satiros Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 ανοιξα dispute το μυνημα μου !!!!! "i have received the a660 and it doesnt connect to the mobile networks because it shows INVALID IMEI and NVRAM error in wifi . I have send you 4 mails through your contact us link in your http://www.minideal.net/ ///http://www.minideal.net/contacts/ But YOU have never responded my calls for help at all im asking my money back for an defect phone that doesnt work . I have lost time money and was totally dissapoiunted to you under normal circumstances i would ask for double the money i bought it . but sometimes i understand is beyond your control by the way other forum members of the myphone.gr forum have reported the same problems and asked for your help but you have never responded !!!!!!!"" οποιος θελει ας γραψει το δικο του μηνημα λετς σταρτ του ραμπλε!!!! παρακαλω γραψτε το tracking number να γκροθπαριστουμε Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Πηγα να ξεκινησω dispute, αλλα διαπιστωσα οτι τα προηγουμενα 2 μειλ τα ειχα στειλει στο service και οχι στο sales, oποτε ειπα να στειλω ενα τελευταιο μειλ εκει και αν δε απαντησουν προχωραω με το dispute. To κακο ειναι οτι εχω χαλαστει πολυ με την ατυχια μου. Εχω 2 μερες που προσπαθω να βρω ενα fix αλλα τιποτα. Μηπως γνωριζει κανεις που βρισκουμε το 2ο imei. To 1o το βλεπω κατω απο την μπαταρια και στο κουτι. Το 2ο που ειναι κρυμμενο??? Edited June 11, 2013 by dimzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) παρε τηλεφωνο αμα θες στο παυπαλ πανε στο χελπ καιο απο εκει οπεν α δισπιουτ στο paypal πανε στο help και απο εκει open dispute --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Γράψε ή ελληνικά ή αγγλικά, είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις σε μόλις δύο - τρεις γραμμές. βαζεις το ιδιο imei αφου ειναι διαφορετικοι δεν εχει σημασια Edited July 18, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/4/660td.jpg/ Να περιμένω χαρτί από τον ταχυδρόμο ή με τον κωδικό μπορώ να το παραλάβω απευθείας; Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Μου ηρθε και μενα με τον ταχυδρομο,ολα κομπλε και η θηκη σιλικονης ειναι σωστη το τηλεφωνο φαινεται πολυ καλο τελικα για τα λεφτα του,με τις σιμ/ΙΜΕΙ δεν ειχα θεμα , κανονικα φουλ σημα και οι δυο ετσι στα πεταχτα το τσεκαρα γενικα το τηλεφωνο γτ θα συνεχισω για λιγες μερες ακομα με το παλιο.Αυτα.Thanks στον topic starter. Κατι ασχετο,επειδη πρωτη φορα εκανα παραγγελια απο εξωτερικο, δεν επρεπε να υπαρχει καποια αποδειξη στο δεμα για την εγγυηση? δεν βρηκα κατι εκτος απο ενα κινεζικο τευχακι για service... Edited June 12, 2013 by mamian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) παιζει να γινει backup h rom και να την στειλετε σε εμας. Μου ηρθε και μενα με τον ταχυδρομο,ολα κομπλε και η θηκη σιλικονης ειναι σωστη το τηλεφωνο φαινεται πολυ καλο τελικα για τα λεφτα του,με τις σιμ/ΙΜΕΙ δεν ειχα θεμα , κανονικα φουλ σημα και οι δυο ετσι στα πεταχτα το τσεκαρα γενικα το τηλεφωνο γτ θα συνεχισω για λιγες μερες ακομα με το παλιο.Αυτα.Thanks στον topic starter. Κατι ασχετο,επειδη πρωτη φορα εκανα παραγγελια απο εξωτερικο, δεν επρεπε να υπαρχει καποια αποδειξη στο δεμα για την εγγυηση? δεν βρηκα κατι εκτος απο ενα κινεζικο τευχακι για service... δηλαδη η φωτογραφικη πεφτει σωστα στην τρυπα ? σε μενα οχι! @dimzi εκανες dispute? ξεκινα αυτοι δεν απαντανε ουτε στο dispute εβγαλα φωτο με το προλημα κραταω φωτο απο τα mail που στελνω μου στειλαν αυτοματα μονο την παραγγελια μου ως μεμο αυριο θα το κανω claim Edited July 18, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovidis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 καλησπερα θελω να ρωτισο πωσ θα τους πω οτι το θελω στα ελληνικα το τηλ πωσ τουσ στελνω μηνιμα ?? σορρυ για τα ελληνικα μου αλλα ειμαι δισλεκτικος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 δεν χρειαζεται να τους το πεις. ειναι περασμενη η ελληνικη γλωσσα. ετσι ηταν τουλαχιστον στο δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rgeM Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Θεωρητικά το περιμένω σε 2 μέρες Θεσσαλονίκη!! :) Ελπίζω να μην έχω προβλήματα με ΙΜΕΙ και άλλα πράγματα! Το πείρα απο Geekbuing 04/06 έγινε η αποστολή, αν έρθει μέχρι τις 14/06 στην πόρτα μου θα είναι 10 μέρες, όμως η πληρωμή έγινε στις 25/05, οπότε άργησαν πολύ να αποστείλουν το κινητό! http://www2.picturepush.com/photo/a/13301995/img/Anonymous/phone.jpg Παράθεση Panasonic GD92 -> Panasonic GD70 -> Panasonic X66 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson G900 -> Samsung Galaxy Mini S5570 -> Samsung Galaxy Pocket S5300 -> Lenovo A660 -> Lenovo A850... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 παιδιά , προτείνετε ένα καλό greek keybord γιατί απότι είδα δεν έχει ενσωματομένο , και από maps ποιο προτείνεται από το store ,κατά προτίμηση free. όντως η θήκη του δεν λέει πολλά , αφού η τρύπα της φωτογραφικής καλύπτεται μερικά , αλλά λίγο το κακό . Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rgeM Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Εγώ δουλέυω το sygic ως Navigator για χάρτες από το store στα Galaxy Mini, HTC Wildfire S & Galaxy Pocket και είμαι πολύ ικανοποιημένος, το έχω συστείνει και σε αρκετούς ακόμα και είναι επίσεις πολυ ικανοποιημένοι! Σύντομα θα το χρησιμοποιήσω και στο Lenovo. Δεν έχει Greek Keyboard; Το πείρες απο minideal; Ελπίζω απο Geekbuing να μην έρθει χωρίς Ελληνικό πληκτρολόγιο! Παράθεση Panasonic GD92 -> Panasonic GD70 -> Panasonic X66 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson G900 -> Samsung Galaxy Mini S5570 -> Samsung Galaxy Pocket S5300 -> Lenovo A660 -> Lenovo A850... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 λοιπόν λέω να δοκιμάσω με τους παραπάνω χάρτες . Για keybord βρήκα στο store ένα πρόγραμμα swiftkeys ή κάπως έτσι , λέει τίποτα ? Πάντως επειδή έχω να ασχοληθώ με android από την εποχή της 2.3 ver , διαπίστωσα πολύ μεγάλη πρόοδο . Σίγουρα δεν έχει το smoothnes των wp8 , αλλά στα υπόλοιπα είναι πολύ μπροστά . Και κάτι πολύ εντυπωσιακό , οι κατά ριπές φωτογραφίες που βγάζει η κάμερα του τηλεφώνου , όπως επίσης και το σούπερ zoom , πολύ καλά χαρακτηριστικά . Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Τα παιδιά το minideal. ΞΥΠΝΗΣΑΝ Για δούμε. Ποσό καιρό θα μας παίζουν. Τουςεστειλα φωτο Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopMasterMind Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ειδαν και το dispute του προηγουμενου και σου λεει δεν μπορουμε να κανουμε αλλο τους κινεζους....Ελπιζω να λυθει το θεμα συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Τα παιδιά το minideal. ΞΥΠΝΗΣΑΝ Για δούμε. Ποσό καιρό θα μας παίζουν. Τουςεστειλα φωτο Με θυμηθηκαν και μενα μετα το dispute!!! Και ο κινεζος φοβερα θελει!:) Tους εστειλα και τις φωτογραφιες που ζητησαν. Μου απαντησαν ομως απ ευθειας στο email μου. Δεν θα επρεπε οι συνομιλιες να ειναι μεσω paypal αφου εχω κανει dispute? Eγω καλου , κακου τους απαντησα απο το resolution center και τους εστειλα και αντιγραφο στο μειλ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Παρέλαβα (για την ακρίβεια παρέλαβαν άλλοι για λογαριασμό μου, αφού εγώ δε μπορώ να πάω λόγω εργασίας) και εγώ σήμερα. Μόλις το πάρω στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Τρομερα αρνητικο το γεγονος πως αφου περιπου κατα τις 0:00 χτες ηταν πληρως φορτισμενο το κινητο σημερα το πρωι χρειαστηκε να το ξαναφορτισω εχοντας το χρησιμοποιησει για ουτε μια ωρα.Πιστευω οπως διαβασα και απο αλλους σε 3-4 φορτισεις να εχει μια αξιοπρεπη διαρκεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 σημειωνω για την γνωση σας το να στειλει πισω το δεμα στην κινα απο την ελλαδα με τα ελτα απο 30 + ευρω Με DHL 115 εκανα escalate se claim και το paypal μεσα στην ημερα μου απαντησε H paypal μου ζητησε να γυρισω πισω το κουτι και ζητησα οτι πληρωσα 107 δολλαρια ΛΑΘΟΣ μου Μου τα δινει αλλα με βαζει να πληρωσω το κοστος Το paypal δεν φταιει απλα εγω δεν ηξερα μαθαινω και πληρωνω τα μαθηματα μου Λοιπον εχω ενα τηλεφωνο αχρηστο και μου κοστιζει σχεδον οσο το αγορασα να το στειλω πισω Οποτε να το γνωριζετε και να ζητησετε τα κομιστρα επιστροφης Τωρα πρεπει να το φτιαξω αν γινετε αν οχι δεν πειραζει Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labomber Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 με τα ΕΛΤΑ συστημενο ειναι 10 με 12 ευρω...να το στειλεις Κινα...για ψαξτο λιγο...μιλαω εκ πειρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. June 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 σημειωνω για την γνωση σας το να στειλει πισω το δεμα στην κινα απο την ελλαδα με τα ελτα απο 30 + ευρω Με DHL 115 εκανα escalate se claim και το paypal μεσα στην ημερα μου απαντησε H paypal μου ζητησε να γυρισω πισω το κουτι και ζητησα οτι πληρωσα 107 δολλαρια ΛΑΘΟΣ μου Μου τα δινει αλλα με βαζει να πληρωσω το κοστος Το paypal δεν φταιει απλα εγω δεν ηξερα μαθαινω και πληρωνω τα μαθηματα μου Λοιπον εχω ενα τηλεφωνο αχρηστο και μου κοστιζει σχεδον οσο το αγορασα να το στειλω πισω Οποτε να το γνωριζετε και να ζητησετε τα κομιστρα επιστροφης Τωρα πρεπει να το φτιαξω αν γινετε αν οχι δεν πειραζει το κόστος μεταφοράς με Ελτα συστημένο είναι 9€. ------------------------------------------------------------------------------------------ Να σημειώσω μιας κ είμαι ο πρώτος που το πήρα ότι πλέον το τηλέφωνο βγάζει άνετα δύο μέρες με μέτρια χρήση πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Συστημένο Έχει tracking number? Γιατί το PayPal θέλει tracking number Ωπωσδηποτε! @dimzi Τι έγινε φίλε σου απάντησαν τίποτα ? Εμένα η μια απάντηση ήταν ότι είχαν 3μερη γιορτή Και η αλλη ότι θα μου απαντήσουν αρκετές μέρες μετα Edited June 13, 2013 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μετα το dispute ξυπνησαν. Μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν με την εταιρια ; και οτι θα μου απαντησουν μετα απο "αρκετες" μερες. Τωρα τι εννοει με το several days, ειναι αγνωστο. Λεω να περιμενω το πολυ καμια εβδομαδα και βλεπουμε. Η αληθεια ειναι πως το γουσταρω το κινητο και δεν θελω να το επιστρεψω. Για τα λεφτα του ειναι πολυ τιμιο. Να δουμε τι λυση θα μου δωσουν. Τα λεφτα απο το paypal τα παιρνεις αφου παραλαβει ο κινεζος, η με την αποστολή του δεματος; Ρωταω γιατι αν ειναι με την αποστολή του δεματος μπορεις να κανεις καμια προσπαθεια να το φλασαρεις και να επανελθει, διαφορετικα αν ειναι με την παραλαβη μπορει να το τσεκαρουν και να δουν οτι εχεις κανει αλλαγες και να μπλοκαρουν την επιστροφη των χρηματων; Δεν ξερω ποσο στεκει αυτο που λεω. Απλα καποιες σκεψεις κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) @dimzi μοιραζομαστε τις ιδιες σκεψεις μπορουν να κανουν και να πουν οτι θελουν οτι δεν το παρελαβαν ολοκληρωμενο κπλ εδω κανενας δεν αναπτυσει καποια ρομ ουτε αυτο λυνεται με CWM ζηταω βοηθεια απο το xda καποιος γραφει οτι το ελυσε δημιουργοντας scatter file δεν ξερω τι ειναι απο την δευτερα θα κοιταξω να μαθω γιατι εχω κατι εξετασεις μπροστα μου το Σαββατο Αυτο που ρωταω ειναι ειναι αν καποιος ξερει μονιμη λυση και αν λυνεται ας δουμε φιλε μου τι θα σου πουν φαντασου επισης για μια στιγμη οτι ειχαμε αγορασει κατι 3-4 την αξια! Τα λεμε @foreno αν ξερεις απαντησε αν εχει tracking και αν μπορεις να βοηθησεις ως παλιοτερος παλληκαρια παρακατω ειναι μυ λυση ποιος μπορει να μας στειλει το αρχειο (ΦΥΣΙΚΑ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΜΕΙ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42019368 Originally Posted by LethalOne Hello, I flashed this ROM to A660, and I have "Invalid IMEI" error. Cannot use any network SIM card.. How can I fix it? thanks Well...if you have friend that have same phone like you are and rooted...just go to data/nvram/md/nvram/md/nvram/nvd_imei...copy file mpob_001 to yout pc...then edit imei in that file with your imei from box that you brought you phone...searc in xda for imei edit applicatio -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 18, 2013 by navi55 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Το έχω πλέον στα χέρια μου. Το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν κανονικά και άψογα. Το κινητό, με δεδομένο ότι κοστίζει σχεδόν 80 ευρώ, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Είναι καταπληκτικό. Γρήγορο σε ο,τι κάνεις. Άμεση σύνδεση στο λογαριασμό google, play store παίζει κανονικά, ελληνικά επίσης κανονικά (με κάποια λίγα σημεία φυσικά χωρίς μετάφραση αλλά είναι άνευ σημασίας). Η θήκη σιλικόνης που έστειλαν μαζί ταιριάζει τέλεια στο τηλέφωνο. Το χρώμα βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο (γαλάζια θήκη με πορτοκαλί συσκευή, χάθηκε να βάλουν μία μαύρη) αλλά τσάμπα ήταν... Ερώτηση: πως μπορούμε να απεγκαταστήσουμε τις περιτές κινέζικες εφαρμογές; Μόνο με το Titanium; Την εφαρμογή Lenovo Store τη χρειαζόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 καλως το ελαβες να το χαρεις το προβλημα το ελυσα χθες το βραδυ τεσταρω κανενα προβλημα ως τωρα lenovo store lenovo service weather τα εβγαλα με τιτανιουμ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts