user_pixon12 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_galaxy_s4_11419381.htm?ca=9_s&w=3 Το εχει 6 μηνες...πριν δλδ καλα καλα το σκεφτουν στην samsung να το φτιαξουν...χαχαχα! επισης εχει κ ραδιο κ ολα.Ωραιος!!!!! Κυκλοφορησε το Mini ε? Edited July 8, 2013 by m7ixalis Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_galaxy_s4_11419381.htm?ca=9_s&w=3 Το εχει 6 μηνες...πριν δλδ καλα καλα το σκεφτουν στην samsung να το φτιαξουν...χαχαχα! επισης εχει κ ραδιο κ ολα.Ωραιος!!!!! Κυκλοφορησε το Mini ε? Κυκλοφόρησε. Κι απ οτι βλεπω και το S4 σε μπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Kαλοριζικο Βαγγελη! Ναι αν εχεις την καλοσυνη θα περιμενω να μου πεις! Ευχαριστω!:) Καλημέρα! Μόλις το πήρα! Όλα άψογα και το κινητό είναι γαλλικό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Aρχιζει να παγιωνει τιμη το s4 η μου φαινεται? Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλημέρα! Μόλις το πήρα! Όλα άψογα και το κινητό είναι γαλλικό. Ευχαριστω για την ενημερωση! Και παλι καλοριζικο!:) Κυκλοφόρησε. Κι απ οτι βλεπω και το S4 σε μπλε! Ποιο καταστημα Σπυρο δινει το μπλε? Στο skroutz δεν βλεπω κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ποιο καταστημα Σπυρο δινει το μπλε? Στο skroutz δεν βλεπω κατι... Κοροϊδεύει την "πώληση" στο παρακάτω site http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_galaxy_s4_11419381.htm?ca=9_s&w=3 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Κοροϊδεύει την "πώληση" στο παρακάτω site http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_galaxy_s4_11419381.htm?ca=9_s&w=3 Νομιζω πως μιλουσε σοβαρα και ηταν ασχετο με την αγγελια. Εχθες ειχε βαλει το kaizerstore μπλε προς πωληση. Και δεν ηταν λαθος γιατι υπηρχε κανονικα και το μαυρο και το λευκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Νομιζω πως μιλουσε σοβαρα και ηταν ασχετο με την αγγελια. Εχθες ειχε βαλει το kaizerstore μπλε προς πωληση. Και δεν ηταν λαθος γιατι υπηρχε κανονικα και το μαυρο και το λευκο. Ναι το kaizerstore το είχε σε μπλε. Σήμερα ομως δεν υπάρχει. Λάθος δεν νομίζω να ήταν. Μάλλον λίγα κομμάτια τα οποία έφυγαν αμέσως. Περιμένω να δω σε ποια τιμή θα σταθεροποιηθει και πάω για αγορά! Βέβαια τώρα τελευταία αρχίζω να σκέφτομαι και το μπλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Κι εγώ θα περιμένω κανένα 10ήμερο μήπως και το πάρω στα 460. Ήδη η τιμή έχει πέσει στα 484. :D Υπάρχει κανείς που πήρε γερμανικό τις τελευταίες μέρες και από ποιο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ναι το kaizerstore το είχε σε μπλε. Σήμερα ομως δεν υπάρχει. Λάθος δεν νομίζω να ήταν. Μάλλον λίγα κομμάτια τα οποία έφυγαν αμέσως. Περιμένω να δω σε ποια τιμή θα σταθεροποιηθει και πάω για αγορά! Βέβαια τώρα τελευταία αρχίζω να σκέφτομαι και το μπλε... Αστα να πανε... Και εγω εχω το λευκο και ελεγα σημερα να παραγγειλω απο kaizerstore το μπλε και να βαλω αγγελια το δικο μου. Και με το που μπαινω το πρωι βλεπω οτι τα μπλε ειχαν τελειωσει... :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Μια γρηγορη ερωτηση γιατι θελω να το παρω αμμεσα...απο ''δεκτη'' GPS και σημα κινητης γενικα πως παει το S4?Βρισκει αμμεσως δορυφορους??το σημα παντου καλο?? Ευχαριστω γιατι δινω το S3 και δε θελω να μεινω καθολου απο κινητο Edited July 9, 2013 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μια γρηγορη ερωτηση γιατι θελω να το παρω αμμεσα...απο ''δεκτη'' GPS και σημα κινητης γενικα πως παει το S4?Βρισκει αμμεσως δορυφορους??το σημα παντου καλο?? Ευχαριστω γιατι δινω το S3 και δε θελω να μεινω καθολου απο κινητο Άψογο με τους δορυφόρους, κανένα πρόβλημα, από σήμα κινητής δε βρήκα καμία διαφορά με το S3, μάλλον καλύτερο είναι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 εχει καμια διαφορα το t-mobile απο το lte η το ιδιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 καλησπερα!! αυτο το site ειναι αξιοπιστο γνωριζουμε?? http://www.phonegallery.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 εχει καμια διαφορα το t-mobile απο το lte η το ιδιο ειναι? το T-Mobile είναι branded Γερμανική συσκευή, κατά τα άλλα όλα είναι LTE. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 το T-Mobile είναι branded Γερμανική συσκευή, κατά τα άλλα όλα είναι LTE. δεν εχει δηλαδη κατι επιπλεον για να το προτιμησω.. και κατι αλλο το kaizer store http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-eu ειναι αξιοπιστο να το παραγγειλω απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 δεν εχει δηλαδη κατι επιπλεον για να το προτιμησω.. και κατι αλλο το kaizer store http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-eu ειναι αξιοπιστο να το παραγγειλω απο εκει; Καλύτερα να μην προτιμήσεις branded συσκευή. Όλο και κάτι θα έχει φορτωμένο, το οποίο θα πρέπει να ξεφορτωθείς κάνοντας root. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλύτερα να μην προτιμήσεις branded συσκευή. Όλο και κάτι θα έχει φορτωμένο, το οποίο θα πρέπει να ξεφορτωθείς κάνοντας root. για το kaizer store καμια γνωμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Λοιπον, καλησπερα παιδια...οσοι έχετε αγορασει το s4 απο skroutz απαντήστε μου εαν την πρωτη φορα που ανοιγεις το κινητο , σου ζηταει τα αυτονοητα, δηλαδη να επιλεξεις γλωσσα , να κανεις συνδεση σε wifi ,dropbox ,samsung apps και ολα τ αλλα...παραθετω κι ενα video για το πως θα πρεπει να ειναι http://www.youtube.com/watch?v=cf1Kvfu2ADQ αν συνεβη κατι διαφορετικο με τα δικα σας s4 ενημερωστε...κατι ακουω οτι σου λενε πως να βαλεις τα ελληνικα και αλλα τετοια..αφου στο ξεκινημα εσυ επιλεγεις την γλωσσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 για το kaizer store καμια γνωμη?? Από το kaizerstore ( δηλ αυτό πανεπιστημίου-ομόνοια και όχι kaizershop χόντος) έχω ψωνίσει αρκετές φορές sii και siii. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καλά παιδιά εξυπηρετικά και νομίζω ότι πλέον δίνουν και κάτι δώρα με κάθε συσκευή (ζελατίνα, θήκη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Από το kaizerstore ( δηλ αυτό πανεπιστημίου-ομόνοια και όχι kaizershop χόντος) έχω ψωνίσει αρκετές φορές sii και siii. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καλά παιδιά εξυπηρετικά και νομίζω ότι πλέον δίνουν και κάτι δώρα με κάθε συσκευή (ζελατίνα, θήκη) απ οτι βλεπω δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο στο kaizer store, και μαλλον με βλεπω να το παραγγελνω αυριο το πρωι απο kaizer shop εχει και καλες κριτικες στο skroutz... υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Βρηκα σε μια αγγελια σημερα ενα s4 μεταχειρισμενο ελληνικο υποτιθεται λιγων ημερων αλλα ο ανθρωπος ειχε χασει την αποδειξη . Οταν πηγα να δω απο κοντα το κινητο για να το αγορασω ειχα παρει μαζι το λαπτοπ μου για να τσεκαρω μεσω του kies αν οντως ειναι ελληνικο και ειναι original οχι κλωνος. Με τον σειριακο αριθμο του κινητου δεν μπορουσα να βρω ακρη μου ελεγε οτι πληκτρολογω κατι λαθος . Τελικα δεν το αγορασα το κινητο γιατι υποψιαστικα οτι ισως ειναι κλωνος ή ειναι πειραγμενο , χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος . Ειδα στο youtube αυτο το βιντεο οπου λεγεται οτι το αυθεντικο s4 γραφει στο πισω καπακι galaxy s4 ενω ο κλωνος δεν γραφει . Ξερει κανεις καποια αλλα πραγματα που μπορουμε να παρατηρησουμε για να ξεχωρισουμε μια αντιγραφη απο ενα αυθεντικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Βρηκα σε μια αγγελια σημερα ενα s4 μεταχειρισμενο ελληνικο υποτιθεται λιγων ημερων αλλα ο ανθρωπος ειχε χασει την αποδειξη . Οταν πηγα να δω απο κοντα το κινητο για να το αγορασω ειχα παρει μαζι το λαπτοπ μου για να τσεκαρω μεσω του kies αν οντως ειναι ελληνικο και ειναι original οχι κλωνος. Με τον σειριακο αριθμο του κινητου δεν μπορουσα να βρω ακρη μου ελεγε οτι πληκτρολογω κατι λαθος . Τελικα δεν το αγορασα το κινητο γιατι υποψιαστικα οτι ισως ειναι κλωνος ή ειναι πειραγμενο , χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος . Ειδα στο youtube αυτο το βιντεο οπου λεγεται οτι το αυθεντικο s4 γραφει στο πισω καπακι galaxy s4 ενω ο κλωνος δεν γραφει . Ξερει κανεις καποια αλλα πραγματα που μπορουμε να παρατηρησουμε για να ξεχωρισουμε μια αντιγραφη απο ενα αυθεντικο ? Μεταχειρισμένο πάντα αγοράζουμε με απόδειξη αγοράς ποτέ χωρίς .Ένας τρόπος είναι αυτός και έτσι τσεκάρεις άμεσα το τηλέφωνο .Το S4 που αναφέρεις δεν το λέει στο δικό μου δεν ξέρω σε άλλα και είναι γνήσιο οπότε δεν είναι λόγος αυτός να ξεχωρίσεις το μαιμού από το γνήσιο. Το blezer γύρω γύρω είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας να ξεχωρίσεις το γνήσιο από το μαιμού .Στο μαιμού είναι σκούρο γκρι ενώ στο γνήσιο ανοικτό. Το led πίσω είναι κατά κίτρινο ενώ στο γνήσιο διάφανο και μέσα στο βάθος φαίνεται ένα απαλό κίτρινο του led. Το έμβλημα της Samsung στο γνήσιο πίσω στο καπάκι όταν το αγγίζεις έχει τέλεια αίσθηση ενώ στο μαιμού σε γδέρνει και το καταλαβαίνεις με την μια ότι κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Λοιπον, καλησπερα παιδια...οσοι έχετε αγορασει το s4 απο skroutz απαντήστε μου εαν την πρωτη φορα που ανοιγεις το κινητο , σου ζηταει τα αυτονοητα, δηλαδη να επιλεξεις γλωσσα , να κανεις συνδεση σε wifi ,dropbox ,samsung apps και ολα τ αλλα...παραθετω κι ενα video για το πως θα πρεπει να ειναι http://www.youtube.com/watch?v=cf1Kvfu2ADQ αν συνεβη κατι διαφορετικο με τα δικα σας s4 ενημερωστε...κατι ακουω οτι σου λενε πως να βαλεις τα ελληνικα και αλλα τετοια..αφου στο ξεκινημα εσυ επιλεγεις την γλωσσα.... Όταν ανοίγει πρώτη φορά, ναι πρέπει να επιλέξεις γλώσσα. Απλά αν εσύ επιλέξεις πχ τα αγγλικά και μετά το γυρίσεις στα ελληνικά μέσα από το μενού, τότε στις γλώσσες που έχει το πληκτρολόγιο ίσως χρειαστεί να κανείς κλικ στην ελληνική και να περάστει εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Here we are...:D Γιατι εχω την εντυπωση οτι επρεπε στο καπακι πισω να γραφει "galaxy s4" ????κι αυτο απο birdphone αγορασμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts