Jump to content

myphone VERSUS: Samsung Galaxy S4 vs HTC One

DJDB
 Κοινοποίηση

Samsung Galaxy S4 vs HTC One  

1.116 members have voted

1. 1. Samsung Galaxy S4 vs HTC One

• Samsung Galaxy S4
      546
    • HTC One
      570

Recommended Posts

Εύκολα το one.

Με την εξαίρεση ίσως της κάμερας, υπερτερεί ή είναι ισοδύναμο σε όλα τα υπόλοιπα σε σχέση με το s4.

Και είναι και ποιοτικότατο-πανέμορφο σε σχέση με την πλαστικούρα το s3 clone.

Αν κι αυτή τη φορά δεν πάει καλά σε πωλήσεις η ναυαρχίδα της htc, τότε καταναλωτής=πρόβατο.

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

• Απαντήσεις 744
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μακράν Galaxy S4 και από υποστήριξη Software αλλά και από Hardware. Για μένα η HTC έχει πεθάνει μετά από την τελευταία μου εμπειρία σε 3 ναυαρχίδες της.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Μακράν Galaxy S4 και από υποστήριξη Software αλλά και από Hardware. Για μένα η HTC έχει πεθάνει μετά από την τελευταία μου εμπειρία σε 3 ναυαρχίδες της.

Γιατί τι hardware παραπάνω έχει το s4 που λες μακράν κιόλας?

Το θερμόμετρο?

:lol:

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Σαν κατοχος 5αριου επιλεγω το ONE φυσικα λογω ποιοτητας γιατι το Lagdroid της Sammy δεν με επεισε...παλι φετος κινεζια κ θελει κ 739€??? Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Θα δοκιμασω το HTC κ αν δεν...κραταω το iPhone κ τα λεμε του χρονου!

Ένα ωραίο βιντεακι σχετικό με το θέμα μας.

Η τυπισα στην αρχη θεοτητα. Ποιο σου αρεσει το ΟΝΕ. Γιατι? Γιατι ειναι ασημι.αχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχ

Μάριος...

Τον ρώτησαν μια και είπε ότι έχει 7.1 σπίτι. Τον ρώτησαν πάλι και λέει ότι μουσική ακούει στο laptop του. Προφανώς δεν καταλαβαίνει ποια είναι η χρήση ενός κινητού. Κι εγώ έχω υπολογιστή, στερεοφωνικό,παιχνιδομηχανή, τηλεόραση, φωτογραφική και από όλα στο σπίτι. Απλά κάνοντας τις απαιτούμενες παραχωρήσεις χαίρομαι να έχω μια συσκευή για να κάνω το ίδια κι έξω. Ο συγκεκριμένος το έξω δεν το είδε ποτέ σαν επιλογή.

Όσο για την καφετέρια, τότε ας μην βάλουν ήχο στις συσκευές. Ας βάλουν μόνο δόνηση γιατί ακόμα κι όταν χτυπάει μπορεί να ενοχλεί τον διπλανό, αν είναι περίεργος. Αν η Samsung βάλει μέτρια ηχεία δε χρειάζεται καλύτερα. Αν δεν βάλει ράδιο, ποιος ακούει πια ράδιο; Αν έχει lag ποιος κρατάει τις μανίσιες Rom; Τουλάχιστον εμείς παραδεχόμαστε ότι η μπαταρία που δε βγαίνει μας την δίνει. Κοιτάξτε να χαρείτε το s4 που είναι ισάξιο με το one και σταματήστε τις κρίσεις μεγαλομανίας για ανώτερες συσκευές. Το S4 σας αρέσει δε σας αρέσει είναι ισάξιο με το one. Τόσο απλά. Αλλά το έχω ξαναπεί, οι Samsung fanboys γίνονται ίδιοι και χειρότεροι από αυτούς της Apple που κορόιδευαν μέχρι πέρσι.

Αλλά φαίνεται ποιος τσούζεται μέχρι τώρα. Και η Nokia με τις μηνύσεις και η Samsung με τους ιντερνετικούς γενίτσαρους.

Άλλο να σε πάρουν τηλ και να ακουστή ο ήχος κλήσης και άλλο να κάθεσαι να ακούς μουσική σε μια καφετέρια με το κιν σου .

Υπάρχει μεγάλη διαφορά και σίγουρα το καταλαβαίνεις . Απλά το παράδειγμα σου ήταν λάθος για μένα .

Έχεις δικαίωμα να πιστεύεις και να προτιμάς ότι θέλεις ,αλλά δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες εκφράσεις τύπου αν δεν ακούς μουσική με το κιν σου κάτσε με το σταθερό σου !

Δεν έχω διαβάσει κάπου εδώ ,η δεν μου έχει πέσει στην αντίληψη υποψήφιους αγοραστές του S4 να μιλάνε με άσχημες εκφράσεις για το one .

Φυσικά, σε καθαρές επιδώσεις είναι ισάξια ή με μικρές διαφορές .

Αλλού είναι η διαφορές τους οι οποίοι έχουν χιλιο-αναφερθεί και μετά είναι θέμα γούστου και αναγκών για το πιο θα επιλέξει ο καθένας .

Από την άλλη έχω διαβάσει άπειρα υποτιμητικά σχόλια για το s4 και προσβλητικά για τους υποψήφιους αγοραστές του s4 από υποψήφιους αγοραστές του one .

Ευτυχώς δεν είμαι κάτοχος κάποιου samsung κινητού η μέλους κάποιας λέσχης της εν λόγο εταιρίας αλλιώς θα προσβαλλόμουν με τους χαρακτηρισμούς σου περί γενιτσάρων και σας τσούζεται . Επίσης μην προσπαθήσεις να με ομαδοποιήσεις μα τα εσείς και εμείς γιατί δεν ανήκω κάπου συγκεκριμένα σε αντίθεση με σένα που ομαδοποιείς τον εαυτό σου από μόνος σου.

Επίσης ως κάτοχος iphone 4 πιστεύω να μου επιτρέπεις να τονίζω τα κακός κείμενα της εν λόγο εταιρίας !

ΥΓ. Αν πάντως επιμένεις στους χαρακτηρισμούς σου ,στους επιστρέφω με μεγάλη ευχαρίστηση !

Θοδωρης

Η εταιρια που σεβεται τον εαυτο της, αναγνωριζει τα λαθη της και τα διορθωνει :

http://www.sammobile.com/2013/04/25/jk-shin-it-doesnt-matter-which-processor-you-take/

http://www.sammobile.com/2013/04/24/samsung-prepares-water-dust-resistant-galaxy-s4/

http://www.sammobile.com/2013/04/26/samsung-internal-test-galaxy-s4-good-but-not-the-best/

αφιερωμενο σε ολα τα funboys ! :)

Htc γιατι εχει πολυ καλυτερη για εμενα αξιοπιστια σε update software και πολυ πιο αξιοπιστο service απο samsung

και γενικως για εμενα προσωπικα η samsung εχει πολλα ελαττωματικα ηλεκτρονικα προιοντα και την αποφευγω

αφου την επαθα αρκετες φορες και μετα

Ερμ συγγνωμη αλλα σε ποια χωρα ζεις και γραφεις αυτα? Μαλλον οχι Ελλαδα ετσι? Για το σερβις μιλαω γιατι για τα updates παντου η ΗTC ειναι πολυ πισω σε θεμα ενημερωσεων απλα.

Μάριος...

Πολλοί αν όχι οι περισσότεροι αλλάζουμε κινητό μια φορά τον χρόνο ή έστω στα δύο χρόνια οπότε για αυτό το χρονικό διάστημα θέλω να κρατάω κάτι ποιοτικό στην υφή και όχι πλαστικουρα, την έφαγα τόσο καιρό στην μάπα την πλαστικότητα της σαμσουνγκ και σαν να μην έφτανε αυτό το φθηνό πλαστικό έβαζα και μια θήκη λες και προστατευα ποιος ξέρει τι!

Και τι κατάλαβα, το έδωσα μετά από ένα χρόνο το προηγούμενο κινητό μου (galaxy note) σε κατάσταση λες και μόλις ανοίχτηκε από σφραγισμένο κουτί για να το χαρεί ο άλλος. Τέλος αυτές οι βλακείες, και θα το χαρώ χωρίς θήκη και η οθόνη θα μείνει χωρίς screen protector.

Εδωσα χρήματα σε θήκες και παρεμφερει προϊόντα για το κινητό άσκοπα, πριν Κανά μήνα που αγόρασα το Nexus 4 στην κανονική του τιμή δηλαδή 349€ του έκανα και μια ασφάλεια των 80€ για δύο χρόνια οπότε και το χαίρομαι χωρίς θήκες και άλλες βλακείες και ότι και να πάθει θα αλλαχτεί και θα είναι σαν καινούργιο.

Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και για το HTC one ώστε να μπορώ να χαίρομαι αυτά τα premium υλικά χωρίς φόβο και πάνω απ'όλα χωρίς θήκη.

Δεν γίνεται να συμπεριφερόμαστε στο κινητό λες και είναι διαμάντι 90 καρατίων!

Σε ένα προϊόν που οι περισσότεροι από εδώ μέσα σε ένα ή δύο χρόνια θα το αντικαταστήσουν με κάτι νεότερο!

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Οταν λες ασφαλεια τι εννοεις? Οτι αν σου πεσει κατω και γινει χαλια το αλουμινιο η σπασει η οθονη θα σου δωσουν αλλο? Γιατι αυτο θα ειναι πρωτη φορα που το ακουω. Ποιος το κανει αυτο?
Μάριος...

Οσο πολυ και αν την παω την HTC σαν εταιρεια ψηφιζω το S4.

Απο επιδωσεις ειναι πανω κατω τα ιδια. 1-2 ms να ειναι πιο γρηγορο το ενα απο το αλλο σε καποια πραγματα ή αναποδα σε καποια αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικος παραγοντας.

Μεγαλο θετικο στο S4 ειναι οτι βγαινει η μπαταρια.

Αλλα...

Στην τελικη η μαχη κρινεται απο χαρακτηριστικα και η samsung εχει ενσωματωσει πολλα καλουδια τα οποια δεν τα βρισκεις αλλου.

Ελπιζω ο ανταγωνισμος να παρουσιασει στο μελλον παρομοια αλλα μεχρι τοτε, S4.

Υ.Γ. Για το υλικο που ειναι σημαντικη η διαφορα θα πω οτι δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση.

no sig...

Οταν λες ασφαλεια τι εννοεις? Οτι αν σου πεσει κατω και γινει χαλια το αλουμινιο η σπασει η οθονη θα σου δωσουν αλλο? Γιατι αυτο θα ειναι πρωτη φορα που το ακουω. Ποιος το κανει αυτο?

φιλε που ζεις ; :p

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=661

Ναι έτσι ακριβώς, αν πέσει κάτω και σπάσει η οθόνη πχ θα στην αλλάξουν δωρεάν, αν η ζημιά είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να γίνει επισκευή παίρνεις πίσω το πόσο που σου κόστισε η συσκευή όταν την αγόρασες.

Μένω εξωτερικό, αλλά υποθέτω θα υπάρχει αντίστοιχα η ίδια υπηρεσία ασφάλισης και στην Ελλάδα.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Χαχαχαχ. Δεν το ηξερα. Καλο. Το εχει κανει κανεις εδω χρηση αυτο η δουλευουν τον κοσμο?

Μάριος...

xaxaxa ψηφίζω και βλέπω 228-228 δεν υπάρχει μιλάμε για τρελό derby ! :lol: το htc one για μένα υπερτερεί μόνο εξωτερικά σε όλα τα αλλα είναι καλύτερο το galaxy s4 αλλού υπερτερεί λίγο αλλου πολύ. Αλλά εκεί που δεν το φτάνει κανένα είναι η οθόνη του, μιλάμε για ότι καλύτερο έχει δει το ανθρώπινο μάτι οποιος την βλέπει του πέφτουν τα σαγόνια ! :shock: Galaxy S4 από μένα !

Πολλοί αν όχι οι περισσότεροι αλλάζουμε κινητό μια φορά τον χρόνο ή έστω στα δύο χρόνια οπότε για αυτό το χρονικό διάστημα θέλω να κρατάω κάτι ποιοτικό στην υφή και όχι πλαστικουρα, την έφαγα τόσο καιρό στην μάπα την πλαστικότητα της σαμσουνγκ και σαν να μην έφτανε αυτό το φθηνό πλαστικό έβαζα και μια θήκη λες και προστατευα ποιος ξέρει τι!

Και τι κατάλαβα, το έδωσα μετά από ένα χρόνο το προηγούμενο κινητό μου (galaxy note) σε κατάσταση λες και μόλις ανοίχτηκε από σφραγισμένο κουτί για να το χαρεί ο άλλος. Τέλος αυτές οι βλακείες, και θα το χαρώ χωρίς θήκη και η οθόνη θα μείνει χωρίς screen protector.

Εδωσα χρήματα σε θήκες και παρεμφερει προϊόντα για το κινητό άσκοπα, πριν Κανά μήνα που αγόρασα το Nexus 4 στην κανονική του τιμή δηλαδή 349€ του έκανα και μια ασφάλεια των 80€ για δύο χρόνια οπότε και το χαίρομαι χωρίς θήκες και άλλες βλακείες και ότι και να πάθει θα αλλαχτεί και θα είναι σαν καινούργιο.

Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και για το HTC one ώστε να μπορώ να χαίρομαι αυτά τα premium υλικά χωρίς φόβο και πάνω απ'όλα χωρίς θήκη.

Δεν γίνεται να συμπεριφερόμαστε στο κινητό λες και είναι διαμάντι 90 καρατίων!

Σε ένα προϊόν που οι περισσότεροι από εδώ μέσα σε ένα ή δύο χρόνια θα το αντικαταστήσουν με κάτι νεότερο!

παίζει να είναι και το ποιο σωστό σχόλιο από οσα έχω διαβάσει σε αυτό το thread!! Συμφωνώ απόλυτα!! Ποτε δεν είχα θήκη σε κινητό και ουτε πρόκειται... αν γρατζουνιστεί γρατζουνίστηκε, θέλω να απολαμβάνω τις χάρες του όπως είναι και να μην του συμπεριφέρομαι σαν διαμαντι!!χαχα

Ήθελα να ξερα, αυτοί που μιλάνε θετικά για τις οθόνες των Galaxy, έχουν μαύρα μεσάνυχτα ????? :lol:

Γιατί στην μέρα δεν βλέπεις απολύτως τίποτα :rolleyes:

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Πάντως αν ξαναγίνει αυτό το VS τον Αύγουστο το htc one θα μαζέψει 200 ψήφους και το Galaxy S4 1200 ! :p Edited by elessar86

Ήθελα να ξερα, αυτοί που μιλάνε θετικά για τις οθόνες των Galaxy, έχουν μαύρα μεσάνυχτα ????? :lol:

Γιατί στην μέρα δεν βλέπεις απολύτως τίποτα :rolleyes:

Υπάρχουν πολλοί νυχτερινοί τύποι!:)

Φιλικά Γιώργος

Εγώ χρήστης htc, iPhone, και samsung λέω απλά ότι δεν υπάρχει σύγκριση. Με όλα κανεις πολυ καλα τη δουλειά σου αλλα samsung δεν ειναι κανένα. Και στα μόνα που εστιάζουν κάποιοι ειναι το service και τα πλαστικά λες και αγοράζουν αυτοκίνητο. Η ποιότητα κατασκευής πολυ χαμηλότερη απο το iPhone αλλα οι ευκολίες που προσφέρουν τα samsung δεν συγκρινονται

Άλλο να σε πάρουν τηλ και να ακουστή ο ήχος κλήσης και άλλο να κάθεσαι να ακούς μουσική σε μια καφετέρια με το κιν σου .

Υπάρχει μεγάλη διαφορά και σίγουρα το καταλαβαίνεις . Απλά το παράδειγμα σου ήταν λάθος για μένα .

Έχεις δικαίωμα να πιστεύεις και να προτιμάς ότι θέλεις ,αλλά δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες εκφράσεις τύπου αν δεν ακούς μουσική με το κιν σου κάτσε με το σταθερό σου !

Δεν έχω διαβάσει κάπου εδώ ,η δεν μου έχει πέσει στην αντίληψη υποψήφιους αγοραστές του S4 να μιλάνε με άσχημες εκφράσεις για το one .

Φυσικά, σε καθαρές επιδώσεις είναι ισάξια ή με μικρές διαφορές .

Αλλού είναι η διαφορές τους οι οποίοι έχουν χιλιο-αναφερθεί και μετά είναι θέμα γούστου και αναγκών για το πιο θα επιλέξει ο καθένας .

Από την άλλη έχω διαβάσει άπειρα υποτιμητικά σχόλια για το s4 και προσβλητικά για τους υποψήφιους αγοραστές του s4 από υποψήφιους αγοραστές του one .

Ευτυχώς δεν είμαι κάτοχος κάποιου samsung κινητού η μέλους κάποιας λέσχης της εν λόγο εταιρίας αλλιώς θα προσβαλλόμουν με τους χαρακτηρισμούς σου περί γενιτσάρων και σας τσούζεται . Επίσης μην προσπαθήσεις να με ομαδοποιήσεις μα τα εσείς και εμείς γιατί δεν ανήκω κάπου συγκεκριμένα σε αντίθεση με σένα που ομαδοποιείς τον εαυτό σου από μόνος σου.

Επίσης ως κάτοχος iphone 4 πιστεύω να μου επιτρέπεις να τονίζω τα κακός κείμενα της εν λόγο εταιρίας !

ΥΓ. Αν πάντως επιμένεις στους χαρακτηρισμούς σου ,στους επιστρέφω με μεγάλη ευχαρίστηση !

Μερικοί άνθρωποι ενοχλούνται από συνήθεια... Όταν σε ρωτάνε για φορητές συσκευές και απαντάς με 7.1 και laptop εσύ έχεις λάθος και μην προσπαθείς να εμφανιστείς σαν θύμα, κανείς δε σου επιτέθηκε...

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Φυσικά και δεν υπάρχει σύγκριση. Ούτε σε οθόνη (η 5αρα οθόνη του S4 δεν υπάρχει σε άλλο smartphone), ούτε σε αποδοση, ούτε σε μπαταρία, ούτε στις διάφορες εφαρμογές/συντομεύσεις.

Το μόνο πλεονέκτημα που έχει το HTC είναι η μεταλλική ενιαία κατασκευή, που όμως δεν είναι αυτό που θέλουν όλοι. Εγώ ΘΕΛΩ να μπορώ να αλλάζω την μπαταρία μου, γιατί να μου το απαγορεύεις? Άσε που οι μεταλλικές είναι πιο ευπαθείς σε γρατζουνιές, σπασίματα.

Φυσικά και το S4 είναι η ανώτερη επιλογή.

Ακριβώς αυτά πιστεύω και εγώ, και ψηφίζω S4 (με μία προσωπική "κλήση" στην Sammy!)