οτι στο kaizerstore οτι και καλα δεν εχουν doa ... !!! Γινεται αυτο ??? Οποιος μαγαζατορας θελει βαζει και οποιος δεν θελει οχι??Ειναι δυνατον τι λετε ρε παιδια ?? Λεει βλακειες ??? :confused: Edited July 11, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Κάνω συχνά βόλτες από ομόνοια στα κινητάδικα :lol: μιας και μένω κοντά (στο κρατίδιο :lol:). Συνήθως πουλάνε σφραγισμένα παιδιά μην κολλάτε. Απλά καμια φορά γίνεται το εξής: πάει κάποιος που έχει πάρει κινητό με κάποια επιδότηση και τους το πουλάει σφραγισμένο για να βγάλει λεφτά ή πάει κάποιος που έχει αγοράσει κινητό με δόσεις σε κάρτα και το πουλάει για άμεσα μετρητά (μπορεί η κάρτα να επέτρεπε δόσεις και να μην είχε άλλο όριο για ανάληψη μετρητών). Βέβαια σε αυτά τα μαγαζιά γίνονται και αγορές/ανταλλαγές μεταχειρισμένων αλλά αυτό γίνεται στο κατάστημα μόνο. Σας το έχω ξαναπεί καμιά φορά βρίσκεις και καλές ευκαιρίες εκεί, εγώ από κει ψωνίζω από τον άλλο κάιζερ (πανεπιστημίου kaizerstore) και καλές τιμές και με προσέχουν. Πλέον δεν αγοραζουν κινητά αν δεν υπογράψεις υπεύθυνη δήλωση και δίνεις και τα στοιχεία της ταυτότητας σου. Βέβαια πιο κάτω στην πειραιώς υπάρχουν μαγαζιά αλλοδαπών με κινητά, εκεί δεν ξέρω τι παίζει. Άλλο αυτοί και άλλο τα γνωστά μαγαζιά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το μονο που με ψιλοχαλασε ειναι οτι μου ειπαν οτι στο kaizerstore οτι και καλα δεν εχουν doa ... !!! Γινεται αυτο ??? Οποιος μαγαζατορας θελει βαζει και οποιος δεν θελει οχι??Ειναι δυνατον τι λετε ρε παιδια ?? Λεει βλακειες ??? :confused: Ειχα παρει (οταν ειχαν διαθεσιμοτητα σε optimus g) και μουχε πει το kaizershop οτι δεν εχει doa ενω το kaizerstore εχει,πριν 5 μερες. Δε νομιζω να κανω λαθος,να μη θυμαμαι καλα?? Εντιτ:νομιζω το θεμα doa ποικιλλει απο καταστημα σε καταστημα ακομη και για το ιδιο κινητο... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αν εννοεις το πρωτο boot ναι,επελεξα εγω τα ελληνικα απο το dropdown menu.:) Τι να πω ρε φιλε, δε ξερω, δεν ειναι ******* ομως να μη ξερεις τι θα σου τυχει??ειναι ρισκο...βεβαια η διαφορα τωρα ειναι στα 250 ευρω με τα επισημα ελληνικα οποτε τι να πω...το σκεφτομαι...κατσε να πληρωθω και θα δω απο που θα το παρω...θελω και το note 8 βεβαια...για παρεα στο s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Απο αυτά τα μαγαζιά μπορεί να υπάρχει εισαγωγής Γερμανιας κανένα και οχι ρουμανικα κτλ? Οχι τπτ αλλο επειδη παιρνει καλες αναβαθμίσεις (γρηγορα).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τι να πω ρε φιλε, δε ξερω, δεν ειναι ******* ομως να μη ξερεις τι θα σου τυχει??ειναι ρισκο...βεβαια η διαφορα τωρα ειναι στα 250 ευρω με τα επισημα ελληνικα οποτε τι να πω...το σκεφτομαι...κατσε να πληρωθω και θα δω απο που θα το παρω...θελω και το note 8 βεβαια...για παρεα στο s4 To birdphone ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα καταστηματα,με δοκιμασμενο DOA απο μενα.Γενικα μην κολλας.Λαμβανει καθε μερα εκατονταδες συσκευες και γενικα πουστιες δεν θα εκανε με διπλα αυτοκολλητα και ανοιγμενες συσκευασιες.Εχω παραγγειλει πανω απο 10 συσκευεςαπο αυτους για μενα και συγγενικα-φιλικα μου προσωπα,οποτε μην κολλας. Τετοιες περιπτωσεις ειναι μεμονωμενες και αν θελετε το γυρνατε πισω για να παραλαβετε σφραγισμενο.Αλλα και παλι μην κολλατε.;) Οταν πρωτοαγορασα απο αυτους το 2011 ηταν μια απλη ΕΠΕ(Τσιροναρη επρεπε να λεγανε τον κυριο μετοχο) και τωρα εχει γινει ΑΕΤΕΕ.Ανωνυμη εταιρια δηλαδη.Οποτε μην μασατε. Οχι δεν δουλευω στο birdphone και δεν παιρνω ποσοστα απο αυτους.Αλλα οταν ειναι κυριοι απεναντι μου οφειλω να το αποδεχτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 To birdphone ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα καταστηματα,με δοκιμασμενο DOA απο μενα.Γενικα μην κολλας.Λαμβανει καθε μερα εκατονταδες συσκευες και γενικα πουστιες δεν θα εκανε με διπλα αυτοκολλητα και ανοιγμενες συσκευασιες.Εχω παραγγειλει πανω απο 10 συσκευεςαπο αυτους για μενα και συγγενικα-φιλικα μου προσωπα,οποτε μην κολλας. Τετοιες περιπτωσεις ειναι μεμονωμενες και αν θελετε το γυρνατε πισω για να παραλαβετε σφραγισμενο.Αλλα και παλι μην κολλατε.;) Οταν πρωτοαγορασα απο αυτους το 2011 ηταν μια απλη ΕΠΕ(Τσιροναρη επρεπε να λεγανε τον κυριο μετοχο) και τωρα εχει γινει ΑΕΤΕΕ.Ανωνυμη εταιρια δηλαδη.Οποτε μην μασατε. Οχι δεν δουλευω στο birdphone και δεν παιρνω ποσοστα απο αυτους.Αλλα οταν ειναι κυριοι απεναντι μου οφειλω να το αποδεχτω. Ναι ρε tken φανταζομαι πως δε δουλευεις γι αυτους:p εξαλλου περιμεναμε με αγωνια το unboxing σου πριν 2 βδομαδες αν θυμαμαι καλα...και αργησε μια μερα γιατι στο στειλαν αλλου κατα λαθος...τεσπα, ολα οκ με τη συσκευη??στην αρχη ελεγα για white αλλα το black mist ειναι απιστευτο.... Edit: Ειδα το σ4 black mist διπλα στο i-phone 5 black στον κωτσοβολο εδω στο ηρακλειο ...πραγματικα αν ολα τα μαγαζια τα ειχαν διπλα ακριβως, κανενας δε θα αγοραζε i-phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το κινητο ειναι μια χαρα στα ολα του.Κανενα παραπονο.Εχει στρωσει και απο πλευρας θερμοκρασιων αλλωστε. Απλα σε 4 μερες με την sview cover εκανε σημαδακι στο νικελ λιγο μεγαλυτερο απο κεφαλι καρφιτσας και σκαλωνει και το νυχι κιολας.Μεγαλη ξενερα.Τωρα ειναι σε fake sgp neo hybrid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το κινητο ειναι μια χαρα στα ολα του.Κανενα παραπονο.Εχει στρωσει και απο πλευρας θερμοκρασιων αλλωστε. Απλα σε 4 μερες με την sview cover εκανε σημαδακι στο νικελ λιγο μεγαλυτερο απο κεφαλι καρφιτσας και σκαλωνει και το νυχι κιολας.Μεγαλη ξενερα.Τωρα ειναι σε fake sgp neo hybrid. το ιδιο ειχα παθει στο s2 με τη θηκη...εκτοτε ειπα, οχι θηκες ξανα...θελω να το χαιρομαι το κινητο ...αμα ειναι να το εκλωβιζω σε θηκες και να χανει την ομορφια του, δε λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Στο kaizerstore υπάρχει ξανά το S4 σε μπλε για όσους ενδιαφέρονται!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Στο kaizerstore υπάρχει ξανά το S4 σε μπλε για όσους ενδιαφέρονται!:) και στο cityshop το ειδα σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το έχει δει κανένας από κοντά σε μπλε να μας πει πως δείχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ναι ρε tken φανταζομαι πως δε δουλευεις γι αυτους:p εξαλλου περιμεναμε με αγωνια το unboxing σου πριν 2 βδομαδες αν θυμαμαι καλα...και αργησε μια μερα γιατι στο στειλαν αλλου κατα λαθος...τεσπα, ολα οκ με τη συσκευη??στην αρχη ελεγα για white αλλα το black mist ειναι απιστευτο.... Edit: Ειδα το σ4 black mist διπλα στο i-phone 5 black στον κωτσοβολο εδω στο ηρακλειο ...πραγματικα αν ολα τα μαγαζια τα ειχαν διπλα ακριβως, κανενας δε θα αγοραζε i-phone εγω το πηρα απο kaizershop και μου εκαναν λαθος την διευθυνση... αναγκαστηκα να παω 30 χιλιομετρα να το παρω για να μην περιμενω... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μιας και δεν τα έχω δει δίπλα δίπλα, κατά τη γνώμη σας ποιό είναι το πιο όμορφο χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδιά κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S4 mini GT-i9195 LTE (8GB) και δεν κυκλοφόρησε το 3G / 9190? Σε λίγο θα είναι διαθέσιμο και το i9190 αλλά δεν βλέπω τον λόγο να το πάρεις έναντι του i9195. Περισσότερα στο σχετικό thread :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts