Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_galaxy_s4_11419381.htm?ca=9_s&w=3 Το εχει 6 μηνες...πριν δλδ καλα καλα το σκεφτουν στην samsung να το φτιαξουν...χαχαχα! επισης εχει κ ραδιο κ ολα.Ωραιος!!!!!

Κυκλοφορησε το Mini ε?

Edited by m7ixalis

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_galaxy_s4_11419381.htm?ca=9_s&w=3 Το εχει 6 μηνες...πριν δλδ καλα καλα το σκεφτουν στην samsung να το φτιαξουν...χαχαχα! επισης εχει κ ραδιο κ ολα.Ωραιος!!!!!

Κυκλοφορησε το Mini ε?

Κυκλοφόρησε. Κι απ οτι βλεπω και το S4 σε μπλε!

Kαλοριζικο Βαγγελη!

Ναι αν εχεις την καλοσυνη θα περιμενω να μου πεις!

Ευχαριστω!:)

Καλημέρα! Μόλις το πήρα! Όλα άψογα και το κινητό είναι γαλλικό.

:D

Καλημέρα! Μόλις το πήρα! Όλα άψογα και το κινητό είναι γαλλικό.

Ευχαριστω για την ενημερωση!

Και παλι καλοριζικο!:)

Κυκλοφόρησε. Κι απ οτι βλεπω και το S4 σε μπλε!

Ποιο καταστημα Σπυρο δινει το μπλε? Στο skroutz δεν βλεπω κατι...

Ποιο καταστημα Σπυρο δινει το μπλε? Στο skroutz δεν βλεπω κατι...

Κοροϊδεύει την "πώληση" στο παρακάτω site http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_galaxy_s4_11419381.htm?ca=9_s&w=3

Φιλικά Γιώργος

Κοροϊδεύει την "πώληση" στο παρακάτω site http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_galaxy_s4_11419381.htm?ca=9_s&w=3

Νομιζω πως μιλουσε σοβαρα και ηταν ασχετο με την αγγελια. Εχθες ειχε βαλει το kaizerstore μπλε προς πωληση. Και δεν ηταν λαθος γιατι υπηρχε κανονικα και το μαυρο και το λευκο.

Νομιζω πως μιλουσε σοβαρα και ηταν ασχετο με την αγγελια. Εχθες ειχε βαλει το kaizerstore μπλε προς πωληση. Και δεν ηταν λαθος γιατι υπηρχε κανονικα και το μαυρο και το λευκο.

Ναι το kaizerstore το είχε σε μπλε. Σήμερα ομως δεν υπάρχει. Λάθος δεν νομίζω να ήταν. Μάλλον λίγα κομμάτια τα οποία έφυγαν αμέσως. Περιμένω να δω σε ποια τιμή θα σταθεροποιηθει και πάω για αγορά! Βέβαια τώρα τελευταία αρχίζω να σκέφτομαι και το μπλε...

Κι εγώ θα περιμένω κανένα 10ήμερο μήπως και το πάρω στα 460. Ήδη η τιμή έχει πέσει στα 484. :D Υπάρχει κανείς που πήρε γερμανικό τις τελευταίες μέρες και από ποιο κατάστημα;

Ναι το kaizerstore το είχε σε μπλε. Σήμερα ομως δεν υπάρχει. Λάθος δεν νομίζω να ήταν. Μάλλον λίγα κομμάτια τα οποία έφυγαν αμέσως. Περιμένω να δω σε ποια τιμή θα σταθεροποιηθει και πάω για αγορά! Βέβαια τώρα τελευταία αρχίζω να σκέφτομαι και το μπλε...

Αστα να πανε... Και εγω εχω το λευκο και ελεγα σημερα να παραγγειλω απο kaizerstore το μπλε και να βαλω αγγελια το δικο μου. Και με το που μπαινω το πρωι βλεπω οτι τα μπλε ειχαν τελειωσει... :knife:

Μια γρηγορη ερωτηση γιατι θελω να το παρω αμμεσα...απο ''δεκτη'' GPS και σημα κινητης γενικα πως παει το S4?Βρισκει αμμεσως δορυφορους??το σημα παντου καλο??

Ευχαριστω γιατι δινω το S3 και δε θελω να μεινω καθολου απο κινητο

Edited by optostyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Μια γρηγορη ερωτηση γιατι θελω να το παρω αμμεσα...απο ''δεκτη'' GPS και σημα κινητης γενικα πως παει το S4?Βρισκει αμμεσως δορυφορους??το σημα παντου καλο??

Ευχαριστω γιατι δινω το S3 και δε θελω να μεινω καθολου απο κινητο

Άψογο με τους δορυφόρους, κανένα πρόβλημα, από σήμα κινητής δε βρήκα καμία διαφορά με το S3, μάλλον καλύτερο είναι.

- Alex

εχει καμια διαφορα το t-mobile απο το lte η το ιδιο ειναι?

το T-Mobile είναι branded Γερμανική συσκευή, κατά τα άλλα όλα είναι LTE.

Φιλικά Γιώργος

το T-Mobile είναι branded Γερμανική συσκευή, κατά τα άλλα όλα είναι LTE.

δεν εχει δηλαδη κατι επιπλεον για να το προτιμησω.. και κατι αλλο το kaizer store http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-eu ειναι αξιοπιστο να το παραγγειλω απο εκει;

δεν εχει δηλαδη κατι επιπλεον για να το προτιμησω.. και κατι αλλο το kaizer store http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-eu ειναι αξιοπιστο να το παραγγειλω απο εκει;

Καλύτερα να μην προτιμήσεις branded συσκευή. Όλο και κάτι θα έχει φορτωμένο, το οποίο θα πρέπει να ξεφορτωθείς κάνοντας root.

Φιλικά Γιώργος

Καλύτερα να μην προτιμήσεις branded συσκευή. Όλο και κάτι θα έχει φορτωμένο, το οποίο θα πρέπει να ξεφορτωθείς κάνοντας root.

για το kaizer store καμια γνωμη??

Λοιπον, καλησπερα παιδια...οσοι έχετε αγορασει το s4 απο skroutz απαντήστε μου εαν την πρωτη φορα που ανοιγεις το κινητο , σου ζηταει τα αυτονοητα, δηλαδη να επιλεξεις γλωσσα , να κανεις συνδεση σε wifi ,dropbox ,samsung apps και ολα τ αλλα...παραθετω κι ενα video για το πως θα πρεπει να ειναι http://www.youtube.com/watch?v=cf1Kvfu2ADQ αν συνεβη κατι διαφορετικο με τα δικα σας s4 ενημερωστε...κατι ακουω οτι σου λενε πως να βαλεις τα ελληνικα και αλλα τετοια..αφου στο ξεκινημα εσυ επιλεγεις την γλωσσα....

για το kaizer store καμια γνωμη??

Από το kaizerstore ( δηλ αυτό πανεπιστημίου-ομόνοια και όχι kaizershop χόντος) έχω ψωνίσει αρκετές φορές sii και siii. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καλά παιδιά εξυπηρετικά και νομίζω ότι πλέον δίνουν και κάτι δώρα με κάθε συσκευή (ζελατίνα, θήκη)

Από το kaizerstore ( δηλ αυτό πανεπιστημίου-ομόνοια και όχι kaizershop χόντος) έχω ψωνίσει αρκετές φορές sii και siii. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καλά παιδιά εξυπηρετικά και νομίζω ότι πλέον δίνουν και κάτι δώρα με κάθε συσκευή (ζελατίνα, θήκη)

απ οτι βλεπω δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο στο kaizer store, και μαλλον με βλεπω να το παραγγελνω αυριο το πρωι απο kaizer shop εχει και καλες κριτικες στο skroutz... υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω;

Βρηκα σε μια αγγελια σημερα ενα s4 μεταχειρισμενο ελληνικο υποτιθεται λιγων ημερων αλλα ο ανθρωπος ειχε χασει την αποδειξη . Οταν πηγα να δω απο κοντα το κινητο για να το αγορασω ειχα παρει μαζι το λαπτοπ μου για να τσεκαρω μεσω του kies αν οντως ειναι ελληνικο και ειναι original οχι κλωνος.

Με τον σειριακο αριθμο του κινητου δεν μπορουσα να βρω ακρη μου ελεγε οτι πληκτρολογω κατι λαθος .

Τελικα δεν το αγορασα το κινητο γιατι υποψιαστικα οτι ισως ειναι κλωνος ή ειναι πειραγμενο , χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος . Ειδα στο youtube

αυτο το βιντεο οπου λεγεται οτι το αυθεντικο s4 γραφει στο πισω καπακι galaxy s4 ενω ο κλωνος δεν γραφει .

Ξερει κανεις καποια αλλα πραγματα που μπορουμε να παρατηρησουμε για να ξεχωρισουμε μια αντιγραφη απο ενα αυθεντικο ?

Βρηκα σε μια αγγελια σημερα ενα s4 μεταχειρισμενο ελληνικο υποτιθεται λιγων ημερων αλλα ο ανθρωπος ειχε χασει την αποδειξη . Οταν πηγα να δω απο κοντα το κινητο για να το αγορασω ειχα παρει μαζι το λαπτοπ μου για να τσεκαρω μεσω του kies αν οντως ειναι ελληνικο και ειναι original οχι κλωνος.

Με τον σειριακο αριθμο του κινητου δεν μπορουσα να βρω ακρη μου ελεγε οτι πληκτρολογω κατι λαθος .

Τελικα δεν το αγορασα το κινητο γιατι υποψιαστικα οτι ισως ειναι κλωνος ή ειναι πειραγμενο , χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος . Ειδα στο youtube

αυτο το βιντεο οπου λεγεται οτι το αυθεντικο s4 γραφει στο πισω καπακι galaxy s4 ενω ο κλωνος δεν γραφει .

Ξερει κανεις καποια αλλα πραγματα που μπορουμε να παρατηρησουμε για να ξεχωρισουμε μια αντιγραφη απο ενα αυθεντικο ?

Μεταχειρισμένο πάντα αγοράζουμε με απόδειξη αγοράς ποτέ χωρίς .Ένας τρόπος είναι αυτός και έτσι τσεκάρεις άμεσα το τηλέφωνο .Το S4 που αναφέρεις δεν το λέει στο δικό μου δεν ξέρω σε άλλα και είναι γνήσιο οπότε δεν είναι λόγος αυτός να ξεχωρίσεις το μαιμού από το γνήσιο.

Το blezer γύρω γύρω είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας να ξεχωρίσεις το γνήσιο από το μαιμού .Στο μαιμού είναι σκούρο γκρι ενώ στο γνήσιο ανοικτό.

Το led πίσω είναι κατά κίτρινο ενώ στο γνήσιο διάφανο και μέσα στο βάθος φαίνεται ένα απαλό κίτρινο του led.

Το έμβλημα της Samsung στο γνήσιο πίσω στο καπάκι όταν το αγγίζεις έχει τέλεια αίσθηση ενώ στο μαιμού σε γδέρνει και το καταλαβαίνεις με την μια ότι κάτι δεν πάει καλά.

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Λοιπον, καλησπερα παιδια...οσοι έχετε αγορασει το s4 απο skroutz απαντήστε μου εαν την πρωτη φορα που ανοιγεις το κινητο , σου ζηταει τα αυτονοητα, δηλαδη να επιλεξεις γλωσσα , να κανεις συνδεση σε wifi ,dropbox ,samsung apps και ολα τ αλλα...παραθετω κι ενα video για το πως θα πρεπει να ειναι http://www.youtube.com/watch?v=cf1Kvfu2ADQ αν συνεβη κατι διαφορετικο με τα δικα σας s4 ενημερωστε...κατι ακουω οτι σου λενε πως να βαλεις τα ελληνικα και αλλα τετοια..αφου στο ξεκινημα εσυ επιλεγεις την γλωσσα....

Όταν ανοίγει πρώτη φορά, ναι πρέπει να επιλέξεις γλώσσα. Απλά αν εσύ επιλέξεις πχ τα αγγλικά και μετά το γυρίσεις στα ελληνικά μέσα από το μενού, τότε στις γλώσσες που έχει το πληκτρολόγιο ίσως χρειαστεί να κανείς κλικ στην ελληνική και να περάστει εκείνη τη στιγμή.

Here we are...:D

Γιατι εχω την εντυπωση οτι επρεπε στο καπακι πισω να γραφει "galaxy s4" ????κι αυτο απο birdphone αγορασμενο...

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά