Jump to content

MyCosmos e-mail

SeCtoR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν γίνει έτσι όμως θα είναι μόνο για συνδρομητές οτε?

Ισως να μεινει ετσι αλλα να μπορει να δουλευει την υπηρεσια και απλος συνδρομητης οτε.Δεν ξερω αν εχει καταργηθει το tools απο την OTEnet... που υπηρχε πριν χρονια (και με τα δωρεαν 20 sms )

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάντως αυτή την περίοδο η υπηρεσία λειτουργεί αλα καρτ. Σε όσους την είχαν ενεργοποιημένη λειτουργεί κανονικά σε νέους συνδρομητές δεν λειτουργεί. Με αλλα λόγια ο υποψήφιος νέος συνδρομητής μπαίνοντας στο cosmote.gr διαβάζει για την υπηρεσία, γίνεται συνδρομητής και δεν έχει την υπηρεσία. Κανονικά έπρεπε να λύσουν το πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι όπως ειναι τώρα ειναι απαράδεκτο λόγω παραπληροφόρησης. Υπαρχει κάποια αρμόδια υπηρεσία στην Ελλαδα να ελέγξει ότι αλλα λένε στο επιςημο site τους και αλλα παρέχουν;

Όταν λες δεν λειτουργεί για νέους εννοείς οτι δεν μπορούν να κάνουν ενεργοποίηση λογαριασμού στο mycosmos.gr ή κάτι άλλο;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Όταν λες δεν λειτουργεί για νέους εννοείς οτι δεν μπορούν να κάνουν ενεργοποίηση λογαριασμού στο mycosmos.gr ή κάτι άλλο;

Ακριβως. Δεν γίνονται πλεον νέες ενεργοποιησεις αν και αναφέρεται ως παρεχόμενη υπηρεσια απο την Cosmote.

Μεγάλη βλακεία τους αυτό όπως και το οτι το καταργήσανε χωρίς να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο...

Και η vodafone ειχε καποτε και το καταργησε.Δεν μπορω να καταλαβω τι το τρομερο κοστος επιβαρυνει εναν παροχο ωστε να προσφερει μια web mail υπηρεσια.

Και η vodafone ειχε καποτε και το καταργησε.Δεν μπορω να καταλαβω τι το τρομερο κοστος επιβαρυνει εναν παροχο ωστε να προσφερει μια web mail υπηρεσια.

Το mycosmos δουλεύει με Microsoft Exchange Server. Μήπως όντως υπάρχει θέμα κόστους από άποψη δικαιωμάτων χρήσης ή αναβάθμισης;

• 1 month later...

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει πως κάνω απενεργοποίηση της υπηρεσίας mycosmos email δηλαδή να διαγράψω τελείως τον λογαριασμό μου. Ξέρω πως γίνεται ενεργοποίηση ( στελνεις E η OPEN sto 54000 ) αλλά δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για την απενεργοποίηση του λογαριασμού. Έχω cosmokarta

Ευχαριστώ

Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls

Unlimited 5G mobile internet

+ 20gb data roaming per month in EU countries

Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει πως κάνω απενεργοποίηση της υπηρεσίας mycosmos email δηλαδή να διαγράψω τελείως τον λογαριασμό μου. Ξέρω πως γίνεται ενεργοποίηση ( στελνεις E η OPEN sto 54000 ) αλλά δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για την απενεργοποίηση του λογαριασμού. Έχω cosmokarta

Ευχαριστώ

Oι χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το e-mail account τους των Υπηρεσιών COSMOTE με οποιονδήποτε τρόπο (δηλαδή δεν κάνουν login, αποστολή email ή sms) για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών διαγράφονται αυτόματα από αυτό

Oι χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το e-mail account τους των Υπηρεσιών COSMOTE με οποιονδήποτε τρόπο (δηλαδή δεν κάνουν login, αποστολή email ή sms) για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών διαγράφονται αυτόματα από αυτό

Έκανα log in σήμερα μετά από 1 χρόνο ( αν θυμάμαι καλά ) και με έβαλε μέσα κανονικά και βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι δεν έχω στείλει κανένα email η sms. Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο τα sms που έρχονται για ειδοποίηση για νέα email αν και αυτά είναι σπάνια πλέον ( κάθε μερικούς μήνες έρχεται ένα sms ) γιατί δεν κάνω χρήση του email του mycosmos πλέον.

Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω εγώ ?

Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls

Unlimited 5G mobile internet

+ 20gb data roaming per month in EU countries

Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις

Η εφαρμογή στο android δε στέλνει sms. Εμφανιζει μήνυμα για λάθος όνομα χρηστη ή κωδικό.

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος ίδιο πρόβλημα?

Η εφαρμογή στο android δε στέλνει sms. Εμφανιζει μήνυμα για λάθος όνομα χρηστη ή κωδικό.

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος ίδιο πρόβλημα?

μόλις το δοκίμασα και στέλνει μια χαρά.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Για ποια εφαρμογή λέτε? Αυτή?

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mycosmos.sms

Για ποια εφαρμογή λέτε? Αυτή?

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mycosmos.sms

ναι αυτήν.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Πάντως αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pylm.web2sms δουλεύει καλά.

Αν εχεις το νετ ανοικτο στη συσκευη, απο αυτο το app, στελνεις sms δωρεαν;;;;;;;;

Αν εχεις το νετ ανοικτο στη συσκευη, απο αυτο το app, στελνεις sms δωρεαν;;;;;;;;

Την είχα και εγώ αυτή την απορία και είχα μιλήσει μαζί τους. Όταν έχεις δεδομένα μπαίνει αυτόματα στην υπηρεσία χωρίς μήνυμα. Αν έχεις wifi σου έρχεται ένα μήνυμα με κάτι νούμερα και καλά για να επιβεβαιώσει ότι είναι αυτή η συσκευή. Ψάρωσα και εγώ με αυτό και μου είπαν ότι είναι εντελώς δωρεάν.

• 1 month later...

Επανερχεται το mycosmos mail με 300mb αποθηκευτικο χωρο και 300 δωρεαν sms.

Για ινφο και ρυθμισεις στο http://www.cosmote.gr/mycosmos

Επανερχεται το mycosmos mail με 300mb αποθηκευτικο χωρο και 300 δωρεαν sms.

Για ινφο και ρυθμισεις στο http://www.cosmote.gr/mycosmos

Ειναι δωρεαν ή οχι;

Ειναι δωρεαν ή οχι;
Δωρεάν είναι, θέλει όμως ξαναενεργοποίησει ο κωδικός... εγώ δεν κατάφερα να κάνω ανάκτηση, τα κατάφερε κανένας?

Δεν μου δουλεύει ο κωδικός που είχα μέχρι τώρα και αν πάω να κάνω ανάκτηση μέσω του site μου λέει οτι δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτή τη στιγμή και να προσπαθήσω αργότερα... :(

Δεν μου δουλεύει ο κωδικός που είχα μέχρι τώρα και αν πάω να κάνω ανάκτηση μέσω του site μου λέει οτι δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτή τη στιγμή και να προσπαθήσω αργότερα... :(

Και σε μενα το ιδιο. Πονηρο αυτο...